Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:08
- Nahlásit

Tak mi včera šeltiččí lazárek vyskočil z okna. Po vzoru voříška, který skákal i ze střechy, než ztloustnul. Teď už tam asi nevyleze, ačkoliv vůbec netuším, kudy se tam dostával, protože já když jsem tam chtěla lézt, potřebovala jsem žebřík.
No, ale zpátky z Sabince. Vyskočila oknem a přišla za mnou, že jako: "jsem šikovná, viď?". Málem je trefil šlak. Ale tlapičky jsou všechny OK, zdá se.
Má taky někdo šeltii, které se na uších (na stranách, kterými jsou uši k sobě) vytvořily z chlupů jakého "rohy"? Vypadá tak trošku jako čert - nejdřív lehce zahnuté rožky a pak špičaté uši.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:11
- Nahlásit

Vlčáčková

Vypadá tak trošku jako čert

člověče, jestli ona to neodkoukala od tebe, třeba se ti chtěla podobat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

Eninka
člověče, jestli ona to neodkoukala od tebe, třeba se ti chtěla podobat
No dovol! Mě naopak už začínají rašit křídla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

Vlčáčková

Mě naopak už začínají rašit křídla

bacha na to, aby to nebyl hrb místo křídel

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:22
- Nahlásit

Eninka
Ti dám hrb! Křidýlka to jsou. Určitě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:23
- Nahlásit

Vlčáčková

Ti dám hrb! Křidýlka to jsou. Určitě.

a tak jo, nebudu ti kazit radost a brát iluze, anděli

datli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:29
- Nahlásit

tak křídla dámy,ty právě žeru.grilované!mňam.
Sem včera pozorovala Migase a mám pocit,že patři k rodu kočkovitých šelem.Dlouhé nohy hubené,ale ten ocas,jak nosí,on se vlní jak perská kočka. No prskala jsem smíchem,jak sem ho viděla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

datli

on se vlní jak perská kočka

takhle si vykračuje moje borderka, je sranda ji sledovat s tím mávajícím ocasem a vykračuje jak modelka na molu

datli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:36
- Nahlásit

bordelka modelka?hihi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

Eninka
Tak právě odcházím z práce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

datli
Vlčáčková

tak se tady za chvíli potkáme, poskypuju s kámoškou s vrátím se

datli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

Objevila jsem pěknou stránku.Je hodně o vlivu fází měsíce s rozbory na každý den.Kdysi jsem jela podle kalendáře hodně a pomáhalo mi to dost.Pak z toho sešlo,informace se ztratily...a teď jsem je našla jinde:
http://www.spektrumzdravi.cz/

datli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

nicméně jukněte na stránku relaxační oblečení-no nevím.Může to být pohodlné,ale vypadá to teda děsně!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 22:20
- Nahlásit

datli
Je hodně o vlivu fází měsíce s rozbory na každý den.
Jo jo, fáze Měsíce mají na mě velký vliv. Jak je kolem úplňku, jsem pěkně naštvaná, že není na obloze nic jiného vidět než ta palačinka.

helps
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:13
- Nahlásit

už nigdy nepůjdu na výstavu.... nebo půjdu bez peněz!! ten čokl mě zase přišel na hromadu peněz!

Billy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:52
- Nahlásit

helps
nebo půjdu bez peněz!!
Tak tímhle se pro jistotu řídím už delší dobu Páč se to fakt prodraží.
Ono stačí vlézt k veterinářce, a 500,- za antibiotika, ten magor si něco asi pích do dásně a na tváři má bouli s hnisem. Naštěstí to zabírá a boule mizí

A jak ste dopadli? Práskněte se

Tery89
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:58
- Nahlásit

helps

Tak se nám pochlub co jsi mu teda pořídila já si tam chtěla jít koupit kennelku, ale mám smůlu. Si jí pak objednám z netu

Jo a ptala ses co mi je, tak nejdřív to měl bej zánět močáku, ale nakonec se z toho vyklubala virová infekce a k té se mi rozjela ještě sekundární infekce bakteriální, jak jsem byla oslabená. Takže mě tu dopujou práškama a infuzema, abych se uzdravila bohužel teda moje feňule už beze mě doma šílí. Teda ne steskem po mě, ale potřebuje nějakou činnost a já s ní už týden nic dělat nemohla a nikdo jinej s ní takový věci neumí, tak má jen prochajdy a občas si s ní někdo pohraje, ale asi to není ono. Snad budem moct zas brzo na agi

helps
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Billy

jj prodraží
no my se neprásknem, my jsme nesoutěžili... byli sme jen na čumendu a jak to dopadlo. je ze mě žebráááák

Tery89

no nejhorší je, že peníze zmizeli a ani sem nic vlastně nekoupila
no akorát co stojí za zmínku, tak dostal obojek - nakonec sem tam natrefila na stánek s Hurtta věcma a jelikož od nich máme žůžo postroj, tak sem mu koupila stejně úžasně vypolstrovanej polostahovák. pak akorát pamlsky od Ziwi Peak, vzoreček Acany Grasslands, abych otestovala... jóóó a v záchvatu bláznovství šampón LadyBel šíleně drahej.... ale nějak potřebuje trošku kvalitnější, protože má teď nějakou horší srst. Akorát menší problém - nevím jak se takový šampony ředí - píšou tam snad 1 díl šamponu na tři díly vody, ale jak se takovej díl odměřuje mi nikdo neřek

tak tj... tak hlavně ať seš brzo v pořádku, to zní jako pěkný sfinstvo. ten doktor se teda předvedl, že tě nechal trápit. takový miluju - řikaji si hysterická nána... fakt dement. dobře, že si na nic nečekala a šla do nemocnice. nj, taky si dovedu představit, jak by Ajánek asi šílel dybych nebyla doma. Naši by ho vzali maximálně vyvenčit někam na šňůře, páč je neposlouchá a tak po městě by ho pustit nemohli. ale jinak nevím - nechci si fandit, ale Ajan by ani to odloučení nenesl dobře. i dyž du jen vytírat schody (na hlavní chodbu v baráku), tak celou dobu čeká u dveří a kňourá.
tak se budem těšít až zase přijdete na trénink

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:50
- Nahlásit

helps
Ty jsi sháněla ten obojek, který na šeltičce najdeš? Jestli jo, tak máš na Bazaru psích věcí za 45 Kč oboječek se šátečkem.

helps
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

jj sháněla, ale jak píšu, dnes na výstavě jsem pořídila od stejné značky jako mám postroj....
ono hele se to zdá, ale s tím šátečkem by to taky nebylo tak horký... on má límec opravdu skoro jak lev hřívu a ty šátečky ač nevypadaj sou hodně malý. sem takle koukala už nedávno v jedněch chovatelksých potřebách na obojek se šátkem, ale říkala sem si, že to bude asi blbý. a kupodivu (většinou se ti snaží prodat cokoliv za každou cenu) i sama prodavačka taky říkala, že na dlouhosrstýho psa to není, že je lepší obyč.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:05
- Nahlásit

helps
Aha. Nevšimla jsem si.

datli
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 23:11
- Nahlásit

No tak já zas prozměnu asi budu muset pořídit další vodítko.Můj milovaný synáček totiž někam zašantrošil supr vodítko od \\halti.Bylo krásně měkké,sedělo dobře v ruce a mělo plno polohování.Kurec fix!

Billy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 23:40
- Nahlásit

datli
Můj milovaný synáček totiž někam zašantrošil supr vodítko
Tak vodítka si pro jistotu ztrácím sama Hlavně ty pěkný, drahý a šikovný. Takže používám jedno, snad 10 let starý a nový už nekupuju, určitě bych ho zas někde nechala

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 07:07
- Nahlásit

Billy
my nedopadli nijak, paničce se do tý sloty nechtělo jet. Škoda, že počasí nevydrželo o pár dní dýl.
Po přečtení rozpisů kruhů, Kendy měl nastupovat jako 33. v kruhu na jedné straně výstaviště a Adam jako 70. v jiným kruhuna úplně druhý straně výstaviště jsem se rozhodla už nevystavovat.

helps
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 08:24 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

sem taky moc ráda, že sem nevystavovala... to počasí bylo příšerný,... dopoledne to ještě šlo, ale šeltyje šli snad až jako jedny z posledních a to se zrovna strhl největší déšť, tak sem je ani neviděla a utekli sme za chrtama do haly.... nebylo to teda nic moc to počasí a pro chlupatý psy...no hrůza. ale koukala sem, že tam hodně beardetek chodilo s návlekama na nohy... to mě nikdy nenapadlo )))

a pak sme vyslechli dramatický rozhovor majitelů afgánů, jak se mají proboha dostat z haly B do haly Z na odpolední program. pak sme sledovali jak jednoho pejska obalili nejdřív šátkem hlavu, pak narvali do kombinézy a ještě dostal návleky na nohy tak sem si říkala, ačkoliv sou tak nádherný, takovýho psa bych mít nemohla, jesi se teda nemůže ani namočit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 09:48
- Nahlásit

helps
Tys byla na BVV?
K vodítkům a ztrácení: nosím je jako myslivecké vodítku přes rameno. Takhle se dá ztratit těžko, když ho má člověk omotané kolem sebe.

helps
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:09
- Nahlásit

Vlčáčková

co je BVV?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

helps
Brněnské výstaviště. Tam jsou pavilony A a Z. Ale to může být i jinde, proto se ptám.

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:08
- Nahlásit

helps
no, šeltie byly v kruhu, kde bylo oficiálně 99 čoklů. Od pořadatelů to považuju za poměrně velkou drzost, páč startovný plus parkovný v areálu je pro jednoho člověka se psem pomalu 1000 Kč, čili z toho jednoho kruhu vyberou počítám tak 80 tisíc. Nechápu....

helps
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:07
- Nahlásit

Vlčáčková

nn, ale vlastně zkratka BVV by taky šla bylo to budějovické výstaviště

gabifi

taky nechápu... navíc mě dost překvapilo, že nebyli dohromady s koliema. každopádně dát je ještě úplně nakonec, v takovým počasí to byla fakt radost. jak říkáš za ty peníze - pro mě by to bylo 900, protože sem zapomněla na první uzávěrku a sem ráda, že sem si řekla, že za ty prachy se mi to nechtělo na poslední chvíli honit.
chcem jet na klubovku do Prahy, tak uvidíme jesi to vyjde...
BTW, přihlašoval ste se už někdo přes to dogoffice? tam píšou že nechtějí přihlášky přes email, ale třeba tam není nikde možnost zaškrnout, že chci i bonitaci. tak se f tom zase jednou nevyznám

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání