| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:16
- Nahlásit
tak já se taky pochlubím, ta fotka se mi hrozně líbí (ale nefotila jsem já...), je to ze soboty z coursingu v radlsavicích
a ještě jedna
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:07
- Nahlásit
Shelticka
tvůj příspěvek má číslo 3000 a pokud jde o stránkování, posunul náš pokec do druhé stovky
Je na střapci aspoň kuřecí nožička?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:23
- Nahlásit
gabifi
tohle je bohužel samovolnej chov všechny naše kočky jsou z pracovní linie
Shelticka
teda krásný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:36
- Nahlásit
Madabiš
profesionální rodičky
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:01
- Nahlásit
gabifi
tak hezky zabydluješ chalupu a kočička ti tam ještě chybí!!!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:20 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
gabifi
to že je to 1. příspěvek na 101. stránce jsem si všimla, ale že je ještě k tomu 3000. to je fajn, tak ještě že je takovej pěknej
A kuřecí nožička tam není, ona střapec zbožňuje pro jeho osobní kouzlo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:17 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
all
Holkýýýýý! Neteř udělala Zambovi stránečky, tak se mrkněte.
URL
Shelticka
Musíš jí teda na coursingu nějaký střapec ukrást a dát jí ho do postýlky. Co by panička pro svého milovaného pejsánka neudělala, že?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:19
- Nahlásit
gabifi
nastříhám jí igelitku nebo ne, dám jí ju vcelku, ona si to narve sama, podle svých představ Ale když si pejsci nějakej ten cucek urvou, tak si ho i odnesou, v únoru jsme si takovou trofej urvali ale radši jsem to tam nenápadně hodila zpátky, aby nás nežalovali za rozkrádání majetku MSC
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:30 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Kterej blbec jde na procházku s pejskama v té největší průtrži mračen za den? A vrátí se domů všichni tři totálně promočený odhlavy až k patě i když měla panička docela velkej deštník? Ano ano, my Dneska mě poprvé v životě pořádně očáchnul náklaďák, to byla vlna větší než tsunami a deštník mi byl vážně naprd, pak to byl ještě autobus a osobáky jsem nepočítala, ale byly to vážně vlny a byly jsme uplně druch Pak jsem se ještě zakecala s kamarádkou a Beša už si z dlouhé chvíle v tom dešti lehla na chodník blízko cesty co se asi stalo? Ano, samozřejmě projelo auto a Beša byla osprchovaná, ale nijak jí to nevadilo, zůstala ležet, to už byla smířená s deštěm. Ještě totiž před pár minutama prchala do vchodu hospody (kde samozřejmě nikdy předtím nebyla), aby na ni chudinku nepršelo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:04
- Nahlásit
Shelticka
musíš sebou na prochajdy nosit šampon....když sprcha tak se fším fšudy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:52
- Nahlásit
gabifi
víš že voněly šamponem? a to jsem je koupala docela dávno nevim kde to vzaly asi pršel mýdlový déšť
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 09:43
- Nahlásit
Ahoj holky, dámy nedámy,
jak si to každá přebere
sem se vrátila z dovolený a co to vidím??!!! právě že nic!! kdepas jste fšici
dovolená stála za prd, nejásám, že sem v práci, ale nudit se v dešti na chatě taky nic moc furt řešíte bahno a mokro a a "DOSTIHY" a polífku z pytliku dle jedné české receptury ...bez glutamátu...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:33
- Nahlásit
Jimík se nám zamiloval.... láska na první pohled
Vyvolená je Sisinka JRT.... výškový a hmotnostní rozdíl je značný . Když jí Jim vidí za plotem tak vyloženě vyje a kňučí touhou , Sisi na něj jako správná ženská kašle a štěká a když vidí, že Jim ochabuje, tak na něj vystrčí zadek a kroutí tím pahýlkem, co má za ocásek. No prostě "Láska" s velkým EL .
No a dneska jsme milou Sisi potkali ráno na venčení. Jí bylo hned jasný, že je zle a pokoušla se zdrhnout, no jenže její malinkatý nožičky prostě neměly šanci.
Když jí Jim zahlídnul, tak (fakt nekecám!) se objevilo ve vzduchu obrovské růžové srdce a vznášelo se přímo před Jimovým čumákem....tedy než Sisi dohnal a udělal to, co už chtěl asi dávno...... prostě tu malou, sladkou, vypočítavou, studenou mrchu pochcal.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 11:17 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Jimmi
Connie má svoji štěněcí lásku Strašně se milujou s jedním jorkšírákem Matýskem, ale je to vzájemný a mám jen strach až bude hárat. Protože oni se cítí už hodně z dálky a když já nemám ani potuchu co jí zase hrabe že tak letí, tak v dálce vidím malou tečku a slyším cinkání jak si to k nám šine Matýsek - chodí na vodítku, ale když páneček vidí Connie, tak ho za ní pouští ať si pohrajou, to jsou vždycky pety a kolečka po celým sídlišťu Ale když k sobě z té dálky běží, to je jak ve filmu, šťastné shledání milenců co si padnou do náruče, jenže tady ti dva blbci do sebe napálí v té rychlosti a už se melou Connie sbírá skalpy jorků - sklapy z fousů Vždycky ho za ně tahá Mates je sice menší a Connii slouží dobře za překážku k přeskakování, ale už se chlapec snažil o štěňata i když nehárala a myslim, že by se mu to aji povedlo až bude hárat Až bude někdo nabízet jorkie nebo šeltšíry, tak víte o co jde
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 11:29
- Nahlásit
Shelticka
Sisi by byla k vám do party velikostně jako ulitá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:35
- Nahlásit
Ja se krapitek vnucnu...
Kdybyste nekdo chtel dalsiho partaka, tak v Bratislave v utulku maji 7mesicniho krizenecka selite. Po tydnu agilitiho tabora mi pro nej srdce krvaci, ale mam stopstav na psy - no, tak treba se pro nej nekdo najde i diky vam...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:42
- Nahlásit
wami
díky za info
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:19
- Nahlásit
Jimmi
dneska byla Connie podvedená! z okna jsem viděla, jak se Mates honí s jednou šicou odnaproti
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:40
- Nahlásit
Shelticka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:09
- Nahlásit
okurková sezona, všicí na dovolené.
Tak posouvám a zase mizím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:59
- Nahlásit
posouvám a zase mizím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:37 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
tak já teda prolomím to ticho tady
tak jsme usoudili, že máme doma Lauera a Hárdyho (nevim jak se to píše ). Jedna vypadá jak bečka, druhá jak anorektička. Jedna paní si pohladila Connie, obzkoušela rukou zvrchu jak je široká/úzká a pronesla "ta je hubená---to ale není hezký", tak jsem řekla, že Beša to zase má za ni Já za to fakt nemůžu! Besa dostává hrozně málo a je bachratá, Connie dostává pomalu 3x tolik co Beska a je vychrtlá Já nemůžu mít normálního psa! Ještě navíc se teď Besa ochlupatila, tak vypadá ještě širší a Connie vypelichala, vypadá jak oškubaná, takže je ještě užší
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 14:41
- Nahlásit
tak jsem nahrála nový fotky na internet, ale na webu je ještě nemám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:10 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Posouvám, tady je ale prázdno, no tak aspoň vložím odkaz na náherný fotky štěňat z Krásný Louky
http://collie.cz/index.htm
přeji pěkné koukání
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:30
- Nahlásit
Jimmi
denně na ně čumím a slintáááám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:33
- Nahlásit
Dasha
tak si jedno kup a nemusíš slintat
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:36
- Nahlásit
Jimmi
šak se na tom pracuje!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
Dasha
a kdepak na tom pracuješ? jsem zvědavá
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:11
- Nahlásit
Jimmi
No, směřuju to na víc stran:zpracovávám babi, která by s kraťandou měla v bytě už 4 psy, projíždím inzeráty a hledám baráček, abysme teda z toho bytu mohly pryč a kraťanda by tím pádem nebyla problém a šetřím a křečkuju, jelikož pro chudého studenta není KK levná záležitost(když pominu další "položky" s ní spojené) Nejsem si jistá, jestli jsem tě pochopila správně! A nebo ses ptala na konkrétní místo? Tím pádem v Prostějově, od rána do večera a imrvére!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:57
- Nahlásit
Dasha
Budu ti držet palce, ať ti všechno klapne a hlavně! aby klapla ta kraťanda
|