| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
datli
Přišel na řadu ubrus.
máš dobrý, že stačí ubrus, ty moje čupakabry už mají sehraný divadlo, když vidí, že je něco na stole nebo na kuch. lince tak nastane týmová spolupráce. Jedna či dvě me odlákají, třeba donesou létající talíř, nebo bačkory a snaží se mě odlákat a ta třetí sbalí co uzná za vhodný a pak zmiznou ven na zahradu a dají si do nosu. Jednou mě takhle připravily o 9 řízků na oběd pro návštěvu, ta jedna to vynášela ven po jednom tak nenápadně, že než jsem na to přišla, zbyly jen brambory k obědu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:26
- Nahlásit
datli
To bylo na ten skleněný stůl a talíř.
Jinak nauč Miga jíst lžičkou, ať se tím nemusíš zabývat, ne?
Eninka
Hele, sviňuchy. U toho se nervaly, co?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:28
- Nahlásit
Mig taky nenápadně dneska mizel do kabely-kde byla slepice na plívku.Oňuchával prvně tašku nenápadně,okukoval,nenápadně,a pak v tom byl do půl pasu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Vlčáčková
jak jde o to něco uloupit tak jdou šarvátky stranou za každých okoloností, horší, když Terka uzme velkou kost z kolena, o tu se teda dělit nemíní a zahání úhlavní nepřítele strašidelným postojem a vrčením na všechny světový strany, mrška jedna nenažraná
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
datli
a pak v tom byl do půl pasu
kabele musím dávat rovnou tak 2 metry vysoko, jinak by sem se už s obsahem neshledala, ti psíci jsou fakt srandisti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:46
- Nahlásit
Eninka
jak jde o to něco uloupit tak jdou šarvátky stranou za každých okoloností
Cooperující mrchy!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
sem hrozně nasraná, protože naproti v baráku bydlí neskutečnej krypl, kterej má štěně a vychovává ho tak, že ho řeže.... takle submisivního a hlavně vyděšenýho psa sem snad v životě neviděla - normálně se tuhlec i počůrala a to k ní člověk jen stáhnul ruku. není úplně malá, skoro velikosti šeltie, ale lehá si na záda i před sousedovo čivavou..... a ten vymletej idiot na ní vždycky zařve a jde po ní - ona podělaná strachy zdrhá... pak jí samozřejmě seřeže klackem. u toho sem naštěstí nebyla přímo (to bych se neudržela), ale vidím jak ten pes zdrhá jak před ním, tak před jeho ženou .... nejradši bych, aby jim jí někdo ukradl. on jí má do lesa, jako na myslivost, ale tohle vyděšený zvířátko podle mě nikdy nebud schopný dělat jakoukoliv práci v lese.... fakt neuvěřitelný!!!
sorry, ale musela sem to ventilovat, když mi máti zase vyprávěla, jak jim zdrhla do místní jídelny apod. a přišli si pro ní prej zase s klackem v ruce.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
helps
exsoused takhle vychovával fenu labradora. Několik nářezů denně, za všechno, už od štěněte. Nic proti labradorům, ale fence vůbec nedocvaklo, že je něco v nepořádku a byla furt stejně hepy
Fena tvýho souseda má jedinou šanci: že bude v lese k ničemu a že jí ti blbci někomu darují.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
helps
Pošli mi na mail kontakt, jo?
gabifi helps
Takovýhle týpek spíš toho psa v lese zastřelí.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:21 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
gabifi
jo no... bohužel týhle chudince to docvakává hodně, je to holt hodně citlivá čubinka. a prostě je to asi kretén a i s tou manželkou sou asi úplně slepý, dyž nevidí že ten pes je z nich pokaděnej až za ušima a proto nepřijde dyž na ní zařve jménem.
no myslím, že dyž se bojí a válí i před čivavou, tak opravdu v lese asi bude k ničemu, ale nevím.... jsou to hovada a nějak se bojím, že si jí nechá dokud jí nezmrví úplně. nejhorší je, že nemůžeš nic, protože ona na pohled rozhodně týraná není, je to nádherný, celkem vykrmený štěně.
Vlčáková
bohužel si nemyslím, že se jí zbaví.... má ještě starší fenku a ta poslouchá perfektně, tak sem si myslela - jó konečně někdo kdo umí vychovat psa ,... a houby, pak přinesl štěně a chová se k němu takhle. nemyslím, že se tomu dá nějak pomoct, oni ji jinak snad mají rádi, maj i malý dítě, ale spíš mi připadá, že by potřebovali voba přes hubu a vysvětlit, jak že se pes vlastně učí...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
helps
A co kdyby ses jim někdy vysmála. Nebyla na ně vzteklá nebo protivná, ale prostě s nimi jednala stylem "to si myslíte, že takhle vás bude pes někdy poschouchat, chacha...". Lidi jsou neradi za tupce. Třeba zkusí jiný přístup, aby nebyli k smíchu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
helps
a když takovýmu blbci něco řekneš, je naštvanej na tebe, je naštvanej na psa, ale na svý straně žádnou chybu nevidí.
Někdy mám bezmocný pocit, že existuje víc agresivních přizdisráčů než normálních pohodových lidí....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:37
- Nahlásit
Dneska je vopravdicky vopravdická kosa ráno bílo a -3,5'C
A já sedím v práci nad přímotopem s malým Doylíkem, který čeká na transport k nové paničce
Tak tu máte dokumentaci ať se zrelaxujete a neprdne vám céfka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:38
- Nahlásit
Dines
Kdybych nevěděla, kdo je Doyl, z týhle fotky by mne to nenapadlo
Je to zlatíčko
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:40 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Vlčáčková
jó však jo.... plánuju udělat nějakou uštěpačnou poznámku na jeho-jejich konto. posledně prej přijel asi z lesa a pustil psy z auta, ta fenka běžela k našemu baráku páč tam měli naši se sousedama oheň a pekli. on po chvíli prej na fenu zařval a ona vzala čáru dyž viděla že tam za ní de.... náš přechytralej soused ještě tomu dementovi povídá, tak si tady vem klacek.... tak si tam vzal klacek a šel, psovi prej nadběhl a pak byl slyšet jen řev..... a právě hrozně lituju, že sem tam nebyla, protože bych mu opravdu něco řekla - teda oběma. fakt lidská demence nezná hranic. ale neboj takle dyž sem doma, tak je nejspíš dříve či později potkám.
gabifi
no jasně, zas nemůžu mu říct, že je to zakomplexovanej zm.d
prostě když se udržím, tak se v klidu pozastavím nad tím, jestli si myslí, že ten pes se takhle něco naučí a jesi si nevšiml, že se ho hrozně bojí a td atd... no v rámci možností. je mi jasný, že udělat scénu by nepomohlo. ale plus je jak už sem psala, že prvního psa má skvělýho a vyrovnanýho, a dřív mi nepřišel jako kretén, tak možná se s ním bude dát mluvit.
Dines
ten je vočklivééééj
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
helps
ono je možné, že první fena je hodná, poslušná a vyrovnaná od přírody a že nejsou zvyklí psy vychovávat.
Je důležitý říct mu to opravdu slušně a v klidu, je to jediná (malá) šance na zlepšení.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:58
- Nahlásit
gabifi
jj, možná se rodiny drží sama od začátku a tak nějak poslouchala.... nebo kdo ví, jak k ní přišel. každopádně mi teď už nepřipadá, že psům rozumí, to teda ne
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:54
- Nahlásit
gabifi
Hele paní,vím ,že ty ses zajímala......je to 10 měsíců.
Takhle dorazil.....filcová deka místo srsti a taky pár kilíček nadváhy.
Takhle to muselo být.
Postupné zarůstání.
A dneska.....jsem na něj neuvěřitelně pyšná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Jebloň
Oooooo Stýveček brouček krásnej! Chudák, musí bydlet s hadama a s příšernym plesnivoopičim duem ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
Jebloň
Krasne obrostl, kmochacek mechacek, je k nepoznani. Posilam mu blemcos.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
Gerda
Stýveček brouček krásnej! Chudák, musí bydlet s hadama a s příšernym plesnivoopičim duem ))
Myslím,že on s tím problém nemá.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:10
- Nahlásit
Fifi
Krasne obrostl, kmochacek mechacek, je k nepoznani. Posilam mu blemcos.
Děkujeme,vyřídíme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:10
- Nahlásit
Jebloň
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:30
- Nahlásit
Jebloň
jéé to si pamatuju, dyž ste k němu paní přišla..... je fakt krásnej, úplně čananej brouček )
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
Díky,paní.
helps
je fakt krásnej, úplně čananej brouček
jj,je to slaďoch.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:53
- Nahlásit
Jebloň
fantastický!!!! Jsi hodná a šikovná. Ale to už dávno víš, ne?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
gabifi
fantastický!!!!
jo,to je.
Jsi hodná a šikovná. Ale to už dávno víš, ne?
Ale no tak......díky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:20
- Nahlásit
Jebloň
krásně obrostl, límec má luxusní
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:26 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
jedna podzimní...
URL
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
Jebloňjak dlouho to trvalo,než mu definitivně dorostla srst?
Měl breberky,exem,nebo co se mu stalo?Dávalas mu něco extra víc na srst,jak ostatním psům,anebo to příroda sama?
Moc pěkný kus práce.Klobouk dolů.
|