Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:58
- Nahlásit

gabifi
Já vím, ty máš Kendyho

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

rendik
jojo mělo to tak být, ale stejně si tam pak každej přidal všechno možný... písničky se losovaly - "řekni číslo" a takovou písničku mu pustili...
Jednou jsem se byla u nich dívat na MR v tanci a taky to bylo o hrozný... jako to vyhlášení... vyhráli psi co tam sotva něco předvedli a někteří suproví uplně zapadli... proto taky nejezdím na soutěže v tanci...

Dasha
jojo pořádají teď ty 4x závody o peníze, ale tam jsem nikdy nebyla, tak to neposoudím...

gabifi
jojo já jsem jinak taky narazila na skvělý tábory

A teď to veselejší:
Dneska jsem se vrátila z toho absolutně nejlepšího tábora na jakým jsem kdy byla a to jsem už byla na hodně moc táborech Týbrďo tohle byl můj asi 9. tábor agility za 3 roky. Dobrý ne? Jen nevím kde na to beru Za chvilu skončím s psama pod áčkem

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 13:21
- Nahlásit

Shelticka
se rozhlídni ve slevách po nějakým levným stanu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 15:50
- Nahlásit

gabifi
stany máme dva do jednoho teče, takže tam budou plavat pejsánci, když budou zlobit a druhej odolává

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 19:12
- Nahlásit

Shelticka
Cože? To je teda dost blbá metoda,výběr písničky je dost důležitej, rytmus musí odpovídat pohybu psa... Tak zkus soutěž dogdancing,teď na podzim se chystají dvoje závody - Praha a Nymburk

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

rendik
no mě to nějak neláká, to spíš agility, ale na ty si musím ještě počkat. A abych kvůli tomu jela na druhej konec republiky, to asi e-e

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:10
- Nahlásit

Ahoj fšicí,
se omlouvám, že jsem neodepisovala, ale byla jsem na dovče a ten coursing byl v neděli a já se už k netu nedostala.
Jinak jsem na Jima hrozně pyšná, páč náš Jim si vyběhal dva licenční běhy.
Byli tam i Skipáci, takže budou určitě krásný fotky.
Ten druhý běh byl ve dvojici a to běžel se svojí krásnou přítelkyní Arleen, kříženkou ovčandy. Oba měli krásný dečky a spolu by dokázali ulovit i slona
Původně měl běžet Jim a Skip, ale my jsme s Ivanou ani jedna neměli košík, protože jsme původně jeli jenom na trénink.
No a nechat ty dva, ať se podělí o kořist, jsme ani jedna tak nějak neriskovaly

Jinak výstava v Bratislavě dopadla tak nějak, né zrovna úspěšně, ale to nás o to víc navnadilo na odplatu v Budapešti

P.S. Máte někdo zkušenosti s přihlašováním do Madarska?

petl
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:20
- Nahlásit

Jimmi
Já docela už jo Co potřebuješ vědít?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:28
- Nahlásit

petl
Sabina s Gayou a já s Jimim chceme v říjnu do Budapešti, Sabča je na dovolený, takže veškeré info ohledně přihlašování mám na starosti já. Jsou na Budku nějaký on-line stránky?
Joa jestli jsi tam byla, dá se tam někde bydlet v kempu?

petl
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:36
- Nahlásit

Stránky jsem přímo nenašla ale kontakt je tady
MEOE BUDAPEST
H-1502 BUDAPEST, 112 PF:255
Tel/Fax:1/208-2303
meoe@axelero.hu
HUNGARY

Zkus tam napsat - počítám že je to ta Budapešť 2+1 CACIB?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:55
- Nahlásit

petl

Jsï moc hodná, dík...jj 2xC

petl
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 10:03
- Nahlásit

Jimmi
koukejte dovézt aspoň jednoho CACIBa ať jsem to nehledala marně

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:15
- Nahlásit

ahoj, jenom nakouknu, sdělím, že packa čím dál horší a běžím venčit (i když v Kendyho případě je utrpení se na něj koukat).

Jimmi
K odvetám doporučuji jiné země, než Slovensko (tam pouze s vybranými rozhodčími)

Holky, co za rozhodčí dělají to Maďarsko?

Po venčení budu muset naložit Kendyho do auta a odfrčet na kliniku, místní vetka s packou nechce mít nic společného. Až budu mít lepší náladu, tak si za to dojdu na ní otevřít hubu.
Mějte se a držte nám palce

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:19
- Nahlásit

Jimmi
jo a pokud jde o coursing, pro dvojku Kendy plus Skípa platí to samé jako pro dvojku Jim plus Skípa

Gratulejšn k licenci....i když teda vůbec netuším vo co go

petl
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:48
- Nahlásit

gabifi
Korózs-Papp Judit
Margit Brenner (A)

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:12
- Nahlásit

petl
díkes

No a doporučení pro zlaté KK: Kórosz neznám, Papp Brenner

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:51
- Nahlásit

gabifi

držím a mačkám si palce ať ta packa už se konečně zahojí

Papp dala Jimíčkovi CAJCe, tak třeba se jí budou líbit uši, prý je má ráda pěkně vystavený. Třeba se na JIma upomene
No a druhý den tam budu asi sama, protože Zenith bude jenom v sobotu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:56
- Nahlásit

U nás má zas problém s pacinou Bessinka. To je furt něco, kurňa proč mám dva psy? Až budu chtít dalšího, tak mě vyfackujte prosím! Při posledním nočním (opravdu nočním, né večerním ) venčení psů na táboře se jí něco přihodilo a v chatce měla celou pacinu od krve, teď si to furt líže a má tam ďůru - zhora. Takže jdeme k veterinářce...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 08:39
- Nahlásit

gabifi

Licenci ještě nemáme, tu mají pesani Daniely.
Aby Jim mohl ofiko závodit, tak(běhat za tím střapečkem a šíleně krásně se proběhnout ) musí splnit jednu z podmínek a to je, že musí odběhnout tzv. tři běhy. Jeden je solo a dva s druhým psem.
Psi běhají za den jenom 2x. Takže Jim běžel solo a druhý běh jsme riskly s kámoškou a běžel s fenkou. Trochu problém je že nesmí běhat s obojkem, takže psa musíš na konci rychle odchytit. Taky start je dost drsnej, když ho musíš udržet. No a na konci, pokud nemají košíky, tak nevím nevím. Jim si sice kousnul, ale zbytek kořisti nechal Arleen

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 09:39 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
solo běhy bychom zvládli. Dělit se o kořist, tak to nevím. U Kendyho jsem se o to radši nepokoušela - poučená od Akima, který kvůli aportu sejme fšecko, bez rozdílu věku a pohlaví.

Včera jsme byli na klinice, rentgeny úplně čisté, což v tomhle věku a s agility potěšilo. Pak se pustili do polštářku, vydlabali kamínky, zašili, zavázali, dali antibio a teď jsme za marody

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:55
- Nahlásit

gabifi

musíte vydržet s minimem pohybu, to znám a už to nechci zažít, jednou jsem Jima venčila jenom na vodítku a celý tři dny, tak smutnýho a unuděnýho psa už nechci zažít...ale zase taková rána taky potřebuje trochu času no, to se nedá nic dělat
Jim nejvíc trpí na polštářky ..... třeba si je prošoupe, nebo rovnou utrhne...hrůza děs

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 13:38
- Nahlásit

Jimmi
vodítko? no to je naše nejčernější noční můra

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:33
- Nahlásit

gabifi
Zdravíme maroda a přejem brzký uzdravení. My teď taky máme antibiotika, na vyrážku na bříšku..

all
Může mi někdo prosím podat výklad o klubu chovatelů šeltií a klubu chovatelů kolií a šeltií? Rozdíly, vztahy a tak?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 20:51
- Nahlásit

rendik
no já jsem něco slyšela, ale momentálně si to nějak nedám dohromady. Myslím, že mi někdo říkal, že v pražským klubu kolií a šeltií je dovolená nějaká příbuzenská plemenitba nebo něco podobnýho. To v klubu chovatelů šeltií ne-e. O moravskoslezským klubu šeltií a kolií toho moc nevim, protože ani nemají webovky, tak nevím kde se o něm něco dozvědět...

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:00
- Nahlásit

Shelticka
no, webovky znám tyhle a tyhle , ale z toho co tam píšou stejně moc moudrá v rozdílech mezi klubama nejsem...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 21:10
- Nahlásit

rendik
jojo tyhle taky znám a ten moravskoslezskej myslím žádný nemá

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:11
- Nahlásit

Shelticka
rendik
tak jak se vede vašim marodům?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:26
- Nahlásit

gabifi
a jak se vede tvému marodovi? nenudí se? kup mu medvídka mývala

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

Jimmi
nudíííííí
a i se dvěma stehy běhá jako laňka....v rámci možností - na vodítku. Tohle ještě bude hustý. Jak udržet na psovi, který se cítí dobře vodítko a obvaz

Asi se jdu na netu rozhlídnout po nějakém mývalovi

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:10
- Nahlásit

gabifi
dobře, nakonec jsme na veterinu nešli, protože se jí to hojí a už to ani nelíže... Naštěstí Beša není nijak hyperaktivní, pomálu není ani aktivní Takže si to hojení nijak příliš neznemožňuje...

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání