Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:45
- Nahlásit

Jimmi
nebo PO operaci....nepovedené

To je z jedné encyklopedie psů, má ji i moje sestra. Sice ptákovina, ale jako propagace plemena naprd.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:29
- Nahlásit

gabifi
to je zajímavý, každý to zná, Pavla mi taky psala, že už to na několika stránkách opravovala

já takovou volovinu vidím poprvé
no možná je to tím, že čtu jenom seriozní fóra , tam se dočtu o zcela standartních psech výšky 61cm a 32 kg...chááááá

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:12
- Nahlásit

Jimmi
které seriózní fórum máš na mysli? To co vypadá jako výsledková listina spojená s gratulačním kroužkem?
Abych jenom nenadávala, teď se tam zrovna řeší takové ty obyčejné lidsko-psí záležitosti, což mne těší. V posledních měsících se Mujpes fórum změnilo na Vychloubárnu. Já radši pokec a příjemnou poradnu (pokud se najde někdo, kdo o tu poradnu stojí)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:15
- Nahlásit

gabifi

možná, že nová generace to forum trochu rozhýbe k lepšímu,
Jim už včera v pohodě skákal a lítal, jsem ráda, že KK jsou samohojící a rychlehojící

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:01
- Nahlásit

Jimmi
a my novou generaci podpoříme, zejména v projednávání ptákovin
Dobré nálady není nikdy dost

Dnes mám volný den a snažím se trochu věnovat domácím pracím. Kuva když mne to tak nebaví!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:17
- Nahlásit

gabifi

domácí práce jsou eee, docela slušně se mi povedlo je přesunout na budoucí generaci, vlastně už jenom vařím, páč sem mlsná

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:40
- Nahlásit

Ajsí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:08
- Nahlásit

gabifi

jezusky to je ňamka

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:40
- Nahlásit

Jimmi
z mejlu, který majitelé psali Míše, vybírám jenom jedno slovo, zato v původním znění
DRAK!!!

pche a na fotečce je to takovej ňuník

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:45
- Nahlásit

Rekonstrukce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 17:09 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi

nóó to je přehnaný, jaká rekonstrukce, jenom najemno natrhaný papír, víš co to dalo za práci?

jinak je to plyšák, to je jasný, kde bydlí? mám zprávy od kamarádky, že cituji: "úúúplně stejnej malinkej Jimík se objevil v parku na Žižkově"...tak vedu pátrací akci jenom s malinkým rozdílem, že je to fenka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 17:12
- Nahlásit

gabifi

hele, když na tu fotku znovu koukám, je to jasný, panička má doma binec a svádí to na nebohé nevinné štěně, oči toho andílka mi to jasně říkají

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 17:52
- Nahlásit

Jimmi
ano, je to opravdu precizní práce
Bohužel nevím, kde bydlí.

rendik
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 20:03
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Já si myslím, že pán jiného psa než chrta neznal...Kámoška takhle vidí ve všem NO (i v basetovi)

gabifi
No jéje, takhle štěňátka pracujou, nejen kraťandy, já dneska přišla ze školy a na koberci jsem měla takhle najemno natrhaný plakát ze Psa... Víš co to dá práce, to štěně musí dřít jako kůň aby ta takhle krásně natrhalo a rozházelo...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:28
- Nahlásit

rendik
Víš co to dá práce, to štěně musí dřít jako kůň asi nejhorší co jsem viděla, bylo jedno štěně, které takhle makalo na gauči, no a do měsíce mu panička musela koupit jinej

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:51
- Nahlásit

Jimmi
gaučík - trošku drahá hračka

All
Počasíčko nemá chybu, že jo? Jdu si do sklepa přeleštit lyže

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:57
- Nahlásit

gabifi
A ten odér z mokrých kožichů, co se line po pokoji...mňam mňam!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:21
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Minulej tejden sem potkala v Bráníku u řeky kraťandí mimi- tricolorního pejska a byl děsně, ale fakt děsně roztomilej!!no štěňátko, no

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:33
- Nahlásit

All
tak jsem konečně objevila ty správné hračky pro Jima, podívejte na tu parádu

http://www.chuck-it.cz/index.htm

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:41
- Nahlásit

Jimmi
Týý jo, mě nejvíc zaujalo to o tom oslizlém míčku! Ono u vepřadora je někdy problém poznat původní barvu míčku!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:43
- Nahlásit

Dasha

no já starej blázen jedu hned po práci do Canina v Praze a budu nakupovááááát

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:44
- Nahlásit

Dasha
vepřadora ééééé???? to je co?

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:44
- Nahlásit

Jimmi
to je labrador

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:50
- Nahlásit

létající veverka vypadá dobře

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

Dasha
tedy ty jsi Drsoň páníček

gabifi
škoda, že tak leje, mohla bych jí vyzkoušet, ale určitě prubnu tenisákomáchadlo....to jsem jednou koupila za celkem slušný peníze, prasklo a bylo neprakticky dlouhý

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:08
- Nahlásit

Jimmi
to je láskyplné oslovení!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:51
- Nahlásit

Dasha
ty jsi psala na Můjpes, že jo? takže máš labrouše a šeltinku co?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:59
- Nahlásit

Jimmi
tím tenisákomáchadlem myslíš ten držák na míčky, co se s ním aportuje? Mi to přijde nepraktické. Jdu se ještě jednou mrknout na ty veverky, třeba mám konečně tip na Ježíška

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:31
- Nahlásit

Jimmi
A koupila novej nebo ho ošidila nějakým z barazu? Btw kdyby někdo věděl kde sehnat gauč za pár korun, dejte tip, sháníme něco do školy...

Koukala jsem na ty stránky a tenisákomáchadlo za 240? V létě je měli někde v Praze v Lidlu v akci za 50, to bys jich měla skoro 5...Jinak je to ale dost dobrá věc, hlavně když máš psa co má místo mozku tenisák, stačí s tim trošku švihnout a míček letí fakt daleko.

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 18:21
- Nahlásit

Jimmi
jojo, máme vepřadora a dva šelťáky. Labrouš je můj a šeltie tety, ale jinak jsou naši!

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání