| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:53 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
na fotce je zrovínka Andíček a lovil páreček a ten tedy fšecko našel a fšecičko sežral
Jim nic hledat nechtěl a nechtěl ani nic sežrat i gdyž jsem mu to nakonec našla sama a držela u huby
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 15:11
- Nahlásit
Jimmi
na fotce je zrovínka Andíček a lovil páreček
Andíček je kouzelnej, jenom ten kyblíček mohl být trošičku větší
jsem mu to nakonec našla sama a držela u huby
můj pes nestopuje, tak musím já
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
gabifi
hele Andy s tím měl trochu práce, nejdřív musel vylemtat vodu, ve který ten párek plaval
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 09:45
- Nahlásit
Biluška
Biluš, toho 23.je to kde, a kolik přednášek jestli se mohu zeptat? (sova by určitě chcípla, než by vystála tu frontu)
S Renčou už jsem mluvila, každopádně tam půjdu s ní, aspoň se inspirovat jak to vypadá správně - pokud by bylo přednášek zase víc, prý mi ráda nějakou hodinu přenechá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:42 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
pokus zabavit čokly kousacíma kostičkama a botičkama z buvolí kůže opět skončil fiaskem. Tři hodiny lítačky po bytě v přesvědčení, že kost toho druhého je daleko lepší
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
to já sem zase pěkně vytočená, protože někteří pejskaři nevědí, jak se chovat... nejdřív si Ajík hrál s jedním voříškem v lese a vše ok, ale potom se ten jejich hajzlík rozjel a včera koupanýho psa mi furt válel v hlíně... tak dobrá, měla sem si ho odvést dřív, ale dyž už teda sem odcházela a psa si vedla na vodítku, tak ten chlap toho svýho nebyl schopnej chytit a on se pořád Ajse snažil obskočit, i když sem vlekla psa pryč, šel s náma čokl až k paneláku a páníček se belhal někde v dáli a šeptal si tam pro sebe "Nech toho, ty si ale zlobivej... " Jakože mě jentak něco nerozhodí, ale tenhle přístup mě fakt se*e. Ještě navíc mu ho tady taky klidně mohlo srazit auto nebo cokoliv, protože čokl lítal na volno okolo nás atd... No na zabití.
gabifi
S buvolíma kostma máme taky veselo. Sotva vytáhneme paty ze dveří, tak malamutka se vplíží k nám do pokoje a ukradne Ajsovi kostičku a odnese si ji k sobě. Dneska ráno totéž. Člověk si říká, že ještě chrní ale šla sem ven jen asi na 15 min. rychlé ranní venčení a ta bestie během ty chvilinky tu kost fakt ukradla Ona prostě mrcha čeká až vytáhneme paty...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:21
- Nahlásit
helps
Teda slečno, ráda si tě přečtu za pár měsíců až s Ajsím bude třískat puberta (pokud teda Biluška nevyšlechtila něco extra, co pubertu nemá )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
helps
Ona prostě mrcha čeká až vytáhneme paty...
dobrý nejsem v tom sama
My dnes při venčení potkali labrouše navolno, neměl ani obojek, když jsem ho shazovala z kluků, musela jsem upustit Adamovo vodítko, načež ho labrouš chytnul do huby a začal s ním tryskem lítat před barákem. Adam naštěstí stíhal, tak ještě pořád žije.
Já se snažím hlavní venčící vlně vyhnout, ale se štěnětem to jde blbě, protože potřebuje vyvenčit těsně před mých odchodem do práce.
Dnes jsem šla na radu kámošky do sekáče, že tam mají levný plyšáky. Stejně levný a navíc ještě hezký a nový mají v Levnývh knihách. Tak jsem klukům koupila plyšovou kočičku, když jim ty dovopravdické nedopřeju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:42 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
budou štěňátka KK po Jasmíně KL (Filipka na ní ještě nenašla chybu, a to je co říct!) a Kendýskovi (nejveselejší pejsek KK v Čechách)
zájemci hlaste se, přednost mají samozřejmě zákazníci, kteří chtějí aspoň 3 ks štěňat najednou
Foto dodám, až nějaký najdu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
Dines
No tak gdyť už mu bude za pár dní 8 měsíců a říká se že u malých psů ta puberta přichází dokonce dřív. Plus mi dost lidí říkalo, že jejich pes byl ojížděč už třeba od 4 měsíců. Kolem Ajse asi před měsícem šla háravá fenka a nezájem. Takže asi tak A jako navíc dyž vidím, že tomu druhýmu je to nepříjemný a ještě k tomu si odvádí psa na vodítku, tak si ho snad zavolám nebo taky připnu ne
Jinak buď si jistá že Biluška vypěstovala špeciélní druh psů - Ajánek je kolem feneček jako beránek ale jakmile mu řekneš akcééééé tak fenku obskočí a sou z toho štěňátka. Pak řekneš dolu, on jako správnej šlechtic hupne dolů a je to
gabifi
Hmm tak to taky zní bezva. Ty lidi jsou fakt na palici. Ale zas tam nebyl majitel, třeba to byl zaběhlej čokel. To není komu vynadat. Každopádně je dobře že to Adámek přežil bez úhony
Jo a ještě k dokonalosti toho celýho divadla - můj pes válenej v hlíně a znásilňovanej (i když si i běhali a hráli ze začátku) tak tam přišel ještě týpek se psem na flexině - do lesa!! na flexině a pejsánek si očividně chtěl hrát, takže krom znásilňujícího čokla přibyl ještě čokl škrtící nás všechny, jak pěkně obíhal v kruzích... No silná káva. Sem se těšila jak si v lese v klidu budem cvičit obíhačky a ono .....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:52
- Nahlásit
helps
A jako navíc dyž vidím, že tomu druhýmu je to nepříjemný a ještě k tomu si odvádí psa na vodítku, tak si ho snad zavolám nebo taky připnu ne
kde žiješ, lidi se proberou až v okamžiku, kdy se děje něco jejich pejsánkovi, ten tvůj je nezajímá
Ale zas tam nebyl majitel
majitel tam byl, ale psa měl pod kontrolou tak, jako kdyby tam nebyl
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:05
- Nahlásit
helps
Jsem neměla na mysli vojíždění, ale poslouchání - mě pes nic nevojížděl nikdy (mimo háravek) , ale poslouchal přesně do puberty a cca půl roku po konci puberty - teď už to radši ani nekomentuju
Jooo, a pokud chceš v lese klid, tak bych zkusila nějakej les uprostřed polí a luk, a né ten na konci sídliště
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:06 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
žádnej obrázek nevidim
Jim by se s labroušem porval a hotovo, zlaťáci jsou tak nějak lepší, známe dva a oba jsou v poho, vepřadoři jsou na zabití
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:53
- Nahlásit
Jimmi
žádnej obrázek nevidim
je to obrázek z mezinárodní databáze, nezobrazuje se. To víš, Míša je na fotky skoupá, tahle je od Terky
Jim by se s labroušem porval a hotovo
poslední rvačka nás stála operaci na oku, snažila jsem se vší sílou rvačce zabránit a u toho jsem pustila to vodítko. My máme každý týden nějaký zážitek s labroušem, pokaždý s jiným. Je jich tady jak nasráno, vychovanej není ani jeden a vláčet na vodítku 45 kilo blbce se nikomu nechce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
gabifi
u nás vláčej na natahovacím vodítku čokolabrouše, jmenuje se HUGO! a je nějakej vzteklej či co
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
Dines
Teda slečno, ráda si tě přečtu za pár měsíců až s Ajsím bude třískat puberta (pokud teda Biluška nevyšlechtila něco extra, co pubertu nemá )
To si teda piš, že vyšlechtila . Pubertu teda mít bude, projeví se v jeho patnácti měsících, dvou týdnech a třech dnech a bude trvat od půl čtvrtý do čtyř odpoledne Je to totiž speciální šlechtěná lýnije
helps
Na žádný kecy o pubertě nevěř, slušně vychovávané štěně nic takového nemá
A chudáka Ajánka pořádně hlídej Ježiš kam já sem ho to prodala chudáčka maličkýho Nějaký hnusný velký hnusodobři ho tam obtěžují Hned mu pořiď velkýho bodygárda co ho bude hlídat Ideálně Pumu
|
elni
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 18:56
- Nahlásit
u nás jsou vzteklí pudli a šeltie z nich nemá dobré pocity, v jejich hlasité přítomnosti odmítá všechno i piškoty. Za jediný bezpečný místo považuje moje nohy a při chůzi jí kolikrát ještě nakopnu, má to se mnou těžký. Lehké nakopávání praktikuju i na cizích pudlících i když dříve narozené ženy volají, "ona si chce jenom hrát, vašemu pejskovi neublíží" leda velký kulový! Vytrhaný šeltií chlupy mluví za vše. Už sem si tak nějak zvykla nepouštět psa na sídláku na volno, kéž by to dělali všichni majitelé svých zlatých, vzorných psů.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 19:22
- Nahlásit
gabifi
jojo, asi jsem naivní ale je pravda když jde o jejich pejsánka to je jiná.. ale dneska mi zas náladu spravila jedna starší paní co venčila lhaso apsu?! a říkala, že si jí taky pořídili lidi, který ji maj jako ozdobu v obejváku a vůbec se o ní nestaraj, tak ona že si toho pejska bere a chodí s ním do lesa atd... tak aspoň někdo je soudnej
Jo tak tj. Ha, tak to si měla majitele pěkně seřvat.
Dines
poslouchej Bilušku ta ti to vysvětlila. A Ajánek je moc čany a hodný a nic takovýho dělat nebude a basta!
Joo já polezu někam do polí. To jistě. Teď v tomhle humusným počasí .. To bych musela koupit nějaký obojživelý vozidlo asi.
Biluška
Ale kdééže... On je Ajánek jenom trošičku pitomej. Pejsek byl menší než Ajsí a dokonce i slabší kostřičku měl. Ale Ajánka dycky povalil a ten se zmohl jen na to že cenil zuby a cvakal. Kdo ví, možná už byl unavenej, ale vo život nešlo. Dyby to byl nějakej velkej čokl, tak to víš to bych si líbit nenechala. Tady sem čekala, že si s ním poradí Ajánek sám, ale ono asi ne.
elni
Tak já psa taky občas pouštím i na sídláku, chytám psa jen dyž vidím, že ty druhý je maj taky chycený. Nebo když se mi zdá pes nebezpečnej. Ale tady mají většina lidí jorkšíry, sem tam nějakej zlaťák, sem tam něco koliovitýho.. ale zatím naštěstí tady nikdo nepouští agresívní psy na volno.
Jednou akorát měla spolubydlící konflikt s nějakým chlapem, pač měla malamutku na volno a ta uviděla psa - nevim jestli to byl pit nebo co - ale pán ho měl na vodítku. Každopádně ona hned běžela odchytit malamutku, který btw není ani trochu agresívní a chlap ječel jak na lesy, ať si toho čokla veme nebo že jí zakousne ten jeho a pak jí tam ještě nadával, že příště toho svýho pustí a že jí psa zabije atd... No jako chápu, že to není nic příjemnýho mít agresora a když se k němu přiběhne očichat malamut, ale takovýhle scény kvůli tomu..
|
elni
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 19:42
- Nahlásit
helps
spíš jde o to, že je nemaj vychovaný, a to mě docela mrzí, ale líbí se mi, když maj nějaký města ve vyhlášce, že když má pes složený nějaký zkoušky, že se za něj nemusí platit.. pro někoho je to dobrá motivace k tomu aby chodil na cvičák...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Biluška
Pubertu teda mít bude, projeví se v jeho patnácti měsících, dvou týdnech a třech dnech a bude trvat od půl čtvrtý do čtyř odpoledne
Spočítal by mi prosím někdo přesné datum, ať se Helče můžu přijít smát?
Jo a dík za sovu - s Renčou už jsem domluvená - půjdu jí tam dělat křoví a učit se od profíků.
Ještě dotaz - pokud by měl někdo o přednášky zájem, kde se má hlásit? Jakožto MŠ která by chtěla vzdělávat své svěřence..
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 20:57
- Nahlásit
elni
Hmm. Tak to je dobrej předpis. Mě jako nevychovanej pes vadí pokud moc obtěžuje. Ale většinou sou to troubové, který si maximálně chtějí hrát. Ale taky se i najdou tací, kteří si je odvolají, tak to není tak hrozný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
Dines
Ještě dotaz - pokud by měl někdo o přednášky zájem, kde se má hlásit? Jakožto MŠ která by chtěla vzdělávat své svěřence..
U mě přece
Spočítal by mi prosím někdo přesné datum, ať se Helče můžu přijít smát?
Šmarjá jsou narozený nějak koncem března...šestadvacátýho myslím...uš nevím Bych se musela jít kouknout do papírů Určitě si pamatuju, že to bylo v pátek
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
Biluška
U mě přece
Takže asi ideálně dát odkaz na stránky a tam na tebe najdou kontakt že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
Dines
no třebas. Nebo máme takové hezké letáčky... ti jich příležitostně pár set na rozdávání pošlu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:19
- Nahlásit
Biluška
ti jich příležitostně pár set na rozdávání pošlu
Budu se těšit - papíru na podpal není nikdy dost
(tak jako pár bych jich asi rozdala, pár set by asi vážně bylo spíš do toho krbu )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:27
- Nahlásit
Dines
Bysem tě zbila, byli děsně drahý Radši ti nedám žádný, evidentně jsi nezodpovědná osoba
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:19
- Nahlásit
Jimmi
u nás vláčej na natahovacím vodítku čokolabrouše
bych byla štěstím bez sebe, kdyby u nás nějakýho vláčeli na vodítku
elni
Už sem si tak nějak zvykla nepouštět psa na sídláku na volno, kéž by to dělali všichni majitelé svých zlatých, vzorných psů.
Moje kolie chodí jenom na volno (on ten kluk opravdu poslechne na slovo), štěně vodím na vodítku, páč zatím poslouchá jenom když to nepotřebuju = když poblíž není vůbec nikdo a nežvejká zrovna žádný sajrajt
|
elni
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:00
- Nahlásit
gabifi
já vodím ve venčící špičce, páč se dost nerada(zato rychle ) nechávám vytočit blbcema.né že by šeltie neposlouchala, ale někdy má prostě takový slabý chvilky, takže jistota, večer má jen vobojel... zbožňuju když přijedem na Vysočinu a tam je tak krásně pusto
závidím kolii, hned si jednu běžím pořídit, cožes to řikala vo množstevní slevě??
Jak ste na tom se strážníky, u nás maj pocit, že musej dokazovat svou potřebnost a tak pokutují majitele se psy na volno..
|
helps
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:23
- Nahlásit
elni
U nás máme služebnu přímo na sídlišti, ale psi tu ofiko můžou prý být na volno. Takže to neřeší. Ale kamarádka mi říkala, že minulý roky hodně kontrolovali známky a jesi si lidi po psech sbírají, což mi oboje přijde v pořádku. Letos ale nekontrolujou ani jedno Prej ale loni třeba zastavili některý i třikrát za den aby známku zkontrolovali. Naštěstí pes na volno tu je prej povolen.
Ajsí poslechne SKORO vždycky. Bohužel je tam to skoro, ale zas si říkám, že má na blbinky ještě věk. Už i do psů se dost často nechá odvolat a sem tam i sajrajt vyplivne. Ale vím o místech, kde se válí rybí kosti a podobně a tam ho vždy chytám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 14:55
- Nahlásit
já nikdy strážníka, který by se zajímal o psy, naštěstí nepotkala. U nás podle vyhlášky pes na volno nesmí nikam.
|