| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 08:01
- Nahlásit
helps
To si časem zvykneš.
gabifi
Jé, po kom je chudinka tak ošklivá?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 08:25
- Nahlásit
Vlčáčková
no on je pořád ještě na granulích.... tagle v týdnu mu jen občas koupím na přilepšenou, akorát dyž sme u rodičů, tak dostává hlavně maso
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 08:32
- Nahlásit
helps
Myslela jsem s tím strašením. Ale i na krvavý pusinky od čoklíka je možné si zvyknout.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
Vlčáčková
jo tagle ) nn, to bych si nezvykla.... na krvavý pusinky i jo, ale duchové to ne. to mi fakt vadí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:18 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
helps
von se tím nacpává, je to celý krvavý, vytře s tím celou podlahu a pak si de tu ušmudlanou hubu utřít o mojí postel
mně nejvíc vadí, když jdou klucí ohodit zeď, páč nejsem přítel příliš častého malování
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
jak to tak čtu, tak asi budem krmit na balkoně i když v zimě to bude chudera to asi neklapne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:00
- Nahlásit
gabifi
Krásný vňoučátko máte milostivá, von ten váš kluk přece jen k něčemu bude )))
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:35
- Nahlásit
helps
s těma duchama...protože jsou to věci, o kterých není až tak dobrý mluvit nějak moc do detailu (kvůli těm duchům , tak
to zkusím popsat zkratkovitě.
Letos mi zemřel někdo moc blízký a můj kamarád mi nabídl, že se za mnou doma zastaví na kafe, když mám ten splín. Zavolal mi, že už jede, že je za chvíli u mě. Tak čekám asi tak dvě hoďky a když nedojel, volám mu, kde je, když to mělo trvat deset minut. On se divil, proč volám, protože prý dojel, několikrát zvonil u branky a pak na něj za oknem koukal nějaký muž a měl ruky v bok a pohledem mu dával najevo ať vypadne pryč. A on prý ani neví proč odjel, prý to bylo nějaký nutkání rychle odjet a pak mu doma došlo, že to bylo divné, že namísto aby se přesvědčil, jestli jsem vpořádku tak se nechal odehnat.
Kamarád je silně racionální materialista a na tyto věci "prý vůbec nevěří" a je dodnes zdrcenej, že to, co slýchával, osobně zažil. Ta postava totiž - u mě nikdo nebyl, byl to ten zesnulý a nechtěl, aby jej u mě rušil. V tu stejnou dobu moji psi, a to nikdy v životě neudělali, pořád dokola obíhali něco, co tam nebylo, doma v obýváku, a štěkali na to "nic" jak šílení. To jsem ovšem ještě nevěděla, co mám doma za zády. Shrnu:
zvonek, který jsme druhý den kontrolovali zvonil vpořádku, ale ten den nezvonil, nevydal ani hlásku, když kámoš zvonil, když jsme se chtěli podívat na kamery, co nahrály, tak jsme nemohli dohledat přesný čas podle jeho volání, protože ani já, ani on jsme němeli v protokolu telefonu, že se tento hovor uskutečnil, kamery nahrály v tu cca dobu zastínění obrazu mlhou a ostrým světlem. Když jsem se pídila po projevech těchto energií, zjistila jsem, že zvonky, kamery, foťáky apodobné zařízení prostě v jejich příromnosti nefungují, takže tak...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
Gerda
Krásný vňoučátko máte milostivá, von ten váš kluk přece jen k něčemu bude
klukovi jsem to vyřídila
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:34
- Nahlásit
Eninka
wow, tak to je hodně drsný....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
helps
Teď Ti řeknu ten největší horor na světě. Připrav se!:
Já už zase stěhuju!!!!!!!!!!!
Asi už tak po stopadesátý...
Kam se na to hrabou duši. A navíc se úplně zatáhlo, takže nejspíš zmokne i to dřevo, co tu k tomu stěhování dneska řežeme. Bezva, no...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:49
- Nahlásit
kam se stěhuješ??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:52
- Nahlásit
helps
Jenom po baráku. Ale jen po tom baráku už asi po páté. Tak toho mám už plné zuby.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:07
- Nahlásit
ahoj všem
přestože bohužel není čas lozit po diskusích, s touhle novinkou se prostě přihlásit musím.
Na konci října se stane poprvé maminkou naše Ený.
Na štěkátka se hrozně moc těšíme, tohle spojení je dlouho vyčekané a vytoužené. Přejte nám štěstí!
Otec: CH Celtic Silver Dream Du Clos Des Duchesses, CEA/PRA/KAT neg., HD A, MDR 1 +/-
Matka: Klubová vítězka, BIS Entirely Ever After, CEA/PRA/KAT neg., MDR 1 +/-
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:16
- Nahlásit
petl
bych možná věděla o zájemci, písni mi na sebe mail prosím, předám info
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:34
- Nahlásit
petl
moc gratuluju, ať vše proběhně hned napoprvé lehce, dobře, snadno, ať je víc dlouhovlasejch krasavic a krasavců!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:52 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Ave já
můj e-mail je simplemails@seznam.cz
více info o rodičích je na našich stránkách Ever After URL
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
petl no rodiče vypadají luxusně!Takže štěňátka budou delux!Už se ví,kolik jich asi bude?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:49
- Nahlásit
Eninka čoveče teda nevim,jestli se s tebou mám bavit!Nadpřirozenýho se bojím jak hrom,protože nevím,jestli něco může být.
Hledala jsem po 8 letech mateřské práci.Rok to trvalo.Pak se uvolnilo jedno místo po ročním hledání,ale strašné.No brala jsem to,že to bude na rozjezd.A najednou mě zvonil mobil a že jestli bych stále měla zájem o ranní na zkrácený úvazek.No to se ví,že jo.
Dostala jsem skvělou šéfku,pěkné místo,málo peněz,ale hlavně pěkné pohodové místo.A tak si dodnes říkám-kdo se tam nahoře za mě přimluvil a zajistil mi šéfku,se kterou si moc rozumíme.
Anebo kdo se za mě s někým vyspal?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:54
- Nahlásit
datli
Datli a to věř, že jsem to vylíčila jen okrajově, mělo to totiž pokračování, ten duch nechtěl ode mě odejít...Já jsem se s tímto jevem setkala už víckrát sama osobně, ale ne až tak moc, že se mě to týká doma a je to přítomno. Kartářka, která nevěděla co se mi děje mi to potvrdila, ten duch mi to taky potvrdil (říkám duch ale je to energie, to je jasný, že tohle existuje normálně), prostě když jsem mu řekla, ať mi dá najevo jestli je přítomen, tak dal. Nemohl se rozloučit a čekal na to. Jinak když zemřel tchánovi otec, tak zvonil na dveře, všichni jsme v noci z okna viděli, že zvoní zvonek a u dveří nikdo nestojí a ráno volali z nemocnice, že přesně v tu dobu skonal.
A pak ještě dvakrát, ale to bylo podobný, babička klepala na okno za stejný situace...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:57
- Nahlásit
datli
... a s tím tvým místem v práci... pokud budeš v něco věřit, stane se to, pokud budeš v souladu s vesmírem, tohle nejde vysvětlit jen po pár řádcích, bude ti vše fungovat, jak má. Tohle nejsou čáry máry, jsou to normální věci. Nejsem žádnej důvěřivec v nesmysly, ale mnoho věcí okolo nás se sice jeví "nadpřirozenými", ale nejsou, jsou v souladu s životem a přírodníma zákonama
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Eninka
to je drsný.... no tfuj tfuj. mě by fakt ruplo v hlavě kdyby se mi něco takovýho dílo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:20 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
helps
no však mně málem taky ruplo. Nejhorší bylo, že jsem se s tím až tak přímo předtím nesetkala a tak jsem všude dohledávala různý informace, zkušenosti ostatních a taky rady, jak s tím naložit. A navíc s tímto pocitem být doma sama, brrr, nemohla jsem usínat, pořád čučela na dveře a tak...Když jsem se s tím třeba svěřila v práci, tak i otrlí chlapi mi řekli, že by tohle neustáli, ale co mi zbývalo jinýho, já jsem se s tím musela vypořádat a taky udělat určitej rituál, aby to skončilo a ono to pomohlo a byl klid
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:33
- Nahlásit
Eninka
no jako fakt obdiv... já mám z toho hrůzu největší. fakt bych to zažít nechtěla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
helps
víš, je to fakt nepříjemný, ale je to součást života, že se ty energie občas takhle projevují a když si řekneš, že ti nemůžou nic udělat, jen vyděsit, tak se s tím dá vydržet, ale dost blbě teda, to uznávám
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
Eninka
absolutně se nebráním téhle debatě,ale někde jinde,míň viditelně.
V létě,když jsem nevěděla kudy kam,vše se prostě sralo,zašla jsem do knihkupectví.
Spíše je to odborná literatura ,jak klasika.A paní tam měla krásnou starou babičkovskou židli,starou lampu a květinový polštář.Dala mi do ruky Zákon rezonance a bylo jasný.Prostě musela jsem si to odnést domů.A pak se začaly dít fajn věci.Ale jak píšu,je to na jinou diskuzi.Mimochodem jedna z krás těch dní byla,že k nám přišel Mig.Neplánován,netušen.Pak jsempo několika týdnech se koukla do toho zákona,jestli nebudu litovat,nebo jak to popsat,jestli jsem neudělala špatně,že jsem nemocné štěně nevrátila.A došlo mi,že mě to má něco ukázat,něčemu se naučit.A není to tak dávno,kdy mi jedna kočenka napsala,že možná nás Mig má naučit,že není důležitá kvantita,ale kvalita.Čili prásný ,ale fakt krásný šťastný kousek svého života.Tím se utěšuji.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:43
- Nahlásit
A vůbec,musím jít vyvenčit psiska,stříká z nich energie všemi směry!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:44
- Nahlásit
datli
přiznávám se ti na rovinu, že jsi mě rozbrečela, celej tvůj příspěvek dám na "Eninku", můžu? Tam můžeme psát, ať to není na odborným tématu ano?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
datli
já jsem to tam přesunula, když budeš chtít, přijď tam, taky ti chci k tomu něco napsat...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
To moje chlupaté děcko si venku sedlo do něčeho jako žvýkačka,nebo smůla-no odrbat to nejde.grrrr
|