| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit
Jimmi
Pak pisni jakou to mělo odezvu
Eště že ty pejsky máme
A eště je smysluplná hra "prozvánění" To je taky bezvadný
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
Venuše
určitě zítra napíšu, to bude legrace
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit
Teda tady je to brutus, radši vysmahnu, než to bude výkys. Jdu prozvonit seznam z founu. Zdarte a radši to moc neřešte.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit
Shelticka
Hele já myslela, že ty už si z puberty venku?Víš jak ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit
Shelticka
to si někde opsala děcku z deníčku ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit
Holky, ony to s námi ty naše děti taky nemají lehké. Zde jeden zážitek z kynologické rodiny (bylo to asi před 5 lety, na agility závodech, léto, teplota cca 28 stupňů ve stínu):
Táta volá na synka: "Tome, přesuňte se do stínu!" Synek se poslušně zvedne a přesune se do stínu. Táta naštvaně: "Ne sebe, PSY přesuň do stínu!!!"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit
Madabiš
akorát mi není jasný, když mají KK tak vysoké číslo, kdy se máme do Řepečova dostavit, abychom stihli posuzování....celou výstavu absolvovat nemusím, navíc, jede s náma Veronika, která se učí na zkoušky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit
gabifi
přijeďte na oběd
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit
Jimmi
zveš nás na oběd?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
no nevim, co může vystavovatel nabídnout? třeba páreček z kantýny?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit
Jimmi
jj s tatrankou a limčou z kelímku....už se na vás těším
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:25
- Nahlásit
Jimmi
gabifi
Však počkejte, eště budete rádi za párečky a tatranky a limču
Mimo šeltie:Hele víte na co sem si vzpoměla? Jak sem měla hrozně ráda na bramborových brigádách kolečko salámu, 2 rohlíky a žlutou limču ve skle Teda pozor, v pondělí byl místo salámu sýr, páč u řezníka měli v pondělí zavříno Ani nevím jak to chodí na bramborách teď
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Venuše
my ohřátý párek, dva rohlíky, hořčice a žlutá (nejenom na bramborách ale taky na chmelu). Sakra, já tam tenkrát vydělala majlant, akorát že mi ho nikdo nedal. To byly krásné časy....Se Sovětským Svazem na věčné časy
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:35
- Nahlásit
gabifi
Chmel mě minul, tak nevím jestli to bylo dobře nebo špatně
A my měli brambory v rámci praxe. Tenkrát to byla dobrá ulejvárna. A zrovna dneska sme se v práci bavili, jak to bylo dobrý, když byl Pionýr, SSM, Sokoli a podobné instituce. My jako děcka měli práci a zaměstnání, a neměli sme čas vysedávat na lavičkách a vymejšlet ptákoviny Teda krom toho CCCP
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
Venuše
Jimmi
Nooo tak je mi 17. Tzn. že už nejsem taková ta "trapná třináctka" , ale dospělá ještě chvilku taky nebudu Tak jsem si dovolila tady menší příspěvek v nářečí , když nikdo jinej v mojim věku tady asi není
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit
Shelticka
já jsem tady v tvém věku, akorát že už potřetí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:00
- Nahlásit
gabifi
aha, tak to je fajn
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit
gabifi
tak to taky nevím ma kolikátou přijedem, ještě to musíme promyslet - celou výstavu bych s prckem asi psychicky neustála hlavně kdyby tam byli všichni jako Jimmi - teď přemejšlím aby všichni kdo zahlídnou kočárek nezdrhali
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:22
- Nahlásit
Madabiš
no to byste pak neměli žádnou konkurenci v kruhu
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:20
- Nahlásit
Shelticka
jedem jen na kukajdu bez psa, ale když o tom přemejšlím tak to není špatný nápad - že bych Bedřicha oprášila na výstavy?!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 07:54
- Nahlásit
chi, Pavel s Veronikou si koupili malou motorku, padesátku, je červená a co je hlavní, jmenuje se AGILITY
Tady v tom poli se bez dopravních prostředků bydlí velice těžko....i blbej nákup chleba je story na automobil
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit
Madabiš
nebóój já před kočárkem neuteču, vydržím 10 minut slibuju
jo a nechceš vzít na výstavu kozu? byla by to příjemná změna a některé by určo mile překvapila shoda ve standartu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:15
- Nahlásit
gabifi
jsem na rozpacích, na výstavu se netěším, na vás ano a zároveň jsem rozjařená, že budu na poslední výstavě v čechách
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:20
- Nahlásit
Jimmi
kočárek a kozu to bych odrovnala konkurenci ještě nějakou kočičku a zústanem tam sami
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit
Madabiš
já bych ti tam zůstala, Jimovi jsou kozy volný a kočičky taky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:29
- Nahlásit
Jimmi
tomu se říká smíšené pocity....asi jako s tou tchýní a Ferrarri
My kluky do Řepče nebereme, pojali jsme to jako výlet v klidu. Mimochodem, když jsem si na Mujpes přečetla rozhodčího na Litoměřice, chuť na oprašování Kendyho na českých výstavách mě přešla....proč jezdit někam, kde je vše předem jasné a adrenalin ze soutěžení se někam vytratil?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit
gabifi
jestli se jedná o Tibora ze Sk, tak ten byl dobrej pokaždý mi dal CAJCe a pokaždý mi bylo řečeno, že pes ještě není dodělaný ...jinak posudek přes kopírák, dříve, jsem byla natěšená, dneska nuda
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:55
- Nahlásit
Jimmi
jsem adrenalinový typ a pokud je vše předem jasné, jsem znechucená. To se dá vydržet pouze pokud cheš dojezdit Českého šampona a nemáš na vybranou. Navíc, české soupeře znám do detailů a to je taky nuda. Cizí psy nedokážeš za tu chvíli na výstavě až tak dobře odhadnout a v kombinaci s cizím rozhodčím opravdu až do konce netušíš, jak to vše dopadne
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
Jimmi
jo a k slovenskému Tiborovi, ten u toho aspoň dělá divadlo a občas je i sranda
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
Holky, neberte mi iluze. ))) Nešahejte mi na Tiborka. Ten nás ohodnotil pěkně a alespoň psa zhlížel a docela dlouho. Dokonce si i Celine nahmatal kostru, co mě potěšilo. Neříkejte mi, že je to taky divadlo. Mimochodem, že je pes nedokončený, říká snad skoro u každého. ))
Ale mluví pěkně nahlas a šou dělá výbornou.
Poslední rozhodčí měl evidentně problémy sám se sebou - zdravotní, na některý psi ani nekoukl, docela se divím, že takoví lidé ještě posuzují. I když je to asi jedno, jak to tak poslouchám a pozoruju, většina je stejně lehce ovlivnitelná.
|