| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit
Renata a Celine
ne ne, Tibor mi neříkal, že je nedokončený....jenom že je nevychovaný
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit
Nám tedy taky ne, protože u ní to bylo ještě evidentní, ale u mladých, to většinou říká. )) Chudinka Tiborek, určitě ho chtěl Kendík kousnout. ))
Tak si asi změním jméno, určitě to rozhodčím někdo donese a nechytnem se ani na jedný výstavě. )))
Zajímavý jsou moje myšlenkový pochody, nejdřív jsem byla naštvaná, jak je to nespravedlivý, pak jsem si říkala, hlavně že je Celine zdravá, že mi můžou být výstavy ukradený a ještě tam byla křivda a teď jsem došla k tomu, že to tak musím brát a nebudu se kvůli tomu nějak deptat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Renata a Celine
to si piš, někteří práskači už teď žhaví mejlový schránky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit
Jimmi
Madabiš
tak holky, po přečtení zprávy od Daniely, se mi ty moje pidiproblémy zdají směšné!
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
gabifi
Už mlčím, měním si jméno. )))
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
gabifi
je mi zle a je mi líto psa, Daniely, prostě je to na hovno
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:28
- Nahlásit
Je to hrozný - vůbec si to nedovedu představit doufám, že se z toho brzo dostane
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit
Madabiš
už se zase hádaj na fóru, taky nechutný, zejtra si holky roztrháme klobouky
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit
Jimmi
jj - tak jo - víš že když si to živě představím tak by to byla hezká mela
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit
Jimmi
Madabiš
Mujpes - zkusím to vyjádřit smajlíkem:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:10
- Nahlásit
Madabiš
fakt by nemohla přijet ta koza? byla bys extra číslo na vlohovky
a hned po tobě, ring volný..........
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:14 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
jsem mimo
jinak, neznáte něco na upravení zažívání? Nějaké granule, ale lite nechcu, vzhledem k tomu, že sportujem a Connie je ještě štěně (11měs.). Holkám asi nesedly granule a posledních asi 14dní je to divný-řidší. A Connie to nevydrží ani přes noc, budí nás třeba ve 3 v noci a kňučí dokud nejdeme ven. Napřed jsem myslela, že je to nějaký její rozmar a ignorovala jsem ju, aby si nezvykala, že budem chodit ven i v noci, ale to se pak vyto doma, takže s ní lítáme ven i v noci. Dva dny ty granule už nedostaly, měly kuřecí maso, tvrdej rohlík..., ale nespravilo se to. Asi zajdem na veterinu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:20
- Nahlásit
Shelticka
zkus rohlík do černýho čaje a teprve potom přidávej vařený maso, rýži nemusíš, někteří pesani ji nesnesou, a granulky až naposled, a jinou značku, čím krmíš?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:25
- Nahlásit
Jimmi
včera dostaly suchej rohlík Rýžu normálně občas dostanou a snáší ji dobře. No to je značka hypernova Koupili to rodiče. Je tam napsaný velkým "Darling" a malým "Purina". Už to žerou asi měsíc a teď ty dva týdny je to horší a horší, tak nevim jestli je to přímo z krmení, protože u Bešky se to ani moc neprojevuje, to spíš Connie je na to asi citlivější. Jinak krmení chci změnit určitě, jenom nevím co s tím co máme
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:46
- Nahlásit
Shelticka
zkus jim koupit granulky kvalitnější, třeba menší balení v nějakým zverimexu, určitě ti poradí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:48
- Nahlásit
Jimmi
jj já jsem chtěla i předtím, akorát rodiče přijeli s pytlem no
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit
Jimmi
já myslím, že tam bude tak hustej vzduch, že by si ani kozy nikdo nevšiml
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit
na výstavě šeltií v Brně byl kůň a kozel v ohradě a psi si jich ani nevšimli, pak se ten kozel i promenádoval mezi lidma a nikdo nic...pohodka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit
all
koza se mi do Yarise nevejde
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
gabifi
jen nekecej - na předním sedadle sme měli volno
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit
Madabiš
kromě pěti tašek a bundy jo
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
gabifi
no dyť jo - přece bys nechtěla aby ležela jen na tvrdé sedačce
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit
Ahoj, jak jste byly spokojený s Řepčí? Já jo, na kraťandy už jsme nezůstaly, protože naši už nervózně přešlapovali asi už dvě hodiny před tím než jsme odejli, že jim je zima. Na krátkosrstý už neměli sílu a to mě docela mrzelo.
Jak na Vás působila rozhodčí? Na mě, jak jsem říkala dobře, přišlo mi, že psi fakt pečlivě prohlíží.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Renata a Celine
no, viděla jsem toho velmi málo, takže moc nevím. Ráno byla tlačenice a nechtěla jsem tam zbytečně opruzovat a z posuzování dlouhých ani šeltií jsem nic neměla. Při posuzování krátkých byla taky pečlivá, u britských rozhodčích je detailní osobní prohlídka samozřejmostí. Těch pár posudků, co jsem slyšela, se mi zdálo OK. Jink tahle rozhodčí chová jiný typ krátkosrstek, než se chová u nás a podle toho vypadalo i posuzování. Naše odchovy ji příliš nenadchly, ale jelikož mezi importy typově jí blízkými nenašla nic, co by mohlo dostat BOBa, BOBana má nakonec typická představitelka české KK.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:25
- Nahlásit
gabifi
Fakt mě mrzí, že jsme nezůstali. Taťka pořád nemohl pochopit, jak se krátkosrsté může říkat kolie, když vypadá úplně jinak. )) Je fakt, že kraťandy vypadaj trošku jinak.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:50
- Nahlásit
Jimmi
Madabiš
ježiši děvčata, tak mi napadlo, že vedle letošního českého klubového vítěze, kterému jsou dva roky, vypadá 4,5 letý Kendy těžce nedodělanej.....nebo spíš nedonošenej?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:00
- Nahlásit
gabifi
jsi jako vždy přesná a ftipná , jsem napsala odlehčený příspěvek na forum a doufám, že se někdo nepoleje horkým čajíčkem
Stellu jsem zařadila na seznam a jede se dál
S ušáčikem jsem byla venku a padaly na nás kroupy, tak jsem se bláznivě smála, když jsem si uvědomila, že v tom krupobití poctivě hážu talířem a Jim to poctivě chytá a nosí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
Jimmi
Madabiš
Darje se závody moc povedly, obě zkoušky zaběhla bez chyby a pokud jsem to pochopila, udělala rekord v rychlosti postupu do dvojek.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
gabifi
už jsem jí napsala ódu plnou radosti a chvály doufám, že nezpychne a bude se k nám hlásit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit
Jimmi
jj správná kolie běží pro míček i kdyby trakaře padaly
a teď s Darjou debatíme o tom, jestli:
a) má Darja s Fidem běžet na závodech v Táboře už ve dvojkách (v kategorii A2)
b) jestli já vůbec na závody dorazím
|