| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
Eninka
nevšimla jsem si
Tak co celkem i cháu, já jsem si totž všimla, že ti spousta věcí nedochází.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
Eninka
to teda nemáš o mamce Žumpy dobré mínění
Jsem si zase nevšimla, že by byla řeč o žumpě, aspoň ze strany pakoně jistě ne, copak musíš do všeho tu žumpu tahat
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:54
- Nahlásit
Baico
spousta věcí nedochází.
hlavně že mi dochází, co jste v Žumpě zač, to mi stačí a neptej se na můj názor, zásadně nepoužívám nevhodné výrazy veřejně
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:54
- Nahlásit
Eninka
to teda nemáš o mamce Žumpy dobré mínění
Problém je když napíšu do nějakého tématu tak mám za to že to don patří pokud bych se chtěla vyjádřit k jiné témě napíšu do příslušné kolonky záleží jak kdo to pochápne že jo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
Eldoguero
ze strany pakoně jistě ne
psala o tom, že stádo největší vůl vede a jiný stádo se tady jaksi nenachází, z toho jasně vyplývá Žumpa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:58
- Nahlásit
Vy už to tady zase sviníte?!
Eninka
Vzala jsi mě na vědomí nebo jsi to přehlédla?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:59
- Nahlásit
Vlčáčková
jo, jo, vzala, ještě jsem díky náletu žumpy nestihla zajít na to téma, jo a koupila jsem ti dneska ten hydroxid
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:00
- Nahlásit
Eninka
Díky, díky. To byla rychlost. Tak potom vyměním za ten furminátor.
Zatím tedy ahoj večer.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:00
- Nahlásit
Eninka
stádo se tady jaksi nenachází,
Myslíš? Takže přirovnání k hejnu s velké slepici se ti líbí víc? ¨
Nu, budiž, beru na vědomí
Pakunobecny
Baico
nechte je, do mrtvol se nekope
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:01
- Nahlásit
Eldoguero
nechte je
dobrej nápad...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Vy už to tady zase sviníte?!
Žumpu jsi sem zatáhla ty, to víš, když si nás někdo bere do huby, tak tam nesmíme chybět
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Žumpu jsi sem zatáhla ty,
ne, ne, nebyla to Vlčáčková, ty jsi psala o tom, že nám něco uniká na tajný a tak..ostatní z žumpy se jen přidali a nechápu proč, protože když se žumpa baví na svým tématu o nás, taky tam nikdo nechodí a nekecá do toho, takže tak...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:13
- Nahlásit
Eninka
Máš pravdu, nebyla to Vlčáčková, ale datli
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:50
- Nahlásit
co to tady zase je za bordel? to je šeltií forum a nebaví mě tady číst ty vaše slovní přestřelky... žumpa nechť je žumpou a žumpí věci ať se řeší tam, Eninka má taky vlastní forum, kde si může psát svoje názory... tady se budou řešit šeltie a kolie a basta fidli
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:00
- Nahlásit
Shelticka
co to tady zase je za bordel
to se obrať na žumpu, my se tady ještě před jednou stránkou bavili o psech...
Eninka má taky vlastní forum
to máš pravdu, ale já jsem zde přispívala na základě DannyhoCZ
a jeho borderky, to bych asi na svým tématu neměla jak
tudíž sečteno a podtrženo - žumpa zde chtěla šířit zlo, ale tady se jí to nepodaří, neboj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:14
- Nahlásit
Eninka
Nám se daří šířit zlo všude, i tady A bez pozvání jsem nepřišla
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:15
- Nahlásit
Eninka
tudíš sečteno a podrtrženo s žumpou tu máš rotržky a reaguješ na jejich příspěvky, tudíž jsi učastnicí toho, co tady kazí forum o šeltiích... o tom že jsi reagovala na Dannyho jsem neřekla půl slova... jdu odsud, ať se tu nezamotám do vašich hádek taky, jak mě začnete chytat za slovo jak je zvykem vás všech tady... přijdu až to tu zas bude normální
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Eninka
hlavně že mi dochází, co jste v Žumpě zač
kdo a co je zač?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 17:24
- Nahlásit
makrel
dočti si poslední příspěvky a odpověď najdeš....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 17:47
- Nahlásit
Eninka
já jsem četla, ale nechápu,jestli to, že chodím do žumpy znamená že jsem něco zač a když jo, tak co jsem?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 17:54
- Nahlásit
Eninka už je ve všech forech,mají témata "pro Eninku","pro Vlčáčkovou"...udělejte si ještě téma "pro Eninku a Vlčáčkovou" a pak ještě téma "o tématu pro Eninku a Vlčáčkovou" a téma "co se nevešlo do tématu o tématu pro Eninku a Vlčáčkovou" a pak snad budete spokojený a nemusíte tu masírovat šelmyje ....a brát si do huby žumpu,což je mimochodem přísně zakázaný a trestá se to useknutím rukouch jako za krádež v Saudský arábii....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
Eninka už je ve všech forech
nezáviď a buď taky
nemusíte tu masírovat šelmyje
nápodobně...
brát si do huby žumpu,což je mimochodem přísně zakázaný
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:15
- Nahlásit
makrel
ale nechápu,jestli to, že chodím do žumpy znamená že jsem něco zač
jo, jsi, zlatá rybka co nikdy nikoho neotravuje zlýma řečma, což se o atomovým jádru žumpy říct nedá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:22
- Nahlásit
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:23
- Nahlásit
Kašlete na jádro,to nepřestane sršit nikdy.
Spíš mi řekněte,jak dlouho se nasazují náplasti na uši,kvůli stavění.po jaké době to mám sundat a nechat odpočinout?a pojaké době zas zpět?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
datli
jsem to nepochopila. Potřebuješ udělat klopené uši nebo postavit těžký uši?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
klopené-pardon
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
a ještě k srsti celkově.Když barfím,přidávám do žrádla různé oleje,vločky,vajíčka,občas nahodím i biotin-bude to slušný základ na zimní srst?
Nebo ještě se dá něco přihodit?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:31 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
já se z vás fakt jednou pobleju..... fakt na úrovni dámy, opravdu. vzhledem k vašemu věku by jeden myslel (jóóó naivně), že máte lepší věci na práci než se pořád strefovat do jedné a té samé osoby (vaše věc)... a co mě sere nejvíc - ZAS.AT těma trapnýma komentama všechny témata. ale nic, ještě byste měly chuť se vrátit...
Sízra Milanová
já jen dodám, že přítomnost Vlčákové ani Eninky není problém - vzhledem k tomu, že Eninka má kolii a Vlčáková šoltyji - ať si tu pokecají... tady je problém, když se sem přijde realizovat nějaká fajnovka z žumpy
a ty dyž seš ta sízra proč to všechno nesrovnáš na jednu hromadu? normálně je chytni šecky pod krkem, přidrž dokud se pořádně nezrelaxujou a pak to bude oukéj.... a nemůžou nic říct, protože "you're not being agressive, you're being dominant"
Vlčáčková
no ona ale je i ta fenka z budějovickýho útulku, takže asi Vlčáčka nepotkala
gabifi
super obrázek tuto příručku si budu muset přečíst...
datli
no hele to těžko říct... Biluška říkala, že třeba Bonce (myslim) stačilo snad jen pár týdnů. Ajan je měl dýl než potřeboval, pak měl ouška těžší, tak sem ho naopak trochu ostříhala. Uvidíš no... a jak moc mu to leze nahoru? úplně mu stojí? jesi jo, tak aspoň měsíc, dva bych lepila.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:36
- Nahlásit
Jsou chvilky,kdy mu ty uši stojí jak vlčákovi,z toho jsou krásně naklopená.Nicméně holčena z cvičáku ,co má borderku si toho už taky všimla a upozornila,že mu to jede nahoru.
KLuk si někde přečetl,že někteří chovatelé raději nechají zlomit chrupavku.A to ,jak syn slyšel,že se Migovi staví uši,tak se rozbulel,že mu nic lámat nebudem.To je fakt trumbera.
Když si ho dlachním ,masíruju.
Zatím to má zalepené 3 dny.
|