| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:03
- Nahlásit
helps
nebo co mi uniká?
Neuniká Ti nic.
Mě se rajče nelíbí, ale připadá mi na určité věci praktické. Nevíš, jestli je možná na rajčeti změnit pozadí na jinou barvu (konkrétně černou)?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:22
- Nahlásit
helps
máš pravdu, neuniká ti nic. Jen nemusí zakládat celou galerii...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:27
- Nahlásit
tak toje ale taky na picasu,kdo užívá gůgl,ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:40
- Nahlásit
datli
Mám Picasa a dávám to na Google, ale sem to pak zkopčit nejde. Můžeš přes Picasa dávat na rajče. Odsud to sem jde.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:42
- Nahlásit
Gerda
aháá, tak tojo
Vlčáčková
tak to bohužel nevím, já to zas tak moc neřeším, jen tam občas něco prdnu... takže to sem nezkoušela
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:49
- Nahlásit
bože to je složité,no ještěže mám rajče.
A mám po akreditacíííí,jupí.Nebyli tak hnusní,jak předakreditační šetření.Z tohoo jsem měla regulerní psotník a vředy!
Bych si hned něco dala na kuráž,ale jsem mopedně.Tak jen kafe.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:13
- Nahlásit
datli
Bych si hned něco dala na kuráž,ale jsem mopedně.Tak jen kafe
jsem na tom stejně. Ráda bych dala dvojku bílýho, ale musím ještě do práce. Tak jen turka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:19
- Nahlásit
a ještě foto "Jak rostou voučátka"
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:39
- Nahlásit
datli
A mám po akreditacíííí
gratuluji
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:17
- Nahlásit
gabifi
ty maj krásný ouška.To jsou puclínci jak z medu!
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:23 - Změnil/a: DannyCZ
- Nahlásit
Ahoj holky,tady je Phoebe
http://dannycz15.rajce.idnes.cz/nastenka/Phoebe.j pg
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
DannyCZ
jé ahoj, tak šikulka, aji ty aji borderka, nebo borderák? Je to holka, ne?
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Eninka
Jo jo holka jak se má tvoje smečka?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
DannyCZ
moje smečka zvlčilá tady pochrupuje okolo mě, díky za zeptání. A tvoje borderečka moc hezká kočka se má asi taky dobře, že jo... A odkud ji máš, když jí je tři roky a ty ji máš čtyři měsíce? Kde jsi k ní přišel?
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:40
- Nahlásit
Eninka
No je to složitá story, byl to pes mého nejlepšího kamaráda angličana, který bohužel před půlrokem tragicky zemřel...motorka...měla jí chvíli jeho přítelkyně, ale neměla k ní vztah moc a tak jsem si jí vzal, on jí měl moc rád,nenechal bych jí jít do útulku a jelikož jsem měl taky zlom v osobním životě a stěhoval se sám zpátky do ČR,Phoebe šla semnou...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:48
- Nahlásit
DannyCZ
tak to má teda Phoebe smutnej příběh se šťastným koncem, smutnej v tom, co se stalo páníčkovi a šťastnej v tom,že jsi se jí ujal a nenechal ji bůhvíkomu, to jsi fakt dobrej člověk. Škoda že nejsi z mého okolí, mohli jsme holkám vytvořit nějakou společnou zábavnou činnost, no, co se dá dělat...
A ty jsi někdy předtím psíka měl?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
DannyCZ
už jsem to dohledala, měl jsi před 6 lety tošu...
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Eninka
Jo,jo Dannyho,ale to je dlouho už no, ex manželka nechtěla už dalšího psa...ale já jsem vždycky chtěl a na Dannyho pořád vzpomínám. A ty jsi odněkud od Brna,viď?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
DannyCZ
já tu fotku nevidím
jinak to je od tebe super, že si jí takhle "zachránil" a ujal ses jí... určitě si navzájem budete dělat fajn společnost.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
DannyCZ
ano, od Brna, asi tak 1 km, je to krásná dědinka, a za 7 minut jsem autem až ve středu města. A neboj, Phoebe ti Dannyho vynahradí ještě kus života, no a kdybys měl pocit, že je vás málo, můžeš jí pořídit psího kamaráda. Já takhle taky uvažovala a dívej, kolik nás doma je bab, já a tři potvory zlobivý
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
Dámy,
kdo má jasno (na obloze, myslím), nechť se jde mrknout na Jupitera a Měsíc. Fakt pěkný.
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
helps
nevidíš?Jak to zase
No já jsem rád taky rád že jí mám
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Vlčáčková
mrknout na Jupitera a Měsíc
a jak poznáš Jupitera, já jsem ráda, že najdu měsíc
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:33
- Nahlásit
DannyCZ
ta stránka už nejde fakt otevřít, ta s tou fotkou jak máš Phoebe, helps to kvůli tomu už nenašla, já prve ještě ano...
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
Eninka
To musí být hezký bydlení třeba bysme někdy mohli vyvenčit ty naše čoklíky společně,já jsem na volný noze, tak jednou do měsíce se do Brna dostanu
No zatim psího kamaráda neplánuju...takhle může potvůrka jezdit semnou,ale dva psíci to už by byl asi problém.
Vlčáčková
Koukám samý romantický holky tady jsou,pěkný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
Eninka
Vím, že je to on. Jinak se dá poznat tak, že hodně svítí. Takových objektů moc není. Venuše svítí jaxviňa. Ale jen nad západem nebo východem krátce po západu Slunce nebo před jeho východem. Mars je slabší a červený. Saturn je sice jasný, ale o něco míň než Jupiter. Neptun a Pluto vidět nejsou očima. A Merkur vidět je, ale ne v noci, protože se na obloze od Slunce taky příliš nevzdaluje. A hvězdy si proti planetám jasností ani neškrtnou. Je to jednoduchý.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
DannyCZ
Koukám samý romantický holky tady jsou,pěkný
Jako který? Aby ses ještě nedivil!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:45
- Nahlásit
DannyCZ
tak jednou do měsíce se do Brna dostanu
no tak to byste mohli oba dojet, já jsem taky tak nějak na volný noze, takže s termínem nebo časem nemám problém, kdyby jsi teda zabloudil do středobodu Evropy, nebo-li do Brna
No a kdyby jsi chtěl, můžeme pak společně třeba "přepadnout" Vlčáčkovou, bydlí o dvě dědiny dál, má víc psů než já a je hvězdářka, ukázala by ti oblohu plnou hvězd, pokud teda nebude zatažíno
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Vím, že je to on
hele, to jsem si myslela o svým exmanželovi taky a vono ne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:48
- Nahlásit
Eninka
můžeme pak společně třeba "přepadnout" Vlčáčkovou, bydlí o dvě dědiny dál, má víc psů než já a je hvězdářka, ukázala by ti oblohu plnou hvězd, pokud teda nebude zatažíno
To byste ale museli přijet venčit v noci.
|