Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

helps
nebo co mi uniká?
Neuniká Ti nic.
Mě se rajče nelíbí, ale připadá mi na určité věci praktické. Nevíš, jestli je možná na rajčeti změnit pozadí na jinou barvu (konkrétně černou)?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:22
- Nahlásit

helps
máš pravdu, neuniká ti nic. Jen nemusí zakládat celou galerii...

datli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:27
- Nahlásit

tak toje ale taky na picasu,kdo užívá gůgl,ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:40
- Nahlásit

datli
Mám Picasa a dávám to na Google, ale sem to pak zkopčit nejde. Můžeš přes Picasa dávat na rajče. Odsud to sem jde.

helps
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:42
- Nahlásit

Gerda

aháá, tak tojo

Vlčáčková

tak to bohužel nevím, já to zas tak moc neřeším, jen tam občas něco prdnu... takže to sem nezkoušela

datli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:49
- Nahlásit

bože to je složité,no ještěže mám rajče.
A mám po akreditacíííí,jupí.Nebyli tak hnusní,jak předakreditační šetření.Z tohoo jsem měla regulerní psotník a vředy!
Bych si hned něco dala na kuráž,ale jsem mopedně.Tak jen kafe.

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:13
- Nahlásit

datli
Bych si hned něco dala na kuráž,ale jsem mopedně.Tak jen kafe
jsem na tom stejně. Ráda bych dala dvojku bílýho, ale musím ještě do práce. Tak jen turka

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:19
- Nahlásit

a ještě foto "Jak rostou voučátka"

zavrelka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:39
- Nahlásit

datli
A mám po akreditacíííí
gratuluji

datli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:17
- Nahlásit

gabifi
ty maj krásný ouška.To jsou puclínci jak z medu!

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:23 - Změnil/a: DannyCZ
- Nahlásit

Ahoj holky,tady je Phoebe

http://dannycz15.rajce.idnes.cz/nastenka/Phoebe.j pg

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:24
- Nahlásit

DannyCZ

jé ahoj, tak šikulka, aji ty aji borderka, nebo borderák? Je to holka, ne?

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:30
- Nahlásit

Eninka

Jo jo holka jak se má tvoje smečka?

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:32
- Nahlásit

DannyCZ

moje smečka zvlčilá tady pochrupuje okolo mě, díky za zeptání. A tvoje borderečka moc hezká kočka se má asi taky dobře, že jo... A odkud ji máš, když jí je tři roky a ty ji máš čtyři měsíce? Kde jsi k ní přišel?

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:40
- Nahlásit

Eninka

No je to složitá story, byl to pes mého nejlepšího kamaráda angličana, který bohužel před půlrokem tragicky zemřel...motorka...měla jí chvíli jeho přítelkyně, ale neměla k ní vztah moc a tak jsem si jí vzal, on jí měl moc rád,nenechal bych jí jít do útulku a jelikož jsem měl taky zlom v osobním životě a stěhoval se sám zpátky do ČR,Phoebe šla semnou...

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:48
- Nahlásit

DannyCZ

tak to má teda Phoebe smutnej příběh se šťastným koncem, smutnej v tom, co se stalo páníčkovi a šťastnej v tom,že jsi se jí ujal a nenechal ji bůhvíkomu, to jsi fakt dobrej člověk. Škoda že nejsi z mého okolí, mohli jsme holkám vytvořit nějakou společnou zábavnou činnost, no, co se dá dělat...
A ty jsi někdy předtím psíka měl?

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:50
- Nahlásit

DannyCZ

už jsem to dohledala, měl jsi před 6 lety tošu...

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

Eninka

Jo,jo Dannyho,ale to je dlouho už no, ex manželka nechtěla už dalšího psa...ale já jsem vždycky chtěl a na Dannyho pořád vzpomínám. A ty jsi odněkud od Brna,viď?

helps
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:13
- Nahlásit

DannyCZ

já tu fotku nevidím
jinak to je od tebe super, že si jí takhle "zachránil" a ujal ses jí... určitě si navzájem budete dělat fajn společnost.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

DannyCZ

ano, od Brna, asi tak 1 km, je to krásná dědinka, a za 7 minut jsem autem až ve středu města. A neboj, Phoebe ti Dannyho vynahradí ještě kus života, no a kdybys měl pocit, že je vás málo, můžeš jí pořídit psího kamaráda. Já takhle taky uvažovala a dívej, kolik nás doma je bab, já a tři potvory zlobivý

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:18
- Nahlásit

Dámy,
kdo má jasno (na obloze, myslím), nechť se jde mrknout na Jupitera a Měsíc. Fakt pěkný.

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:20
- Nahlásit

helps

nevidíš?Jak to zase

No já jsem rád taky rád že jí mám

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:31
- Nahlásit

Vlčáčková

mrknout na Jupitera a Měsíc

a jak poznáš Jupitera, já jsem ráda, že najdu měsíc

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

DannyCZ

ta stránka už nejde fakt otevřít, ta s tou fotkou jak máš Phoebe, helps to kvůli tomu už nenašla, já prve ještě ano...

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:38
- Nahlásit

Eninka

To musí být hezký bydlení třeba bysme někdy mohli vyvenčit ty naše čoklíky společně,já jsem na volný noze, tak jednou do měsíce se do Brna dostanu
No zatim psího kamaráda neplánuju...takhle může potvůrka jezdit semnou,ale dva psíci to už by byl asi problém.

Vlčáčková

Koukám samý romantický holky tady jsou,pěkný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

Eninka
Vím, že je to on. Jinak se dá poznat tak, že hodně svítí. Takových objektů moc není. Venuše svítí jaxviňa. Ale jen nad západem nebo východem krátce po západu Slunce nebo před jeho východem. Mars je slabší a červený. Saturn je sice jasný, ale o něco míň než Jupiter. Neptun a Pluto vidět nejsou očima. A Merkur vidět je, ale ne v noci, protože se na obloze od Slunce taky příliš nevzdaluje. A hvězdy si proti planetám jasností ani neškrtnou. Je to jednoduchý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:41
- Nahlásit

DannyCZ
Koukám samý romantický holky tady jsou,pěkný
Jako který? Aby ses ještě nedivil!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:45
- Nahlásit

DannyCZ

tak jednou do měsíce se do Brna dostanu

no tak to byste mohli oba dojet, já jsem taky tak nějak na volný noze, takže s termínem nebo časem nemám problém, kdyby jsi teda zabloudil do středobodu Evropy, nebo-li do Brna
No a kdyby jsi chtěl, můžeme pak společně třeba "přepadnout" Vlčáčkovou, bydlí o dvě dědiny dál, má víc psů než já a je hvězdářka, ukázala by ti oblohu plnou hvězd, pokud teda nebude zatažíno

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

Vlčáčková

Vím, že je to on

hele, to jsem si myslela o svým exmanželovi taky a vono ne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Eninka
můžeme pak společně třeba "přepadnout" Vlčáčkovou, bydlí o dvě dědiny dál, má víc psů než já a je hvězdářka, ukázala by ti oblohu plnou hvězd, pokud teda nebude zatažíno
To byste ale museli přijet venčit v noci.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání