| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 12:21
- Nahlásit
Dva modrásci, každý v jiné váhové kategorii
URL
Poslední video s nadpisem Qeira a Zamba
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:44
- Nahlásit
gabifi
Super video a super písnička u toho . Koukám, jak Zamba roste, ta moje potvůrka plesnivá snad za poslední měsíc vůbec nevyrostla...Nakonec z ní bude kapesní šeltie a to by nás sežrala i s barákem...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:55
- Nahlásit
rendik
ježiš , no jo nemůžu propagovat fšecko
Jinak mám kamarádku, která má strakáčka Arniho, s Jimem se milovali, no, jenže pak jsme se odstěhovali a je po kamarádšoftu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:06
- Nahlásit
rendik
on Zambik bude asi trošičku větší, než průměr. Kapesní šeltije? Neznám. Na naši rodinu se lepí jenom ty přerostlý
Koupila jsem Akimkovi na zimu stejnou deku, jako Kendymu, jenomže menší. Béžofku s pacičkami. To NEježdění na závody a NEplacení startovného a benzínu má velkou výhodu - můžu nakupovat ptákoviny
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:08
- Nahlásit
gabifi
ééé sem se fčera pod vlivem přiznala k budoucímu nákupu polského nejmenovaného zboží
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:23
- Nahlásit
Jimmi
Dyť propagovat všechno po tobě nikdo nechce ... Strakáči jsou fajn, sice osobně žádnýho pořádně neznám,ale chtěla jsem ho. Dokonce jsem měla zamluvený štěně, ale našim se zdál moc velkej na psa,co bude bydlet vevnitř, a tak u nás skončila šeltie .
gabifi
No jó, už to vypadá na kapesní vzrůst, jen doufám, že nakonec se alespoň k těm 33 centimetrům dohrabe - jináč jí budu asi muset natahovat nebo zalejvat .
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:33
- Nahlásit
rendik
nezapomeň občas přihnojit
Jimmi
nezoufej, třeba má dotyčný, kterému jsi to prozradila okno
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 19:30
- Nahlásit
gabifi
Přihnojit netřeba, přihnojuje se sama - pokaždý když se venku jen chviličku nekoukám a je po ruce slepičinec...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:13
- Nahlásit
rendik
aha...takzvaná samohnojící Bych potřebovala takové doma, ale kytky, ne šeltije
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:37
- Nahlásit
gabifi
jojó, samohnojící...bohužel, kytky se to ještě nenaučily...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 14:04
- Nahlásit
jenom kuknu a zas letím, vepřador je po operaci loktu, byl mu čištěn, kvůli úlomečičku čehosi, co se tam potuloval, takže teď máme šíleně přísnou rekonvalescenci, jsme odsunuti do karantény jiného bytu, kde nemám net, takže už začínám pociťovat abstinenční příznaky po KKčkách!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
Čus fšicí,
o víkendu jsem našlapala šílený kilometry na procházce s Želvou a jejím Dastym. Stromovka - Troja - Draháň - Bohnice. KONEC. Druhej den byla ještě jedna malá a ta mě odepsala dokonale.
Jsem ráda, že jsem v práci a nemusím nikde šlapat .
P.S. kolem Trojského útulku byla cesta docela smutná, těch smutných očí...... na to nemám nerva
Jinak to byla si poslední hezký víkend, tak jsem ráda, že jsem vyměnila gruntování a otročení v kuchyni za hezký výlet.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 11:43
- Nahlásit
tak já posouvám
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 15:29
- Nahlásit
Jimmi
to my jsme si o víkendu udělaly s Konidýlkem ZZO a pak jsme měli ještě agi a tak jsme byly taky celkem dost unavený
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 10:47
- Nahlásit
tak já prolomím mlčení, dnes jsem zase po delší době aktualizovala stránky-přidán Koninčin posudek z výstavy a fotky a info o splnění zkoušky ZZO
www.agbeconta.ic.cz
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:47
- Nahlásit
čus- sem tedy nikgo nechodí vostudy!
hele já sem posílám odkázek na nové miminko, které přicestovalo až z finska
Calibra's Go West alias Ozzy
http://gamma.nic.fi/~calibras/NahkatPentuja.html
mezery vymazat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:38
- Nahlásit
Ahoj, byli jsme na dovolené a když jsme jeli domů, navštívili jsme mou sestru. Největší zážitek z návštěvy - pochopitelně Zamba Foťák jsem jako vždy neměla, a tak budu muset počkat, až se neteř smiluje a pár fotek zlato-modré dlouhonosé smečky mi pošle.
Zamba při chytání aportu kravil tak skvěle, že si natrhnul nohu a museli mu jí sešít. Při návštěvě ordinace stihnul pokousal do krve přítomnou vetku, která ségru při dávání narkózy a šití z ordinace sebevědomě vyhnala. Tož komu není rady.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:37
- Nahlásit
gabifi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:13
- Nahlásit
Jimmi
antikanisterapeutické šeltije v nepřítomnosti majitele zásadně uspáváme pomocí narkotizační pušky a majiteli je vracíme hluboce spící. Nedodržení těchto pravidel vede k dírkám na hříšníkově kůži
tý jo, Kendy začal línat, jenomže už podruhé za sebou. Asi mi z toho picne
A teď jdu prostudovat Můjpes, kolik porodů, medailí, pohárů a importů proběhlo v době, kdy jsem v ČR chyběla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:22
- Nahlásit
Jimmi
vau, zkontrolováno, množíme se jedna radost...Kendy asi dostane na krytí totálního zaracha. Tohle fšecko se snad ani nemůže prodat
all
Jedete se někdo v sobotu mrknout do Budějek? Nejdřív se posuzuje 23 dlouhosrstých, pak 5 krátkých a nakonec šelťuchy. Já se pojedu juknout, tak na mne mávejte - jsem dost slepá
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:23
- Nahlásit
gabifi
Tak se doufám uvidíme
Budu tam s Ryanem, když tak do mě kopni kdybych tě neviděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:27
- Nahlásit
petl
no, já tě klidně nakopnu, ale aby si kolem kruhu nemysleli, že se rveme kvůli tomu, čí psi jsou větší krasavci
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 17:47
- Nahlásit
gabifi
Do Budějek jedu, ale nikoho z vás jsem v životě neviděla, takže až uvidíte blondýnu (s odrůstajícím melírem a hnědě podbarvenýma vlasama) s malým plesnivým štěnětem šeltie, máte tak 99% šanci, že jsem to já. Tak se kdyžtak přihlašte
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:17
- Nahlásit
rendik
neboj oni do tebe kopnou a jestli jim to vrátíš, vezmou tě do party , páč majitelé šeltijí musí být tvrďáci
Do Budějek nejedu ZAPLAŤ PÁNBU
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:04 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Jimmi
Sem taky nechtěla jet, ale kámošky mladej (pes) onahatěl a navíc v Brně dodělal Juniora takže by jí propadly prachy. Za někoho to musela vyměnit a nikdo než Ryan volnej nebyl tak holt musím
all
My máme doma úúúúplně jiné novinky
A celé je to tady
URL
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:50
- Nahlásit
petl
no prosimtě, jak to mám přečíst když je to v angličtině??!!
jediný co jsem pochopila, že jsi prostě lohla štěně a smečku máš zase větší )))
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
Jimmi
Do náručí mi ho cpali
Je to taková raketová myš že si určitě oddechli v jak bezpečné vzdálenosti od nich bude
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:09
- Nahlásit
petl
moc ti to přeju a strááášně zááávidímm, no ale i já se jednou dočkám
|
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:14
- Nahlásit
Jimmi
Jak sem tak občas nakouknu tak už to asi dlouho trvat nebude, že ?
Noelani se pochlapila?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:52
- Nahlásit
petl
nádhera, ty se máš!
|