| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:57
- Nahlásit
petl
nepochlapila ani štěndo...zatim
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:37
- Nahlásit
Jimmi
Jakto? Já myslela že jí kryli???
gabifi
Poté co mi malý prevít dnes rozerval ponožku se kterou se prostě rozhodl odejít ačkoliv jsem jí měla na noze a vzápětí překousal řemínek na pantofli takže jsem se po obutí málem zabila přehodnocuju situaci jestli jsem zrovna tohle potřebovala...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:46
- Nahlásit
petl
no ona má rodit tenhle týden!!, takže štěňatou budou, ale nejsou zatím na světě !!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:47
- Nahlásit
petl
Jimmi
děvčata, už se těším na soupis majetku, který vám ti malí smradi....pardón, nevinná zlatíčka, zničí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:02
- Nahlásit
Jimmi
aby se ti lépe čekalo:
Ajsí
Já prostě tyhle kolije s dlouhým štíhlým krkem žeru
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:12
- Nahlásit
gabifi
jééén počkej, hrozně se ti pomstíím, zahltím ti schránku fotkama mojeho zlatíčka ...
hele kdo to je Ajsí?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:14
- Nahlásit
gabifi
tedy to je vlastně to nový ne? finčátko ?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
Jimmi
Icy KL
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:32
- Nahlásit
Jimmi
zahlť, ptže budeš vlastnit jedno z mála štěňat KK, kterým bych povolila vstup k nám domů. Holt můj vkus je extrémně vyhraněný
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:53
- Nahlásit
gabifi
Je fakt že jsem kdesi četla že pes ostražitě střeží pánův majetek.
Po zkušenostech s našimi drobky tvrdím že jen plot jim brání v lifrování veškerého majetku do širšího okolí
Jimmi
Helejse, a stříháš metr?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:19
- Nahlásit
gabifi
Icy KL krása, já se v tom přestávám orientovat...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:21 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
spíš si ustřihuju zubama nehty a přepočítávám prachy, jestli nezmizely, taky jsem roztržitá (Jimovi občas říkám Lucinko a naopak) a zapomínám chodit, mluvit, pracovat....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:29
- Nahlásit
gabifi
tak jsem se dívala, na stránky KL, abych si něco ověřila a je to tak...ICY jako malinkej byl jako Jim, proto můj manžel stál u výběhu a snažil se ho vyfotit, většinou tedy jenom ta kovová oka, ale na některých je Icy vidět, kdybych tenkrát vytasila prachy a řekla Míše dej sem to štěně - tady máš prachy!!!. Jindra by byl asi ve vteřině u Icyho a uháněl by s ním domů. Pravděpodobně by mě u Míši zapomněl.....
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 11:10
- Nahlásit
gabifi
Hele ty zlomyslná moc se netěš jak to tu tak občas prohlížím asi se nějakému přírustku taky nevyhneš
Prckoun mi včera popravil muškáty (když jsem ho načapala u rozmetaného truhlíku tak se tvářil že to bylo v sebeobraně) a rozdrbal mi komplet ten nakousaný pantofel.
Nevím proč začíná škubat na zahradě trávu - asi chce drahé polovičce naznačit že na zimu je potřeba řádně posekat ?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:06
- Nahlásit
petl
Prckoun mi včera popravil muškáty (když jsem ho načapala u rozmetaného truhlíku tak se tvářil že to bylo v sebeobraně) a rozdrbal mi komplet ten nakousaný pantofel.
Nevím proč začíná škubat na zahradě trávu
hele ten je rozkošnej, dneska by na ty upravený muškáty mohl vyhrabat nějakou tu dirku a zasadit je ne?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:12
- Nahlásit
Jimmi
Bóže zase jedna potvora převlečená za kamaráda
Člověk si přide zaplakat a místo útěchy se mu dostává tohle
Když si uvědomím že jsem včera koupila šest sazenic krásného vřesu na zimu, začínám se bát že jara nedožije
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:11
- Nahlásit
petl
já trénuju , ale jestli to vyjde budu mít doma raubíře na zimu, takže zase přemejšlím, kam co schovám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:14
- Nahlásit
gabifi
děvčata, už se těším na soupis majetku, který vám ti malí smradi....pardón, nevinná zlatíčka, zničí
TAK TUHLE VĚTU SEM JAKO NEVIDĚLA ...jestli neodvoláš, pojedem na návštěvu socializovat...tak na týden
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:18
- Nahlásit
Jimmi
Beru. Na dva. Nevinné zlatíčko nasadím gabifi do baráku a pojedu někam hodně daleko meditovat o přítulnosti a mírné povaze kolií
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:19
- Nahlásit
petl
se raději schovala
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:20
- Nahlásit
Jimmi
Si jí tam někde zítra chytnu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:35
- Nahlásit
Jimmi
Ajsí je holčička.
petl
pokud bude u nás nějaký přírůstek, bude to dospělá fena, takže štěněcí vylomeninky nehrozí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:45
- Nahlásit
Na návštěvě u Zamby
Zde je vidět, jak můžou být fotky zavádějící. Akim se celou návštěvu, snad s výjimkou prvních 5 minut, snažil se Zambou vytřít podlahu. A pak věřte internetovým prezentacím chovatelských stanic
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:59
- Nahlásit
Jimmi
petl
odvolávám, odvolávám, odvolávám, žádné štěňátko doma nechci!
A zase musím padat od kompu pryč. Děvčata hezký víkend a na Petl a Rendika se těším do Budějek.
Jimmi
V Budějkách bude Míša vystavovat Gill, potřebuje posledního CACIBa na Intra. Tak doufám, že se Gill po štěňátkách už hodila do kondice.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:52
- Nahlásit
gabifi
Ježiš, ten Zamba ale roste...se budu stydět zítra přijet do Budějovic s tím mým trpaslíkem...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 16:10
- Nahlásit
Tak já se dočkala dočkala dočkala jupíí mám u Noeli na výběr 5 zlatých kluků!
No a ještě má zlatou holku a tri. holku
Taky Kellynce se narodilo 10!!! štěňat jedno v autě!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Jimmi
Tý jo, to je ale výběr!!! Jupíííí
V budějkách jsme potkali Petl, Rendika a Renatu s Celine. Gill CACIB, taky BOB a 4. místo v 1. skupině FCI. U kluků dostal CACIBa Odík Počasí nám vyšlo a naši klucí dostali nové plyšáčky. Nejhezčí zpráva - chystá se nový turistický sraz KK, trasa je už prý vytyčená.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:57
- Nahlásit
gabifi
pro každýho krásný víkend a turistika je bezva...hlavně aby vyšlo počasí a termín
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:16
- Nahlásit
Tak na stránkách u Noelani jsou uvedení pouze 4 kluci...tak nevim, ale i tak si doufám vyberu(prostě jedno popadnu a bude moje )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 07:40
- Nahlásit
Jimmi
4 taky dobrý
Hlavně nezapomeň v Polsku v rozrušení za kolijku zaplatit, aby ti ji na hranicích zase nevzali zpět
|