| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
helps
Upřímně? Nemám zkušenosti ze cvičáků - jen poslouchám a ptám se a zkoumám ceníky - takže jaksi agilitypark jsem vyškrtla první, protože nic dražšího v ČB není
A co tak nad tím přemýšlím, asi o žádném cvičáku jsem neslyšela veskrze pozitivní hodnocení výcviku a trenérů agility - buď to kazil trenér, nebo plac, nebo překážky, nebo klub....
Na druhou stranu tu ale asi ani není žádný vysloveně špatný cvičák, kde by ti psa zprasili (aspoň jsem zatím nic takového nepostřehla)
Takže když už jsem se vykecala, tak se vyjádřím konkrétně k sobě - nefixuji se na určité kynologické cvičiště, nýbrž na konkrétní holčinu, která mě trénuje a jsem maximálně spokojená, ikdyž už jsme na asi třetím cvičáku, měli jsme dva měsíce "vynucenou" pauzu, kdy nebylo kde trénovat,.... pořád mi to za to stojí
http://treninky.webnode.cz/
Biluška
Znáš tu někoho z Budějc?
Já trénuju u Nikol Hortové - běhá SA3-ku s KKCHŠ Joyem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:09
- Nahlásit
Dines
Nikol znám jenom podle jména, jinak ne. Z Budějic tuším je Alea, ne? To byli super holky, ale vůbec netuším essi ještě existují a pracují. Vím, že Sabča se snad vdala do Prahy...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:19
- Nahlásit
Biluška
Alea tu stále je, ale v jakém složení nemám moc tucha...
Ale určitě bych se vrtla radši do Aley, než do Agilityparku (hlavně kvůli finanční stránce) a Hurikánu (tam je to možná fajn, pokud se ale agility nechceš věnovat pořádně a nechceš se něco pořádně naučit - na vylítání to stačí - a nebudu pomlouvat - začínala jsem tam )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:27
- Nahlásit
Dines
No tak Hurikánu bych se vyhla obrovským obloukem. Nechápu jak může někoho učit běhat někdo, kdo sám prdlačku umí
Agilitypark neznám a netuším.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:32
- Nahlásit
Biluška
Verču Hrušků určitě znáš
Akorát pokud vím, tak je momentálně v očekávání, a ani si proto letos nebere halu na zimu...
A Hurikán je holt Hurikán no.... loni to pro mě byl impulz začít agilitit - konečně někdo, kdo se mi přizpůsobil časama tréninků, v tý době jsem na to ještě finančně měla... a aspoň jsem zjistila, že mě to opravdu baví a chci se tomu věnovat víc a líp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:42
- Nahlásit
Dines
Verču Hrušků určitě znáš
jo jo, tu znám
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:44
- Nahlásit
Biluška
Tak tý je agilitypark http://www.smart-web.cz/agilitypark/
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:57
- Nahlásit
Dines
My teď nechodíme na agility ale jen poslušnost - spíš školka pro štěňata, takový ty blbinky. Agility chcem až na jaře a Hurikán mi byl hodně nedoporučen několika lidma od místních. Že vedoucí je tak trochu nerv a sama to nemá v pořádku, tak natož aby někoho učila...
Verča Hrušků mi naopadk byla doporučena, ale s tima prachama je to blbý no.
Alea prý zase má hodně lidí a než se tam vystřídají, tak je to prej docela špatný. Nevím, vlastní zkušenost nemám.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:02
- Nahlásit
Biluška
Tyjo, no nestraš mě Co dyž von si najednou postaví hlavu a stane se dominantním vůdcem? co potom? dyť von už teď se vrhá pejskům na krky... ještě začne s lidma a to bude konec! On byl dycky takovej dominant neuvěřitelnej. Přece jenom je to šeltie, né žádnej pitomej ridžbek
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:05
- Nahlásit
helps
S tím co si tu vypsala bych souhlasila...kolik že je prckovi?
Právě proto chodím k Nikole a jsem velmi velmi spokojená
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
Dines
Prckovi je sedm měsíců ... takže už to zas takovej mimísek není
a ta Nikola je co zač?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:15 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
helps
Nikol je prostě Nikol
Hrozně fajn holčina, co už nějakej čas běhá s kavalírkem (běhají ve trojkách), a teď (no teď - loni) si pořídila kelpii a od příštího roku začne závodit i s ním....
Něco se o ní asi dočteš na stránkách, ale jinak nevím co bych o ní řekla - je příjemně akční, aktivní, flexibilní, není jí líto investovat čas ani peníze do svého zdokonalení a do našeho tréninku....pro mě supr kámoška a osoba, co se jen tak nevidí - už i jen z toho důvodu, že na trénování psů nevydělává (od nového roku si snad konečně začne nechat platit )
A malej už teda fakt není - myslím, že byste mohli klidně začít agilitit už v zimě Nikča by ti povyprávěla co se dozvěděla na semináři s Finama
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
Dines
a kolik chce Nikča za to agi? a v jakou dobu se trénuje?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:52 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
helps
http://treninky.webnode.cz/treninky/rozvhr-hodin/
proklikej se tím
A ohledně financí to tam najdeš taky....zhruba
Jsi na facebooku? Edit: přidala jsem si tě do přátel
Zvláštní jak mají všichni jako mail přezdívku a na seznamu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
Dines
čili 300 a pak ještě něco pro Nikču jo?
Tedááá. No už sem si tě přidala zpátky. Teda seš to ty s tím divným prasátkem v ikonce? njn... tam se hledá samo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
helps
Tssss - prej prasátko - hrošík je to
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
Dines
ale houby... dyť vypadá jako takovej čuník
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
helps
Co dyž von si najednou postaví hlavu a stane se dominantním vůdcem? co potom?
No to potom bude průser, naštěstí to nemáš daleko do Kraje věčného léta
Hele a víš co, on mě Ajan jednou kous .Gdyž mu byli teprf tři týdny Ten bude ultradominantní
A na agi samozřejmě malej není, tunel uměl uš když mu bylo šest týdnů
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
Biluška
Takže říkáš, že základy už má, tak může rovnou do pokročilých jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
Dines
Takže říkáš, že základy už má, tak může rovnou do pokročilých jo?
Jistě, koukni jak přemýšlivě se soustředil na skočku
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Biluška
Co a kde to je? Kraj věčného léta?
No nekecej! Tagle malej byl a tagle vodrzlej. No jako musím říct, že když o tom mluvíme... Ajínek si myslí, že mě může okusovat jak nějakou ovci a normálně mě pase A okusuje mě jako dost často. Si zvykl, že cizí pejsánky okusuje a hopsá po nich dokud neběží.. Má zvláštní způsoby. Jesi my nejsme už napůl cesty do pekla... néééééééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
helps
Co a kde to je? Kraj věčného léta?
To nevíš? No to je přece u Rudínka Desenských u Péjřimova
Tagle malej byl a tagle vodrzlej
jo jo, děsně drzej byl. Taky na mě štěkal když se mu zdálo,že se s tou krupicí moc flákám
Jesi my nejsme už napůl cesty do pekla... néééééééé
To asi ste Spíš teda na třičtvrtě
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
Biluška
Jistě, koukni jak přemýšlivě se soustředil na skočku
Si si jistá, že neusnul?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:48
- Nahlásit
Biluška
jo Rudánek. Tak to věřím, že tam je krásně pořád.
Tak koukám, že Ajsánek byl miláček už vod mala To na mě si taky štěkně ať mu koukám navalit svojí večeři nebo mě rafne ...
a taky když chce ven, tak kňourá a kňourá dokavaď nevyjdem ze dveří. Pořád mi do něčeho kecá potvora
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:16
- Nahlásit
helps
a taky když chce ven, tak kňourá a kňourá dokavaď nevyjdem ze dveří. Pořád mi do něčeho kecá potvora
To pochytil od tety Bon-Bon . To je nejukecanější pes na světě
Dines
Si si jistá, že neusnul?
Jistěže nespí, přemýšlí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 14:16
- Nahlásit
Tady chcípnul pes, nebo co?
Tak aspoň napráskám helps, že jde příští týden už na trénink
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:34
- Nahlásit
a helps se to dozvěděla dneska večír z druhé ruky
kde jsou fotky Lajenky a Lassie???
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
helps
a helps se to dozvěděla dneska večír z druhé ruky
A já za to jako můžu jo?
Máš předvídat
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:54
- Nahlásit
Dines
No kdo za to může je klíčová otázka a já předvídám. Já předvídám až se ze mě kouří. Předvídám předvídatelné, ale když je něco nepředvídatelnýho, tak to přece nemůžu předvídat. No to dá rozum přeci...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:05
- Nahlásit
helps
A co je nepředvídatelnýho na tom, že když se kontaktuješ s trenérkou agility, že pak půjdeš na její trénink?
|