| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:01
- Nahlásit
my jsme furt za pita, už to ani nekomentuji.
Že se začaly letos všechny feny hárat najednou je docela smůla, ale snad všechno dobře dopadne.
V Anglii se mi líbilo, že v supermarketu v oddělení pro psy se dalo koupit úplně všecko i věci, co mají u nás pouze na veterině. Různá kosmetika, odblešováky, odčervovací tablety, mléko pro štěňata, mléko pro kočky (v tetrapaku).
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:11
- Nahlásit
gabifi
No já doufám, že příští léto už si štěndo budu moct vzít, denně projíždím inzeráty a hledám ten domek pitomej! I se kuli tomu odstěhuju z Přerova(od maminky)do Prostějova k babi Prostě jsem se k tomu uplně upla a nehodlám se vzdát!
Já jsem zas měla pocit, že je v Anglii strašně málo psů(a to jsem byla v docela malým městečku, o Londýnu ani nemluvim), řikala mi kamarádka, co je tam už přes rok, že je tam teď strašně populární nějaký nový plemeno, co ona nezná, prý to vypadá jako směska kokra a labrouše ještě s něčím, tož nevím...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:16
- Nahlásit
gabifi
Dasha
nejlepší je nevyjíždět pokud možno nikam směrem na západ, člověk je po návratu zklamanej a naštvanej, páč jsme pořád u neandrtálců
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:07
- Nahlásit
ahojky holky
Dasha
My jsme taky hledali domek dost dlouho a nakonec sme našli krásnej, tak držím palce
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 16:26
- Nahlásit
Madabiš
Co to je dlouho? Naše děvčata totiž měla asi představu, že kuknu a kúpim. Ale pomalu jim začíná docházet, že je to běh na dlouhou trať a že těch domečků ještě skuknem spoooousta
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
Ahojky nejedete někdo do Kralup na coursing v neděli? Potřebovala bych z Prahy odvoz
No, v nejhorším mě odveze manžel....to zas bude keců
|
petl
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 13:58 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Jimmi
Když bude nejhůř skočte s Jimmim na vlak - jede z Masaryčky každou hodinu a někdy i dvakrát za hodinu
Cesta trvá 20 minut, dá se to v pohodě přežít
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:33
- Nahlásit
petl
Už to odnesl manžel, asi vezmu s sebou holky budeme mít výletík ....mají slíbenou zmrzku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 12:50 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Ahoj, mimčo už mi za ten měsíc pěkně povyrostlo, čumáček se protáhnul - už začíná vypadat jako šeltie a ne jako plesnivý kotě mrkněte na fotečku z tábora
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:42
- Nahlásit
v noci jsem se vrátila z jednoho tábora a zítra jedu na další, tak jen prolítávám, ale žádné nadšení z toho prvního nemám... takže se mi na ten druhý hned ani moc nechce, ale ten snad bude lepší co jsem o něm slyšela reference...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:51
- Nahlásit
Shelticka
Ahojky, jakto? Co bylo špatně? A kde konkrétně jsi byla, já už to zas nevím!
Tak ať se na dalším líbí víc!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Dasha
ve Zbraslavi u Brna - tanec se psem, agility, coursing. Jediný co mě tam těšilo byl coursing. Jinak u ostatních sportů žádný pořádný trénink, žádné vedení... organizace celého tábora nula nula nic... když jsem přijela, tak pokud bych se nezeptala, tak ani nevím kde postavit stan, o tom kde se jí, kde jsou sprchy atd... ani nemluvím. Kdy se jde cvičit...Všechno jsem si zjišťovala od ostatních účastníků co už tam někdy byli a znají to. Při agility bylo každý večer postavené jen nějaké účko a po odběhnutí prvního (nebo pár lidí) "trenérka" odešla a všichni si cvičili sami. Žádné rozdělení do skupin (začátečníci, pokročilí, závodníci...) se nekonalo, takže nás tam 30 cvičilo na jednom účku. Než jsme se dostali na řadu, tak se setmělo... no prostě kdyby jsme si někdy nepřestavěli překážky sami, tak si ani mi pokročilejší nepocvičíme. To, že kladina byla vytáhnutá jen jednou a áčko vůbec už ani nekomentuju... To že mě, která jsem se tam přijela něco naučit, lidi říkali adoptivní trenér už asi o něčem vypovídá... Začátečníkům nikdo nic v agi nevysvětlil. Byly tam i holky až z Košic a asi nemusím říkat, jak je to mrzelo, kolik peněz do toho vrazily... Navíc mě taky štvalo, že všichni lidi na tréninku seděli a dívali se, jak nás pár tam tahá překážky (museli se schovávat a vyndávat z garáže), jak předěláváme výšky atd... oni si jen zaběhli a odešli. A taky jsem v té tmavé garáži večer málem spadla do otevřených kanálů nebo co to tam bylo prostě velké čtvercové díry, já jsem si myslela, že je to plech a ono prázdnota... naštěstí jsem na to stoupla jen půlkou jedné nohy, nevím jak to bylo hluboký, viděla jsem jen tmu... jinak ten tábor ve zbraslavi byl asi považovanej za nějakou dovolenou, kde si můžeš i zacvičit, jinak to nechápu... třeba řekli že budou odpoledne nějaký 2 hry se psama a nebylo nic, za celý týden jen dvě hry (jedna se psem, druhá bez), jinak jsi měla celou dobu volno...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:51
- Nahlásit
Shelticka
Ježiš, to je drsný!Hlavně, že jste aspoň dojely zpátky v pořádku a neutrpěly tam ještě k tomu všemu psychickou nebo fyzickou újmu!No je to bohužel tak, jsou lidi, kteří když se do něčeho takovýho pustí, tak to dělají pro lidi a pro psy, pro to, že chtějí něco předat dál, že chtějí, aby to k něčěmu bylo, aby byli všichni včetně nich spokojení(viz. paní Plíštilová...)a pak jsou lidi, kteří mají na prvním místě prachy, na druhým místě prachy, na třetím místě...prachy, pak dlouho nic a pak teda možná prachy a lidi, kteří jim je dají.Ber to tak, že špatná zkušenost=taky zkušenost. A těš se na další tábor, přeju vám holky, ať si pořádně potrénujete, zaskáčete a hlavně ať se vám tam líbí!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:54
- Nahlásit
Shelticka
Ježiš, fakt? To bych čekala, že bude mít Rajtšlégrová lepší tábor...A jak vypadal ten tanec? Chtěly jsme tam s kámoškou příští rok jet...Letos jsem byla ve Zvánovicích (agility, dogdancing, obedinece) a nemůžu si stěžovat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 22:54
- Nahlásit
rendik
na tanci byly vysvětlený povinný prvky co jsou stanovené, jako jak se mají nacvičit. A pak jsme si je zkoušeli, pak se to rozdělilo na začátečníky (skoro všichni), pak pár poročilých a na ty, co nepotřebují se nic učit, ale jen poradit s choreografií, jinak si cvičili sami. Já jsem šla do druhé skupiny, ale tam jen říkali "ukaž otočku", "teď udělejte okolo" a takhle, začátečníci říkali, že jim tam taky nijak moc neradili... dostali jsme papír se sestavičkou, co jsme si měli za ten týden nacvičit ve volným čase...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:05
- Nahlásit
Shelticka
Takže jste se tam celkem nic nenaučili?Zaujala mě ta poslední věta-to ste jako dostali papír se sestavou, kterou vám někdo vymyslel a měli jste všichni stejnou?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:19
- Nahlásit
rendik
Ta paní Rajtšlégrová je z agility klubu v Blansku, že?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:42
- Nahlásit
Dasha
Jj, já jí teda osobně neznám,ale myslím, že jo...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:53
- Nahlásit
rendik
No, ona myslím píská ty neofiko závody, co teď 4x pořádají. To jsem teda docela překvapená, jakej dělá tábor...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 18:19
- Nahlásit
Dasha
Jo, myslím, že jsem o jejích závodech něco četla...Po pravdě to není poprvé co na ní neslyším zrovna pozitivní ohlasy...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 18:24
- Nahlásit
rendik
Hmm...no jo, lidi jsou všelijací...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:37
- Nahlásit
Jimmi
Tak jaký byl výlet?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:11
- Nahlásit
petl
Ahoooj že se ani neozveš. Jak se máš?????
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:46
- Nahlásit
hurá hurá, všechna štěňátka po Kendym už jsou v nových domovech. Z žaludku mi spadl kámen velikosti paneláku a apeluji na všechny fenky, aby příště začaly hárat hezky postupně, v dostatečných časových intervalech.
Jimmi
tak nenapínej a povídej, jaký to bylo. Ulovil Jimík střapec?
Shelticka
to je teda fakt škoda, já jsem zatím byla jenom na fajn táborech.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 17:10
- Nahlásit
Lidi,potřebuju poradit - chtěla jsem přihlásit prďolu na výstavu do Budějovic, druhou uzávěrku stíhám v pohodě, ale problém je v tom, že ještě nemáme PP, ještě nám nepřišel, tak se chci zeptat jestli se do štěňat nejde nějak přihlásit i bez. Když je třída štěňat od 3 měsíců, tak to většina lidí asi papíry ještě u sebe nemá ne?Výstava je až v říjnu, to už snad průkaz dorazí, ale do uzávěrky přihlášek těžko... Nikdy jsem nevystavovala, takže tady s dotazama asi budu otravovat docela často..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 17:40
- Nahlásit
rendik
mrkla jsem se na druhou uzávěrku na podzimní Budějky a našla datum 24.8. - neuvěřitelné! Co pamatuju, české výstavy měly 2. uzávěrku měsíc před výstavou a v rakousku dokonce tuším 3 týdny.
Tohle si budeš muset vytelefonovat s pořadatelem, záleží jenom na něm, jestli přijme přihlášku na 2x - poprvé přihláška s platbou a v druhé várce PP. Ale neměl by to být žádný problém, nejsi první, kdo v době uzávěrky ještě nemá papíry. Tak hodně zdaru a trpělivosti při telefonování
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:41
- Nahlásit
gabifi
Ježiš, nestraš, já hrozně nerada někam telefonuju!! Nejdřív asi pošlu mejla chovatelce jak to s těmi papíry vypadá, aby vůbec v tom říjnu byly, ale doufám, že jo...No a pak teda budu telefonovat..Mě to taky překvapilo, druhou uzávěrku bych čekala tak v září, jsem skoro nevěřila když mi na cvičáku kamarádka říkala, že skoro nestíhala první uzávěrku do Budějovic - jsem nejdřív myslela,že tam má nějakou klubovku ... Při nejhorším budem jen jako diváci, stejně tam chci jet i když nebudu vystavovat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:37 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Gaya Krásná louka si odskočila na rakouskou klubovku
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:42
- Nahlásit
gabifi
Oooo, gratulace!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:50
- Nahlásit
Dasha
díky díky, ale Gayda není moje (i když bych jí brala všemi deseti)
|