Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:14
- Nahlásit

Mar3
no tak to já mám dvě šeltie a to tahám třeba do vlaku každou v jedné ruce obě dohromady mají asi 13kg a to dříve měla jedna 10 kilo já se stydim pomoc (ale za to mohla babička), naštěstí už zhubla na 7

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:32
- Nahlásit

Hele, tak to my máme doma maxi cvalíky, páč jeden 9měs. má 7kg, a druhej 15 měs. dobrejch 10kg Ale já si myslím, že to mají svaly Jestli se teda dá mluvit u šeltií o svalech

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:38
- Nahlásit

Tlusťoši
Hessinka má 4,5 kg a Winky 5 (je fakt, že jsem se na výstavě porafala s chovatelem, který tvrdil, že jsou vychrtlé a já že Winky je vyžraná jak prase a musí zhubnout). Škoda že nejsem ve své výživě taky tak důsledná jako v jejich

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:57
- Nahlásit

tak to ten muj (FB)má 12 kg, tak to pak chápu a už si nebudu připadat méněcenná, že ho v jedné ruce neunesu
to s takovou "pětikilovkou" to je pak jasný

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:00
- Nahlásit

Mar3
12 kg šeltie si na start přinesu, i když ne v podpaží. 24 kg kolie tam musím přivést...nebo spíš kolie přivádí po smyku mne

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:03
- Nahlásit

gabifi
šeltie nosím na start pod paží. Puma,ač pouze desetikilová, nese mě (v zubech) a ještě u toho dokáže štěkat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:07
- Nahlásit

Biluška
vím moc dobře, jak se cítíš Než dopravím na startovní čáru kolii, už ani nemusím běžet jak jsem servaná. Ale hlavně, že se brouček těší, no ne?
Co bys dělala s 30 kily pumy?

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:09
- Nahlásit

gabifi
mně smejká aj 12 kilo buldočka docela solidně sem urvaná , zpoccená a v zádech mně bolí,jak je malej

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:13
- Nahlásit

Mar3
lepší je na start psíky nosit v náručí, aby člověk nevypadal, že totálně zanedbal chůzi na vodítku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:15
- Nahlásit

gabifi

....24 kg kolie ??? to je fenka ????

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:17
- Nahlásit

gabifi
Co bys dělala s 30 kily pumy?
prodala bych ji číňanům

lepší je na start psíky nosit v náručí, aby člověk nevypadal, že totálně zanedbal chůzi na vodítku
tak to jsem s pumou zkusila jednou a prokousla mi nos. Radši se na ten start budu plížit přískoky vpřed jako dosud

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:24 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
nojo, ale ty máš bonsaj šeltie, tak kolik by pak asi měly vážit já je mám větší tož aji víc váží
Ale jeden veterinář mi řekl, že je mám jakýsi hubený - asi zná jen ty vyžraný přerovský cvaldy... mě každej říká něco jinýho, jeden řekne, že by měly aspoň kilo přibrat, druhej zas, že shodit, kdo se v tom má orientovat, tak je nechám ať jsou takový jaký jsou, myslím, že 7 a 6kg je absolutně ideální - jdou jim cítit žebra, ale ne vidět (i když přes ty chlupy by to asi vidět nebylo nikdy ) - a tak to má být ne?
Joo a budu mít šeltiáka na výcvik agilit, já se na něho tááák těším Protože Bešce už dávám odpočinek a budu ju brát jen někdy, ona už vůbec nechce cvičit. Udělá si tři překážky za hodinu a pak jenom pochoduje po cvičáku a hledá poztrácený pamlsky-a že jich tam je, a nebo udělá trapas a usne na pytlu od tyček na skočky pak přijedem dom a začne řádit-běhat za papouškem, malošek padne a spí do večera. Tady jde hezky poznat, kdo se jezdí na cvičák vyspat a kdo trénovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:40
- Nahlásit

Shelticka
v naší partě se chodím na cvičák vyspat já

Jimmi
vidíš a to mi před měsícem jeden agi rozhodčí řekl, že je ten můj pes pěkně vyžranej

Biluška
tak s těmi přískoky pozor, abys nedopadla jako já - pan rozhodčí na startu významně poťukává na hodinky a dává najevo, že jestli tu startovní komedii okamžitě neukončím, ani nemusím startovat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 16:52
- Nahlásit

gabifi
fákt? no to ti teda nevěřím Vždyť agility jsou tak adrenalinový sport

Biluška
jo a na Koninu používám gumičkovou metodu, neboť mě přes ten svůj ječák absolutně neslyší a tak si vybírá vlastní dráhu a já mám vyřvaný hlasivky

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 17:57
- Nahlásit

Shelticka
sfiňa puma už se naučila řvát i s gumičkou. Uvažuju o drátku

gabifi
dává najevo, že jestli tu startovní komedii okamžitě neukončím, ani nemusím startovat
To u pumy nehrozí, ona dělá velmi rychlé přískoky spojené s kousáním všech přítomných a vzteklým řvaním. Takže se snažím tím kordonem lidí proběhnout na start co nejrychleji. Před první překážkou jenom lehce zpomalíme abych se trochu zorientovala a hned zase plynule zrychlíme do závodního tempa

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:13
- Nahlásit

Biluška
kolik voltů do drátku?

Fšem
koupila jsem echinaceu v tabletách. Myslíte, že to můžu dát taky klukům? Nepo*erou se mi z toho?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:16
- Nahlásit

gabifi
na tu ludru minimálně 220 V.
Myslím, že neposerou, já bych to riskla.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:34
- Nahlásit

gabifi

na co klucíí potřebujou echinaceu? není lepší jim dopřát pastvu? Jim se občas napase, loni uždiboval pampeliškové listy

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:41
- Nahlásit

Jimmi
jsem to koupila na zlepšení imunity pro rodinu, abychom byli po celý rok jako rybičky. Včera jsem to vyzkoušela na sobě a čekám, jestli začnu lítat nebo tak něco...možná jsem si měla spíš koupit redbul
Klucí se pasou na zahrádce. Máme problém s Akimkem, vůbec na zahrádku nechce jít, jenom pokud jsem tam i já a je na mně nalepený přesně jako doma. Kendy si to užívá a hlídá jako divý

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 13:46
- Nahlásit

gabifi

nikdy bych nevěřila, že hodnej kluk jako Jim může bejt fakt zlej, na cizí hnusný(uštěkaný briardi) psiska za plotem a na koledníky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 17:21 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Pro pastvu doporučuju pole Moje holky se pasou na poli. Nevím co to tam roste, ale strášně jim to chutná a když jdem kolem, tak po nás zůstává oholená čára Nemyslím, že to dělají, kvůli zažívání, aby se vyblily, to žerou tu obyčejnou řezavou trávu... tohle jak vidí, tak šup tam a ham ham ham. Hlavně teda Connie, jak to Beša uviděla, tak samozřejmě ochutnala taky. TADY to je nafocený, aby jste mi věřili ;)

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 18:01
- Nahlásit

Jimmi
poté co Kendyk vloni "pokecal" s jedním lidským idiotem, co po mně vystartoval (příčinu jsem nepochopila, byl cizí a pouze jsme procházeli kolem), vím, co doma mám....prostě zlatíčko, které se v případě potřeby mění na vzteklo-nasranou bestii U Jimíka to bude podobně
Neřeším to. Lidi a psi, po kterých jde jsou i podle mne na ránu, tak vo co go.

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 18:03
- Nahlásit

Shelticka
pole s mladým obilím nám chutná taky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 14:43
- Nahlásit

Kdo všechno zítra jedete? Do ostravy

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 10:16
- Nahlásit

Shelticka
Tak jak ste dopadli?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 10:35
- Nahlásit

Venuše
nic moc Teda jako máme V a za to jsem hrozně ráda, ale z šesti jsme byly pátý Ono to celý bylo včera jakýsi divný, ale nevím, jestli můžu psát veřejně svoje názory, aby se tu na mě pak nesesypala půlka fóra atd... jak to tak na netových diskuzích bývá, když má každý jiný názor... kdyžtak ti napísnu na maila.
PS: a nemyslete si, že je to tak, že neumím prohrávat a proto jsem naštvaná, to já zas uznám, když je někdo lepší ...

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 12:04
- Nahlásit

Shelticka
Hele já bych se to nebála říct veřejně, ale je fakt, že né vždycky se to potká s kladným ohlasem. Klidně pisni mejlíka, sem zvědavá

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 12:50
- Nahlásit

Kdyžtak už mám posudek a fotky s článečkem na webu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:10
- Nahlásit

Venuše
tak máš na mailu slohovku

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

Shelticka
Já ji chci taky poslat Vždycky mě potěší když má z výstav někdo horší dojem než já . Nevíš náhodou jak dopadly ty naše hydry?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání