| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:10
- Nahlásit
helps
když to udělá povidám mu jaký je to prase, ale von se na mě dívá s nadšením a zřejmě to považuje za největší kompliment
To má po mamince
|
helps
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:38
- Nahlásit
Biluška
Tak víme odkud vítr vane a kdo za to může A přitom jako fenka by to mohla bejt spíš parádnice...
Ale neboj ostudu ti dělat nebudeme, na zítřejší výstavu ho aspoň učešu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:53
- Nahlásit
helps
A přitom jako fenka by to mohla bejt spíš parádnice...
To je pouze a jedině na parkuru. Tam běhá konstatní rychlostí, při které má spočítané, že vypadá nejlíp a k vyšší ji prostě nedonutím . Vždycky mi říká "si blbá, jak bych asi vypadala zadýchaná? A takhle za mnou krásně vlaje srst a všichni se dívají jak jsem nádherná" Já jí na oplátku říkám, že je blbá blondýna a nikdy z ní nich nebude
|
helps
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:43
- Nahlásit
Biluška
tak to to má Nýna hezky spočítaný... šikulka. Tak holt je to v rodině, aspoň vím na čem jsem. Jen se obávám že Ajánka nedonutí žádné okolnosti k tomu, aby sesnažil vypadat hezky a důstojně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:09
- Nahlásit
helps
celá šedivo-bílá šeltyje = to by byla moje smrt.
a teď si vem, že by ti to dělal ještě naschvál - koukl by se, jestli čučíš a prt ho do bahna, hovna, mrtvý ryby...a zádíčka vomatlat, do obojku vetknout - a jakou si měla šelmyji! Ha!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:55 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Gerda
Tak to si ani představovat nechci
Tady jsou nějaké nejnovější fota Ajánka
Ajánek s kamarádkou - bohužel ona nemumí tak hezky fotit, takže mojí a Ajánkovo fotku asi někdy příště
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:08
- Nahlásit
Krásné slunečné odpoledne.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:11
- Nahlásit
helps
Ajánek je velmi heský šelmyj!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:36
- Nahlásit
zavrelka
moc čany fotka
Gerda
Ajík děkuje Sem na něj zvědavá až někdy zkusíme výstavu
|
elni
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
supr fotky!!
víte co? už mě ty bodláky začínaj docela zmáhat...co to byl za kravskej nápad pořizovat si šelmu!? zakázat bodláky a bláto!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:37
- Nahlásit
elni
je to vážně tak zlý s tou srstí? My potkali na prochajdě kluka s dlouhovlasatou golyjí, řikal, že osina psu putovala pod kůží od nohy až na záda, museli ho celýho oholit a operovat...
|
elni
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:58
- Nahlásit
Gerda
ty vogo, tak to sme na tom ještě dobře! Tak zakázat osiny, chudák!.. když to mý zrůdě má asi to roští a bodláčí nejradši a asi o 100% miň se ráda češe...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 11:51
- Nahlásit
elni
tak musím říct že naštěstí bodláky nás moc netrápí a dyž něco přinese, tak ho prostě učešu at se mu to líbí nebo ne
All
Vím, že po ničem jiném netoužíte a tak tady jsou nějaký fota Ajánka a kamarádů
Ajánek se spolubydlící
Ajánek při jeho oblíbené činosti
|
elni
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
helps
roste ti to, roste
spolubydla je moc hezká/ý. Koukám, že má Ajánek povolenou postel, oo jak mu Darli závidí.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:41
- Nahlásit
elni
jj, a doufám, že už neporoste do výšky ale jen ochlupatí
Spolubydla se nám taky líbí, jen ta velikost ... to je občas legrace - jak kočka a myš
Nj, AJánek se neptá a na postel si vleze
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:17
- Nahlásit
ahoj, zdravím a hlásím, že mám frmol
Krásný fotky s krásnými modely!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 19:38
- Nahlásit
děckááá jedna ztracená šelmyje ((
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3577-q-Ztratila-se -Sheltie
kdo je z okolí,číhejte..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:13
- Nahlásit
Dámy, tak ještě jednou ta šeltka. Je to od mé známé, tak kdybyste mohli někdo nějak pomoct:
---------------------------------------
Ve čtvrtek 14. 10. se zaběhla v Ústí nad Labem fenečka zlaté šeltie. Je tetovaná v pravé slabině, jmenuje se Kelly. Moc prosíme o jakoukoli informaci, jsme moc nešťastní. Stačí prozvonit na č. 776 108 225, zavolám zpět. Za pomoc moc děkujeme. Mail: eliskacurdova@seznam.cz, další kontakt 605 466 131.
Obrázek:
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3577-q-Ztratila-se -Sheltie
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
Dávám nahoru. Naposledy prý spatřena u Kauflandu cca 500 m od ztráty v části Klíše.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Posouvám. Furt se nenašla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Čí je to vlastně fenka? Čurdových? Nebo Pavla Vořecha? Mám v tom hokej. Mají nějaký plakát na vylepení? Mohla bych ho přes databázi rozeslat po školách a školkách a poprosit o zveřejnění ve škole. Ale musím dostat ten plakát s nějakou slušnou fotkou, jinak to nemá význam
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 19:42
- Nahlásit
Biluška
Máš 2 maily se 6 fotkami, některými i použitelnými.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Šeltička stále ztracená:
Viděna naposledy v Ústí nad Labem - Předlicích, odsud známá zeď v Matiční ulici... !!! Takže pro šeltičku nic moc.
Kdo by tam měl známé, dejte jim vědět. Je tam také Gymnázium.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:39
- Nahlásit
Kelly stále nenalezena.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:35
- Nahlásit
to nevypadá dobře řekla bych, že jí někdo má
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:19
- Nahlásit
helps
Vzhledem k tomu, že ji naposledy viděli ve čtvrti obývané těmi, jejichž jméno nesmíme vyslovit bych řekla, že měl někdo k obědu králíka
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
Biluška
chudinka... ale jako ani bych se nedivila. nebo ji někam zašili a nechali si jí nebo prodali. ale to spíš kdyby to byl nějakej normální člověk, tak by jí třeba u sebe měli. takhle nevím...
BTW, kde máš nějaký fotky Lajenky a Lassie? :P
Ajánek jde neska poprvé na cvičák. To bude zas vostuda
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 16:31
- Nahlásit
helps
Kampak na cvičák?
Bych ti doporučila agility A Biluška by to určitě odsouhlasila, protože nemá šajn kdo tu u nás trénuje
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 18:54
- Nahlásit
Dines
no na "cvičák"... jestli víš jak je kynologický klub při jihočeský univerzitě?! byli jsme tam dneska poprvé ve skupině štěňat a docela fajn.. sou věci o kterých nevím ačkoliv základy Ajsí už má, ale zatím se mi to zdá za tu cenu super a aspoň přijde mezi cizí pejsky.
Agility bysme rádi začali na jaře... byl nám doporučen agility park nebo jak se to menuje. Co ty? jaký máš zkušenosti? :P
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 18:56
- Nahlásit
Dines
A Biluška by to určitě odsouhlasila, protože nemá šajn kdo tu u nás trénuje
No to teda nemá, gdo?
helps
Pani, já vám nevím essi děláte dobře. Onehdá psala Adidaska v žumpě, že ji vyhodili z CT zkoušek a výslovně jí doporučili nechodit se psem na cvičák páč se tam tvoří tahleta dominance vůči psům... Jak bude Ajsák dominantní tak ste f pérdeli. Nezapomeňte, že je Leader, bude k tomu mít sklony
|