| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:05
- Nahlásit
Jimmi
no, jelikož dcera s přítelem odjíždějí v pátek na čtvrt roku do Anglie, pro příště budu po tý louce se síťkou na motýly pobíhat já......a to bude teprve ta pravá prča
Ještěrky právě polkly 10 cvrčků ze zveráče, ty luční kobylky prý smrděly málem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:29
- Nahlásit
gabifi
kobylkám postav něco jako Perníkovou chaloupku a to by bylo aby je "baba" nevykrmila, a uvidíš kam se pohrabou cvrčci
.....hele, ale s tou síťkou...tedy já si to představila.... ...tedy nebudeš mít ještě jednu na hlavě? na natáčky?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 19:09
- Nahlásit
Jimmi
myslíš jako že by mouchy po zhlédnutí mě se síťkou na kebuli spáchaly radši sebevraždu skokem do síťky na motýly? No skvělý, a já zrovinka tenhle víkend chtěla absolvovat soutěž krásy....a ty mi takhle podkopeš sebevědomí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:29
- Nahlásit
tak si to tu pročítám, protože mám asi taky začínající angínu, tak jsem doma a to zrzavý škvrně přišlo k mojemu křeslu s plyšovou ovečkou v tlamičce, kterou chuděru držela za ucho, podívala se na mě, zhluboka se nadechla, pustila ovci a vydechla jakoby říkala "holka, s tebou je to marný", popadla ovečku a zase odkráčela To bylo teda dost dobrý, že umí takhle přemýšlet a povzdechnout si, zase si sbalit svoje saky paky a odejít
A to jsem ji tu snad půl hodiny honila kolem křesel a dělala, jak moc jí tu ovci chcu sebrat a jak je šikovná, že se mi to nedaří, nevděčnica jedna Teď si donesla jakejsi papír, podle toho jak vypadá pomuchlaně, tak ho vytáhla z koša Asi se budu muset sbalit a jít s něma ven i když mi není zrovna nejlíp Ona mě tady terorizuje! To je duševní vydírání! Já si pak myslím, jak jsem špatná panička, že se mi tu nudí pes a já sedím u počítača Tak já zase mizím, jdu uklidit ten bordel po ní a udělat jim nějakou stopičku ven, pak se budu kurýrovat u učení
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:13
- Nahlásit
Shelticka
mne šelťuch taky terorizuje....mají to v popisu práce
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:21
- Nahlásit
Mě Fido často provokuje s hračkama v tlamičce. A když nereaguju, tak mi pokaždé přinese jinou, jako by zkoušel, jestli se mi třeba nebude líbit víc . Vyzkouší celý košík a když nezaberu, tak si s povzdechem lehne do pelíšku . Ale včera byl móóóc hodný. Zavařovali jsme třešně, marmeládovali, no zkrátka blázinec a Fido se radši uklidil do ložnice , zlatíčko moje (proč tu sakra není smajlík se srdíčkem??)
Jo!!! a nevíte někdo,co se děje s diskuzí na muj pes??
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:51
- Nahlásit
Fidik
já nevědět, co se děje na Mujpes...dočastně nefunguje
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:59
- Nahlásit
Fidik
jo to ony pravidelně, když si chcou hrát, tak nosí hračky, ale tohle bylo fakt jak z divadla, jakoby se na mě jen tak přišla podívat, povzdechla si a zase odešla :-D Nijak se hry nedožadovala. Vypadala jak vždycky ty malý holčičky v nočních košulkách si nosí medvídky, tak ona si nosí ovečku
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
Shelticka
myslím, že si to dovedu představit. Někdy by bylo fajn mít na krku kameru
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
Pro Jima by včerejšek přelomovým dnem.
Byl poprvé vystrčen před barák a ponechán na zahradě. Měl tam svůj pelíšek, kýbl s vodou, nerezovou misku s mňaminkama a hračky.
Když jsem odcházela, vypadal spokojeně a ani se nehlížel kam jdu.
Zahradu jsme opevnili a branku jsem zamkla. Při čekání na autobus jsem měla uši jako americkej radar, jestli neuslyším štěkot. Slyšela jsem pavouka spřídat síť, ale Jim ani muk. Celkem klidná jsem odjela do práce.
Přesně ve 12,30 volal manžel, že má telefonáty od sousedů, že jsme chudáka psa asi zapomněli na zahradě a on tam už 4 hodiny štěká a kňučí. A jestli má vodu...
Sousedy manžel asi moc neuklidnil tvrzením, že to je normální a že si pejsek musí zvykat, že bude venku častěji, páč oba děláme od nevidim, do smrti.
Sousedi se celkem mile nabídli na ohlídání psiska, asi si představili, že to bude menší zlo, než to Jimovo štěkání.
Jinak, odpoledne byl už v klidu, zřejmě nebyl poblíž žádnej pošťák a všechny kočky někde spaly.
Když manžel dorazil o tři hodiny z práce dřív, t.j. o půl sedmé našel zahradu celkem v přijatelném stavu, jedno hovínko, poblíž zahrabanej pelíšek, v různým stádiu zničení hračky a netknutý ňamky. Pes na něj strašně štěkal asi mu děsně nadával.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:30
- Nahlásit
Jimmi
pozor, pozor, u nás netknuté mňamky znamenají těžce uražené pejsky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:19
- Nahlásit
Fidik
jojo, právě, kameru máme, ale nikdy v ten správný moment není puštěná a když natáčím, tak se nic zajímavýho neděje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:26
- Nahlásit
Shelticka
Lilátko s sebou všude tahá "loptičku" co si přivezla ze Slovenska. A Hessinka když byla malá tak měla papučku se kterou chodila spát. Taky ji přenášela z místnosti do místnosti. Winky má smeták (už asi 43 v pořadí), který vždycky úplně zabije.Maká na tom dokud není úplně mrtvý, zabaví ji to i na několik dní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 07:08
- Nahlásit
Biluška
Ďakujeme Biluške za cudzojazyčné okienko
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:49
- Nahlásit
gabifi
on je sežral hned jak mě uviděl ve dveřích asi se bál, že mu je sežeru sama, co já vím :O))))
potom si vzpomněl co že to dělá slušně vychovaný pes?! no přeci velký přivítání, a celou dobu kecal o tom co dělal celej den , si myslím, že to nebylo nějaký tragický, zahradu zná, z jedné strany kámoš jezefčík a z druhé jeho miláček Sisinka....podle těch řečí bych tipla, že si to užil
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:54 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit
Jimmi
Tak to přivítání si živě dovedu představit A to kecání taky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:01
- Nahlásit
Fidik
sem mu zacpala tlamu rohlíkem a novým míčkem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:02
- Nahlásit
gabifi
chci nějaké aktuální fotky miminek ...hned... honem honem, ukecej fotografa, hrozně trpííííím nedostatkem mimínek na fotkách
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
Jimmi
fotografa opět čeká hlídání miminek o víkendu....radši ho nebudu dráždit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
gabifi
chudák
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:34
- Nahlásit
Jimmi
ještě že holky nerodily najednou, jinak by to bylo fakt na mokrej hadr na hlavu
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
Jimmi
Když já bych mu tlamu nezacpala ani tím míčkem. On darebák umí kecat i s míčkem v tlamičce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:43
- Nahlásit
Jimmi
no ale omluvila jsi se mu hezky, za to těžké příkoří....bude rohlíček a nová hračka každý den? To by byla levnější chůva, ne?
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:05 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
citát: byla levnější chůva, ne?
nebo dva rohlíky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:50
- Nahlásit
Fidik
máš pravdu, například Kendy by dal určitě před chůvou přednost 2 rohlíkům
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:08 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit
gabifi
Fido rohliky nežere chjo. Chtěla jsem mu je dávat, aby ztloustnul a von si s nima jen hraje, nadělá bordel a to je vše cho
Takže on by možná bral raději tu chůvu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:38
- Nahlásit
Fidik
rozdíl mezi polobratry: jeden kanisterapeutický, druhý nenažraný
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
gabifi
Fidik
Jim je mezi, pobíhá od trohlíku k balónku a NEVÍ CO DŘÍV OCHUTNAT
chůva dobrbý nápad , ale nějaká elektronická, stačil by stroj co mají tenisti na trénování odpalů
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
Jimmi
jo tak o odpalovači balonků přemýšlím už rok . A měla bych pokoj
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:11
- Nahlásit
Jimmi
na čas, co nejste doma, by stačilo strojek naplnit vagónem míčků. Jimíkovi přicházejí z práce, strojek je prázdný, na zahradě se válí vagón míčků a Jimík buší do prázdného stroje, že chce další....ať žijou aportéři
|