Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dafi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem tady konečně i aktivně . Už mě to pasivní sledování přestalo bavit a dnes mám konečně dobrou příležitost . Díky za podporu a chválu . Gábi, s postupem tento víkend určitě nepočítám. Vždyť já se ještě na závodech ani nestačila rozkoukat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit

Dafi
bafa baf baf

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

gabifi

můžete konečně podebatit veřejně obě

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:46
- Nahlásit

Dafi
já se rozkoukávám už dlouho a je mi ti prd platné
Jimmi
nějak ty naše rozhovory o agility vydrž

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

gabifi

já vám to závidím, možná si Jim zasloužil někoho lepšího, na flyi nikoho zatím moc neznám

Dafi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:01
- Nahlásit

Jimmi
Neboj! Poznáš! Aspoň si můžeš říct, že jste ve flyi první kraťanda. Teda já o jiné zatím nevím.

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:49
- Nahlásit

Jimmi
počkej až postavíte tým a začnete objíždět soutěže, je to pěkný adrenalin

U nás smíšené pocity, rozhlížíme se po jiném psím sportu, ale nebude to jednoduché. Agility budeme jezdit už jenom do splnění zkoušky A2, Akim si zaslouží odchod do důchodu. Jediné, na co jsem zatím přišla je stopování a našla jsem si v řádech čistě stopařskou zkoušku FPr1, kde nebudu muset nacvičovat ani obrany a ani poslušnost = buzerplac.
Už teď mám z toho zkaženou náladu a to nás ještě čeká celé léto a podzim s agility.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit

gabifi
teď nechápu z čeho máš zkaženou náladu? Z toho že budeš do podzimu dělat agility? Tak to nedělej, když tě to nebaví ne?

Dafi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit

gabifi
Jaký odchod do důchodu? U nás běhá fenečka křížence. Je jí 12 a jak jí to běhá . Nech to na Akimkovi, určitě si řekne sám

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit

gabifi
Přidávám se k Sheltičce. Sice nechápu jak někoho může nebavit agi, ale budiž. Ale proč to potom děláš? Neříkej mi, že když to nebaví tebe tak to baví psa, přece i ten pes pozná, že běháš z donucení a nemůže z toho nic mít.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit

Shelticka
Biluška
šmarjá baby, já brečím proto, že toho budu muset nechat a né že mně to nebaví!!!! Proč bych dělala něco, co mně nebaví?
Dafi
jenomže on si to právě sám neřekne, on do toho furt mlátí naplno, jako kdyby mu byly dva roky. Je to pako, co neumí odpočívat. Na závodech celý den stojí a blafe, i když je zavřenej v boudičce....a pak je z toho grogy až si někdy myslím, že ho z toho chudáka picne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit

gabifi
Pak teda nechápu proč toho chceš nechat? Jednak odchody do důchodu jenom proto, že pes má nějaký věk jsou blbost. Zdravý pes dokáže běhat do hodně vysokého věku, je nesmysl ho v tom omezovat. A krom toho máš ještě Kenďáka,ne?

Dafi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:50
- Nahlásit

gabifi
Já myslím, že kdyby neměl síly, tak blafat nebude. To je spíš přehršel energie . Neboj, neklepne ho!

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:51
- Nahlásit

Biluška
znáš nějaký šílený důchodce, co pořád běhají? nemyslím takový ty pohodáře, ale opravdu tryskáče, pod kterými padají překážky. Já mám strach, že si něco udělá.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit

Dafi
no to si ještě neviděla pejska spícího ve stoje opřenýho o zeď
blbec jeden

Dafi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit

gabifi
jůůů,tak to jsem fakt neviděla . Ale třeba to uvidím v Táboře, ne? Fido je ale taky cvok. Všichni pesani na cvičáku v mezičase odpočívají v leže a ten náš cvok si ani nesedne. Já mu říkám" ty můj koníčku"

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit

gabifi
jo já jsem takových důchodců viděla plno. Jako příklad - 11letá šeltie, byli předvádět agi kdysi na voříškiádě v Hranicích. Sotva ji vyndali z auta a přivázali, tak strááášně štěkala a vzpínala se na vodítku, jak viděla, že vynášejí překážky. Na parkuru pak lítala jak splašená, řekla bych, že byla z těch psů nejrychlejší a do mikrofonu říkali, že má přezdívku šílená stařenka. Kdyby se takhle chovala moje osmiletá Beša, tak budu nejšťastnější :-D

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit

Dafi
Kendy když je v boudičce, tak si lehne. U kolíku je to horší, ale taky se občas zadaří. Akim to má všechno na stojáka a lehnutí znamená absolutní vyčerpání Nožka se zdá OK....už to tak vypadá, že vás s Fidoušem uvidím i naživo.

Shelticka
to není špatný nápad, budu mu říkat šílený důchodce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit

Biluška

Sice nechápu jak někoho může nebavit agi...no mě rozhodně neba

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit

gabifi

dohromady dáte nad hrobem tandem "šílená dvojka"

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit

gabifi
Moje Hesina má osm let, chromá na dvě nohy ( po úrazech) luxace pately a nemá jedno oko. Sice dost zpomalila, ale pořád má celkem slušné časy. Lucka Dostálová z Ostravy má tuším jedenáctiletého lvíčka. Většině psů ještě dokáže natrhnout prdel. A kapitola sama pro sebe - psi Pepíčka Žáka (Sheltička ví o čem mluvím). Nugget běhal hodně slušně do jedenácti let - s neléčenou artrozou ramenního kloubu, NO Ajax - letos devatenáctiletý startoval ještě ve svých dvanácti na MRM. Žádný z jeho psů v životě neviděl kvalitní žrádlo ani žádné přípravky na klouby.
Starý pes dokáže běhat opravdu hodně dlouho, prakticky bych řekla že skoro do smrti. Neomezuj ho a nech ho dělat to, co ho baví.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:33
- Nahlásit

Biluška
asi si tě občas pučím domů abys rozptylovala mé obavy a výčitky svědomí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Biluška
Ajax má 19

gabifi
a proč vlastně končíš?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit

Shelticka
V červenci mu bude 19. Šílený věk, co?

gabifi
Hele, Hesince veterináři tvrdili, že nebude nikdy pořádně ani chodit, ne tak běhat. Je teda fakt, že s chůzí má problémy, po pár kilácích začne kulhat a tahat nohy za sebou. Ale z toho, že nemůže běhat měla děsné deprese. Tak jsem se naštvala a řekla jsem si - radši sedm let šťastného a spokojeného života než patnáct let depresí, nudy a zoufalství. Běhá dokud bude chtít běhat a jakýkoliv věk, rady doktorů a podobně prostě ignorujeme. Nakonec agility je běh pro radost ne?

Jimmi
Tý voe, už jsem o takových lidech slyšela, ale ještě nikdy jsem žádného neviděla

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:44
- Nahlásit

Biluška

taky asi neuvidíš, nech si o mě zdát

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:46 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
jojo šílenej
Když tě tu tak vidím, napadá mě, že v nedělu jsem viděla na coursingu šarpeje

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit

Shelticka
Nekecej, fakt? Vzpomeneš si na jméno a majitele? Lilášek kupodivu nějak vyrůstá z té dětské nemotornosti a začíná být nechutně rychlá. Na krátkou vzdálenost dokáže udržet krok s Winkou. Možná z ní fakt něco bude

Jimmi
No, nějak se s tím smířím. Holt asi nikdy naživo neuvidím člověka, kterého nebaví agi

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit

Biluška
jé jméno vůbec nevím, oni ty jména ani nehlásí, hlásí jen "šarpík" ... takže fakt nevim

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit

Biluška
V červenci mu bude 19. Šílený věk, co?
No a co. Mně bude za pár dní 43

Shelticka
no ptže mám blbce, který se furt chová jako kdyby se narodil přednedávnem a mám o něj strach.

Jimmi
hele, flajbolisto, ti humor dojde až vám dojdou míčky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:54 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
kdyžtak zkus dát dotaz tady na coursingový forum

Gabifi
A co Kendy?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání