Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Madabiš
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:01
- Nahlásit

Venuše
máš hezkou hudbu budoucnosti - dva roky, u mě je to 20-30 let

Dafi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

Venuše
jůů, budou tři pesani? Já mám dva a je to (pro mě)tak akorát. Uspokojit potřeby a touhy tří, to už bych nezvládla. Asi to bude trochu i věkem . No a taky podmínkama. Bydlíme totiž v paneláku

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit

Madabiš
To sem si myslela taky, ale naštěstí si vybírám nekonfliktní a podobná si plemena a furt si říkám, že ten třetí už se ztratí. Stejně jako moje penízky z peženěnky

Dafi
Nejen tři, ve finále jich bude pět, páč neteř co je u nás nepravidelně pravidelně nonstop, tak ta má ještě labradora a chce taky dalšího pejska, ale buď kraťandu nebo taky australáka. Mimochodem, my taky bydlíme v paneláku, a v průměru je počet lidí4 a počet psů 3
Samo že ideální stav 5 psů bude za předpokladu domečku, ale, pokud by to nevyšlo, tak za 2 roky už všichni důchodci v našem paneláku co nejvíc prudí na naše psy, tak už nebudou a bude klid, takže by to šlo i v paneláku

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit

Asi je to bláznivý, ale pejsci my dávaj velkou šťávu do života a vo tom to je

Madabiš
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit

Venuše
To mě taky, ale u mě neplatí čím víc psů - tím víc šťávy. Pro mě jsou maximum dva - no možná tři. ale zase nikdy neříkej nikdy

Dafi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:36 - Změnil/a: Dafi
- Nahlásit

Venuše
jj, to máš pravdu. Taky mi dávaj šťávu. Nedovedu si to bez nich vůbec představit. Jsou to miláčci[

Čím víc psů tím víc šťávy?? No teda spíš adrenalinu .Venčit zaráz smečku pěti psů už je fakt o nervy. Teda myslím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit

Venuše

líbí se mi na tobě, jak si zahrnula faktor smrti do počtu tvých psů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:02
- Nahlásit

Abych nezapomněla,
narodili se štěňátka v Krásné Louce, Gill, Jimova ségra a Odiemu

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit

Madabiš
No neříkám, někdy je to fakt o nervy a fofr, ale nejhůř asi ty začátky, než se pesani uklidní a trochu zposlušní Pak už je to paráda Však sme si tady dělali srandu, že budu mít bezva podklady pro film "neváhej a odchyť" A jak říkáš, nikdy neříkej nikdy

Madabiš
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit

Venuše
je fakt, že mě tu díru ve smečce kompezujou jiný zvířata

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit

Dafi
Jojo, zvlášť když máš takový trdla jako máme my, musí být všude, takže mám oči kolem hlavy

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:20
- Nahlásit

Jimmi
??????????, Asi sem v tom vedru pomaluchápající

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit

Venuše
Samo že ideální stav 5 psů bude za předpokladu domečku, ale, pokud by to nevyšlo, tak za 2 roky už všichni důchodci v našem paneláku co nejvíc prudí na naše psy, tak už nebudou a bude klid,

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:37
- Nahlásit

Jimmi
Jo ták, tohle? Nezahrnovala bych výše zmíněný faktor, dyby nám důchodci v paneláku neotravovali život a těšili se s náma jak báááječné pejsky máme, jak krásně štěkají na všechno co se pohne, jak jim padají chloupečky z kožíšků a podobné radosti a taky že podporujeme jejich srdeční činnost tím, že sem tam narazí na řítící se smečku pádící z 3 patra dolů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit

Venuše

Ta vlasně funguješ jako margarin FLORA

Madabiš
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit

Venuše
se vůbec nedokážou radovat ze života

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit

čau fšicí, zdravím a mizím
Už se těším do důchodu.......jak budu nadávat na všechno a na všechny

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:15
- Nahlásit

gabifi
No fúúúj Já myslela, že ty budeš ta chápavá babuška, co na kolemjdoucí pejsky haleká už zdaleka a chce je fšechny adoptovat a krmit

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit

Jimmi
Si piš! A maj to sadarmiko

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:31
- Nahlásit

Venuše
ne ne, budu žlučovitá babka a budu znepříjemňovat život všem kolem

Jimmi
Jimík má na stránkách fotky jak pochodoval do prčic....pardon Prčic

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:28 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Dafi
Z Lipníka nad Bečvou

Jinak dneska Connie poprvé plavala! sama A Beša taky! Jsem z nich nadšená. Protože mi všichni šeltičkáři tvrdí, že šeltie vodu nesnáší a na Létu s Lassií plavalo fakt málo šeltií a kdosi se hrozně divil, že tam Beška vleze až po břicho - ona hrozně ráda sleduje rybičky a všechno možný co tam plave. Ale sama teda neplave, jako že by lítala za klackama, to né.
Dneska jsme byli u řeky a s kámoškou jsme se rozhodly, že půjdeme kus vodou. Psice a psík se čabrali, nikdo znich není nadšenej plavec, ale u kraje blbnou rádi. Jenže jak jsme šli tou vodou, tak se muselo jít středem řeky, protože u kraje to bylo vybagrované hodně hluboko. Z pláže se dalo na ten střed dobře přejít po mělčině, ale pak se muselo dávat pozor, aby jste nešlápli vlevo, kde byl sráz do hloubky. Vpravo se to normálně svažovalo. A tak jsme šli a já jsem se rozběhla v pravo, kde se to mírně svažovalo a Konča za mnou a dokonce i tak daleko, že musela plavat a to se ještě nikdy nestalo! Mám radost Pak kámoščin psík Bonifác nechtěně žuchnul do té hloubky a musel plavat proti proudu, ale byl šikovný a nakonec se dostal na mělčinu. Ale co se nestalo! Když jsme obě čučeli na Bonyho a povzbuzovaly ho, aby přemohl proud, Koní s rozběhem taky žuuchla do hloubky! Taky vůbec netušila, že je tam hloubka a musela taky zdolávat proud. Naštěstí to byl jen kousek a oba se dostali na mělčinu a tak jsme se raději vrátili na pláž, aby se otřesený Bonifác uklidnil. Konči to bylo fuk, po chvilce si z nás zase dělala blázny a štěkala na celý okolí. To jsem byla v šoku spíš já už už jsem si chtěla sundat ledvinku s mobilem, podat ji kámošce, a jít těm dvoum pitomcům pomoct Pak jsme se zase vydali na cestu vodou, už všichni věděli, že v levo je hloubka, ale ti adrenalinoví sportovci pořád pokoušeli své štěstí a čabrali se těsně na krajíčku před srázem do hloubky. Když už Bešu přestalo bavit jít vodou (a to je co říct, protože tam pořád sledovala ten potěr), tak BEŠA NEPLAVEC A ODPŮRCE HLOUBEK skočila do hloubky a nereagovala na moje volání a plavala si ke břehu, kde mimochodem byl velký kopec toho vybagrovanýho štěrku, kterej musela zdolat. A co se nestalo dál, Connie, jako správné učenlivé štěně, Bessinu napodobila a hup a už si to taky štrádovala přes hloubku ke kraju. Bonifác, který byl pořád naštvaný, že musel zdolávat proud a tvářil se jako kakabus se taky rozhodl, že to brouzdání zabalí a vydal se za oběma holkama přes hloubku s proudem ke kraji. No nezabili byste je? VĚRNÍ čtyřnozí přátelé člověka se na nás absolutně vykvákli a nechali nás tam chuděrky s nohama bolavýma od šutrů plahočit se vodou než jsme došly k druhé pláži, kde už ti tři pitomci lítali jak splašení

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:31
- Nahlásit

Jo a jinak jak chodím na praxi do šk. družiny (1.-5.tř.), tak jsem se dneska šla podívat do psího kroužku, kterej vede moje známá Bylo to fajn a vzala jsem i moje psice a všichni se dohadovali kdo koho kdy povede Konča z toho byla ze začátku vyjukaná (ale ať se učí holka, časem půjdem na canisterapeutickou zkoušku), ale pak si zvykla a pohodka. Beša byla ve svém živlu, BEŠA ta, která před děckama vždycky utíkala, se teď nechala v klidu vodit a ještě měla ocas navrch jak špic

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 23:24
- Nahlásit

Shelticka
teda, to ste měli úspěšněj plavací a canisterapeutickej den!!!
jonda hodně rád plave, když je teda do vody slušnej slez, kde aspoň u břehu stačí. zbožňuje aportovat z vody klacíčky, ani snad běhání pro ně ho tak nebaví jako plavání. tak se vlastně plavat naučil-aportovánim. a mokrá šeltie, to je pohled...
ale canisterapii bysme teda my určo nezvládli. to budu držet palce, ať jí s končou složíte. to fakt u šeltiček obdivuju, jonda má děti sice taky rád, ale hlavně na smetaně

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:29
- Nahlásit

naši kluci snáší vodu jenom v misce

Dafi
do Třeboně se přijede podívat i Dita. Závodit prý nebude, protože už mají obsazíno. Tak máme vedoucího repre, maséra a psychologa.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

Shelticka
eva od jondy
gabifi

já mám plaváčka, a to občas strčí hlavu pod vodu....po kom to má kluk jeden, žebytobyltygl?

Dafi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit

Shelticka
Canisterapii vřele doporučuji.Dělám ji s oběma pesama a je to fakt skvělý. Fido je odjakživa docela opatrný na nové kontakty, měla jsem obavy, že to s ním ani nebudu moci dělat, ale je skvělej a děti ho mají moc rády. Když přijíždíme ke školce, chová se stejně bláznivě, jako když přijíždíme na cvičák A s námi chodí taky jedna šeltička
gabifi
Jůůů, tak to je fajm. Třeba se uvolní i nějaké to místečko a zazávodí si s námi .A toho psychologa bych teda fakt potřebovala, jsem děsnej nervák

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit

Dafi
přiveze prej doping....buchtu s borůvkama

Jimmi
tak nevím, vo co s Kendym a vodou go. Leda že by si pamatoval, že jako malý zahučel do vody z hráze rybníku po hlavě a pak když chtěl vyplavat, mohutně mu v tom bránil labrouš, který tam za ním skočil Ale když mu tsam házím klacík, čvachtá se s chutí

Dafi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:37
- Nahlásit

gabifi
Jo! A doufám, že budu v Třeboni použitelná. V sobotu totiž slavím narozky . Možná se mnou bude legrace

Dafi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit

gabifi
buchta s borůvkama? Super.Mňam. Ale já na svoje nervičky před startem potřebuji i jiný doping

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Dafi
vidíš, já jsem zase ledově klidná, jenomže mi je to houby platný, když jsem nemehlo

jiný doping v tomhle vedru to bude fakt zajímavý.....asi bych na ty závody měla přestat jezdit, když místo závodění pak dělám ptákoviny!!!!

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání