| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:30
- Nahlásit
helps
přes dog office už jsem se přihlašovala, ale nepřihlašovala jsem tam výstavu s bonitací. Přihlaš to ručně a nebudeš muset nic řešit.
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:53
- Nahlásit
gabifi
Pojedeš Prahu? Mezinárodku nebo klubovku? Billy je hlášenej na obojí. Na 90% pojedem.
Teda pokud se Billymu nepodaří dokonat 14 dní starej úspěch, skoro se utopil v bažiném jezírku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 13:38
- Nahlásit
helps
bylo to budějovické výstaviště
A jo vlastně, dyť to vím. Mě teď jde všechno jedním uchem dovnitř, druhým ven.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:20
- Nahlásit
Billy
letos nepojedu už žádnou výstavu, jsem líná.
Ale vnoučkovi budeme držet palce a nezapomeň pak podat podrobné hlášení
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:57
- Nahlásit
gabifi
Rozkaz Určitě písnu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:31
- Nahlásit
VlčáčkováK vodítkům a ztrácení: nosím je jako myslivecké vodítku přes rameno. Takhle se dá ztratit těžko, když ho má člověk omotané kolem sebe.
Ono vodítko bylo někde asi doma odloženo,nebo prostě kluk neví.Naposledy jsem ho registrovala na cvičáku a pak prej doma bylo.Tudle jsem chtěla nabíječku.Zase se kluk dušoval,že tu byla a není.Nakonec jsem ho odeslala do jeho batohu a helemese-co tam nebylo?Nabíječka!
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:37
- Nahlásit
helps
přes dogoffice jsem přihlašovala v pátek+peníze převodem v pátek a dnes došlo potvrzení že je přihláška přijata - hlásila jsem klubovku + soutěž dítě a pes
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:09
- Nahlásit
zavrelka jak máš staré dítě ,co vystavuje?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
v popisu je sice psáno kříženec kokra, je to blbá fotka, ale nepřijde vám to jako s šeltií? mě to na první pohled napadlo... ta srst... je to z utulku Slezské Pavlovice
|
helps
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
zavrelka
oká... díky, já to chci taky přihlásit online - jen nevím teda co ta bonitace, no.. dyž tam nikde není možnost to zaškrtnout. uvidím asi písnu mail...ale hlavně ještě nevím jistě jesi pojedu.
Shelticka
jj trochu vypadá jak kříženec šoltyje
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 23:26
- Nahlásit
Shelticka
No mně to spíš přijde jako kříženec jezevčíka, šelťuchu tam moc nevidím.
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 23:41
- Nahlásit
Shelticka
Taky v tom vidím kokra s jezevčíkem a možná ještě něco.
Prostě krásnej fon štráse
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:16
- Nahlásit
datli
mladý je 9, Ema je šeltka a jsou jí skoro 2 .... nevím teda co budu vystavovat, páč si madam pořídila úžasnou falešku a nežere - teda žere jen to co vyžebrá a fujtably co najde venku a docela začíní línat
jinak trocha o nás je tady URL/ a fotky třeba tady: URL
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:42
- Nahlásit
zavrelka
tak srst má Ajan taky nějakou jinou .... nevím a musím mu zas zastříhnout uši. ale má lepčí šampónek,to mu určitě udělá kráááásnou dlouhou hřífu
odku je ta vaše šeltinka?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
helps
barabel
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 07:20
- Nahlásit
zavrelka jé vy máte v Tišnově príma akce.Dej vědět,kdyby tam něco bylo vhodné i pro děti prosím.Chcem se tomu věnovat,tak je třeba cvičit a cvičit v reálu...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
ad srst-kdybyste viděli naše nohaté štěně,kde nemá skoro nic a tělo je jak štětka do komína chlupaté-no někdo to trefně nazval mimozemmšťanem.A miloučkým,to zas jo!
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 16:03 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
datli
tak tím jsme si taky prošli, jednu dobu mi dokonce známí říkaji jak jsem si mohla pořídit tak ohavného psa
jinak akce se teď tady konají "nepsí", 22. výlov rybníka Olšovec v Jedovnicích, v zahradnictví v Šebrově vyřezávání z dýní - pro děcka a večer strašidelná procházka zahradnictvím - loni bylo pěkné, a koncem měsíce určitě místní DDM něco "halouvínského"
kdybys měla zájem o bližsí info, písni maila nebo na fb a nevím jestli 28. bude KK pořádat setkání kynologů
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:06
- Nahlásit
zavrelka tak na výlov nemusím,ten tu je taky Tovačovský.Jako takové tradiční akce z DDM mě u vás až tak netáhnou,ale nějakou kynologickou bych třeba dala,takovou neoficiální.\jsme z Přerova a Tišnov by se docela dal jet.Když si vezmu,že jezdíme na tradiční gymnastické závody do Rosic třeba,Znojma,Ostravy,Šumperka,Šternberka...
Ještě se musím pokoukat,co vedle ve městě mají taky DDM v Hranicích za případné psí akce.
Šeltička?Nepletu se?Ta to ví?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
datli
Že se pletu do hovoru: co kdybys dala vědět, až pojedeš do Rosic?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
datli
jj, šeltička.... teda spíš šeltice s její výškou kdyžtak se připomeň před tím 28. zjistím jak je to s tím setkáním... je to tam teď takové... no comment ale uvidíme....
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
Ahoj, mám border kolii bez pp, mám jí 4měsíc a teprve se poznáváme jsou jí už 3roky, chtěl bych s ní dělat nějaký sport co by byl pro ní vhodný a bavil by nás oba, vim o agility, ale třeba je toho víc, bohužel se v tom zatim nevyznám, ale jinak už jsme parťáci. , Agility jsem viděl dělat jen samé baby a tady koukám taky jen ženský, tak nechci rušit, ale fakt bych se rád něco dozvěděl,díky
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:10
- Nahlásit
DannyCZ
tady fakt vykecávaj spíš baby zkus kouknou na fb.... agility běhaj i chlapy.... jinak tanec se psem -asi spíš taky pro baby chlapy se asi víc vyřádí třeba na fresbee nebo jak se to píše, je vlastně házení a chytání létajícího talíře, dogtreking..... záleží taky odkud jseš - jaké jsou možnosti v místě
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:27 - Změnil/a: DannyCZ
- Nahlásit
zavrelka:
mě baby nevaděj naopak, jo frisbee, to se mi docela líbí,dobrej typ,díky. Já bydlím kousek od Prahy, takže můžu i dojíždět, mě jde o tom že ještě o svym psu toho spousty nevim, dostala se ke mně vlastně náhodou,ale možná osudem a jsem tomu rád a teď řešim,aby měla semnou co nejlepší psí život
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:30
- Nahlásit
DannyCZ ahoj-no to víš-agi fakt dost běhaj ženský,chlapi dělaj spíš obrany,myslivost a tak.
Ale!
Zkus si na youtube najít dogfrisbee-házení talířů.
Nicméně z počátku je to jen hra-protože do roka by pes neměl moc skákat do výšek ,dálek,aby si nezrakvil klouby.Prvně nasvalit a časem při hrách házet míčky,rolovat disky a v základu je poslušnost.Toliko z mého ročního bádání,sice né s tímhle plemenem,ale jack russel terierrem.
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:45
- Nahlásit
datli:
ahoj Phoebe už jsou tři, já jí zdědil...po kamarádovi, je pořád těžký pro mě o tom mluvit, jinak omluvte mojí stavbu věty,žil jsem teď 9let v GB a tak se musim dostat znova do český gramatiky.Právě sleduju to frisbee, to vypadá dobře, s poslušností je na tom dobře, za prvý už byla vycvičená a za druhý mě respektuje hned od začátku..ani nevim proč obrany..to je to kousání do figuranta? To asi neni pro nás,nebo ro dělají i bordery?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:50 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
DannyCZ
bordery taky "koušou" ....ještě teď mě napadlo záchranařina - tu dělá kámoška s borderou a maliňákem ...a coursing - ideální sport pro mě - pes běhá sám a honí "střapeček" a já povzbuzuju v cíli i když pro borderu nevím... ta potřebuje hodně zaměstnat i hlavu aby nevymýšlela kraviny když je sama doma
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:01
- Nahlásit
zavrelka
záchranařina? to zní zajímavě, to se dá dělat rekreačně?Jak to funguje...já teda adrenalin můžu,potápim se atd. bylo by fajn něco takovýho dělat společně s psíkem
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:04
- Nahlásit
DannyCZ
sice ze skoro ze druhého konce republiky ale koukni sem : URL když jí písneš určite se dovíš víc
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
No nevím jestli se záchranařinou,pokud člověk nemá žádné zkušenosti,navíc se psem je až od tří let-to spíš s dalším psem .
Nicméně agility u nás na cvičáku běhají i chlapi.Á taky moje děti
Já dělám řidiče na cvičák a děti makaj s pesanama.
|