Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:30
- Nahlásit

gabifi

já jsem původně chtěla Kavalírka, tak nevím

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:36
- Nahlásit

tak dobře, já to napráskám, poptáváme taky po pejskovi, třetím, jenomže hlavní překážka poptávky je můj vlastní manžel....zatím to neodkejval

Napadá mne, že bych tady uvedla jeho telefonní číslo....třeba by mu někdo cinknul, že jsem nezodpovědný množitel a překupník

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

gabifi

ty nezodpovědníku

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:36
- Nahlásit

Jimmi
už se těším na fotky, jak Jimík čumí na kavalírka

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 07:56
- Nahlásit

a teď potřebuji, abyste mrňatům drželi palce. Je jich hodně, ale prý jsou velikostně vyrovnané a solidní dravci.

Fidik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 08:14 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

gabifi
moc moc moc Kendýskovi gratuluju (Bjůtynce samože taky .Štěníkům přeji hodně síly, zdravíčka, ať to všichni zvládnou a zůstanou v tak úúúžasném počtu.
Ach jo, potřebuji se nutně přestěhovat, neb chci taky štěňátko.Ale tři pesy do paneláku, to mi teda nedovolí ani ten nejhodnější manžel na světě

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 08:40
- Nahlásit

gabifi
Kendymu veljké gratulejšn Bjůtince pevné nervy a Pepovi silné svaly a chladnou hlavu aby to všechno nepopletl

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 09:54
- Nahlásit

Fidik
u nás je to zatím tak na 25 %, takže nový přírůstek se asi konat nebude

Jimmi
myslíš aby svačiny pro děti nenacpal štěňatům a naopak?

Pořád musím na štěňátka myslet, když už se narodila v tak hojném počtu, tak ať si ten svůj vybojovaný živůtek uchovají

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 09:57
- Nahlásit

Jimmi
jukla jsem do návštěvní knihy KL - máme stejné nápady

Fidik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:08
- Nahlásit

gabifi
Ale závidím ti i těch 25%. Furt lepší než 0 % A Fido by tak strašně potřeboval parťáka. Bart je příšernej flegmoš. Kdybys viděla ty Fidovy pokusy o vyprovokování hry.... Někdy to natočím. Snaží se snaží, ale je mu to houby platný. Někdy je mi ho děsně líto. Vyprovokovat flegmatického Barta ke hře je fakt nadliský, vlastně nadpsí výkon

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:29
- Nahlásit

Fidik
Kendy je to samé, furt provokuje Akima ke hře. Ale Akim se na rozdíl od Bartíka vyprovokovat nechá
Jsem ráda za to, jaký mají kluci spolu vztah. Lidi na agi závodech mi nechtějí věřit, že můžu v pohodě nacpat dva dospělé samce do jedné boudičky a že se tam spolu nezabijí. Pořád je chodí okukovat a kroutí u toho hlavami

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:42
- Nahlásit

gabifi
Fidik

pchh, už jste viděly dámy někdy plazit se psa před flegmatickým, starým, hnusným kocourem? ne? chudák je Jim! , ale já tomu hodlám udělat přítrž, nebo bude zapšklej jako kocour Dědek

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

gabifi
Jééé, ty sou bezvadný A tolik!! Tak ať se jim daří mrňatům To si možná Bjuty oddychne až se jich zbaví

ALL
A přestaňte už laskavě mluvit o psích přírustcích nebo to nezvládnu a pudem do třetího

Fidik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

gabifi
jj, u nás je to stejné.Lidi se diví,jak jsou k sobě tolerantní.Mám fotku v boudičce-viz foto z Třeboně(třetí řádeček)
Bart se nechá vyprovokovat dětmi v canisterpii, ale na nás i Fida prdí chjo chjo.
Jimmi
Hele!!! Až se ti podaří udělat tomu přítrž, tak mi prosím napiš jak. budu se opičit,ju?

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:21
- Nahlásit

Fidik
třeba by nový přírůstek ty dobré vztahy mezi našimi psy naboural (tím se můžeme uklidňovat)

Jimmi
puč kocoura k nám, Kendy ho naučí slušnému chování

Venuše
dobře, o psích přírůstcích už ani slovo. Mluvit o ještěrkách můžu?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

Fidik

Pořídim Jimovi parťáka a Dědek se půjde bodnout

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:23
- Nahlásit

Venuše

Koukala jsi na stránky Krásný Louky?? to je dětiček co?

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:03
- Nahlásit

šup nahoru
vy se snad fšicí někde koupete....

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:13
- Nahlásit

tak to je síla, Pavel Košek a Dejdy včera splnili na A3Ch!!!
Pro neagilitníky: no prostě je to první agilitní šampion mezi KK.

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:33
- Nahlásit

chi, dneska to mám jako samomluvu
Další díl z deníčku chovatele terarijních kreaturek:
1. Ještěrky ještě žijí.
2. Žerou jako o závod, jejich žrádlo stojí asi tolik, jako pro Akima.
3. Dnes jim dcera s jejím přítelem naordinovali změnu jídelníčku. Takže přítel běhal 45 minut po louce a lovil kobylyky....ty svině nenažraný je slovily a sluply během minuty.
4. Zkonstatovali jsme, že se na ně můžeme vyprdnout a pro příště mají zase cvrčky ze zveráče posypané multivitamínem. Na crčky se sypou vitamíny zaživa, je to pěkný zážitek - zkuste si posolit mouchu.
Další díl oblíbeného seriálu příští týden, jdu venčit kluky a čistit Ferdovi klícku.

Fidik
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:00 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

gabifi
jůůů to je teda síla. To radši budu krmit pět pesanů . Mouchy nesnáším, ale solit je teda nebudu, uf uf, asi bych zgebla
Lidičky, mně je děsně smutno. Dnes jsem byla na pohřbu kámošovi.... buďme rádi, že jsme zdraví (ťuky ťuky ťuk) a všechny starosti hažme za hlavu. Život je krásnej , ale bohužel krátkej, tak si ho užívejme!!!! Všem přeju hodně zdravíčka. Nic není důležitější. A ještě musím napsat motto, které se mi moc moc líbí: "Nehledej štěstí v tom,co nemáš, ale v tom, co máš!! "Když se tím budeme řídit, budeme šťastní všichni.

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:25
- Nahlásit

Jimmi
To jo, to jo

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:26
- Nahlásit

gabifi
Tak že gratulujem žampiónům Koškovým

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:29
- Nahlásit

Fidik
vždycky, když se někomu něco vážného stane, tak si uvědomím, jak se mám vlastně dobře. Bohužel ta pokora mi dlouho nevydrží a už brzo řeším všechny ptákoviny světa.
Pro zlepšení nálady posílám smajlíky

Fidik
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:37
- Nahlásit

gabifi
díky za smajlíky .
Jsem stejná. Taky jsem vděčná jen chvíli a pak řeším každou blbost chjo. Ale motta, které jsem uvedla se snažím držet a je to super . Dnes se děsně těším na cvičák, a pokusím se to rozchodit, vlastně rozběhat . A aby toho dnes nebylo málo, psal mi syn z Chorvatska, že má 38 teplotu a anginu, chjo chjo. Sory, nějak jsem měla potřebu se vykecat.

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:46
- Nahlásit

Fidik
K tomu není co dodat. Já teď právě řeším něco podobného, i když né tak tragického. Týká se to práce a přítele. je to absolutní workoholik a bohužel (bohudík) i můj šéf. Jenže on nezná volný čas, sport, zábavu prostě neexistuje nic než práce a vydělání peněz. Kolikrát mám strach, že ho ze všeho "klepne" jelikož má pod sebou lidi a hodně se stresuje a neumí odpočívat. Už sem mu kolikrát říkala, že je lepší mít míň, ale být v klidu, než věčný stres. Na co mi bude bezva barák, super auto a plný konto, když nebudu mít s kým si to užívat a bude to třeba až v důchodě, a to bůhví jestli. Ale nedá si říct.

Ale konec smutnění, jen ajk bude chvilku volno pisnu zážitky z našich prvních agi neofiko závodů, kterých sme se zúčastnili teď v sobotu

Fidik
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:07
- Nahlásit

Venuše
Tak to naprosto chápu. Můj muž je totiž taky tak trochu work, tak vím, o čem mluvíš. Ale on naštěstí umí i sem tam odpočívat. Hodně mu k tomu pomohli pejsci
Na zážitky z Agi závodů se moc těšíme

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:23
- Nahlásit

gabifi

Koškovi hned píšu na stránky blahopřání
(to zas bude v áleji kyselých xichtů )

Fidik
se smrtí mám nepříjemnou zkušenost i zblízka, takže bez komentáře

Venuše
tvého milého bych se zeptala na výši životní pojistky, páč jestliho ho klepne, tak aby ti taky něco zbylo jemu na věnec... třeba se chyntne za nos a udělá si času víc

Vékend byl super budovatelský, na další se těším a zatím se v práci nepříjemně potím

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:33
- Nahlásit

Jimmi

all
mám taky doma workoholika....se životní a úrazovou pojistkou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:07
- Nahlásit

gabifi

sem si představila toho mladého muže, jak lítá po louce a v tom vedru sbírá luční koníky a strašně mě to rozesmálo

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání