| Autor |
Zpráva |
Fidik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:27
- Nahlásit
Jimmi
Fido umí nadávat i s balonkem v tlamičce .A to jsem mu koupila velkej a pěnovej, že se mu trochu ten ňufák ucpe a ani to nepomohlo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:29
- Nahlásit
Fidik
...mě Jim taky překvapil, jak se umí ozvat, většinou se leknu, jak to nečekám
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:33
- Nahlásit
Jimmi
vidíš a v tom to mám lepší. To já to čekám furt, tak se nelekám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:48 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
Bára nepřijela, tak Eva běhala se fšemi sama, to víš, nic jí nezastaví Puntíci běhali jako vždy, ale labutěnka Kasinka překonala sama sebe a první jump jen s jedním odmítnutím. V dalších bězích už zkoušela své obvyklé číslo....najdu si díru a tou zdrhnu
Ošetřovatelka Bekynka je šikulka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:50
- Nahlásit
Fidik
Jimmi
my zase umíme sebrat piškotek do tlamky a za půl hoďky ho vyplivnout ptže pro samou dřinu, práci a podobně ho není čas zhltnout
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:59
- Nahlásit
gabifi
Tak my nemáme čas ani na to, dát ten piškot do tlamičky . Ona je totiž furt ucpaná tím balonkem
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:00
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
pro dnešek se loučím. Slavím odpoledne s pracovním kolektivem narozky (už asi po páté ) a jedu chystat na chatičku dobrůtky. pa a baf
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:18
- Nahlásit
Fidik
přeji hezkou pátou oslavu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:03
- Nahlásit
Fidik
se máááš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
gabifi
něco pro tebe http://www.astolat.se/ jukni do štěňat, je tam jedno fakt zajímavý
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:17
- Nahlásit
Jenom na chvilku vás všechny zdravím
A hlásím, že Romišovi asi došla trpělivost a dneska ráno dal Jimikovi co proto, páč ho mladej zas provokoval a vrčel. Nejdřív seděl jak socha, jen po něm po očku jukal, ale pak to nevydržel a dovalchoval ho docela slušně Nevím jestli to není morbidní, ale mám z toho radost. Mladej čuměl jak péro
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
Fidik
Hezký vídeo Taky bych takhle chtěla někdy přejít parkur A že to klouzalo? No a ?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:56
- Nahlásit
Jimmi
černo-bílo-modré?
Venuše
a pak že je to trouba
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 18:01
- Nahlásit
gabifi
Však sem se taky řádně omluvila za to, že sem ho tak podcenila
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:19
- Nahlásit
Venuše
no, opravdu hezký víídeo,procházka parkurem chi chi
A co se týče souboje mezi psikama-určitě je moc dobře, že dal mladýmu za vyučenou.Snad si to bude pamatovat a vezme si mladej ponaučení . Je to furt lepší než u nás. Náš stařeček si nechá všechno líbit a Fido si pak myslí, že si může všechno to, co si dovoluje na Barta, dovolit i na cizí. A pak je většinou zle
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:33
- Nahlásit
Ahoj,
tak já hlásím, že se poptávám po druhém pejskovi - negratulujte, ještě nic nemááám , ale jsem na dobré cestě
Taky se může stát, že to nevydržím, v červnu se zblázním a ukradnu Bjůtě druhýko Kendíka rovnou od cecku
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
Jimmi
jůůůů super, nemám gratulovat, ale musím . Tak to bych Bjůtě druhýho Kendýska ukradla hnedle . Tak doufám budeme první, kdo se to dozví, co ??
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:06
- Nahlásit
Jimmi
A to je mi pjeknéééé Tak já gratuluju tajně
Co máš z toho, já se zamilovala do australáků a nebýt mojí rozumné maminky, která mě brzdí, tak už ho máme doma
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:20
- Nahlásit
Fidik
Právě že to je "elegantně a v klidu projitý" parkur To naše výkony se dají přirovnat k šílenému poletování po cvičáku mezi překážkama, kdy já stíhám psa
A to je právě ono, mladej je provikatér a pak hledí jak péro Romiš je diplomat každým coulem. Ale možná sme si to taky udělali sami. Když on ja Jimiček takovej majinkej, mazlivej a přítula, takovej drobeček, toho musíme chránit, a ejhle
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
čau fšicí, mám furt nějaké výjezdy a nejsem na netu a ještě navíc jsem rozbila na svém autě otvírání dveří u řidiče
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:24
- Nahlásit
gabifi
ty jsi šikulka . Tak ať se ti dobře leze druhejma dveřma
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:30
- Nahlásit
Fidik
naštěstí se dají otevřít zevnitř, jinak bych si lezení k volantu fakt užívala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:41
- Nahlásit
Jimmi
hlavně nepiš veřejně, kde poptáváš, aby ti to nějaký tajný přítel v dotyčné chovatelské stanici "nezařídil". Už to tady bylo několikrát, proč by lidi měli měnit své zajeté zvyky, že?
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:59
- Nahlásit
gabifi
Ale i tak to máš s rozcvičkou
A co se týče zprávy pro Jimmi - trefa do černého
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
Fidik
myslíš, že bych měla to zavírání nechat rozbité? .....abych si aspoň občas zacvičila?
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:14
- Nahlásit
gabifi
Tak to nevím, to já bych si raději našla příjemnější tělocvik . Já si užila lezení od spolujezdce až až, když jsem měla Š105 a zamrzli mi dveře (kdo zažil starou škodovku, ví, o čem mluvím )
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:26
- Nahlásit
gabifi
mám tak široký záběr, že by se dotyčný zpotil, všechno "zařídit"
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:39
- Nahlásit
Fidik
To mi připomíná našeho starého dobrého Karla Škoda Favorit, kdy jsem taky měla ranní rozcvičku lezením do auta kufrem
gabifi
Jimmi
To jako, že se děje něco takového, že ten NĚKDO zařídí aby sem si nemohla vyvolené štěndo odvézt???? A próóóč? Nechápu Ale jsetli je to ošemetné téma, tak neodpivídejte, jen mě to zarazilo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
Venuše
chi, taky nechápu....ale holt někteří naši spolukynologové se řídí heslem "Co můžeš urvi, co nemůžeš zkurvi"
Jimmi
na to bych nespoléhala, závist je silný motor
|
Fidik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:51
- Nahlásit
Jimmi
Gábina má pravdu. Aby ses nedivila. Někteří lidičkovééé jsou divnééé
|