| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:30
- Nahlásit
U nás na cvičáku je nás tak málo, že cvičíme všichni dohromady. Vede to Lucka Štiborová a když se nás sejde víc, tak já si vezmu do parády začátečníky Ale připadám si někdy divně, když já poučuju dospělý, ale je to příjemná změna Lucka je ještě mladší než já, takže to máme myslím takový originální cvičení, kde mladí učí starší
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
dám to i sem: U nás v Lipníku nad Bečvou jsem viděla letáčky o ztracené šeltii. Snad jim pomůže, že to sem dám a nebude to vadit. Je to roční bluemerle fenka se žlutým obojkem slyšící na jméno Mája. Ja bázlivá k cizím, pomáhá postiženým dětem. Nálezce čeká odměna. Tel.: 776766315 Nevím kde se ztratila, protože nevím o tom, že by v Lipníku bydlela bluemerle fenka, takže může být kdekoliv....
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:42
- Nahlásit
Shelticka
Vždyť jestli je někdo starej nebo mladej, hlavně, aby to uměl dobře naučit a nekazil psíky. ))
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:49 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Renata a Celine
Jojo, jde o zkušenosti a umění předávat je dál, někdo to třeba neunese, že ho poučujou puberťačky
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:07
- Nahlásit
Shelticka
Koukni na "agiliťáky", dala sem tam novinku. Lucce sem to už psala, a říkala že se s váma domluví
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:09
- Nahlásit
All
Samozřejmě můžete kouknout všichni, týká se to tréninků agilty, ale mám takovej dojem, že jste všichni hrózně daleko
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:16
- Nahlásit
Venuše
Jo já mám čas, tak bych asi přijela Taky jsem tam něco psala, tak mrkněte i ostatní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:23
- Nahlásit
Renata a Celine
s panem Drtinou jsem trénovala několikrát a byla to pohoda. Agility umí a je neuvěřitelný kliďas.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 16:46
- Nahlásit
tak už vím, že ta ztracená šeltie je opravdu z Lipníka, utekla jim asi ze zahrady směrem do pole na Loučku...
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:06
- Nahlásit
gabifi
Podle toho jak mluvil mi přijde, že se fakt hodně zajímá o kynologii. Taky na mě působil pozitivně, ještě jsem ho cvičit neviděla, tak jinak nemůžu posoudit. My bychom cvičili v neděli, ale v sobotu ráno chodíme na základní výcvik, tak se tam možná uvidíme. Teď je v neděli nějáká soutěž, víš o tom?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 10:00
- Nahlásit
Renata a Celine
my cvičíme v sobotu od jedné. O žádné soutěži v neděli nevím, ale předpokládím, že jsou to nějaké ZOPky nebo něco podobného. Akce, které pořádá cvičák v Mladém moc nesleduji, protože se většinou týkají klasického výcviku. Jediná výjimka jsou zimní agilitní haly - ty sleduji poctivě
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
gabifi
JJ, je to výcvik. Minulý týden v tel.novinách mluvili o nějákém americkém psím žrádle, které mělo v sobě jed. Naši to viděli, ale nepamatují si název. Netušíš jaké to bylo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
Renata a Celine
vau, o tom vůbec nic nevím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
ta šeltie už se našla, vrátila se sama na terasu
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 16:29
- Nahlásit
petl
Ahojky, co štěnda, nemáš už? Já se normálně už těším, až nám budeš posílat fotečky a referovat o nich.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 20:02
- Nahlásit
Tak jsem dneska okoupala obědvě holky, aby byly na výstavě pěkný, no tekla z nich černota-a to si mi lozí do postele Do Brna Bešu neberu, protože musím vlakem. Kdo tam všechno budete?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
Shelticka
My budem s oběma klukama, ale jen Jimik se bude ukazovat
A ještě tam bude Romišova ségra Alexandra.
Před chvílí se Romiš vyválel na poslední hromadě sněhu co tady v Pv máme, ale i když to byl sníh, tak vypadá spíš jako Schwarzeneger, když se maskoval v bahně před Predátorem
Eště , že sem je nekoupala
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 14:03
- Nahlásit
Nejedete někdo z okolí Lipníka a měl by místo v autě?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
Venuše
Jedete autem? Mohli byste mě v Brně pak hodit na vlakový nádraží? Tam mě kamoška z Brna doveze autem, ale zpátky bych netrefila a ona musí dříve odejít
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 16:15 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Pro všechny - kdo jedete zítra na šeltií výstavu vlakem, nebo byste byli ochotní mě tam po výstavě dovést pěšky nebo dovézt autem, nebo jakkoli, tak budu ráda
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 19:55
- Nahlásit
Shelticka
Pokud se tam vejdeš tak není problém, ale jedem 4 lidi a 3 pesani, kdyžtak se domluvíme na místě
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 19:58
- Nahlásit
Venuše
jj díky moc, možná to nějak zvládnu, ale bylo by to lepší, abych se neztratila, já jsem štíhlá a malá a Konina taky
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 22:03
- Nahlásit
Shelticka
Otázka je, jestli je jistota, že s náma se taky neztratíš
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 17:25
- Nahlásit
Jak jsme hlídali křečka
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:27
- Nahlásit
gabifi
v tom je křeček? jejda chudák taková červená koula Naši si hrajou s potkanem normálně a ne na "fotbal"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:38
- Nahlásit
Shelticka
fotbal není povolen....pouze koukat
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
gabifi
teda už má svojí kuličku a co Kendy nechce ho aportovat?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:41
- Nahlásit
Madabiš
aportovat ho nechce, jenom spapat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 22:43
- Nahlásit
Shelticka
Venuše
jak bylo na výstavě?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 07:50
- Nahlásit
gabifi
Ahojky, díky za optání, bylo to náročné, vůbec vám ty výstavy nezávidím Ale jinak dóst dobrý, spousta krásných šeltiček
Jimik dostal VN1, pravda ze dvou, ale my jsme móóóc rádi
Sheltička taky dopadla bezvadně, z 18 feneček V.
Naštěstí počasí vyšlo bezvadně, konec ve 4 odpoledne, uff.
Naši kluci byli naprosto KO, přece jen tolik pejsů a zážitků
|