Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
hele, to jsem si myslela o svým exmanželovi taky a vono ne
Cha cha. Já o svém taky. Jestli my nejsme úplně stejně blbé.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

Vlčáčková

museli přijet venčit v noci.

ale jdi, vždyť za chvíli bude o pěti tma

Jestli my nejsme úplně stejně blbé

a to ne zase, zkusit se má všechno

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:57
- Nahlásit

DannyCZ
Jestli chceš s Fíbí zkusit obrany, pojď na tréning s námi, pravidelně trénujem v praze to máš blíž....

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:58
- Nahlásit

Vlčáčková

No ty musíš být romantická,když jsi hvězdářka? Nebo pragmaticky sleduješ jen pohyb planet?

Eninka

No mohli bysme určitě,proč ne,Phoebe potřebuje kámoše a já rád uvidím tvojí smečku i jejich blonďatou paničku

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:03
- Nahlásit

Gerda

Ahoj, s vámi? Kdy "vy" jste? Klidně půjdu, někam na cvičák? A v Praze?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:03
- Nahlásit

DannyCZ
No ty musíš být romantická,když jsi hvězdářka? Nebo pragmaticky sleduješ jen pohyb planet?
Zeptej se v Žumpě. Oni Ti řeknou, co jsem zač...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:08
- Nahlásit

DannyCZ
není to cvičák, je to přátelské setkání lidí, co mají rádi psy, trénuje se na zábavu, na výkon, na pohodu, jak kdo chce. To my znamená jen partičku lidí, co se rádi vídaj, ale o Vlčáčkové ti asi nic neřeknou....

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:09
- Nahlásit

Vlčáčková

V žumpě? tam sem se zatim nikdy na nic neptal Co to je?

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:13
- Nahlásit

DannyCZ

V žumpě? tam sem se zatim nikdy na nic neptal Co to je?

tak se tam radši ani na nic neptej, protože jestli nechceš přijít o iluze, že jsou mezi námi i normální lidi, tak bych to nedělala. Žumpa je jedno z témat, možná když se bez ptaní tam koukneš, dojde ti, co je Žumpa zač

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:14
- Nahlásit

Gerda

aha,aha..no proč ne,chtěl bych ty obrany vidět, nikdy jsem to naživo neviděl,takže to pořádáte soukromě? To zní zajímavě a jak se domlouváte kdy a kde,je tu nějaký téma obrany,nebo kde se to peče? Nebo je to nějak pravidelně někde a můžu rovnou přijít?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:16 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
tak se tam radši ani na nic neptej, protože jestli nechceš přijít o iluze, že jsou mezi námi i normální lidi, tak bych to nedělala. Žumpa je jedno z témat, možná když se bez ptaní tam koukneš, dojde ti, co je Žumpa zač
Ale Ty jsi velmi moc škaredá. Fuj, fuj, fuj...

DannyCZ
Když mě Eninka práskla, že mám víc pejsků než ona, tak mám. Ale jsou to už starší kousky, některé hodně staré a jsou všelijak nemocní, takže na divoké vycházky to s nimi moc není. Aktuálně je jedna teď akutně nemocná a ostatní "pečují".
Fotka nic moc, ale jsou tam všichni.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:19
- Nahlásit

Vlčáčková

Ale Ty velmi moc škaredá. Fuj, fuj, fuj...

to jsi se spletla, mluvíš o žumpě, viď

Ale jsou to už starší kousky, některé hodně staré a jsou všelijak nemocní,

nemusela jsi na nás dvě hnedka prásknout zrovna tohle

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:21
- Nahlásit

Eninka

aha, mamky žumpa dobrej název,zase samý holky koukám...jako zatim se mi tady líbí musim říct..celkově neboj já si poradim a ty vymysli trasu na naší procházku,máš úkol a já ti na začátku přístího týdne navrhnu nějaký termín...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:22
- Nahlásit

DannyCZ
domlouvá se to v Žumpě, ale jestli teda nechceš přijít o iluze, radši tam snad ani nelez ))))))) Přišel bys tam o víc než o iluze )))))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:22
- Nahlásit

Eninka
nemusela jsi na nás dvě hnedka prásknout zrovna tohle
No, tak dobrá, nemusela. Ovšem pravda nade vše, ne? Zkus to ukecat třeba pomocí vyzdvihnutí našich skvělých charakterů.
A valím spát, psiska už zalehla ... bohužel i mojí postel.
Dobrou.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:25
- Nahlásit

DannyCZ

domlouvá se to v Žumpě, ale jestli teda nechceš přijít o iluze, radši tam snad ani nelez ))))))) Přišel bys tam o víc než o iluze )))))))

dobrá rada, souhlasím, aspoň někdo chce ušetřit nového příchozího nečekaným zvratům

vymysli trasu na naší procházku,máš úkol

trasa vymyšlena, mám velikou zahradu a všude kolem plno lesů,
hospůdka na rohu, co víc si přát

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:28
- Nahlásit

vlčáčková

solidní partička,pěkný

Jdu venčit a do hajan děvčátka, hezký sny a dobrou

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:30
- Nahlásit

Vlčáčková

pomocí vyzdvihnutí našich skvělých charakterů.

tak to je snad jasný samosebou, že to tak je, to ví každej

psiska už zalehla ... bohužel i mojí postel.

to máš blbý, musíš zakoupit větší postel, mně by se do ní ještě pár psů vešlo, když je 240 cm široká, ještě že ji mám, jinak bych spala na zemi
Dobrou hvězdářko Vlčáčková

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:32
- Nahlásit

Gerda

A o co bych přišel? Vy jste nějaský ďáblice? tak to se tam zrovna kouknu teda...dobrou všem

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:33
- Nahlásit

DannyCZ

A o co bych přišel? Vy jste nějaský ďáblice?

tak to je příliš mírumilovný označení, ale zase když má člověk možnost poznat zlo, váží si pak dobra, dobrou...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 23:39
- Nahlásit

Gerda
ale jestli teda nechceš přijít o iluze, radši tam snad ani nelez
náhodou, co se výcvikových pikniků týká, tak si myslim, že jste skvělý

helps
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 07:22
- Nahlásit

Eninka

hele žumpu sem netahejte.... neříkám, že sou svatý, ale zas tady z kolií a šoltyjí nebudem dělat nějakou drbárnu ne?! dyž nic jinýho mají někteří dobrej smysl pro humor a vůbec, pomlouvat je očklivé.... ať si DannyCZ udělá obrázek sám o všem, nezaujatě bez něčího komentáře

DannyCZ

čoveče nevím proč, ale fakt tu fotku nevidím... možná už se smázla, nebo by to mohlo být tím, že je to zamčený?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:49
- Nahlásit

helps

Eninka
hele žumpu sem netahejte

Za to můžu já.

Fotku už taky nevidím. Ale vypadala skoro jako Gerdina Mařenka.

Včera při procházce jsem se pobavila. Ptal se mě soused, co prý je Vlčáček za rasu (viz fotka výše, to je ten černý pejsek s papírkem v tlamičce). Že prý je moc pěkný. No, voříšek z útulku to je, no. Ale taky se mi líbí. Ačkoliv líbil se mi víc, když nebyl tlustej jak prasátko. Jenže nám ta kilo nejdou dolů. A teď už máme i druhého tlustotlustého psa - šeltičku.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:22
- Nahlásit

Vlčáčková

Za to můžu já.

f pohodě, já jen aby se to nezvrhlo jinam.

jo jako Mařenka tak to už představu mám. tak to je fešanda
vidíš a já sem si dycky myslela že vlčáček je vlčák )) tak teď vidím, že je to ještě větší krasavec.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

helps
Ne, ne. Vlčáček je pejsek z útulku, který má moc psů a hodně se točí. Takže by si nikdo moc nepamatoval jména a dávají jim tedy různá podivná - podle místa nálezu (Halda, Zastávka), podle vesnice nálezu, podle vzhledu (malý pes podobný vlčákovi = Vlčáček) nebo podle jiných nápadných znaků (pes pořezaný od skla = Sklář). Atd. Už na to slyšel, když jsem si ho vzala, tak jsem mu to jméno nechala. Nakonec je Vlčáček stejně blbé jméno jako třeba Jerry nebo Bady nebo jakékoliv jiné anglické či jiné, že jo.
Tady Vlčáček v útulku: http://beruskacervena.rajce.idnes.cz/Vlcacek_spatn y_zacatek_s_dobrym_koncem_-/
Tady jsou další fotky Vlčáčka: http://picasaweb.google.com/pozemstanka/Vlcacek#

Akorát tam není, jak se směje. Směje se tak, že cení zuby. I veterinář ucukl s tím, že ho chce kousnout. Fešák to je veliký a je moc hodný.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:42
- Nahlásit

helps

pomlouvat je očklivé....

no, no, no, pravda není pomluva

ať si DannyCZ udělá obrázek sám

to každopádně, však mu nikdo nebrání, není nad vlastní zkušenost

ta jeho fotečka je zamčená, já ji ještě viděla když to šlo otevřít a pak už nešla... třeba to zprovozní zpátky

dycky myslela že vlčáček je vlčák

on je to takovej pidivlčák a když za ním dojdeš, tak vezme do hubičky misku a pořád ti ji podstrkuje, nepustíc ji z tlamičky a čeká, že mu do ní něco dáš, vtipnej to pes

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:46
- Nahlásit

Vlčáčková

Fešák to je veliký a je moc hodný.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:48
- Nahlásit

Eninka
JEště jsem tam přidala galerii z útulku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:50
- Nahlásit

Eninka
on je to takovej pidivlčák a když za ním dojdeš, tak vezme do hubičky misku a pořád ti ji podstrkuje, nepustíc ji z tlamičky a čeká, že mu do ní něco dáš, vtipnej to pes
Jo a dělá u toho ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. Jednu misku teď nemůžu najít, tak kdo ví, kam jí odnesl. On totiž vesele vynáší věci z baráku do pole. A krom mističek i boty a papírky a ponožky a tak. Co najde a unese. Akorát ty fusekle i za nějakou dobu rozkouše. Je to velmi nebezpečný pes.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:52
- Nahlásit

Vlčáčková

obě galerie jsou mocinky povedené a fotečky tvého vlkodláčka úžasňáčka taky

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání