Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:33
- Nahlásit

Biluška
jo tak někteří by se toho asi nedožili když si vezmeš, že Konča má 4 roky a jsme ve dvojkách, než budem ve 3 a ještě tam 4 roky vydržet bude Koňa v důchodu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:36
- Nahlásit

Shelticka
No tak taky není nikde dáno, že ten titul musí dostat každý,že jo . V tom právě spočívalo jeho kouzlo, že ho měli jen ti nejlepší. Kdežto teď Ten povinný přestup do trojek to samé. Představ si, že podmínky pro přestup splnila dokonce i bláznivá Puma. Vzpomeň si jak blbě běhá (nijak se to nezlepšilo, spíš naopak). Jeden běh z tisíce se jí náhodou podaří a MUSÍ jít do trojek Větší ostudu si neumím ani představit.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:40
- Nahlásit

Biluška
fákt? to ani nevim, že se musí povinně do 3, ale těch zkoušek se musí plnit myslím 5 ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:49
- Nahlásit

Shelticka
to ani nevim, že se musí povinně do 3, ale těch zkoušek se musí plnit myslím 5 ne?
Pokud vím tak furt tři. Pět jich bylo na kvalifikaci na republiku. A věř tomu, že tři na bednu s pěti trestnýma není žádný problém. Když to dokáže i Pumice
Pak ti běží roční lhůta a po ní do trojek prostě musíš. Dřív, když běželi trojky tak to byl pro všechny svátek, všichni se koukali. Teď se půlka závodníků sebere a jde na oběd. A maj pravdu, kolikrát se na to koukat ani nedá

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:52
- Nahlásit

Biluška
tak to se musim podivat do řádu, myslela jsem že 5 zk a 0 tr.b., to tím pádem mám myslim splněno jestli je to tak jak říkáš... no já taky někdy hledím, co je v trojkách za psy, div se to tam neplazí, hlavně, že to mají čistě

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

Shelticka
myslela jsem že 5 zk a 0 tr.b.
Pět čistých bylo fakt na republiku. Do dvojek jsou tři, do třetího místa na výborně. Do trojek tři, do třetího místa čistě.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:59
- Nahlásit

Biluška
aha tak já už v tom mám fakt zmatek tak toto je v řádu "Postup z A2 do A3 je možný po pěti splněních zkoušky A2 na výborně bez trestných bodů (za chyby, odmítnutí a čas) u dvou různých rozhodčích, s umístěním do třetího místa. " a pak "Pokud v daném roce tým neabsolvuje zkoušky agility A3 alespoň třikrát s hodnocením výborně (bez trestných bodů), s umístěním do třetího místa u dvou různých rozhodčích, nemůže být platnost karty obnovena pro další rok."

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:04
- Nahlásit

Shelticka
Fakt pětkrát? No tak to je dobře . Jsem si teda ani nestihla všimnout kdy to zase změnili . Se teda omluvuju za mystifikaci.
Je fakt, že jeden výbor měl to měnění řádů jako koníčka, poměnili co se dalo, některé řády stihli i třikrát

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:08
- Nahlásit

Biluška
no a kdo se v tom má pak vyznat už jsem myslela, že dneska mám šťastný den napřed po roce a půl zjistím, že můžu do třídy vítězů a už jsem si začínala i myslet, že můžu i do trojek

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:17
- Nahlásit

Shelticka
Štastný den mám já, páč s tím magorem do trojek nemusím . Můžem zaběhnout ještě dvatisíce zkoušek - páč každou tisícátou udělá pořádně .

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:56
- Nahlásit

Nabídka kolie dlouhosrsté ve Slavkově - viz:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_35.html#7

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:47
- Nahlásit

počasí naprd, tak aspoň jeden plyšák pro radost

Za barákem zorali pole, říká se tomu hluboká orba a Adam tam zapadne úplně celej.

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:00
- Nahlásit

Biluška

Já mám natočenýho Ajsíka heč

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:44
- Nahlásit

Dines
No tak nebuď škrob a naval přece

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:47
- Nahlásit

Biluška
A co za to?

Tady to máš
http://www.youtube.com/watch?v=J7KyWps7vXY

helps
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Dines

Nééééééé! Teď mě Biluška přijede zmlátit poněvadž jsem nemožnej psovod...

gabifi

Ten je čananej... jůůů

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:01
- Nahlásit

Dines
kuju paní

helps
No tak na začátek to není tak úpa nejhorší

Akorát bych ti poradila svázat si vlasy do culíku, ať se ti tam nemotají a vidíš pořádně na psa. A za druhé - běhej "na bočnici". Ta tyčka uprostřed patří psovi, tvoje jsou ty bočnice na kraji. Ty běžíš jakoby na tyčku a těsně před ní uhneš na bočnici. Pes přesně kopíruje tvůj pohyb, tímhletím ho vytlačíš z optimální dráhy.
Vždycky lidem na tréninku pouštím Hříšný tanec . Jak je tam ta pasáž jak ji učí tančit, ona mu furt šlape na nohy a on jí říká "tohle je můj taneční prostor a tohle je tvůj taneční prostor" . U agi je to stejné. Je tam tvoje dráha a psova dráha. On neleze do tvý a ty nelez do jeho

helps
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:10
- Nahlásit

Biluška

Já vím když ono je to těžký se snažím, aby neuhnul a pak je to ještě horší... ale vynasnažím se a snad to bude brzo lepčí Hříšnej tanec, ááá... to se mi líbí

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:30
- Nahlásit

Biluška
Vždycky lidem na tréninku pouštím Hříšný tanec . Jak je tam ta pasáž jak ji učí tančit, ona mu furt šlape na nohy a on jí říká "tohle je můj taneční prostor a tohle je tvůj taneční prostor" . U agi je to stejné. Je tam tvoje dráha a psova dráha. On neleze do tvý a ty nelez do jeho
Hééézký - budiž ti útěcho, že tohle do nás vtlouká Nikol od začátku - jen u někoho je ta úspěšnost menší (teď nemyslím Helču).
Myslím že si dobrá - jen já bych na Ajsíka neměla nervy a poté co by se mi potřetí zahryz do nohavice, nebo rukávu bych mu udělala leteckej den

helps
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:49
- Nahlásit

Dines

Myslím že si dobrá - jen já bych na Ajsíka neměla nervy a poté co by se mi potřetí zahryz do nohavice, nebo rukávu bych mu udělala leteckej den

Jóó jóó... Hele ale teď už je to lepší. Řeknu mu ne a zastavím se a on čumí a čeká co bude dál, už to není jen bezhlavý uhryzávání mojí nohy. Myslím, že už chápe, že to není hezké a že se to nedělá. Uvidíme ve středu. Zas mě na jednu stranu těší, že je vidět, že ho to i baví. Ono nakonec ty nej psi sou dycky takový trochu magoři. Vem si třeba Dishe Celou dobu tam ječí jak pominutej a jak je na dráze, tak to je pohled potom.. Na ten jeho štěkot zas nemám nervy já
U Ajse mi nejvíc štve, když něco sbírá nebo ignoruje přivolání a jde se seznamovat se psem. To žraní považuju za životu nebezpečný, ale to hryzání si myslím, že už bude ok. Uvidíme ve středu no

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:54
- Nahlásit

helps
Dish byl i celkem normální, než se odněkud dozvěděl, že bude krýt, a zapomněli mu říct cožeto bude krýt, takže nakrejvá a přivlastňuje si úplně všechno
Ale jo, Dishík je prostě raketa no... na jednu stranu je to výhoda, na druhou stranu s nim Nikol trénuje odmalička , a teprve poslední měsíc ten pes vypadá, že bude k něčemu dobrej, a že se mu v hlavě začal líhnout mozek
Jsem zvědavá, jak se bude vyvýjet dál

helps
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

Dines

Jóó je fakt, že na fenky je docela udělanej. Ale řval i na tom našem tréninku, kde Dafka nebyla. A to mi Niky říkala, že řve hlavně kvůli ní ale tak jak říkáš, pro něj je teď asi fena jako fena...
Ale mě přišel super i z toho jejich videa Dish a jeho agi začátky - a to už je myslím pár měsíců, co to Niky nahrála no ať je to tak či tak, na překážkách se mi moc líbí a zas je to fajn, když do toho pes jde s radostí a plnej energie... Ajík mi sice občas pěkně leze na nervy, když sem skoro mrtvá a on si okolo hopsá a čeká, co že se jako bude dít ... ale aspoň se s ním člověk nenudí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

helps
U Ajse mi nejvíc štve, když něco sbírá
mám taky sběrače. Dnes sbíral nějaký zblitky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:50
- Nahlásit

Sem: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_5875.html#26
jsem dala malé zvířátko, které vypadá jako x šeltičky. Moc roztomilé a krásné na pohled.

helps
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:05
- Nahlásit

gabifi

aspoň v tom nejsem sama ono je hlavně blbý, že tady na sídlišti to pohazujou lidi i schválně... zabít jako

Ajánek je čím dál tím vyčůranější. Teď aby teda nevypadal jako neposlušnej pes, tak mi za psama neutíká, ale stoupne si, ignoruje mě a čeká až k němu dojdou a pak na ně vyskočí... to je hrůza

elni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 07:39
- Nahlásit

elni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 07:40
- Nahlásit

poprvý sme byli na flyballe

helps
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:51
- Nahlásit

elni

já tu fotku nevidím :/

elni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:30
- Nahlásit

helps
a když klikneš na ten "obrazek"??
je pravda ze me se tam taky nezobrazil,ale kdyz na nej kliknu tak se objeví galerie na rajčeti..

helps
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:37
- Nahlásit

elni

me se hlavne nezobrazuje vubec nic, jen prazdnej prispevek

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání