| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
Jimmi
Čauky, no já teda konkrétně se mám šíleně, páč makám na daních, a kluci se mají báááječně, páč makají akorát na tom, jak zničit nervovou soustavu naší babičce
Asi to bude Jimikovou pubertou (8,5m), ale nějak ohluchnul
Jo, ale teď mě tak napadlo, a vlastně sem se na to chtěla zeptat. Mám takovej pocit, že začínají bezdůvodně vyjíždět po psech. Hlavně asi Romiš, ten starší, Jimik se většinou přidá a ani asi neví proč. Na volno to nejni tak hrozný, ale zrovna včera sme šli kolem srnečky a už startovali, vůbec sem nechápala co se děje. Pravda srnečka taky vyřvávala, no ale totok?! No a o pár metrů dál, ležel uvázanej velkej ovčoun, no a to samé. Napnuli vodítka a šupajdá na pesana. Samozřejmě jim to zakazuju, ale netuším proč to dělají.
Hlavně že sem nechtěla malýho, uřvanýho psa, co se vzpíná na vodítku
Oni teda ani jeden ještě pořádnej kartáč od psa nedostali. Né že bych jim to přála, ale zatím jsme měli asi štěstí na hodný psy, kteří naopak před těma našema sklopí ocas Asi jim narostli ramena. Teď abych se s něma styděla chodit po sídlišti, s uštěkancema jedněma
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
Venuše
daňová přiznání, vítej v klubu nešťastníků.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 12:15
- Nahlásit
gabifi
Ty taky? Nejhorší na tom je, že tomu nerozumím, ale šéf si myslí něco jiného. Zřejmě umím klamat tělem
Vždycky začátkem roku, a v době kdy se blíží daně, tak odcházím ze zaměstnání a hlásím se na místo dojičky v místním džejziddý
Ale zase na druhou stranu, když třeba po 3 dnech najdu oněch hledaných 1,34 Kč, tak to je bomba!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:37
- Nahlásit
Venuše
daně? co to je?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:41
- Nahlásit
Jimmi
No to já taky nevím, ale tvářím se že vím, a oni mi za to platí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:35
- Nahlásit
Venuše
To mi dělala Konina když hárala, nemáš ty to náhodou feny? Vždycky jsem jí cukla vodítkem a řekla nesmíš, když na mě nebrala ohledy a dělala hluchou, tak jsem cukla víc, že ona se svojí muší váhou udělala saltíčko, ale nijak jí to nevadilo Po čase už pochopila, že když začne ječet na psy, tak to cukne směrem ke mě a tak to pak vypadalo : "štěk" -> kuk na paničku (popřípadě se trošku přikrčit) -> "štěk" -> kuk na paničku -> "štěk" -> kuk na paničku a co já jsem měla dělat? ona ví, že to nesmí a přitom nemůže odolat a prostě si MUSÍ štěknout, tak jsem na ňu aspoň zařvala "Konino ty viš že to nesmíš!" a ona na MĚ "štěk" - prostě musela mít poslední slovo a já jsem v té době myslela, že mě odvezou a strašně jsem se styděla, že mám uřvanýho psa. A to se k ní ještě přidávala Beša - taky zřejmě nevěděla proč řve, ale řvala, ale ta mě naštěstí po okřiknutí poslechne a jde si po svých. No ale ten trapas chodit s uječenýma smetákama na špagátku, bóže A ještě jako né že by štěkaly třeba naoplátku na ty uječený jorky, ony si vybírají ty větší psy - nejradši řvou a běhají s NO podél plotu (plotu toho NO), tak ho provokujou chudáka
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 17:11
- Nahlásit
Shelticka
No pravda Jimik vypadá jako holka , ale on z toho určo vyroste. Nevim co se to s něma děje. Na volno machrujou jen když se "nepřítel" přiblíží ke mně na víc jak metr, jinak zbytečně neotravujou, ale už se mi i stalo, že si dovolovali na ovčouny u nás na cvičáku. My tam ale patříme spíš mezi exoty, takže ty moje uštěkance jakžtakž berou z rezervou
No snad je to brzo přejde.
I když nedávno sem potkala paní s kolií a dvěma kočkama, no ale ten řev na tu kočku! To bylo děsný. Kočka si z nich nic nedělala, a naši hošani byli na infarkt, hlavně teda jimik kolem ní kroužil a ječel jak siréna, že sme si nemohli ani pokecat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 10:34
- Nahlásit
Čau, posouvám S daněma mi moc do řeči nebylo, ale snad to teď bude lepší. Dnes jsem měla na vycházce málem infarkt, Kendy opět zdrhnul za ovcemi a tentokrát jich ode mne za to pár chytnul. Kudy se vrtnu, najdu stádo ovcí
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 12:00
- Nahlásit
gabifi
tak mu nějaký pořiď a přejde ho chuť na cizí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 12:38
- Nahlásit
Madabiš
já mu pořídila granule, o lovu ovcí ať si nechá jenom zdát, parchant jeden.
Jak to vidíš v sobotu? Přijedete? My možná v plné síle. Ukecávám Veroniku na běh s Akimkem A taky mám pro tebe granule pro venkovní kočky...EP holistic
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 12:59 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
gabifi
jo máme v plánu jet - snad se nic velmi vyjímečnýho nestane. Už se těším Bude tam ještě někdo z bejavalech cvičákovejch? A kdy to vůbec začíná - platí ta 13 hodina?
kluci nepapaj nepapaj? Chceš výměnou přivízt koťatko?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 16:30
- Nahlásit
Madabiš
ty máš volný kotě? To je ale překvapení
Začíná to bohužel už v 10 ráno. Na stránkách TKS jsou propozice.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:31
- Nahlásit
Venuše
Lucka se mě ptala, jestli bys jí nedala tel. číslo, že si ho asi neuložila, aby se mohla domluvit o té neděli. Kdyžtak mi ho napiš na mail (Shelticka@seznam.cz), nebo Lucčino číslo máš? je 776168650.
Jo a začíná to v devět?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:49
- Nahlásit
gabifi
tam bylo v propozicích od jedný tak už to asi změnili - no uvidím jak to budu stíhat
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 21:17
- Nahlásit
Shelticka
Lucce pisnu, a začíná to v 9. Tak dorazíte? To by bylo fajn
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 15:41
- Nahlásit
hezké svátky
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 16:12
- Nahlásit
gabifi
Ty myslíš na všechno Nápodobně, a pořádnej mrskut, ať sme holky zdraví (nebo zdravý?) Sakriš, teď nevím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 20:36
- Nahlásit
Venuše
tak nakonec nedojedem nemam se k vám jak dostat - děláme nový okna a Lucka nejede
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:04
- Nahlásit
Shelticka
To je škoda Ale sme domluvení, že bude jezdit každou neděli, tak třeba to vyjde jindy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:20
- Nahlásit
Venuše
a kdože? jj někdy určitě dojedem
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
taky přeju krásný svátky
gabifi
zejtra dorazím myslím tak do jedenácti
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:14
- Nahlásit
čau všichni, posouvám
Včera na mne tchán vytáhl pomlázku, tak Kendyk zavrčel a pomlázku mu vzal. Já zapomněla klukům vysvětlit, že jsou velikonoce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:40
- Nahlásit
gabifi
Ahoj všichni, na téma Velikonoce, mím letos smíšené pocity,
Jim nás šíleným způsobem bránil, zničil jednu pomlásku(přišla nás na 5 vajec ), prohnal dost drsně dva ubohé koledníky , a chudákovi manželovi vytahal ruce od držení a zničil sluch od štěkotu a vytí, to když slyšel jak moje 2 holky + 2 kámošky ječí
Nevím co budeme dělat příští rok, ale fakt jak vidí pomlásku, tak se vzteká a hledá šupáka....
Příští rok asi pojede na klidný prodloužený víkend s babičkou, tam už koledníkům roztrhané kalhoty nehrozí
P.S. stejně to má asi po taťkovi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:05
- Nahlásit
Jimmi
chi, oni to mají obadva po tátovi a dědovi Edím
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
ahojky, mám takovej stupidnější dotaz, ale nikde sem to nenašla : kolik tak zhruba cca váží taková průměrná šeltie?
díkec
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 07:28
- Nahlásit
Mar3
asi 6 - 8 kg, ale už jsem zažila i tříkilovou a třináctikilovou.
Náš přerostlík má 12 kg
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:19
- Nahlásit
gabifi
já bych to raději rozšířila na 5-9 kilo ale v knížkách se uvádí těch 6-8 ;)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
gabifi
Shelticka
aha - no já jenom že u nás na agi to holky tahaj po d pažou jako kabelku a já, s o polovinu menším psem ho neunesu ve dvou rukách tak mně zajímala ta váha tak to pak jo,dyž ten muj má jednou tolik
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:28
- Nahlásit
Mar3
Ahoj, budeš si kupovat kilo šeltie ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:00
- Nahlásit
Jimmi
ne,rozšoupnu se a koupím 2,5 kila (ne , jenom mně to prostě zajímalo )
|