Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Fidik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:21
- Nahlásit

Tak a když jsme u těch balonků, musím se vám pochlubit se svoji diagnozou. Jmenuje se BPPV. Co to je, nebudu popisovat, ale úzce to souvisí s balonkem. Prostě se u mě vloni objevily určité problémy: motanice, ztráta rovnováhy, zvracení.... Po půlročním běhání po doktorech mě nakonec poslali za neurologem, který po mě chtěl, abych mu řekla, co dělám jinak než dřív. Kroutila jsem hlavou, že všechno dělám stejně. Když mi nedal pokoj, tak jsem mu řekla, že psovi házím balonek (vduchu jsem se chechtala) a když zjistil, že ho zvedám ze země, řekl: To je ono!! Já samože vytřeštila voči, co je to za blbce (super odborník, na vyšetření jsem čekala 3 měsíce!!)A do nálezu mi napsal: omezit předklony na vycházkách se psem. Ani si neumíte představit to halóóó, když jsem to ukázala v práci i doma. Ale měl pravdu. Fida jsem naučila balonek dávat do mé ruky, přestala se předklánět a mám pokoj . Prostě nějaká porucha rovnováhy, související s vnitřním uchem a právě s těmi předklony. Tak doufám, že vás to trochu pobavilo, i když takhle stručně, to asi není ono

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:38
- Nahlásit

Fidik

teď hrozí už jen tenisový loket z házení

Fidik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:47
- Nahlásit

gabifi
no tak se pak převtělím na leváka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:54
- Nahlásit

gabifi

...hele ale to je horror ne? to se mě určitě v noci bude zdát a probudím se celá spocená představou, jak ten vagon míčků následně nakládám

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

gabifi
tenový loket jsem měla už předloni a strašně jsem se u doktora smála....on nějak ne

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:57
- Nahlásit

Jimmi

tenisový - pardon se cpu kafem a datluju jením prstem

Fidik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:00
- Nahlásit

Jimmi
jením??

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:01
- Nahlásit

Fidik

Fidik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:06
- Nahlásit

Jimmi
už radši jen smajlíkuješ, co? Na tom se nedá nic pokazit . A příště to nesváděj na kafe. Přepracování zní líp

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:52
- Nahlásit

Biluška
Tu ovečku původně dostala kdysi Beša na vánoce a taky s ní spala v obětí, ale teď jí ju zabavila Konča Beša je taková hodná, že jí všechno nechá, když jí Konča zebere hračku nebo tak... Pořád nevím, kdo je teda nadřazený, ale řekla bych, že Beša, protože někdy na Koninu tak zavrčí, že se bobek svalí na záda a ani se nehne. To se podřizuje, ale hračky jí bere...

Fidik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:14
- Nahlásit

Kdo mi poradi, jak se sem vkládají fotky??Jsem v tom vedru jaksi natvrdlá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

Fidik

já to neumím, vždycky to zapomenu

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

v pohodě Klikni si na svůj obrázek, který chceš vložit, pravým tlačítkem myši a dej "vlastnosti". Pak si do schránky zkopíruj url adresu.
Potom klikneš tady na tu ikonku "vlož obrázek" a do rámečku který se Ti objeví vložíš adresu, kterou máš ve schránce a potvrdíš. Zkus to

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:32
- Nahlásit

jak vkládat fotky je hned na začátku této diskuse, tuším na druhé stránce. Pokud jste zapomněli jak na to, stačí se tam mrknout

Fidik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:31 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

Shelticka
Náš Fido zase hrozně miluje housenku ze sekáče. Zbožňuje ji od prvního dne, co ji dostal. Teď už není oranžová, ale jakási zahnědlá a sem tam jí chybí botička. Ale furt je nejlepší

Fidik
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:32 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

jupíííí, mně se to povedlo
Gábi díííky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:34
- Nahlásit

Fidik

taky ti gratuluju, si velká a šikovná holka ale PRVNÍ cenu si dneska odnáší Fido

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:12
- Nahlásit

Fidik

njn kdo by jim odolal?
ten srdíčkový smajlík fakt chybí...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:47 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

na netu asi nemám fotku fotku, kde je Konča s absolutně nejoblíbenější hračkou - modrou příšerkou (ale našla jsem ju na netu ), tak tady aspoň jedna jak se pere s hadem
a tady Bessinka v obětí s ovenkou

Fidik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:43
- Nahlásit

Shelticka
jůůů, to je klááášný , hlavně Bessinka s ovečkou

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:46 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Shelticka
co to Konča ulovila?

Ty příšerky vypadají prima, jdu je hledat do HafBezobav
....................tý jo, tam mají spoustu hraček!

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:53
- Nahlásit

děvčata, chci koupit klukům postroje - na stopování a na turistiku. Jestli jste něco takového kupovaly, sem s radou - taky jakou máte velikost. Prázdniny se blíží, budu mít víc volna. Veselé zážitky se stopováním budu průběžně dodávat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:35
- Nahlásit

gabifi

já mám postroj od Manmatu velikost S, ale klidně by mohl mít XS, což je menší
a na flyball mám dělanej, je lehčí a hezčí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

Shelticka

ty jsou kouzelný fakt

Fidik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:44
- Nahlásit

Jimmi
já doporučuji raději značkovej. Jednou jsem koupila jakejsi levnej neb ho mám jen kvůli označení na canisterapii, ale je totálně blbej. Velikost si nepamatuji

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:12
- Nahlásit

Jimmi
hm, když máš na Jimmiho S a lepší by byl XS, co mám pak koupit na Akima?

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

URL

tak jo, jdu Kendymu měřit krk

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:20
- Nahlásit

gabifi
jojo ten obrázek je z hafbezobav, ale koupila ju mamka na MVP v Brně v únoru
Já jsem taky sháněla postroj a pak mi ho mamka dala na vánoce ale jsems ním spokojená. Chtěla jsem sice nějakej tenčí a lehčí, ale nevadí. Mám od trixie za 220kč (ale koupenej u nás ve zveráči).
Fidik
Tady se zrovna ksichtí a vyplazuje na mě jazyk - nechtěla se fotit potvora Ale jinak je strašně roztomilá, když s ní spinká, škoda, že teď už moc ne, ale jak byla m ladší tak jo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:00
- Nahlásit

Fidik

Manmat je přeci značkovej s obchodu
a na flaball je profesionálně šitej, je v národních barvách a má vlaječku, to není žádnej šmejd

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:29
- Nahlásit

Shelticka
a jakou velikost postroje Trixie máš?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání