Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit

Madabiš
nejkrásnější fotka je ta, kde je Šimonek Bíďovi za polštářek

Venuše
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit

Skorem nestíhám to tu sledovat, vždycky jen najuknu, zasměju se vašim historkám a zase valim makat
Jinak vrčení a dovolování si mlaďocha na starocha se objevuje pořád i když se snažíme omezit situace, kvůli kterým by to mohlo vzniknout. Možná bude mlaďoch trochu labilnější, páč např. všichni pěkně hajáme různě rozložení po bytě a mlaďoch z ničehož nic začne kolem Romiša kroužit a vrčet. Na labradora tohle nedělá vůbec. Spíš si myslím, že to bude žárlivost, nějak mu dochází, že přeci jen už nás neukecá na ty svoje kukadla a to svoje mazlinkání, že už sme ho prokoukli

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

To už začíná dělat aji Konča. Ale ne jen tak, spíše odhání Bešu odemně. Třeba já dřepím a hladím Koninu, přijde Beša a Konča ju vyžene, tak to jí zatrhuju. Hlavně to dělá když ví, že mám u sebe pamlsky, ale dělat by to neměla, když je Beša nadřazenější ne? Takdy když hladím Bešu a Konča to uvidí, tak se hned připrdelí a vecpe se mezi mě a Bešku - ale to nevrčí a nevyjíždí... to jenom žárlí

Venuše
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:57
- Nahlásit

Shelticka
Tak to dělá standartně Romiš taky ze žárlivosti, ale přece jen si je svou pozicí jistější, a teď už si malýho skoro nevšímá. A Jimik doteď nic nedělal, spíš se držel zpátky, až teď no Uvidíme, uvidíme jak se to vyvrbí

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:27
- Nahlásit

Venuše
Pokud ho Romiš ignoruje, je to v pořádku. To samé dělá Akim na Kendyho. Když se mladý moc rozjede, kouká přes něj, jako by byl vzduch....a ono to zjevné sebevědomí zabírá daleko víc, než nějaké rvačky. Neboj, šeltie jsou dostatečně mazané a do otevřeného konfliktu jdou málokdy, a pokud ano, tak pouze v případě, že jsou si jisté vítězstvím.

Venuše
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:26 - Změnil/a: Venuše
- Nahlásit

gabifi
pouze v případě, že jsou si jisté vítězstvím takže jdou do střetu pouze s čivavou Jojo, přesně to Romiš dělá, očividně se do rvaček nepouští, jen když má pocit že jsem v ohrožení, páč hladím třeba cizího jinýho psa, ale i se to snaží "uhrát" diplomaticky, různě pohledem, postojem a tak Ale musím přiznat, že u toho vypúadá srandovně, když to takhle "vysvětluje" o půl metru většímu dobrmanovi
Jimik je jiná kategorie, je to provokatér a ještě je malej na to, aby to ustál sám. Asi si to teda zkúša na starším bráchovi

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:18
- Nahlásit

Viděli jste reklamu na festival filmů Zlínský pes? Myslím, že jsem tam zahlídla trikolorní šeltičku

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 19:40 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

a já viděla na závodech opravdovou Dafi s opravdovým Fidem, heč ....a moc se mi líbili

Madabiš
Bekynka si na zkoušce roztrhla nožku, spadla z mokré kladiny, a tak jsme místo závodění jeli na veterinu Nejdřív jsme jeli na kliniku do Budějovic, ale tam měli zrovna operaci a neměli na nás čas, a tak jsme odpluli domů, na veterinu v Sezimáku.
Kendyk zaběhl zkoušku A2, má VD a tentokrát jsme v tom obadva úplně nevinně, prostě nezvládl brzdit na mokrých zónovkách

Shelticka
Reklamu jsem ještě neviděla, ale poctivě teď na reklamy čučím....ale místo pejska jsem zatím viděla jenom samý ptákoviny

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:13
- Nahlásit

gabifi
Dafi dobrá co? a to jsi řídila, kdyby ne, tak tě zřídila, ona má v lékárničce slívovicu, fšici se tim lééčíí

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:25 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

a já konečně viděla Kendýska ... a taky se mi moc líbil. Aby ne, běželi fakt pěkně, ale to počasí nám fakt nepřálo.
Jimmy, dovedeš si představit, že v kantýně nemají ruma?? Ani pivo, ani žádný povzbuzovák?? No, a navíc, jsi správně odhadla, Gábina řídila, tak stejně nemohla. A to já si vzala řidiče, jako bych věděla, že ten doping budu potřebovat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

Fidik

že v kantýně nemají ruma... no toto, nejlépe se zásobit doma předem
Kendy je nádhenej, aby ne, když máme jeho geny

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:46
- Nahlásit

Jimmi
jj, je opravdu nádhernej A děti se mu vyvedly myslím všechny. Aspoň ty co známe (včetně vás) jsou fakt pěkný )
A co se týče zásobení- jsem totálně vyhořela. zapomněla jsem slivovičku i svačinku. A ve tři hod. došly párky, tak jsem byla nejen nepovzbuzená, ale i hladová

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:48
- Nahlásit

Fidik
Jimmi
holky, to je beznadějný. Buď člověk řídí anebo nemají v kantýně ruma
Fido mne dostal....holt Krásná louka na parkuru
Na startu je jim třeba násilím tlačit prdel k zemi a oni u toho pěkně nadávají. Kendy kdysi štěkal i na parkuru a taky do mne kousal, ale už toho naštěstí nechal, bo by to bylo na mokrý ručník na mou hlavu

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:58 - Změnil/a: Fidik
- Nahlásit

Zdar Krásné Louce
gabifi
Tak to jsem ráda, že je Kendy taky takovej správnej blázen. No, já myslela, že si Fido fakt kousne, jak jsem ho po třetí vracela do slalomu

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

gabifi
vůbec se mi nedaří nahrát video na net. Škoda. Fakt je to zábava, cirkus....

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:02
- Nahlásit

Fidik
no, dle nového řádu je za opakované kousání do psovoda DIS. Za starých časů jsem odcházela z parkuru "pouze" s 25 trestnými body za zákusy

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:04
- Nahlásit

Fidik
na Mujpes na fóru agility je zpráva, že se uvolnilo 10 míst na agiintercanisu

já když se vidím na videu jak "běžím" tak spíš brečím než se bavím

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:06
- Nahlásit

gabifi

Tak se mi konečně podařilo nahrát to video. Tady je [u][/u]

A nepřehlédněte na konci tu skočku přes pásku A moc se nesmějte!! )

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:10
- Nahlásit

gabifi
no já nad těma volnejma místama uvažovala. Ale to bylo v pátek. Po neděli mě to přešlo

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:20
- Nahlásit

Fidik

dyk jsme na tebe křičeli pokračuj, ale ty jsis holt tu houpačku musela dát znova
Jen se na Intercanis přihlaš, agility je o vyběhání se. Máš to u baráku, s chutí do toho! Jste s Fidem dobrá dvojka!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:25
- Nahlásit

jak si usteleš.....

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:28
- Nahlásit

gabifi
No tak to jste asi křičeli do špatného ucha. Já totiž na jedno neslyším

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:34
- Nahlásit

Fidik
si dělám srandu...když udělám kolizi, tak jdu na stejnou překážku znova, i když je to za DIS. Jenomže dělat v tom dešti zónovky znova bylo o ničem, protože bez rozběhu se na ně pésci ani nevyškrábali

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:43
- Nahlásit

gabifi
no....chybama se přeci člověk učí, ne? A já jich včera udělala tolik, že teda teď budu asi za hvězdu, poučená až až

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:50
- Nahlásit

Fidik
tak v tom případě jsem Einstein

Fidik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:01
- Nahlásit

gabifi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:13
- Nahlásit

Fidik

hele mě se líbí, jak ti Fido nadává a furt! to Jim musí lítat s balónkem v hubě, tak se vykecává jenom než ho pustím

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:05
- Nahlásit

Jimmi
Fikaný.... s balónkem v hubě drží hubu

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:43
- Nahlásit

Gratulace všem
gabifi
s Ivčou sem mluvila, že si prej "šikula" ještě dneska vykousala stehy

Madabiš
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:32
- Nahlásit

Tak sem konečně našla chvilku a okoukla sem fotky u Dafi na stránkách. Teda deštík ste tam měli asi pořádnej
gabifi
oni byli i Lištičky? jak dopadli?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání