Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Tery89
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:19
- Nahlásit

Podstatné změny už asi ne, ale trochu se ještě dochlupatit může si pamatuju že bráchovo borderce se nejdřív ze všeho ochlupatil krásně ocásek a pak až to ostatní. Od těch 7-8 měsíců už se na ní nic moc,nemění co se týče srsti. Moje štěně je ještě prcek, tak tam zkušenost zatím nemám

elni
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 15:19
- Nahlásit

helps

to je malé krůtě! je to úplně krutá mini golie.. jen aby byla pravdivá ta informace s pubertou, protože ona mu vyloženě kouká z očí

jo díkec, za stránky na klikr

helps
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

elni

Hehe, ta druhá fotka taky dyž sem viděla tak si říkám, sakryš gólie S tou pubertou mě nestraš .... on je to hroznej rarášek. Každý bláto, klacík, papírák... všechno ho hned hodí do takový nálady. V poslední době ho moc baví po lese lítat tryskem v kruzích
Všichni kdo nás potkávají ho ale děsně milujou a on je, tak z toho mám radost A je fakt, že všichni říkají, jakej je to rošťák... páč je fakt divokej, když se rozradostní.
Jinak ho ale musím kluka pochválit. Je to šikulka. Teď i když už je na půl cesty k psovi, tak hvízdnu a vrátí se zpět
Taky se během dvou dnů(myšleno 2x jsme to cvičili) naučil celkem složitější trik "styď se"...
K jeho osmiměsíčnímu výročí mohu prohlásit, že Biluška odchovala krásně vyrovnaného pejsánka milujícího celý svět a je to zkrátka můj splněný sen, který vyniká nesmírnou krásou a nevídanou inteligencí tak!

elni
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 19:31
- Nahlásit

helps
to je supr, že z něj máš radost! a to počkej jak těma krásně zablácenejma packinkama skočí na tvý kalhoty... ty jo tak to ste fakt dobrý, když už toho umíte tolik ;)

helps
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 19:49 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

elni

jóó na to skákání čekat nemusím, to dělá často naštěstí nosím džíny jen na venčení, tak nevadí...
no hele tak my toho zas tolik neumíme páč ho zanedbávám. právě, že z těch hezčích triků umí jen úklonu a teď sem ho učila to styď se... ale začnu s ním zas makat víc, ať má hlavičku zaměstnanou. super je, že šeltičky jsou fakt chytrý, takže mu stačí párkrát procvičit něco a je to.

EDIT: Ještě mám dotaz - jak je vhodný pečovat o tlapky v zimě? U nás už máme sníh a slyšela sem že je třeba dobrý zatřihnout chloupky mezi polštářkama a něčím namazat???

elni
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:20
- Nahlásit

helps
Jojo, znam, ja mela desnou praci s vyskakovanim do naruce a kdyz se to naucila, tak sem to vsude predvadela jj, ja mam s Darli obcas problem s tou jeji trubkovitosti, ale mas pravdu, sou supr.
K tem tlapkam, slysela sem, ze se mazou nejakym olejem a zastrihavani chlupu urco.

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

helps
Nevím - Já pudlíkům tlapky na zimu důkladnějc vyholuju a nemažu ničím - naštěstí Budějice zas tak přesolený nebývaly.
Jinak se maže třeba klasickou indulonou, sádlem, nebo podobnými mastnými výživnými mazadly.

Zanáš knížku 101 psích triků?

helps
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

elni Dines

Aha, tak možná taky zkusím přistřihnout... a máznout

Tu knihu mám v PDF formátu v pc. Ale už dlouho sem do ní nekoukala zas budu muset asi.

helps
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:10
- Nahlásit

Tak ta naše malo gólie taky poznala sníh

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

Jimmi
paní hlásím,že dneska jsem od letáku našla kratandu s se slečnou a vyšlo najevo že tě zná i jimmiho a endyho

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 21:28
- Nahlásit

brezen2008
no vidíš!
a jak se jmenuje slečna a kraťanda?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 22:28 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Jimmi
to nevím
ale zjistím,bydlí co nosím letáky,takže určo zjistím

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:45
- Nahlásit

Je tu někde Helps? Schválně essi pozná kdo je Nýna a kdo je Lajenka

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 06:32
- Nahlásit

Biluška
můžu si taky tipnout? můžu můžu? řekla bych, že vlevo je Winka

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 06:58
- Nahlásit

Shelticka
Můžeš . Z které strany vlevo?
Tak jinak je Nýna ta co má na čumáku sníh, nebo ta co nemá?

elni
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 07:26
- Nahlásit

Biluška
já tipuju na Nýnu tu se sněhem!

jupí tipovací soutěže!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 07:32
- Nahlásit

elni
OK, píšu si Nýna se sněhem a ještě počkám až si tipnou ostatní

helps
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:20 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

To je hrozně těžký Ty jsi jí držela v utajení a teď mi po osmi měsících ukážeš fotku a mám hádat jo

No tak snažím se na to jít logicky ale moc mi to nejde... Když srovnávám s Ajsím podle kožíšku, tak se mi zdá že Lajla by byla ta bez sněhu.. Když ale uvážím, že Nýna už by mohla bejt trošku rozumnější a ne jako Ajan, kterej všude kde může narve ten svůj čumec do závěje, tak ... Tak bych zas řekla, že jesi je Lajenka jako AJánek tak čumák od sněhu by měla mít ona Tak a teď babo raď!
No tak řekla bych teda, že Lajenka je ta bez sněhu, ale je to čistě střílení od voka

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

Máte pravdu holky, Nýna je ta se sněhem, Lajenka je bez sněhu

helps
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:26 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

Otázka ale zní zda-li TY poznáš, která je která

No která je která

Jééé a koukám, že máš na rajčeti spostu pěkných fotek..
Kuči kuči, ta by se Ajánkovi móóóc líbila. Taky jí z vočí kouká tisíc čertů

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:32
- Nahlásit

helps
Otázka ale zní zda-li TY poznáš, která je která
No.....většinou je rozlišuju podle toho, že když zařvu "která ludra to zase byla!!!" tak Lajena s provinilým výrazem zdrhá, zatímco Nýna kouká na mě a má děsně ublížený výraz, že je v tom nevinně a já na ni řvu

helps
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:04
- Nahlásit

Biluška

Ale zasejc mi připadá trošičku tmavší Lajenka. Asi po tatínkovi. Takže se to možná ještě dá poznat, pokud není člověk rozespalej ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

helps
jasně, že se dají rozeznat, dyť je každá jiná . Jenom na první pohled vypadají stejně. Akorát když se hemží tak si je občas spletu . Základní poznávací znamení je ocas. Lajda má bílou špičku, Nýna ne

helps
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:32
- Nahlásit

Biluška

Aha, tak s tím ocáskem je to jednoduchý
Ale s Ajánkem je to nejednodušší, ten je barevnej unikát

elni
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:32
- Nahlásit

Biluška
chudák puma, jak je na fotce úplně oddělená od šeltií leda že se jí bojej a proto se k sobě tak tisknou plánuješ od pumy pumata??

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:43
- Nahlásit

elni
chudák puma, jak je na fotce úplně oddělená od šeltií
Šelmyje se jí nebojí, ale Pumice se jich štítí . Je děsná individualistka a je nasraná, že s nima musí být na jedné fotce

plánuješ od pumy pumata??
Určitě ne. Jednak už jí táhne na osm, což je na první štěňata hodně pozdě a za druhé jsem je nikdy nechtěla, páč bych je neměla komu dát. A představa, že mi zůstane cca osm pumat doma páč na ně nejsou zájemci mi vyvolává husí kůži

elni
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

Biluška
tak to vypadá sakra dobře, bréca jedna
jj, dost sem se pobavila na puminejch histerkách takže pumu už nikdy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:57
- Nahlásit

elni
takže pumu už nikdy?
Ne ne, Pumice jsou tak jedinečné, že až nebude tahle tak si určitě zase nějakou pořídím . Ale to hned tak nebude, páč jsem si skoro jistá, že Bibinka mě přivede do hrobu

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:14
- Nahlásit

Biluška
Líbí se mi ta šelmyje, co je úplně napravo a není to puma. A líbí se mi ta fotka šelmyje od helps. A koukejte sem dát ještě nějaké fotky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:16
- Nahlásit

Gerda
Myslíš tu černou vedle Pumy? Jak mám vědět co je úplně napravo Ta černá je Bon-bónek, to je ta uprchlice co jsme ji na jaře hledali.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání