Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:39
- Nahlásit

Jimmi
v letošním školním roce mám rozvrh nesvědčící internetovým diskusím - přestala jsem učit ve večerní škole
Ale kraťandy vzkvétají i beze mne. O víkendu zase samé medaile a poháry, no a podle stránek Pavly se množíme jedna radost....můžeme uzavřít sázku, kam klesne cena štěněte KK s PP. Můj tip je 8-12 tisíc.....sázím svou dobrou pověst

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:28
- Nahlásit

gabifi
kam klesne cena štěněte KK s PP. Můj tip je 8-12 tisíc.. , já ti nevím, ale zatím je to spíš stoupající kurz

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:57
- Nahlásit

Jimmi
zájemce s pevnými nervy zanedlouho sežene české štěně za pár tisíc, akorát že mu nebude 8 týdnů ale 6 měsíců Jsem si myslela, že je KK na tom s prodejností lépe

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:30
- Nahlásit

gabifi
neustále slyším někoho fňukat jak strašně moc by chtěli a když tedy ukážu příslušným směrem.... tak nic
mám to na stránkách víc proto udělat nemohu

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:01
- Nahlásit

mám to na stránkách víc proto udělat nemohu

chi, já poctivě nabízím KK ve všech internetových diskusích. Taky šeltije, to když chtějí něco menšího

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 18:27
- Nahlásit

Jimmi
Já teda fňukám a slintám furt a imrvére, jenže to je bohužel všechno, co momentálně nadělám...
Na vaše stránky taky lezu docela pravidelně, takže jsem pořád ve střehu a čekám a čekám a čekám...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 18:57
- Nahlásit

Dasha
tebe do těch váhačů nepočítám páč je mi jasný, že bys brala hned

gabifi

právě jsem se zase vychválila na i-fauně

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:09
- Nahlásit

Jimmi
všema deseti dvaceti!
Jsem si myslela, že je KK na tom s prodejností lépe a není? Já měla za to, že "jdou na dračku" Jako je jich letos jak much, ale i tak...
A to si vážně někdo radši počká až na půlroční štěňátko, protože bude za míň peněz? Ježiš, já bych už explodovala, vědět, že tam někde je a není u mě!

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:25
- Nahlásit

Jimmi
kde si se vychválila, nic jsem tam nenašla. Béééé já si to kci přečíst!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:10
- Nahlásit

Dasha
myslím že né že si počká, ale že jich je tolik, že se neprodají naráz když jsou malí, prostě zbydou a když se najde nějakej zájemce, tak už je štěně starší...

rendik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:11
- Nahlásit

Lidi, když už jsme u propagace - podívejte, co se prodává v zahraničí -> URL! Jestli jsou podobné slušivé ponožtičky k dostání i tady, tak se omlouvám, ještě jsem je nikde neviděla...

rendik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:23
- Nahlásit

A ještě něco pro šeltičkáře - mrkněte na tohohle psa, jakou má zvláštní barvu. Píšou tam, že matka je blue merle a otec trikolorní...

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:25
- Nahlásit

Shelticka
přesně tak

rendik
ty ponožky jsou moc hezké, v Čechách je těch dárků s motivy psích plemen strašně málo a docela mne štve, že jeden obrázek je na 5 typech hrnků a pak ještě na dalších suvenýrech

rendik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:33
- Nahlásit

gabifi
Jj, navíc když už někde něco psího je, tak se mi ty obrázky zdají dost divné, občas ten pes vůbec nevypadá jako plemeno, za který ho vydávají...A je to přesně jak říkáš - je jeden obrázek a ten je na všem, co se u nás dá koupit - tričko, klíčenka, hrnek, samolepka na auto...

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:43
- Nahlásit

Shelticka
jo ahááá, já hlava dubová!

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:48
- Nahlásit

rendik
teda ten nemá chybu! mám ráda zvláštní barvičky. Tahle se jmenuje blue nemerle

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 06:42
- Nahlásit

gabifi
Mě se taky líbí, na těch stránkách té barvě říkají malhese blue. Ale barva je to asi nestandardní ne? Taky mám ráda zvláštní barvy (asi i proto jsem nechtěla zlatou šeltii ), včera jsem pátrala po black and tan šeltiích. Bohužel už se nikde nevyskytujou, poslední byla údajně v Anglii kolem roku 1930.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:37
- Nahlásit

gabifi

v moderované diskuzi, slečna vybírá mezi strakáčem a labrouškem a kokrem...no a nemohla si vybrat, tak jsem tam šoupla fotky Jima, problém je, že slečna napsala, že se jí kolie nelíbí...takže nic

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:38
- Nahlásit

rendik

ty ponožky jsou kouzelný ty budu i závidět
chci takýýýýýýýýý

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:43
- Nahlásit

rendik
nevím, co by na barvu řekli u bonitace, mně se ta modrá podle fotky zdá ok, i když na štěněcí fotce je dost tmavá. Po neznakatých šeltií jsem taky pátrala a jednu našla, dokonce živou V Táboře bydlela zlatá šelta bez znaků.

Jimmi
Za zkoušku to stojí vždycky.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:45
- Nahlásit

Ten pejsek blu nemerle, je kouzelnej, ale jestli si pustíte video, tak majitelka sedí na úžasným skůtru a ten by se zase líbil mě

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:53
- Nahlásit

Jimmi
ty materialisto!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:32 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi

hele, koukám, že se řeší na vedlejší diskuzi ukradení banneru a ikonky, napadlo vás to někdy, že když si ho stáhnete, že ho vlastně kradete? já nějak těmhle věcem nerozumím...jo a co je vlastně banner?

nemám něco kradenýho na stránkách?

Venuše
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:36
- Nahlásit

Jimmi
Taky sem si to četla, a moc tomu nerozumím, spíš mi to připadá trochu zbytečně moc nadsazený A co je banner taky nevím

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:40
- Nahlásit

Jimmi
Venuše
banner je něco jako reklama na vaše stránky, třeba můj banner je tohle :

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:12
- Nahlásit

Shelticka

hmm, tak takový odkázky mám tři, na kolie v nouzi, na naše kraťandy a na firefox....to jsem je ukradla či co? mám je na stránkách aby se tam lidi podívali, fakt nevim, vůbec se v tom nevznám, navíc jsem zjistila, že nefungují tak jak mají, jsou z nich jenom obrázky

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:27
- Nahlásit

Jimmi
ftipný. Já právě myslela, že bannery jsou k tomu, aby si je lidi stahovali a dávali na své stránky jako link. Tak asi jsem si to myslela blbě

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 17:56
- Nahlásit

gabifi
No jo, ale zlatá šeltie bez znaků asi pořád tu bílou geneticky ponese bych si tak tipla...Zatímco ta black and tan údajně měla úplně jiný genetický základ než třeba dnešní tricolor.

Jimmi
Ale,ty seš mi teda vlastenec! Já vím, že kraťand je málo, ale tak přej strakáčům taky trochu rozmachu, chudáci jsou málopočetný, neuznaný FCI...Navíc národní plemeno, takže o to víc by se měli propagovat...

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 19:27
- Nahlásit

Ještě k těm bannerům, já to teda pochopila tak, že když si dáš na stránky banner jako odkaz, je to ok. Když si ale stáhneš banner a upravíš ho tak,aby odkazoval na tvoje stránky a ne na ty původní, tak je to krádež...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:54
- Nahlásit

jj chápu to jako rendik, banner je jako reklama na tvoje stránky, takže když si to dá někdo do odkazů a funguje to jako odkaz na dané stránky, tak je to ok, ale když to nemá jako odkaz a nějak si to popřípadě trošku pozmění, tak je to krádež. Ale to forum o tom tady nesleduju, takže nevím o čem tamje řeč...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání