| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
rendik
do školy, kde jsou gaučíky, bych taky chodila
All
Dnes už asi netová nebudu, a proto hned ráno přeji hezký víkend a Jimminu držím palce do ciziny
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:01
- Nahlásit
gabifi
rendik
Takže včera jsou koupila máchadlo na tenisáky, to nejkratší a hned ho vyzkoušela a je to super, dneska půjdu koupit to delší aby to lítalo ještě dál. Taky máme nový přetahovadlo - panáčka golfáčka, taky super. Ta létající veverka sice vypadá zajímavě a má jednu ukrutnou výhodu, že jakoby stojí na nožičkách(ty rohy jsou vyztužený), ale jinak je to celkem slabý nilon, takže to jsem nebrala, přišlo mi to fórový, jakýkoli pes co trochu kouše tak to zlikviduje.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 16:48
- Nahlásit
gabifi
No jo,ale my už ho tam právě nemáme, protože jsme ho sebrali maturantům někdy předloni (jako když už bylo po maturách a nechodili do školy) a oni nám ho teď na konci školního roku (takže v červnu) sebrali ...
Jimmi
Ty máchadla jsou fakt super vychytávky, nejen, že nemusíš brát do ruky oslintanej tenisák, ale když třeba házíš půl hodiny, tak tě tak nebolí ruka a pořád házíš daleko. Já ho teda nemam, zatim netřeba protože medvěd nemá místo mozku nic (takož pak tenisák) a šeltičce stačí hodit míček párkrát a na malou vzdálenost
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
Jimmi
URL
Nevím, jestli jsi to už četla a pokud ne, přeju příjemné počtení
Myslela jsem, že noví majitelé nevnímají prostředí u KK až tak negativně, neb je nás víc a nikde není psáno, že fšicí musí kamarádit se fšemi. Asi se nic nezměnilo a pravděpodobně vyhrává ten, kdo si své štěně odveze domů a o ostatní kraťandy se nezajímá....chovatel bude s KK předávat novopečenému majiteli i radu, že mu nejlépe bude v přísném utajení případně ilegalitě
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:24 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Verča labutí krček
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 16:15 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
Článek jsem si přečetla a nespadla mě úžasem brada, protože to není nic nového, každý se s tím musí vypořádat po svém, někdo třeba zbytečným útěkem do ilegality. Jediný co můžu říct, paní si udělala nějaký závěr, zřejmě z psaní na foru a od toho se odvíjí její další kroky. Možná jí chovatelka spíš měla povzbudit. Škoda. A nebo ne? Co já vím.
P.S.
Z dojče jsem dovezla res.CAC a res. CACIB
Za fšecko může Jim páč si chtěl vylít svojí blbou náladu na rozhodčím. Vůbec se mu nelíbilo ranní vstávání, skoro žádná procházka (jenom to chytání myší na parkovišti bylo žůžo ),
nekonečný čekání a nakonec chlap, kterej se na něm snažil demonstrovat jakou má hezkou hlavu, počítal a ukazoval důkladně zuby. No a eště tomu furt nebyl konec. Nakonec mu panička musela zavřít hubu, protože nejenom že vrčel, na což jsem si zvykla, ale už i chňapal. Budu muset trénovat na neznámých chlapech. Už se vidim jak, jak chodím a říkám: "Mladý muži nešel byste kousek stranou, já a můj pes po vás něco chceme..."
"Takže i když jsme byli jasně lepší, panička se radovala, že nás oba nevyhodili. "
"To tedy nevím za co!!!! Kterej chlap si proboha dává ošmatat kulky?"
P.S. ta vsuvka je od Jima, kterej hlídá andulky a nosí jim míčky
Oba jsme bohužel padli na rozhodčího, kterej vše důkladně posuzoval a navíc tam měl adepta na budoucího rozhodčího ke kolliím a šeltiím. Bylo to nekonečný a ty resci jsou zasloužený, protože každej jinej by nás asi vyhodil
Jinak CACIBA dostal JACK MACK'S Kairdean (má standartních u nás 61cm ) a BOBa OYLA vom IHLPOL (majitelka je úžasná)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 17:13
- Nahlásit
Jimmi
co se ti na ilegalitě nelíbí? My jsme už několik let v ilegalitě, převlečeni za pita a docela si to užíváme, zvláště ty útěky majitelů dobrmanů a rotvíků
Mladý muži nešel byste kousek stranou, já a můj pes po vás něco chceme..."
nezapomeň vybírat jenom hezčí kousky (myslím ty chlapy, na kterých chceš výstavnictví nacvičovat)
Výsledky z Brna nevím, akorát že BOBana má Hany.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:56
- Nahlásit
gabifi
My jsme už několik let v ilegalitě, převlečeni za pita
no ale trochu víc chlupatý a vůbec...nějakej divnej je ten pes
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 10:53
- Nahlásit
tak já to aspoň posunu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:44
- Nahlásit
V neděli byly v Prostějově agi závody a byl tam Fido a Leja, tak jsem se pomazlila a zase se ještě víc ujistila, že CHCI!!! kraťandu! TEĎ HNED!!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:48 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
no to já mám jednoho kluka zamluvenýho v Polsku, ale pokud vím, tak tady v jedný chovatelský stanici kraťandičky jsou, tak jim zavolej ne? páč jestli to neuděláš, tak já sem budu házet jednu fotku štěnda za druhou a budeš chodit s bryndáčkem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:49
- Nahlásit
Dasha
http://ztauri.ic.cz/ víc pro tebe duše ubohá udělat nemůžu
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:52
- Nahlásit
Jimmi
Nedělej jí to ještě těžší než to je, páč Dasha ví, že dřív jak za rok až dva hafka nebude.
Že Dasho???!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:55
- Nahlásit
Jimmi
O všem vím! Taky v Bila Kaífa! Pomooooc!
Venuše
No jooo...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:31
- Nahlásit
Dasha
rok uteče jako voda, můžeš si zatím vzít aspoň záznam
doporučuju
http://bohemia-balada.ic.cz/uvod.htm v odkazu plánovaná štěnda, sama bych tam šáhla pokud nevyjde Noelka
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:41
- Nahlásit
Jimmi
jéé, děkuju za radu! já budu určo otravovat zkušenější, až přijde "můj čas"!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:20
- Nahlásit
Adam zadumaný romantik
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:28
- Nahlásit
holky ale naka podoba tam je, ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:42 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
nika00
noo anoo, jak píše gabifi, psi filegálitě jsou podobný kdekterému plemenu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:58
- Nahlásit
posouvám...to je tedy vostuda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:35
- Nahlásit
Hele koukněte na nádherný fotky
http://www.collie-smooth.com/ak070826/index.html
třeba se tam někteří najdete
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:49
- Nahlásit
Jimmi
Fotky sou fakt nádherný, to zas bude Dasha slintat na klávesnici. A propos, já se tam teda nenašla (sem tam totiž nebyla )
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:51
- Nahlásit
slint slint mlask srrrrk mlask mlask slintslintslint
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:04
- Nahlásit
Dasha
fuj, vem si bryndák!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:07
- Nahlásit
Jimmi
no jooo, no.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 17:22 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Jimmi
Nééé, já nemůžu na podobný fotky koukat, pokaždý si takhle vyberu ňákýho psa a když si pak konečně za dva roky můžu pořídit štěně (i když myslim, že třetí pes bude až za dýl ), tak mam hrozný dilema!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 19:00
- Nahlásit
proto já radši nevybírám, neslintám, jenom se dívám a říkám si co to je za obludy a všemožně se snažím si cokoliv vymluvit a většinou se mi to podaří tak zhnusit, že začnu dané plemeno nenávidět jako třeba bordery, který jsem dříve milovala-nechápu
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 20:17
- Nahlásit
Shelticka
Tak borderky jsem si úspěšně zamítla, ne, že bych je nenáviděla, některý se mi docela líbí, ale nechtěla bych jí. Nejhorší je, že si nějaký plemeno ošklivim (třeba naháče) a pak jsem se psem toho plemene třeba na táboře a zjistim, že je úplně super...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:56
- Nahlásit
ahoj fšicí. Teď jsem na kompu jenom sporadicky, takže pouze zdravím a mizím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
gabifi