| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 12:15
- Nahlásit
Shelticka
zato já přemýšlím o ruský narkóze (paličkou na maso po hlavě)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 13:30
- Nahlásit
Jimmi
mrkni na stránky k Pavlovi. Vypadá to, že půjde do štěňátka bordery. Výkonnostně nejlepší kákáčkový reprezentant opouští naše řady....kdybych byla na agi šikovná jako on, asi bych udělala to samé.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:01
- Nahlásit
gabifi
já jsem to viděla a trochu se mi stáhlo hrdlo, ale zase na druhou stranu on Dejdyho neodepisuje, jenom si chce asi polepšit no, jsem velká holka, tak se to snažím pochopit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:03
- Nahlásit
gabifi
já bych kakáčka za bordelářku nevyměnila nikdy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
Pavlovo srdce hodně bije pro agi a tam je BC fakt lepší volba. Až budu opouštět řady kraťandářů já, spousta lidí si oddychne, že se zbavili mého ostrého jazyka. S Pavlem odchází, i když jenom napůl, zdatný sportovní reprezentant a urovnávač našich internetových dohadovaček
já bych kakáčka za bordelářku nevyměnila nikdy
já tak trošku zradila šeltie, takže to chápu
Taková zlatá krátkosrstá bordera by nemusela být špatná, což?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:38
- Nahlásit
gabifi
Taková zlatá krátkosrstá bordera by nemusela být špatná, což?
no nevím, si to neumím představit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:40
- Nahlásit
gabifi
zdatný sportovní reprezentant a urovnávač našich internetových dohadovaček
to bude asi dál, akorát si ho bordelkářky ukradnou a bude rovnat i u nich
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:41
- Nahlásit
gabifi
hele to už Dejdyho nechce?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:48
- Nahlásit
Jimmi
jasně....teď to bude Pavel urovnávat nejenom na KK a agility ale taky u bordelářů
Dejdyho určitě chce. Jsem zvědavá, jakou barvu bude mít štěňátko.
Zlatou bordelu už jsem viděla, krátkosrsté taky, zlatou krátkosrstou ještě ne....ale doufat můžu, ne?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 16:58
- Nahlásit
gabifi
marodům se vede fajn, dneska jsme dostali druhou injekci, v pátek jdeme na další...Vyrážka se lepší, už se nedělají nový pupínky, tak už to snad bude v pohodě .
Shelticka
Ježiš, tak kolik je těch klubů??
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:05 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
nevíš, kde se poohlíží po štěndu?, že bychom tu stanici trochu prolustrovali, aby nekoupil nějaký krkavče
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:11 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
Lustrace, to je skvělý nápad, příslušná bordelová CHS ještě netuší, co má Dejdy za hodné tetičky
rendik
Shelticka
na Ifauně někdo vložil fotku šeltičáka, který má v kohoutku 48 cm. Tak mne napadlo, o jaké nejvyšší šeltii jste slyšely?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:12
- Nahlásit
Jimmi
netuším, kde se rozhlíží. Asi tuší, že bychom malého sledovaly, jestli se nemění na krkavče.....nebo kukačče?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:16
- Nahlásit
gabifi
krkavče.....nebo kukačče?
no hlavně aby to nebylo nějaký krpatý a po bráchovi se ségrou, nebo něco takovýho , taky bychom tam mohli zavolat , že pavel nejni milionář a víc jak dva táci za tu malou bordelářku rozhodně nedá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:25
- Nahlásit
Jimmi
asi svoláme schůzi KK za záchranu vzorného reprezentanta. Přeci jenom, některé kolegyně mají s těmi telefonáty do chovatelských stanic větší zkušenosti
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:43
- Nahlásit
gabifi
tak tak kolegyně, voni už se soudružky postaraj, aby nám ta mladá krev neutíkala za hranice
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:44
- Nahlásit
doufám, že to nikdo nečte
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:49
- Nahlásit
gabifi
Já slyšela nejvíc o 47 cm(fena), takže šeltiák z ifauny jí trumfnul jo? Hele ty jo a neni to kolie?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:50
- Nahlásit
Jimmi
tak to doufáš nesprávně
Dneska jsem se pokusila přelstít agamku, která nechce ovoce a zeleninu. Zabalila jsem ji chutnýho cvrčka do lístečku pampelišky (prdelka mu trčela, aby to bylo lákavější) a ta smlsaná potvora to odmítla! Druhá z dvojky žere jak přetržená úplně všecko, klidně i mý prsty, když je neuklidím dost brzo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 17:51
- Nahlásit
rendik
ale sluší mu to, šelti-koliákovi
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 18:04
- Nahlásit
gabifi
tak tu prdelku (toho cvrčka) namoč do medu, se jí to přilepí k papuli a bude to muset sežrat
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 18:33
- Nahlásit
gabifi
Jj, koukala jsem na něj a je fakt pěknej, škoda, že nechovnej...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 18:44
- Nahlásit
Jimmi
já jí dám medovýho cvrčka! Prdelku do medu namočím, ale tu její
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:07 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
gabifi
a můžeš ji sem vložit? já znám jedno zlaťáka co má 48 A ten Endy co jsem tu dávala fotky má asi 45cm, já se na ifauně nevyznám
rendik
no 3
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 09:30
- Nahlásit
Shelticka
tady je
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 09:35
- Nahlásit
rendik
to je jedno, do kterého klubu vstoupíš, protože se naštěstí navzájem respektují, i když to občas malinko zaskřípe, naschvály si nedělají. Tudíž je jedno, v kterém klubu psa uchovníš. Já byla nejdříve v Klubu šeltií a když jsme si pořídili kolii, tak jsem z praktických důvodů přestoupila do Klubu kolií a šeltií (oba české). Klub šeltií má trošku jiný chovatelský řád pokud jde o chov na psech s chybějícími zuby a o dědičné oční choroby. Ale protože jsem chovatelské řády četla už poměrně dávno, nevím to na 100 procent.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
Agi kdysi běhala pseudošeltka co prý měla 64 v kohoutku...Ale nevím, nikdy jsem ji neviděla na živo, pouze fotky. Je fakt, že na nich vypadá obrovitáááááánská
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 09:59
- Nahlásit
gabifi
tak jsem nechala svůj psaný vzkaz Pavlovi i na Můjpsovi, ale řeknu ti trochu mi to je líto...to se nedá nic dělat.
Jinak já taky uvažovala, že druhý pes bude něco jinýho, spíš menšího, takže se Pavlovi moc nedivím. Jenže JÁ se nakonec vzpamatovala ... no a snad vyjde štěndo po NOeli. Teď od ní nemám vůbec zprávy...sem trochu nervozní, jestli jí nechají udělat sono, abych měla trošku jistotu, jinak se budu muset poohlídnout jinde.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:01
- Nahlásit
Biluška
no to už byla koliie ne? přerostlá
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:06
- Nahlásit
gabifi
jeee, to je určo flashík, se kterym chodíme na poslušnost ..
jonda je vedle něj trpajzlík nejtrpajzlíkovatější
|