| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
eva od jondy
hulvát a násilník No ksichtík už na to pomalu má
All
Včera sem ty dva vážila a tryskomyš váží 11kg, piraňka 8kg. Jak ste na tom vy se svejma hafíkama? Bych tak řek, že je tryskomyš tak trochu tlusťoch. No ale když mu tak chutná?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
Venuše
No ksichtík už na to pomalu má
no já vodjakživa tvrdim, že tryskomyš se narodil pro šibenici
jonda má kolem 7kg, ale zas je to trpajzlik a nekrmim ho. kdo šetří, má za tři!!
taky si vem, že tryskomyš je vobrrr, skoro gólie, tak se nedif!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
eva od jondy
ofšem tím pádem je jako vobršeltie téměř gólie podvýživenej
A se mi zdá, že se občas hůř zvedá, ale sem už možná zblblá z toho věčnýho pozorování jejich zdravotního stavu. Nearad bych ale na druhou stranu něco zanedbala. Jak se pozná dysplazka?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Venuše
no tak mu dej aspoň jednou měsíčně kus žvance a uvidíš, jak se spraví!!!
Jak se pozná dysplazka?
hele když chceš mít jistotu, tak jedině RTG..
Já žiju z toho, že pokuď hafák nekulhá a nemá problémy, tak to asi nemá cenu zjišťovat -když nehodlá člověk chovat.. ale zas jestli se ti FAKT nezdá, asi bych zašla...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:02
- Nahlásit
eva od jondy
tak jako víš co, občas se akorát tak zlehka ztěžka zvedá, ale jinak ja naprosto f pohodě, tak se na to vyprdnu a je to
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:06
- Nahlásit
Venuše
hele taky bych se na to vybodla.. jonda taky někdy stává lehce jak pako..
ale holt nemáme ty psy dřít 24 hodin na parkuru a pak se divit,že??
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:36
- Nahlásit
čau fšicí, přeju hodně elánu do nového pracovního týdne a taky do nového školního roku....hlavně rodičům....ti s ratolestmi ví, o čem mluvím
Venuše
Akim 12 kg/42 cm. Jakou má Tryskomyš výšku v kohoutku?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:01
- Nahlásit
Tak hlásím, že jsme první na cvičákovým závodě Ale tak my tam nemáme soupeře, tam jsou skoro všichni v skoro začátcích
Bessi asi 35cm asi 7-8kg
Connie asi 36cm asi 6-7kg
Nedokážu je přesně změřit a váha nám váží blbě Nepřičítá kila - prodám, kdo chce? Na ní když si stoupnete a pak vezmete kilo mouky, tak vážíte pořád stejně Takže netušim, kolik ti psi vlastně váží
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
Shelticka
já koupím....jestli se ta váha zastaví na nějakém hezkém čísle, je přesně pro mne
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
gabifi
Tak to vypadá, že Venuše přes stohy papírů a složek nevidí, chudinka, na monitor, tak ti odpovím za ni. Pokud se s babi nepleteme, tak Tryskomyš má v kohoutku 40cm.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:06
- Nahlásit
ahoj fšici,
já sice nemám žádné zajímavé psí události z víkendu, ale Jim si strhnul minulý týden část podrážky a v sobotu jedem do Lipska. Nohu mu šetřím a mažu Betadinou, ale on si to léčí z větší části sám.
Přijde mi, že ti naši psi na to nějak trpí, Skip je měl teď taky stržený, Nelda taky, Kedny díru v noze ...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:07
- Nahlásit
soráč samo KENDY
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Dasha
Dík za info Tak to se mi ulevilo, páč sem se lekla, že by třeba mohl spadnout do "L", připadá mi čím dál větší
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:47
- Nahlásit
Jimmi
No teda, teda, to jsou věci. Přeji brzké uzdravení. O těch polštářcích jsem mluvila tady u nás se sousedkou, co má zlatého retrívra a ta říká, že je to u nich nemlich to samé. Kendy je takový prodírač křovím a pořád z něj vytahuji nějaké klacky a trny Asi nejvíc mne dorazilo, když si k díře v přední noze ještě zapích klacek do zadní....na dvou nohách to fakt nešlo. Naštěstí ta zadní přebolela do rána.
Do Lipska samo držím palce!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:52 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Venuše
Ses trochu sekla, né?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:56
- Nahlásit
gabifi
člověče, to zas tak hrozný není, protože nemůže lítat jako blázen, tak se mu urychlí hojení
Podrbej ho někde (u Jima je takové místo rozkoše horní část zad )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:01
- Nahlásit
Jimmi
to samý. Drbání na zadku a pes dělá namouduši jako blázen. To u Akima neznám
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:01
- Nahlásit
Jimmi
jedeš večer? že bych si tě našla v nějakým buse
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:51
- Nahlásit
blanulinka1
pojedu rovnou z práce mezi sedmoiu a půl osmou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:01
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
holky taky zbožňujou drbání nahoře na zadku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:11
- Nahlásit
Jimmi
ok já tam budu taky tak nějak...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:52
- Nahlásit
Shelticka
já tedy ne
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:54
- Nahlásit
blanulinka1
drž mi fleka, bude to tam dneska samej pes a jí se chci v klíídku napít
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
gabifi
dneska mě pobavila na foru KK věta ...pes 32kg, sem si představila budoucí pokolení a zatrnulo mi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:52
- Nahlásit
Jimmi
mi se zase líbí skutečnost, že většina českých chovných psů má v kohoutku dle bonitace 61 cm. Kdybys je postavila k sobě, dostaneš výškové rozpětí popsané v standardu, jenomže začínající na 61 cm.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 19:39
- Nahlásit
Holky, musím se s vámi podělit o super hlášky, co jsem dneska slyšela...Jdeme takhle s Florinkou od veterinářky a před námi šla nějaká rodinka. Pán se otočil, kouknul na Florí a povídá:"Podívej, přízemní chrt!" Začala jsem se smát, pán se na mě otočil a povídá:" Dobrý den, prosim vás, to je čistokrevný plemeno nebo jen..." Podívám, že čistokrevný plemeno - šeltie. Pánovi to asi nic neřeklo, zadíval se na ní a povídá:"Hmmm...šeltie...přízemní chrt!"
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:23
- Nahlásit
rendik
tys věděla stránky od Zamby, že? Kamarádka mi říkala, že viděla malou šeltinku, že ju mají tam u nich a že se jmenuje Zamba
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:31
- Nahlásit
Zamba Zambič bydlí tady URL
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:33
- Nahlásit
rendik
že nadávají do chrtů Kendymu, dobrá, vzdálená podoba by tam byla. Ale že by tak říkali i Akimovi?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:41
- Nahlásit
gabifi
že nadávají do chrtů Kendymu, dobrá, vzdálená podoba by tam byla. Ale že by tak říkali i Akimovi?
pán byl zřejmě před oční operací ,
poslala jsem ti výjimečně mejlíka, ale to fakt stojí za to
|