| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:42
- Nahlásit
datli
Sabinka má bohužel nohy nejen kráskosrsté (nepočítaje prodlužujících se kalhotek), ale navíc neosvalené, jak jsem sem už psala. A je tlustá, což jsem taky už psala, a teď s tou narůstající hřívou se to opticky ještě zvětšuje, tak jsem z toho trošku nešťastná. Na ty její tlapičky s problémovýmí kolínky je to hodně špatně. Aspoň že kyčle má jak vyšité, úplně nádherné.
Nevím, jak by to vypadalo, kdyby krom artrozy v kolenech měla ještě problém s kyčlemi.
helps
Žádné foto nemám, nestíhám DPH, tak skoro nic jiného nedělám. Dneska jsem akorát nasbírala trošku ořechů a otrhala pár švestek. Jinak účtuju...
Kdybych se neslušně vytratila, tak mi nejde cz-pes. Úplně mi to vypadává a nejde s tím třeba 10 minut nic dělat. A Eninka má taky s tím problémy, takže asi nějaká okolobrněnská záležitost.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:11
- Nahlásit
nejen okolo brněnská, taky mi to padá...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
datli
Někde už jsem ti tu psala, že z Lipníka A že do Přerova jsem chodila 5 let na cvičák a pak to tam vzdala a založila si s kámoškou svůj v Hranicích a teď nově i v Lipníku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:36
- Nahlásit
helps
Voni sou tvrdý? já si vybavuju, že byli takový vošklivě slizký, nijak nevonící, ale moc jako že by nešly kousat, to mi nepřišlo... a to teda jen po syrových játrách se poserou nebo po všech syrových vnitřnostech? páč ty srdce teda Ajan zežral hned s velikou radostí
Ne tvrdý v tom smyslu slova jako třá kosti. Ale jsou takový hutný, pružný, nebo jak to nazvat, prostě jim nejdou pokousat. Plíce jsou na tom stejně. Myslím, že slezina taky, ale tu nekrmím vůbec, po té se poserou i po vařené. Ledviny si nevybavuju, ty už jsme dlouho neměli, ale myslím, že ty se syrové zkrmit dají. Srdce krmím syrové normálně i kuřecí žaludky. Dokonce je to jedno z prvních masíček co dávám štěňatům
Vlčáčková
Dej tu chuděru Sábu někomu kdo se o takového psa umí postarat. Zkus třá Jebloň, když jí to půjde tak jak se Stývem tak má Sába ještě naději na slušný život
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:39
- Nahlásit
Biluška
Dej tu chuděru Sábu někomu kdo se o takového psa umí postarat. Zkus třá Jebloň, když jí to půjde tak jak se Stývem tak má Sába ještě naději na slušný život
proč myslíš, že Sabina nemá u Vlčáčkové slušný život?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Ani Jebléňovému dřívku, ani nikomu doporučenému žumpistkami. Neopakuji stejné chyby dvakrát. Ale klidně se přijeď zeptat Sabky osobně. Nechám to nakonec na ní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
Eninka
proč myslíš, že Sabina nemá u Vlčáčkové slušný život?
ne. Mě připadne, že u ní nemá slušný život žádný pes když to chceš vědět. Stejně jako třeba u tebe. Si totiž myslím, že k slušnému psímu životu toho patří trochu víc než vycházky na dvěstě metrů (v případě Vlčákové), nebo pobyt na zahradě (v tvém případě). To jen tak pro začátek. Taky si myslím, že by si psy neměl nikdo brát jako rukojmí proti vlastní osamělosti, či jak to nazvat. A do třetice si myslím, že by psy vůbec neměli vlastnit lidé, kteří mají chorobnou touhu něco(někoho) zachraňovat a psy si přizpůsobují svému obrazu a ty týrané chudáčky si prostě vytvoří
Jo a ještě za čtvrté - nemám dojem, že je normální když fena po odstavu štěňat váží stejně jako před porodem šesti štěňat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:49 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Vlčáčková
prosim te, co si ty predstavujes pod pojmem "tlapicka"? Jestli to, co vsichni ostatni lidi, tak nechapu, proc furt pises o kolinkach na tlapickach. Mimo to si asi pletes kolena a lokty, jinak by tezko Sabinka mela tri kolinka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:52
- Nahlásit
Biluška
Hézkýýý. Už zase fabuluješ?
Jen tak mimochodem - 13,5 a 10,5 fakt nejsou stejná čísla - zeptej se děcek, potvrdí ti to.
A jinak nemám potřebu dále reagovat na ty tvé výmysly.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:01
- Nahlásit
Biluška
Taky si myslím, že by si psy neměl nikdo brát jako rukojmí proti vlastní osamělosti, či jak to nazvat.
aha, takže psy by si měli brát jen lidé, kterých je doma minimálně dva jo? To jsi snad nemohla myslet vážně
Protože každej, kdo žije sám si podle tebe nebere psy proto, že je chce mít a chovat, ale proto, že je osamělej? A co když je měl a pak osaměl, to je má dát do jiný kompletní rodinky?
Tam je záruka, že se budou mít líp?
A do třetice si myslím, že by psy vůbec neměli vlastnit lidé, kteří mají chorobnou touhu něco(někoho) zachraňovat
takže lidé by si v tom případě neměli brát psy ani z útulku?
Stejně nechápu jednu věc... proč jen proto, že má Vlčáčková jiný názory a postoje k zmiňovanému "zachraňování" psů je vám všem trnem v oku? Ona vás nikoho taky neosočuje když se chováte ke psům jinak než ona (hlavně názorama), o co těm, co ji nechápou jde? Kžadej má právo se chovat a zachovávat dle svého uvážení
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
Biluška
ahá ahá ....
Srdce krmím syrové normálně i kuřecí žaludky. Dokonce je to jedno z prvních masíček co dávám štěňatům
tak to si Ajánek určitě pamatuje a s láskou si vzpomněl na maminku a svůj původní domov, dyž si na srdíčkách pochutnával )
leyenda
tyjo to sem se zas přiučila
Vlčáčková
a zkoušela si jí dávat na ty tlapy nějaký preparáty? třeba hyalgel je super. doporučila to veterinářka kulhavýmu koni, kterej kulhal snad půl roku a po hyalgelu byl za dva, tři týdny jak znovuzrozenej není ani moc drahej a je to sladký, takže by to určitě i psovi chutnalo. nebo jí to držet v teple třeba...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
Eninka
aha, takže psy by si měli brát jen lidé, kterých je doma minimálně dva jo? To jsi snad nemohla myslet vážně
Biluše chtěla říct že by se ti lidé měli k těm psům chovat JAK K PSŮM NEJSOU TO DĚTI PROSTĚ TO JSOU PSY je dobré je venčit třeba s nima vylézt z baráku více jak 200Metrů páč pes potřebuje více pohybu než 3leté dítě a nejdou narvat do kočárkuKžadej má právo se chovat a zachovávat dle svého uvážení
Jistě ted nám to na primě právě osvětlili krchněte si každej svýho psa sám
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
Pakunobecny
je dobré je venčit třeba s nima vylézt z baráku více jak 200Metrů páč pes potřebuje více pohybu
ješiši Pakoníku ale Vlčáčková má starý a nemocný psy, chodí s nima tak, jak jim umožňuje zdravotní stav. A já se svýma vyrážím taky mimo dům, akorát je nevenčím po ulici a pravidelně, nebot se zde nacházejí občas magoři, kteří mají srandu z toho, že jejich tlupa psů bez košíků a vodítek tyranizuje ostatní pejskaře, do tý doby jsem chodila tady ven pravidelně...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
Jeto marný je to marný je to marný
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
Eninka
že jejich tlupa psů bez košíků a vodítek tyranizuje ostatní pejskaře,
my jsme se někde potkali? já vim nemám šelmyji ani gólii,takže se zde nesmim jádřit,si snad nějakou pořídim jen abych sem mohla chodit,je tu živo a už mlčim
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:26
- Nahlásit
Pakunobecny
Jeto marný je to marný je to marný
nic si z toho nedělej, když dojdou argumenty, nejde jinak reagovat, než jak ty, Pakoníčková
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
psát tu můžou i ti co nemají šeltii či kolii, ale prosila bych zachovávat téma o těchto psech... už se to zase šine směrem... no úplně blbým...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
a už se zase řežou.... voe pošlu vás k Desenskýmu na převýchovu a von se vo vás postará. pozná, že už se trápíte a nemáte chuť do života a bude
pořiď si šoltyjku nebo golií... ale sou moc citlivé na to pozor
a náhodou, taky se bojím kterýho dementa, kde potkám... ta moje šeltyjka by se rozhodně neubránila.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
my jsme se někde potkali?
hele, já myslela tlupu dredařů s pitbulama, kteří jsou ponoukáni prudit ...
je tu živo
jo, jo, je tu živo když sem semtam někdo zabrousí odjinud
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
Shelticka
ž se to zase šine směrem... no úplně blbým...
to ano
(šeltie jsou mocinky pěkní pejsci)
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
helps
jelikož jsou nepřizpůsobivý, tak je Desenský všechny utratí to by mě zajímalo kdo by tady na tom cz-psovi zbyl možná tak my dvě bysme tu dál tlachaly o šeltiím kožichu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
(šeltie jsou mocinky pěkní pejsci)
to aby jsi zachovala téma diskuse jo
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Shelticka
Takže když mám kolii,tak můžu????O díky.
Jen tak mimochodem,z Vlčáčkový popisování 3 kolínek ze čtyř se mi tady vohnulo i nevohnutelný,ale byla sem ticho,jen abych zachovala "mír",ale když jí to tady nejste schopnej napsat nikdo jinej,tak se nedivte,že se tu pak rozpoutá tohle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:32
- Nahlásit
helps
hele já se odsaď odjebávám, na ty přeslazený kydy nemám nervy. Kdybys něco potřebovala skrz Ajánka (nebo Datli skrz Migáče) tak si mě chyťte v žumpě, nebo na fejsu, sem začnu chodit teprve až se tu přestanou probírat prdýlky a kolínka a začne se zase normálně mluvit
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:32
- Nahlásit
helps
Shelticka
já se s nikým dohadovat nechci, ale zase když s něčím nesouhlasím, nemůžu to nechat bez odezvy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:33
- Nahlásit
Jebloň
jo tak mě to ani nenapadlo ty kolena nějak jsem se nikdy v těch psích kloubech na nohách neorientovala i když jsem to kolikrát študovala na kresbičkách jako je výše
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:35
- Nahlásit
Shelticka
i když jsem to kolikrát študovala na kresbičkách jako je výše
No já nevím,já to zase nikdy nikde neštudovala,ale jaxi zdravej selskej rozum,mě nasměroval.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:35
- Nahlásit
Eninka
když s něčím nesouhlasím, nemůžu to nechat bez odezvy
a proč ne, mluviti stříbro, mlčeti zlato
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
Eninka
hele, já myslela tlupu dredařů s pitbulama, kteří jsou ponoukáni prudit ...
chápu,radši nikdy nevenči..vono to je jistější, a pes ti může i klidně utéct a může ho přejet auto,nebo ho může ukrást statnej orel co uletí ze zoo...nebo ho může klofnout sojka v lese, na zahradě máš jistotu že jim nic nehrozí
helps
voe pošlu vás k Desenskýmu na převýchovu a von se vo vás postará. pozná, že už se trápíte a nemáte chuť do života a bude
to by asi řek hned no
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
Shelticka
jelikož jsou nepřizpůsobivý, tak je Desenský všechny utratí to by mě zajímalo kdo by tady na tom cz-psovi zbyl možná tak my dvě bysme tu dál tlachaly o šeltiím kožichu
tak tak.... možná ještě gabifi s náma přežije
Jebloň
Jen tak mimochodem,z Vlčáčkový popisování 3 kolínek ze čtyř se mi tady vohnulo i nevohnutelný,ale byla sem ticho,jen abych zachovala "mír",ale když jí to tady nejste schopnej napsat nikdo jinej,tak se nedivte,že se tu pak rozpoutá tohle
jo tak já sem se teprva přiučila po shlédnutí obrázku, nějak sem neměla ještě příležitost studovat psa... sem se ráda poučila
Biluška
f pohodě, zatím mu nic nechybí
Sízra Milanová
vidíš, tak buďte radši hodný! bu bu bu bu
|