Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:41
- Nahlásit

Baysha
die grösste Hundwaldorfsschule in der Welt

hele ale zase..aby to ty lidi vůbec pochopili takovej dlouhej názef..než se prokoušou na konec,budou vědět kulový co je na začátku

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:16
- Nahlásit

Baysha
ok, předběžně vyhlašuju štěněcí školku v Riegrákách ve čtvrtek od 5, gdo přijde, ten přijde eště se domluvím se Zuzkou od Korinky

Tak to já bohužel nemůžu, jednak do 17h pracuju a druhak pak něco mám, věčná škoda, ale snad se někdy uvidíme, pes by byl určitě hrozně rád

davidkova renata
případně tomu můžeš řikat Dogwaldorfsschule aby byla jako víc trendy..pochopitelně bé dražší,to dá rozum

Bylo by v pořádku platiti stravenkama? těch mám habaděj

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:19
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
tak řekni, kdy se ti to hodí - zejtra? v pátek? já jsem ten čtvrtek jenom tak nadhodila s tou pátou jsem to myslela tak, že bychom se začali slejzat... no a pak večer se dá jít do místní hospůdky na pivo a gril

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:32
- Nahlásit

Baysha
die grösste Hundwaldorfsschule in der Welt
to se bude líbit janice, možná přihodí i Ričinki. Nezapomeň pak od ní vybrat hodně peněs, je to uš velkej pes.

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:35
- Nahlásit

Baysha
případně tomu můžeš řikat Dogwaldorfsschule aby byla jako víc trendy..pochopitelně bé dražší,to dá rozum

Si se mnou nedělejte starosti, já mám tenhle týden takovej divokej,každopádně v pátek by se mito asi hodilo nejvíc, kdžy už bych měla odpovědět na otázku
Ale určitě to není poslední sraz, takže kein stress, jak já říkám

A nebo vám tam hodím svýho psa a půjdu si zařídit potřebné (on si ani nevšimne, že tam nejsem, když si bude hrát). A zabiju dvě mouchy jednou ranou, pivinnosti i zábavu pro psa

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
ať to tu nespamujem, založila sem nám téma

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 15:17
- Nahlásit

Ahoj všicí, konečně mi dorazila přepravka do auta, můžeme jezdit na výlety. Teď už jenom doufat, že Adámek moc nepřeroste, aby tam měl co nejvíc pohodlí - na goliji to určitě stačit nebude

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:02 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Marvithall Expromt

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 08:28
- Nahlásit

gabifi

zdravím, jak snáší cestování v přepravce?
ááá ty plesnifky sou tak bájo.

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 08:31
- Nahlásit

Musím se vám tu pochlubit! šelta se přestala bát kola a tak můžem jezdit na vyjížďky.. uff, aspoň nemusim běhat..jupí.
Taky je berete na kolo?

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:22
- Nahlásit

gabifi
ten je nádhernej? odkud je?

elni
tak to gratulace. náš se nikdy kol ani nebál. dřív jako prcek spíš měl tendence za nima utíkat. na kolo ho neberu páč tu za prvé není moc kde - nejdřív by člověk musel ujet nevím kolik km, aby se dostal do lesů a druhák to moje kolo je v šíleným stavu ;)
včera se nám na chudáčka vrhnul zas NO. už sem si stěžovala v topicu pro nas.ané. doufám, že nebude mít nějaký trauma z velkých psů.

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:27
- Nahlásit

elni
zdravím, jak snáší cestování v přepravce?
Přepravka super, chvilku se vztekal a pak toho nechal.

Taky je berete na kolo?
neberu psy na kolo, páč na kole nejezdím (tak jednou za 10 let). Mi bude bohatě stačit, když za kolama nebude běhat a blafat na ně - to mám zatím smůlu.

helps
hezký fotky kradu na fejsbúku

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:31
- Nahlásit

helps
Na kolo je ještě malinký To ani nezkoušej, nebo uvidíš

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

Biluška

neboj, kolo stejně není, jak říkám ;)

gabifi
tak to jo. a víš čí to je pes nebo tak?

já chci taky krásné šeltí video jako má tenhle pes
http://www.youtube.com/watch?v=5shEMP7DJfY&hd=1

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:00
- Nahlásit

helps
Darlina se bojí čehokoliv,co jí zrovna přijde na mysl,ona je taková samostresovací a jak se jednou zacyklí ve stresu je konec... pak je nebezpečná i větší kytka, jinak je celkem vyrovnaná, teda když není období cyklingu. Jediný čeho se nebojí sou velcí uslintaní psi, od těch by se nejradši nechala celá voslintat, popř. i sežrat.. Jo ale pozor, největší zlo je lítající igelitová taška, ta by totiž šeltii zvládla kousnout, možná roztrhat!

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:02
- Nahlásit

gabifi

a proto se ptám majitelů KK... jsou taky dost stresovací?

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:07
- Nahlásit

elni

tak to Ajánek je hrdina. On teda srab je taky, ale když se bojí, tak to končí tím, že na to zuřivě štěká. Tuhlec štěkal na krabici, která se válela na hřišti přestal až když sem ke krabici došla a stoupla si na ní, tak chvíli okouněl a bylo to v pořádku. Naštěstí cyklisti atd. to mu spíš přijde zajímavý, ale neštěká a už se za nima ani nehoní,.. to víš igeliťák to není jen tak pro šeltičku dost nebezpečná záležitost.

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:20
- Nahlásit

helps
rozhodně a víš kolik je takových věcí co sou nebezpečný, no hafec, pokaždý něco jinýho.. většinou ale piškot zabere, tak není čeho se bát.. buď ráda, že je takový hrdina, aspoň s ním půjde dobře cvičit .. ta naše má zákaz štěkání, ale často se neubrání... třeba běžící děti je potřeba vyštěkat a zahnat od stáda...
Co s ním chceš dělat? cvičák, agility?

Billy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:33
- Nahlásit

elni

třeba běžící děti je potřeba vyštěkat a zahnat od stáda...
Tak to moje KKčko je to samé, i když už občas nechá nějaký dítko proběhnout bez hrůzostrašného řevu . Jdoucí dítě je neškodný.
Ale člověk celej v černým, nedejbože na skejtu, infarktovka . Igeliťák, papírová bedna, taky už občas zvládá celkem v klidu, ale nesmí s tím pohnout vítr
Ale čeho se lekne příště, to ví jen on sám, páč to může bejt i to, co rok míjí bez povšimnutí
Nejste v tom děvčata sama

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:34
- Nahlásit

elni

Jóó to je jasný. Všechno se musí štěkotem ohlašovat. Občas ho to bere a štěkne i po lidech, ale to mu netrpím už vůbec. A na tom, aby přestal řičet i po psech pracujem též. Třeba v noci ,když vrčí někam do tmy, tak to víš to ho nechám. Jen ať brání a hrozí.... ale aby řval přes celou ulici na každýho psíka to zas nemusí. Ačkoliv von už i tak je lepší. Občas už štěkání vynechává úplně a jen se s nima očichá.
Co se týče plánů, tak cvičák určitě ne. Zrovna dneska mám chuť ho zlíbat, jakej je to šikulka. Přivolání má už bych řekla hodně ke 100% [ačkoliv je jasný, že pes je jen zvíře a nikdy nevíš přijde už i když je začichanej nebo když vidí psa], chůzi u nohy trénujeme tak šest dní +- a taky už je v tom hodně dobrej Takže pro mě už zas tak cvičák nemá smysl. Přivolání, chůze u nohy, sedni, lehni a tydle základy máme, tak to je hlavní. Taky nevím jak na kterým cvičáku jsou trenéři dobrý. Já sem spíš pro pozitivní trénink, spíš s klikrem a tak. Na šeltíky to na konec skoro ani jinak než po dobrým nejde. A třeba u nás určitě s klikrem netrénujou Tam je to samá obrana jenom.
Jinak teda bysme rádi zkusili nějakej sport právě buď agility, možná frisbee... Zas nějaký velký ambice nemám, ale je to aktivní pesan, tak by to chtělo nějakou zábavu

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:55
- Nahlásit

helps
tak to jo. a víš čí to je pes nebo tak?

nevím komu patří

Akimek (to je šeltička, co nám v zimě umřela) byl v dětství taky vyštěkávací. Šli jsme po lese, děsnej alarm a on se tam válel nový papír, co tam včera nebyl.
Adámek je to samý, doma vyštěkává i mrtvý vosy na podlaze

Jo a moje KK je hodně lekavá, třá když vedle něj něco žuchne, vyskočí klidně i do pěti metrů. Akimek lekavej nebyl vůbec, kdyby vedle něj spadnul traktor, ani by nemrknul.

Jo a můj KK lovil skejtbordisty a bruslaře skoro do 6 let. Kolaře a běžce lovil jenom jako štěně

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:21
- Nahlásit

gabifi

nevím komu patří
no to neva. jen mě to tak zajímalo. ale určitě je to nějakej šampion

Jó, oni asi šecky šeltičky takhle hlásí. Holt je to pro ně přirozenost. Ohlašujou každý potenciální nebezpečí. Vy se smějete ale co kdyby se igelit zvednul, obmotal se vám kolem hlavy a udusil Vás Oni dobře vědí, proč Vás na to upozorňují.

To mě překvapuje, že KK taky takhle štěkají nebo, že ta tvoje se leká. Sem si myslela,že sou jak DK tak KK mnohem vyrovnanější a klidnější, než šeltice

Jo, skejťáky Ajík taky docela špatně nese. Sice teda jsme jednu holku viděli jen párkrát a to ještě ani nebyl moc vychovanej, ale hned se k ní rozbíhal. Bruslaři taky docela ok. Sousedovic holka se učila na bruslích a my jsme byli u toho a ani si jí moc nevšímal. Je ale pravda, že jezdila dost pomalu.

A tady ještě jedno šeltí video od tý samý slečny jako to předchozí. Můžete zkouknout její profil na youtube, má tam dost hezkých videí s jejíma šelťuchama
http://www.youtube.com/watch?v=0p--4mF__08

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:42
- Nahlásit

jelikož v místě působiště nemám kolo jak doma, tak šeltice běhá i u bruslí, tudíš jí bruslaři nechávaj klidnou. I když byl to záhul jí naučit, že to není ani v nejmenším nebezpečnej dopravní prostředek..

já mám prostě slabost pro kraťandy, teda i šelty a ještě kelpiny mi nejsou lhostejný, ale na to mám ještě pár let čas, až vycepuju toho pošuka... teď zrovna spí na zdi, jestli se chladí?! leží na zádech-malým kouskem šeltiího těla a zbytek má položenej na zdi..

helps
frisbíčko sme chtěli taky zkoušet, leč princezna nepochopila, že se to chytá ze vzduchu... tak ji trenujem na chytání míče(je míčková) ze vzduchu a třeba jednou přijde i nebezpečný talíř

elni
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:47 - Změnil/a: elni
- Nahlásit

chodím se občas kochat na zíppu

http://www.rajce.net/f228481074

majitelka promine

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:52
- Nahlásit

Dotaz-BOC má rtg na dkk minimálne v 1 roce nebo nejak jinak..?

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:33
- Nahlásit

helps
no, já myslím, že lekavost v přiměřené míře je přirozená věc. Když jdeš zamyšlená po prázdný ulici a najednou ti někdo houkne do ucha, taky se lekneš. Jde o to, jak rychle se pes z leknutí dostane zpět do normálního stavu a jestli v tom leku nemá tendence napadnout nebo kousnout. Většinou čím starší pes, tím rychleji jde zpět do klidu.
Naše šeltie byla speciál a jako vzor chování bych jí určitě nedávala. On byl tak v klidu, že se nezvedl ani před přijíždějícím autem

helps
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:36
- Nahlásit

gabifi

no jasné, to je zase pravda, že naopak je nepřirozený pokud se neleká vůbec

elni

pěkný fota. líbí se mi ten jejich malej talíř - hero pup. taky by mě zajímalo jestli ten náš malej bude schopnej chytat ze vzduchu

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:43
- Nahlásit

helps
jsem právě zvědavá na malýho Adámka, do který kategorie bude patřit, ještě nezažil žádnej alarm, při kterým by musel vylítnout, jenom zvonek

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:44
- Nahlásit

grooggy
nevím, jestli je tady někdo s chovnou BOC s RTG kyčlí. Asi neporadíme.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:48
- Nahlásit

Čau, jak se vede?
Sem nějaká smutná, v sobotu jsem viděla moc moc smutných pejsků, co hledají páníčky na Snu zvířat. Strašně se mi tam líbila jedna čubinka, ale už mám doma dva psy. Nakonec mě kamarádka odtáhla. Taky mě odtáhla od koček , byl tam strašně mazlinkovatej koucourek Macík . No jo no, nemůžu mít doma všechny.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání