Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit

Jimmi
Pak pisni jakou to mělo odezvu
Eště že ty pejsky máme
A eště je smysluplná hra "prozvánění" To je taky bezvadný

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

Venuše

určitě zítra napíšu, to bude legrace

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit

Teda tady je to brutus, radši vysmahnu, než to bude výkys. Jdu prozvonit seznam z founu. Zdarte a radši to moc neřešte.

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

Shelticka
Hele já myslela, že ty už si z puberty venku?Víš jak ne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit

Shelticka
to si někde opsala děcku z deníčku ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit

Holky, ony to s námi ty naše děti taky nemají lehké. Zde jeden zážitek z kynologické rodiny (bylo to asi před 5 lety, na agility závodech, léto, teplota cca 28 stupňů ve stínu):

Táta volá na synka: "Tome, přesuňte se do stínu!" Synek se poslušně zvedne a přesune se do stínu. Táta naštvaně: "Ne sebe, PSY přesuň do stínu!!!"

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit

Madabiš
akorát mi není jasný, když mají KK tak vysoké číslo, kdy se máme do Řepečova dostavit, abychom stihli posuzování....celou výstavu absolvovat nemusím, navíc, jede s náma Veronika, která se učí na zkoušky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit

gabifi
přijeďte na oběd

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit

Jimmi
zveš nás na oběd?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit

no nevim, co může vystavovatel nabídnout? třeba páreček z kantýny?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit

Jimmi
jj s tatrankou a limčou z kelímku....už se na vás těším

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:25
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Však počkejte, eště budete rádi za párečky a tatranky a limču

Mimo šeltie:Hele víte na co sem si vzpoměla? Jak sem měla hrozně ráda na bramborových brigádách kolečko salámu, 2 rohlíky a žlutou limču ve skle Teda pozor, v pondělí byl místo salámu sýr, páč u řezníka měli v pondělí zavříno Ani nevím jak to chodí na bramborách teď

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Venuše
my ohřátý párek, dva rohlíky, hořčice a žlutá (nejenom na bramborách ale taky na chmelu). Sakra, já tam tenkrát vydělala majlant, akorát že mi ho nikdo nedal. To byly krásné časy....Se Sovětským Svazem na věčné časy

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:35
- Nahlásit

gabifi
Chmel mě minul, tak nevím jestli to bylo dobře nebo špatně
A my měli brambory v rámci praxe. Tenkrát to byla dobrá ulejvárna. A zrovna dneska sme se v práci bavili, jak to bylo dobrý, když byl Pionýr, SSM, Sokoli a podobné instituce. My jako děcka měli práci a zaměstnání, a neměli sme čas vysedávat na lavičkách a vymejšlet ptákoviny Teda krom toho CCCP

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit

Venuše
Jimmi
Nooo tak je mi 17. Tzn. že už nejsem taková ta "trapná třináctka" , ale dospělá ještě chvilku taky nebudu Tak jsem si dovolila tady menší příspěvek v nářečí , když nikdo jinej v mojim věku tady asi není

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit

Shelticka
já jsem tady v tvém věku, akorát že už potřetí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:00
- Nahlásit

gabifi
aha, tak to je fajn

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit

gabifi
tak to taky nevím ma kolikátou přijedem, ještě to musíme promyslet - celou výstavu bych s prckem asi psychicky neustála hlavně kdyby tam byli všichni jako Jimmi - teď přemejšlím aby všichni kdo zahlídnou kočárek nezdrhali

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:22
- Nahlásit

Madabiš
no to byste pak neměli žádnou konkurenci v kruhu

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:20
- Nahlásit

Shelticka
jedem jen na kukajdu bez psa, ale když o tom přemejšlím tak to není špatný nápad - že bych Bedřicha oprášila na výstavy?!

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 07:54
- Nahlásit

chi, Pavel s Veronikou si koupili malou motorku, padesátku, je červená a co je hlavní, jmenuje se AGILITY
Tady v tom poli se bez dopravních prostředků bydlí velice těžko....i blbej nákup chleba je story na automobil

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit

Madabiš

nebóój já před kočárkem neuteču, vydržím 10 minut slibuju

jo a nechceš vzít na výstavu kozu? byla by to příjemná změna a některé by určo mile překvapila shoda ve standartu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:15
- Nahlásit

gabifi

jsem na rozpacích, na výstavu se netěším, na vás ano a zároveň jsem rozjařená, že budu na poslední výstavě v čechách

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:20
- Nahlásit

Jimmi
kočárek a kozu to bych odrovnala konkurenci ještě nějakou kočičku a zústanem tam sami

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit

Madabiš

já bych ti tam zůstala, Jimovi jsou kozy volný a kočičky taky

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:29
- Nahlásit

Jimmi
tomu se říká smíšené pocity....asi jako s tou tchýní a Ferrarri
My kluky do Řepče nebereme, pojali jsme to jako výlet v klidu. Mimochodem, když jsem si na Mujpes přečetla rozhodčího na Litoměřice, chuť na oprašování Kendyho na českých výstavách mě přešla....proč jezdit někam, kde je vše předem jasné a adrenalin ze soutěžení se někam vytratil?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit

gabifi

jestli se jedná o Tibora ze Sk, tak ten byl dobrej pokaždý mi dal CAJCe a pokaždý mi bylo řečeno, že pes ještě není dodělaný...jinak posudek přes kopírák, dříve, jsem byla natěšená, dneska nuda

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:55
- Nahlásit

Jimmi
jsem adrenalinový typ a pokud je vše předem jasné, jsem znechucená. To se dá vydržet pouze pokud cheš dojezdit Českého šampona a nemáš na vybranou. Navíc, české soupeře znám do detailů a to je taky nuda. Cizí psy nedokážeš za tu chvíli na výstavě až tak dobře odhadnout a v kombinaci s cizím rozhodčím opravdu až do konce netušíš, jak to vše dopadne

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit

Jimmi
jo a k slovenskému Tiborovi, ten u toho aspoň dělá divadlo a občas je i sranda

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit

Holky, neberte mi iluze.))) Nešahejte mi na Tiborka. Ten nás ohodnotil pěkně a alespoň psa zhlížel a docela dlouho. Dokonce si i Celine nahmatal kostru, co mě potěšilo. Neříkejte mi, že je to taky divadlo. Mimochodem, že je pes nedokončený, říká snad skoro u každého.))
Ale mluví pěkně nahlas a šou dělá výbornou.
Poslední rozhodčí měl evidentně problémy sám se sebou - zdravotní, na některý psi ani nekoukl, docela se divím, že takoví lidé ještě posuzují. I když je to asi jedno, jak to tak poslouchám a pozoruju, většina je stejně lehce ovlivnitelná.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání