Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:13
- Nahlásit

Jimmi
Štěně po Noeli je jedno z mála, do kterého bych šla....pak ještě pochopitelně po Kendym

Trošku si rejpnout do Pavla musíme, však on to určitě ustojí, není to ve zlém
Myslím, že to KK dost prospěje, protože mám podezření, že některé chovky KK slibují svým klientům něco, na co KK nemá. A teď svůj ostrý jazyk zase zasunu

All
Sakra, Biluška nás zase trumfla, 64 cm má akorát americká golije

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:30
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Ee, podle papírů to byla šeltie . Běhalo v prehistorických dobách, když jsem si o agi ještě jenom četla, někde v Praze. Nejsem si jistá, jestli to náhodou nebyla některá od Alice Drábkové, ta měla ty obr šeltky, ale jistě to fakt nevím. Byla to určitě trikolorka a stáli jí uši, no fantazie
Teď běhá bluemerlák v Brně, jmenuje se Chancy Remus Hedvábný sen, taky to není zrovna drobeček, podle mě k té padesátce mít bude, možná i o malinko víc. A v Moravské Třebové před dvěma týdny jsem potkala zlaťáka, bohužel už nevím jak se jmenoval, byl o něco menší než Remus, ale o moc ne

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:31
- Nahlásit

eva od jondy
vedle našeho Akima taky fšicí vypadají jako trpajzlíci

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Biluška
tu šeltu od Alice pamatuji, tam 64 cm nebylo. Ale teda takováhle kohoutková výška, to se geny asi vrátily fakt hodně dozadu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:35
- Nahlásit

Biluška

škoda, že je to prehistorie, tahle golijka by ti bodla do lííínjíí
mohlo by to mít i vliv na velikost chorob a to by teprv byla bomba

jinak šeltku s 50 cm si neumím moc představit, páč to už je velikost kolie a to bych asi nerozeznala

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:37
- Nahlásit

Jimmi
rozeznávat přerostlou šeltičku od golie bych si taky netroufla, abych nebila za debyla

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:41
- Nahlásit

Jimmi
teď jsem si vpomněla....včera jsem se Míši ptala, jestli nějakej štěník nebyl vrácen majitelem za špatné chování. Prej ne

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:58
- Nahlásit

gabifi
nebyl vrácen majitelem za špatné chování. fááákt??? se vůůbec nedivím, oni mají skvělý mimikry po mámě

no a aby ti to nebylo líto, tak gratulace i tobě

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

gabifi

nebila za debyla tak to já tuhle jo, na speciálce chrtů na Slovensku, páč mě tam dotáhla Sabina s podengama

čučela jsem jako puk, a jelikož nerozeznám saluku od vipeta, tak jsem byla velmi mlčenlivý návštěvník s tlustým a divně skříženým chrtem

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:03
- Nahlásit

gabifi
fakt netuším čí byla, někde se o ní tenkrát mluvilo, ale je to nějakých osm-deset let zpátky, takže už fakt nevím. Mě tenkrát to jméno nic neříkalo, takže mi neuvízlo v paměti. Zkusím se příležitostně poptat služebně starších agiliťáků

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:14
- Nahlásit

Biluška
úpřimě, být chovatelem takového drobečka, tak se pro mne stane kohoutková výška noční můrou No. 1

Jimmi
hlavně že jste zapadli, ne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 12:08
- Nahlásit

gabifi

zapadli, zapadli asi jako Barzoj na klubovce v Krči

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:15
- Nahlásit

Jimmi
jsi moc pintlich....čokl jako čokl....hlavně když sundám brejle

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:24
- Nahlásit

Jimmi
udělala jsem kuku k Noeli na stránky, zatím tam nic není, tak jsem napjatá, jak to dopadne
Noeli je stejný typ, jako čeští zlaťáci, proto se mi líbí.

All
Hezký víkend

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:18 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi

něco ti přepošlu
TAk NIC...páč jsem si to smázla
no, ale pokud to vyjde, tak mám v prosinci dáreček pod stromeček

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:27
- Nahlásit

gabifi

proto jsem si Noelku vybrala jsem prostě ujetá jedním směrem, i když se mi poslední dobou líbí i merle, ale mám tak specifický požadavky, že takový asi nejsou....hodně světlý, malinký dalmatinkový flíčky a tmavý oči...tak to Pavla říkala, že tedy asi jako néé

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:36
- Nahlásit

Jimmi
hodně světlý merle se chovají šeltičky v Americe, je to teď velká móda. U krátkých jsem hezkou modrou zatím viděla jenom 2x, všechno venku. Nějak se nám v Čechách nedaří, s tím béžovým přelivem přes modrou a hnědým přes černou to prostě nejni vono. Velký fleky mi ani tak neva, i když pochopitelně pěkný vzoreček je pěkný vzoreček. U šeltií a dlouhosrstek se mi víc líbí vzorek ala mramor plus tmavěhnědé oči....to asi taky ne. Máme smůlu
Doufám, že vánoční dáreček někde potkám

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:49
- Nahlásit

gabifi
oni i venku jsou pěkný merle čím dál vzácnější, tady u nás bych si nevybrala ani zadara...nevím, jak to ty holky dělaj a s tím dárečkem, já hlavně doufám, že bude, jestli ne, tak jsem namydlená, páč hezký štěňata z KL jsou fuč

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:10
- Nahlásit

All
Hlásím, že odedneška se dostavím všude kam budu chtít, ať je Léto s Lassií třeba někde až v Aši Ovšem pokud mi rodiče svěří autíno, ale to už si nějak vyhádám nebo vyprosim, to je fuk...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 16:46
- Nahlásit

gabifi
vedle našeho Akima taky fšicí vypadají jako trpajzlíci
a co tomu říkaj chudáci lidi?? estli je akim vobřík, tak to mu ani nemůžou říct, že je minigólie či malá lassie, ne??

hele doufám, že sem to sem už nepsala, ale nej bylo, když sem jela ve výtahu s týpkem, co mi povídá:
to máte minigólii, nebo je to kříženec špice se šeltií?
já na to: ne, to je přímo šeltie!!!
on: no neblázněte, to nemůže bejt šeltie, dyk tu sme měli doma!!

jen sem čuměla a nevěděla, co dodat...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 16:47
- Nahlásit

Shelticka
gratuluju!!!!!!! tak to se příští léto asi potkáme

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:29
- Nahlásit

Shelticka
Základní poučky dobrého řidiče: plyn patří na podlahu, blinkr je překvápko na poslední chvíli a v laboratoři po odběru krve do 0,3 promile stejně ho*no poznají (že silnější má přednost se tě asi netýká, řidičák na tank ti k tomu tvému určitě nepřibalili)....přeju mnoho kilometrů ujetých bez nehody

eva od jondy
říkají mu Lesí
Exsousedka měla prý kdysi křížence kolie se špicem a prý to vypadalo jako šeltie. Vždycky, když potkala Akiho, tak jí upadla vzpomínková slza

Jimmi
mi se líbí i Kelly od Marty, je to celá máma. Tam bych brala taky, samo že taky podle krycího psa.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:33
- Nahlásit

Jimmi
nám se tu diskuzi na Mujpes oživit nepodaří a nepodaří

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:36 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

díky díky moc všem Nemůžu uvěřit tomu, že jsem si ještě nedávno říkala, že do řidičáku mi zbývají už "jen" 3 roky a už ho mám Testy za 100% a technickou jsem vykládala jak básničku, vůbec jsem nechápala, kde se to ve mě vzalo, když ještě včera jsem nic neuměla dokonce ani dneska ráno jsem si nebyla schopná nic vybavit A ten komisař si zapomněl vzít otázky (si vzal pro motorku), tak jsme si nelosovali, ale on nám zadal Naštěstí takový, který jsem umněla

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:46
- Nahlásit

gabifi
joo, Lesí, to taky známe, ale my sme holt hoodně malá Lesí, co nadělám
navíc pochybuju, že by se můj Lesí dokázal vrátit dál než vo blok domů

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:00
- Nahlásit

Jinak jsem skoro po dvou měsících aktualizovala naše stránky - hlavně teda fotky v kategorii Moje šeltie, tak se můžete mrknout, kdo budete chtít A nově jsem zřídila takovou funkci, že na stránky umišťuji jen výběr z fotek a úplně všechny (i ty ne příliš povedené) si můžete prohlédnout po kliknutí na odkaz dole v dané kategorii...
www.agbeconta.ic.cz

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 20:35
- Nahlásit

Shelticka
Gratuluju! No jo, řidičák je bezvadná věc..Akorát to chce eště rodiče co tě nechaj jezdit a auto...

gabifi
Dneska jsem byla s Florinkou ve městě, šly jsme zase na injekci a na parkovišti zájezd důchodců...Takže jdem a ozývá se: "Podívej, to je zvláštní pes!"(babča č.1) " To je táá...kólie!" (babča č.2) "Ale jaká je malinká.." (babča č.3) "No jó, ale ta eště vyroste!" (babča č.2)...

Jimmi
Jj, světlý merle se mi taky líbí a s modrýma očima...Já teda ty šeltie ještě tak zmáklý nemam, ale líbí se mi tohle merlový štěně.

A tady můj prcek

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:24
- Nahlásit

Nazdárek
byla jsem v sobotu v Krči na klubovce, asi jako jediná bez psa, páč jsem nechala Jima užít si víkend po Bratislavě.
Sobota byla super, hodně místa, protože šeltičky byli až v neděli.
Výsledky jsou Na můjpsovi , hlavně tedy to píšu pro kakáčky. To, že vystavoval v neděli Jančík se na výsledku opravdu podepsalo. Jinak než smajlíkem ho odměnit nemůžu. No, ale kdybych se nesmála, tak bych měla hodně smutnej život.

rendik
Já teda ty šeltie ještě tak zmáklý nemam

no já taky ne

gabifi
Kelly od Marty
docela zajímavý

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:50 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
čus, zrovna dřepím na netu
Ty se ještě dokážeš smát? Já už jenom tupě zírám

Jo, líbí se mi Kelly. Po tím jejím nesmělým projevem a hodně světlou srstí je to opravdu hezká fena. Můj instinkt je prostě na její straně
All

Holky, mi se líbí i povedené sable merle. Jenomže tam je to ještě daleko horší, než blue merle u krátkosrstek - povede se tak jedna z 50

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:52
- Nahlásit

gabifi
sable merle je zas co?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání