Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:39
- Nahlásit

Jimmi
jestlipak víš, že s koliema a šeltiema se zvyšuje majitelům inteligence a prudce vzrůstá křivka smyslu pro černý humor?
tak to sem netušila, o šeltiích sem četla kde co, ale tahle důležitá informace tam nikde nebyla...Že bych si pořídila ještě i tu kolii?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:52
- Nahlásit

já jsem se s šeltiema naučila jak vychovat děti (né svoje, na ty mám ještě času dost ). Protože u nás často říkaný povely jsou "ticho", "pusť to" "nelez tam"... apod a když neposlouchají, tak zařvu "HEJ" a ted jsem byla 14dní na praxi ve školní družině a tam jsem zjistila, že nejpoužívanějším povelem je taky "ticho" a když tě ignorujou, tak zařvu "hej" a všichni čumijou provinileji než ti psi A "nelez tam" "nech to" atd, to je tam taky na denním pořádku Kamarádka co má psa jen na zahradě (ale vůbec se o něho nezajímá, krmí ho babička a kamoška ho nehladí aby jí nesmrděly ruce ), tak si s děckama vubec neporadila

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:23
- Nahlásit

Shelticka
Něco podobného mě naučil náš fundlák. Mám šestiletou ségru a "povely": "hééj!" "co si myslíš, že děláš?!" "ticho" "no, vidíš, to je dobře!" "šikula" "no co bys rád (ráda)"? používám s úspěchem pro oba. Jednou jsem Kima vzala na piknik se spolužákama a dodnes mi vyčítají, že s nima mluvim jako s tim psem ...Mluvim na ně pořád stejně, akorát dřív nevěděli,že tak mluvim i s Kimečkem...

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:06
- Nahlásit

čus
posun nahoru a jdu si dát kávičku

rendik
ty se máš, doufám, že taky budeme mít nějaký přírůstek

petl
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:40
- Nahlásit

Ahoj fšichni!
Nemáte někdo nějaké info o jakémsi plánovaném srazu kolií u Tábora? Prý byly vložené info v řepečském katalogu?
Díky a GFKF!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:59
- Nahlásit

petl
nic nevím, ale jestli je to u Tábora, pochopitelně mne to moc zajímá.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:00
- Nahlásit

petl

taky tedy nic nevím , ale ty jsi tady vzácně jako šafrán

Madabiš
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:43
- Nahlásit

petl
taky nic nevím a taky mě to zajímá tak jestli něco zjistíš tak sem s tím
gabifi
GFKF - bude za chvíli celorepublikový

Děti - taky na malýho mluvým jak se psy - už umí sednout na povel, ale používám hačí, sedni by bylo drsný, pak umí pojď ke mě, vezmi do pacičky,... no a fuj tady lítá pořád

petl
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:46 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Povídala mi včera kámoška že prý to bylo vložené v řepečském katalogu, jakýsi letáček či co....já povídám že něco má být u Náchoda a ona prý ne, u Tábora ... tak nevím.

Jimmi
jojo, bohužel mám frmol jako málokdy a už to trvá i dost dlouho

Tak vám sem pro radost šoupnu fotečku
Adieu Amour Ever After v 10 týdnech

A Nanynka jako nedělní BIS na slovenské nedělní speciálce

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:47
- Nahlásit

Madabiš
"zůstaň" umí?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:19
- Nahlásit

Madabiš

hele já na Jima občas volám " kakat! čůrat!" to taky umí?

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:29
- Nahlásit

koupila jsem klukům nové plyšáčky, dvě stejné vosy - aby se nehádali (stejně se hádali). Kendy každé amputoval jedno tykadýlko - asi aby se taky nehádali

Jo, tu deku jsem objednala béžovou, s pacičkami, 75x100....sakra nemá jí tady někdo?

petl
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:32
- Nahlásit

My máme venku vyrobené podložky. Deky jsou drahý sport

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

"Adieu Amour Ever After " jejdamane, koho to baví vymýšlet takový jména? Já když pak Koninu přihlašuju na výstavu, tak než vypíšu její rodiče, je půlhodiny pryč Až budu mít chs, tak to budou asi samý nějaký Amálky a Azorové, apod

petl
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:09
- Nahlásit

Shelticka
Mně to baví neb Kulinčina babička byla Arrival Amour a malá Adieu je její přesná kopie

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:05
- Nahlásit

dneska jsem nacpala do jednoho malýho košíku na kole 2 šeltie. Doteď nechápu, jak se tam vlezly a že nevyskočily - asi jak tam byly napresovaný, tak ani vyskočit nemohly Nebo taky nechtěly, si myslim, že byly rády, že sedijou, protože to bylo poledne, hic jak trám a jely jsme ze zahrady, měly jazyky až na cestě. Jsem je v tom košíku napřed střídala, ale jak už nemohly ani jednal, tak jsem je tam nějak nacpala

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:38 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Shelticka
tož Akima bys určitě do toho košíku nenacpala, je krapet větší

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:14
- Nahlásit

když se chce, všechno jde

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:37
- Nahlásit

Shelticka
jo, ty máš v košíku chlupatou kouli, z které visí dva jazýčky. Já bych měla kouli jenom s jedním jazýčkem....zato daleko větším

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:59
- Nahlásit

kuk
deka dorazila, je nádherná, měkká a teploučká (což neomlouvá tu přemrštěnou cenu). No a teď mi je líto dát něco tak krásného a nového na venkovní terasu

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 17:16
- Nahlásit

Ahoj,tak už máme to mimčo od včerejška večer doma...Dneska jsem fotila,tak se musím pochlubit...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 17:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

To je klášnej bobišek On má bílý ucho? To jsem myslim u šeltie ještě neviděla

Jo a jinak hlásím další úspěch Máme V3 z osmi

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 18:43
- Nahlásit

rendik
krásnej méďa, já chci taky!!!!!

Shelticka
šikulky. Kam jdete slavit?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 19:01
- Nahlásit

gabifi
no to mě ani nenapadlo Asi do postele Když jsem to tady psala, Konča mi vyskočila na klín a vestoje usnula

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 20:14
- Nahlásit

Shelticka
Jj,jedno ouško má tmavý a druhý skoro celý bílý,ale možná,že se ještě dobarví,i když takhle se mi to moc líbí...

gabifi
Díky,tak si taky pořid´,myslim,že Moravské srdce má ještě volného jednoho modrého pejska

Madabiš
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 21:17
- Nahlásit

rendik
krásnej doufám, že budou fotečky jak roste

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 09:55
- Nahlásit

rendik
mám doma "rozdělanej" úplně jiný psí přírůstek Kdybych ještě přišla s modrou šeltii, tak manžel nejspíš dostane infarkt a ze mne je mladá vdova s baráčkem na hypotéku
Modrou šeltii plánuji do důchodu. Myslíte, že mi jí v domově důchodců povolí?

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:25 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

gabifi
Kdybych ještě přišla s modrou šeltii, tak manžel nejspíš dostane infarkt a ze mne je mladá vdova s baráčkem na hypotéku
Aha, to,to by bylo nemilý... Tak ale aspon´ se máš proč těšit na důchod.

Chci se zeptat-jak řešíte přepravu prcků v autě? Postoje jsou velký, štěně v kufru nepřichází v úvahu a se psem na klíně mě policajti asi moc nepochválí (zvlášt´ když budu řídit )...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:37
- Nahlásit

rendik
máme vzadu na sedačkách tu plachtu, co se zachytí za ty podložky na hlavu. Takže je to taková vanička.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

rendik
to samé co Shelticka = na zadním sedadle vaničku z nepromokavého materiálu a na ní je položená deka (tam mám dva svoje psy - dlaší psi jsou v kufru a pod nohama spolujezdce....takže mne policajti stejně nepochválí )

All
konečně nějaké změny URL

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání