Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:47
- Nahlásit

datli
hm, jak dlouho lepit? To je fakt individuální, někdo pro jistotu nechává žvejku až do 18 měsíců. U dlouhosrstých plemen je fajn, že žvejkačka visí na chlupech a ucho pod ní v pohodě větrá, takže pes ani ouško o tom neví

helps
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:47
- Nahlásit

datli

no tak mu to můžete nechat a uvidíš... to poznáš dyž mu to sundáš po nějaký době - nebo to samo odpadne - tak esi už mu budou držet nebo pořád polezou nahoru. a taky je alternativa mazat olejíčkem konce těch oušek, promašťovat a masírovat. to sem dělala občas já dyž už je neměl lepený.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:54
- Nahlásit

helpsmastit jen konce oušek?Já myslela ,že to místo lomu,aby změklo.No to jsou mi věci!

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

No já jen doufám,že když vyměním náplasti,za žvejky,nebude po nich Sára skákat a vohryzávat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:06
- Nahlásit

datli
No já jen doufám,že když vyměním náplasti,za žvejky,nebude po nich Sára skákat a vohryzávat.

musíš to udělat nenápadně, aby nezáviděla a nechtěla si žvejknout

helps
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:11
- Nahlásit

datli

jo tak sem to myslela - ten "bod zlomu" ale jelikož sem šikovná stejně se dá říct, že sem dycky omastila celý konce oušek.
jinak my sme měli takovou tu hmotu na plakáty - stačilo utrhnout malinko a udělat mini kuličku a tu tam rozplácnout,... bylo to v pohodě

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

gabifi čéče tak to nevím.Mig je vyšší a Sára je všude a furt ho ohlodává na krčku, na ouškách,tedy Mig ohlodává taky Sáru.A taky ji hryže ocas.To vypadaj jak dva vagonky.Vyfotit se mi to nikdy nepodařilo,ale je to děsně prčovní.

helps jasan-vono se to tak hemží,že to bude všude.Nejvíc asi v tlamě.Ty moje potvory milujou mastné.Jak si večer natřu ruce a obličej,hned mám u sebe čističky a ty mě maj tendenci voblízat dočista do čista.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

datli

natřu ruce a obličej,hned mám u sebe čističky a ty mě maj tendenci voblízat dočista do čista.

to snad dělaj všichni psi, ty moje holky to samý, po natření čehokoliv je to přitahuje a snaží se na mě dostat a olízat krém...

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:12
- Nahlásit

datli
Eninka
naše gólie je milovník všech krémů. A taky jsem měla jednoho takovýho křečíka

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:23
- Nahlásit

a co kysané zelí?
Právě jsem vařila zelňačku.Psi chtěli,tak jsem jim kus hodila ze sáčku,no utlouct se mohli po syrovém zelí
Sem si říkala,že když zelí pomáhá psům se vyčistit,třeba pomůže dceři se zbavit něčeho,co jí už týden bolí v bříšku.Brala jsem jí dnes krev a má ji nádherně čistou.Tak je třeba něčím zanešená a zelí ji pročistí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

datli

zelí ji pročistí.

jo, to se říká, že čistí, a taky dodává kyselinu mléčnou, i kdyby to nepomohlo, každopádně je to dobrý na kdeco
A krev se pozná už od pohledu, jestli je vpořádku? To jsem nevěděla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Tak jsem doma z práce. Doma bordel, některý z těch blbounů vybral koš. Tipuju Vlčáčka. Sabinka s Astřičkou si za Bekynčiným zadkem (předek zrovna jedl pár granulí kvůli ATB) cosi vyřizovaly. Bylo to rychlejší než já, než jsem na ně stačila zařvat, bylo jasno. Bekynka nechtěla sežrat ATB a furt a furt je plivala.
A jaký průsery udělali chlapi při řezání dřeva, uvidím až zítra za dne. Jediné, co jsem viděla, je zasviněný schod do obýváku jakýmsi červeným práškem. Jestli je to na supernové drahé omítce, tak je přerazím.
Tak jsem aspoň vysvětlila Astře a Sabině, že držkovat na sebe nebudou a mají se chovat nějak takhle:

Budou se mít rády a jak ne, dostanou do držky. Říkaly, že se tedy radši budou mít rády.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

Vlčáčková

Budou se mít rády a jak ne, dostanou do držky

ještě že tě mám ráda, nerada bych od tebe dostala taky do té držtičky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Eninka
ještě že tě mám ráda, nerada bych od tebe dostala taky do té držtičky
Neboj, nedostala. Bys mi pak třeba nedala ten sodnit chlorný.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:42
- Nahlásit

Vlčáčková

nedala ten sodnit chlorný

hydroxid sodný ty popleto

a neboj, dala a ráda, kdyby jsi mi dala do té držtičky, nasypala bych jej na tebe a zalila teplou vodou no a ty by jsi normálně vyšuměla, prostě zmizela jak pára nad hrncem

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:44
- Nahlásit

Zelí je fakt parádní záležitost.
Nicméně podařilo se mi uloupit pár fotek somrujících psů.Jdu to natáhnout do pc

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:45
- Nahlásit

k čemu používáte hydroxid?Není to nějaký šílený čistič po stavebních pracech?

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

datli

k čemu používáte hydroxid

ne, ne, jsou to takový granulky, ty se nasypou do odpadu a zalijou vřelou vodou, tím se zaktivizuje chemická reakce a všechno, co je v odpadu se rozpustí, prostě všechny vlasy, nanesený mýdlo, zbytky jídla a tak. Funguje to úplně fantasticky, žádní krtci, tirety a tak, to mi nepomáhá, ale ten hydroxid okamžitě a všechno pročiští. Ale při té reakci to buble a skáče do výška i 50 cm, tak není dobrý dávat hlavu nad ten odpad a pozorovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:54
- Nahlásit

Eninka
Ale při té reakci to buble a skáče do výška i 50 cm, tak není dobrý dávat hlavu nad ten odpad a pozorovat
Jak to mám vysvětlit smečce?

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:58
- Nahlásit

Vlčáčková

Jak to mám vysvětlit smečce?

prostě smečka nebude nic vočumovat a basta, jde z toho takovej štiplavej výpar, taky ani ty ne!

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:59
- Nahlásit

http://datli.rajce.idnes.cz/zelnacka_o

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:59
- Nahlásit

Eninka
Jo, jo. To nás tu bude 5 slepejch a otrávenejch.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Eninka aha-krtka si pamatuju,že slušně zabíral.Tak to je teda největší darda.SI píšu za uchu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

datli

fotky dobrý...to máš výhodu, že ti talíř jen očumujou, moji psi tam rovnou cpou hlavy a strááášně loudivě se u toho tváří, ti tvoji lyšajdové jen svorně koukaj, žádný cpaní

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

datli
krásný

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

Vlčáčková

To nás tu bude 5 slepejch a otrávenejch

a já měla pocit, že už jste cha cha cha, vám už hydroxid neublíží, neboj

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:14
- Nahlásit

ale houbelec,jsou srážení dolů-to zas né že né.
Měli jsme kdysi stůl se skleněnou deskou.A mám skleněné talíře.Představte si ,že máte na talíři bramborový salát,psí voči a pak řízek.Talířem nám čumněla Bára do krku.To se nedalo.Přišel na řadu ubrus.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:15
- Nahlásit

datli
Ta černobílá je fantastická.

Eninka
a já měla pocit, že už jste cha cha cha, vám už hydroxid neublíží, neboj
Já už jo. Psiska ještě ne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

datli
Představte si ,že máte na talíři bramborový salát,psí voči a pak řízek.Talířem nám čumněla Bára do krku.To se nedalo.Přišel na řadu ubrus.

Bych se nenajedla. Zato bych měla poprskanej stůl.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:18
- Nahlásit

Vlčáčková sem psala,že necháme malýho si užít parádní kousek života,ne?Tak to je třeba jedna z nich-být krmen lžičkou!

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání