| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 12:58
- Nahlásit
Madabiš
buď modrou šeltii nebo zlatou krátkou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 17:19
- Nahlásit
Jela jsem se podívat na Endyho - šeltiáka z vedlejší vesnice, kterýho budu asi brávat na agi a možná i na tábor a asi ho budem i hlídat, když budou na dovolené Endoš je suprovej Už se těším až ho příště uvidím.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
gabifi
zlatou krátkou už mám zamluvenou já! neopič se
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 13:42
- Nahlásit
gabifi
co říkáš na letošní úrodičku štěňat? docela nátřesk a to ještě neporodila Čeryna
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:05
- Nahlásit
Jimmi
zlatou krátkou mám zamluvenou už dlouho, ještě to bude chtít zvítězit doma. Asi hodím smutné oko
Mám obavu, že letošní úrodičce štěňat budeme říkat neprodejná. Navíc, pořád je největší zájem o zlaté, kterých je nebývale málo. Jsem sobecky ráda, že Kendy je v tom letošním štěňatovém průšvihu jako jeden z prvních a už se těším, co některé hlavinky vymyslí, aby štěňata udaly. Přes všechny obavy tipuji, že letošní konkurenční štěňátkový boj proběhne poprvé bez bouřlivých hádek. Jinak o všechny perličky z konkurenčního boje se samozřejmě podělím, ať se zasmějeme všicí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:05
- Nahlásit
Proč mi je nedají do misky?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:26
- Nahlásit
gabifi
Parádní fotečka!
Tak jsem měla v plánu vychovat ze šeltičky závisláka,když se mi to nepovedlo u medvěda.Takže žádné chození za štěnětem (jako u medvěda),jen at´ si mě pěkně hlídá...Když odběhne třeba za kočkou,šup se schovat za strom.Florinka se za chvíli přiřítí,lítá s nešt´astným výrazem po zahradě a hledá mě - paráda,ovšem jen do té chvíle než v trávě narazí na nějaký hnus,to je jí úplně jedno,že mě nemá a cpe se jak o život ...A co ted´?Mám vylézt a vynadat jí co to tam čuně zase žere nebo zůstat schovaná??
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:37
- Nahlásit
rendik
vynadej a zdrhej jí ať vidí, že jí utíkáš a pádí za tebou
všem
tak jsem se tady na tu galerii naštvala a založila si účet na rajčeti
Tady se můžete čučnout jak jsem zvykala Enďáka od mamčiné kolegyně na moje psice a na mě, aby s náma mohl na agi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 18:44
- Nahlásit
rendik
seřvat V neděli si sestra s neteří přivezly Zambu a už referovaly, že nejlépe se mu čůrá na koberec
Nezapomeň sem hodit nějaké aktuální foto.
Shelticka
tobě jsou prostě dvě šeltije málo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:07
- Nahlásit
gabifi
nejlépe se mu čůrá na koberec
no to znám z dob když byla Koní mimí hlavně když jí něco nesedne a musí to vyblinkat tak doma na koberec když vidím, že se nadavuje, tak ju chtnu a otočím nebo poponesu tak, ať to je na linu
tobě jsou prostě dvě šeltije málo
to víš no Jedna cvičit už nechce (teda chce, jen když cvičím Konču, tak se tam cpe taky), ale agilitit nechce, tož jsem si sehnala jejího klona ve větším samčím vydání To je od mamčiné kolegyně z práce, oni ho moc necvičijou, jen tak na výlety, takovej dogtreking dělají a že by byl prej dobrej na agi, ale oni na to moc nejsou, tak si ho asi budu brávat je z vedlejší vesnice, tak to bude trochu složitější, ale až bude řidičák, nic mi bránit nebude
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:12
- Nahlásit
Shelticka
blití na koberec důvěrně znám. Akim už poblil všechny, co máme v baráku!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:19
- Nahlásit
gabifi
jj a když to pak vyčistíš mistrem tepichovačem, tak tam máš zase flek světlej když ti pak počůrá (poblinká jinde) jinde... tak postupem času vyčistíš celej koberec
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:40
- Nahlásit
gabifi
provedu...to musí bejt radost,když čůrá na koberec,ale zase kdo by se zlobil na modrou chlupatou kuličku,že? Florinku naštěstí učila chovatelka na noviny a nejlépe ven na trávu,takže na koberci se vyčůrá jen když opravdu nestíhá,jako třeba dneska,kdy se vzbudila a já se cestou ven chtěla stavit pro klikr a pamlsky...
Foto ze soboty - téměř výstavní postoj
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:15
- Nahlásit
rendik
jé slečno, v kterém obchodě mají takovéto plyšáčky?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:16
- Nahlásit
gabifi
takovéto plyšáčky měli v jednom pražském obchodě,Fort Fox se to jmenovalo...Celkem jich bylo pět, tři byli takoví dozlatova, ale mě se líbil tadyten "plesnivý" Ale obávám se, že už jsou všichni pryč, to víte, takoví šeltioví plyšáci jsou nejkrásnější, tak o ně byl zájem...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:34 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
rendik
jj je po Oliverovi že? ten se mi hrozně líbí Jednou si taky pořídím plesnivku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:38
- Nahlásit
Shelticka
Jj,po Oliverovi . Když jsem ho viděla na netu na fotkách,tak se mi zdál takový nesympatický,ale když jsem ho viděla na živo,vypadal úplně jinak,mnohem sympatičtěji.A navíc je hrozně hodný a milý a má krásné modré oči...Doufám,že po něm Florinka zdědila víc než plesnivou barvičku a modrý oči..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:50
- Nahlásit
až takhle hluboko jsme klesli? Tak posouvám
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:57
- Nahlásit
gabifi
Taky jsem koukala,žen jsme zmizeli... Nemáš fotečku Zamby?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:44
- Nahlásit
rendik
fotku nemám, sestra s neteří kolem něj celý den lítají a na focení nemají ani pomyšlení. To víš, v paneláku.....
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 16:31
- Nahlásit
gabifi
hele my jsme taky v paneláku a fotit jsme teda stíhali to teda jo
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 19:07
- Nahlásit
gabifi
Jo,v paneláku to musí bejt veselý, zvlášt´ jestli mají těch psů víc...Ale fotit by se jistě dalo - aspon´ když spinká .
Já mam pocit,že celej den nedělám nic jinýho než venčim psy - s Florinkou ven, hrát si, když usne tak rychle na procházku s Kimem, když se vrátíme, zase ven s Florinkou...A to bydlíme na vesnici
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 19:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
rendik
tak je ber ven oba ne?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:04 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Shelticka
No, to by mi medvěd poděkoval, on je zvyklý odpoledne tak na hodinku a půl v lese a to by s malou nešlo, ta se proběhne po zahradě a má dost (i když ted´ už vydrží víc než před těmi 2 týdny když jsem si ji přivezla ). Takže je beru oba na zahradu a Florinka si vždycky vyčíhá chvíli kdy se na ní nedívám a věnuju se Kimovi a rychle běží někam najít nějaký hnus, mrška jedna...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 20:03 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
byly mi přislíbeny fotky, prý po víkendu. Tak uvidíme
Krokodýlci po Kendym:
URL
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 21:21
- Nahlásit
gabifi
Krokodýlci jsou super!!! Hned bych jednu trikolorní krat´andu do smečky přibrala, ale to by mi doma neprošlo... Časem jí ale plánuju - až budu mít chovatelskou stanici šeltií, to se tam pak jedna ta kolie ztratí ...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 21:26 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
chi, tady na té diskusi jsme s prominutím všicí tak nějak padlí na hlavu....furt plánujeme, jakého psa bychom ještě přivlekli domů.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 21:39
- Nahlásit
gabifi
Jj, to máš pravdu, nejhorší je, že já jich plánuju docela hodně (nevim, jak sou na tom ostatní )... Asi si budu muset pořídit barák s velkou zahradou a bohatýho manžela, kterej bude tu smečku živit ...
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2007 22:27
- Nahlásit
gabifi
Štěníci překrásní - je to ale hukot při krmení
Nechtěl byste někdo koťátko bude mít barvu jak světlejší britka - prostě krásný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:51