| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:49
- Nahlásit
Dines
no teď si to napsala, tak že to zní skoro předvídatelně, ale překvapilo mě to pač jsme se úplně nedomluvily jak a kdy to bude
|
elni
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:47
- Nahlásit
my byli na kurzu dogdancingu, a dost nas to se šeltou chylo, ještě v neděli jdem na flyball, tak jsem zvědavá jakej bude první dojem!
Co ta šeltička v Ústí, už se našla??
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:27
- Nahlásit
Já se k vám s dovolením vetřu. Koukám, že jste se tu bavili o cvičácích v ČB a to je něco, co poslední dobou taky zkoumám. Příští sobotu si přivezu domů štěníka borderky a hledám kam budeme pak chodit na cvičák. Chtěla bych s pejskem do budoucna zkusit psí sporty, uvidím co mě a malou chytne, ale začínat budeme školkou, už kvůli socializaci a tak. Máte někdo tip, kde mají v ČB opravdu dobrou školku pro štěňata?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:45
- Nahlásit
Tery89
Tak se školkou ti moc neporadím. My jsme se poslušnost učili tak nějak sami a do ČB jsem kvůli škole přijela až teď na konci září, takže se mi nechtělo platit nějaký velký peníze když základy už máme a chodíme teď akorát do kynologickýho klubu při jihočeský univerzitě, kde se platí akorát poplatek za rok. Jsme ve skupině štěňata a jsou to v podstatě jen takový hry a seznamování. Prý když budem mít zájem zkusíme se připravovat i na tu zkoušku základní... po hodině si prckové pohrajou v ohradě a jde se dom. Nám to stačí.
Od zítřka začínáme agility u Nikči, což nám bylo doporučeno Dines. Na to se obzvlášť těším
|
jitkaz
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:51
- Nahlásit
Tery89
Jo jo, taky už jsme přihlášení k Nikče, na základě dobrých referencí zde zítra se tam tedy potkáme i s helps, já a dcérenka s borderkou /6 měs/.
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:02
- Nahlásit
Já už tu o Nikče právě taky četla. Asi si na ní taky časem posvítím koukám že tu je docela lidiček z ČB, to by třeba stálo za to udělat nějakou společnou procházku
No, zatím jsem myslela, že někde prubnu nějakou tu školku a až bude štěndo větší, někdy na jaře, tak se pustím do nečeho většího.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:18
- Nahlásit
Tery89
Ještě k té školce - učíme se tam základy - sedni, lehni, chůzi u nohy, přivolání... dneska třeba i chůzi u nohy mezi ostatníma psama, který naopak měli sedět v klidu, co tam kolem nich kroužil pes. a prostě tak různě. I pro mě se tam dovídám občas nějaký novinky a alespoň mi někdo objektivně řekne, kde by bylo dobrý ještě něco doučit a tak. Procházku bych klidně uspořádala.
jitkaz
Fakt? Ten svět je malej To je zajímavý kolik lidí tu "šmíruje" na fóru.... Jsem na toho mýho trubíka zvědavá. Poslední dobou se mi zdá, že s poslušností je na tom líp, tak doufám, že si to zejtra nerozmyslí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:14 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
my v Budějkách jezdili cvičit agility sem (s Maruškou Wertheimovou, má foxíky):
URL
Adámek
|
jitkaz
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:56
- Nahlásit
helps
ježiš, tak to my si asi s poslušností uříznem akorát ostudu zatím co se týká přivolání /nedejbože radostnýho/ tak tedy moc neperlíme, a obvzlášť odvolání od kamarádsky naloženýho pesa - to je zatím sajens fikšn, to když vidím, tak radši ještě moc nezkouším, abych si nepokazila přivolání
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
elni
Nevím o tom, že by se šeltička našla. A to jsem domluvená, že mi dají hned vědět, když jí najdou. Mohli zapomenout, ale pochybuji o tom. Spíš vzala šeltička v té cikánské čtvrti, kde byla naposledy viděna, za své.
|
elni
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 07:58
- Nahlásit
Vlčáčková
je mi jí líto! doufám, že se jen někde skrývá než aby skončila TAM
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:15
- Nahlásit
jitkaz
nebojte, Ajan se chová slušně jen když chce. Včera na cvičáku byl šikovnej ale dneska ráno třeba na zabití. Takže ono je to různý. Holt sou to mrnata jeste... Nebo nám už jde Ajík do puberty
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
gabifi
čoveče ten Adámek na fotce vypadá jako trochu jako gólije
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:13
- Nahlásit
Jimmi
jedeš na mikulášskou jimmijová? A chceš mikinu?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:31
- Nahlásit
Jimmi
čoveče ten Adámek na fotce vypadá jako trochu jako gólije
je to hodnej pes. Vypadá jako gólie, ale sežere jako šoltyje
Gerda
A chceš mikinu?
jestli je to zadara, chceme obě s Džimijovou 25 ks mikin.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
elni
Taky je mi jí moc líto. Taková milá fenečka a takovou smůlu má.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
jitkaz
helps
Tak jakej byl trénink holky?
gabifi
Co já mám info,tak Maruška trénuje málo často (na mě, kor když mám krátkej a dlouhej tejden) a tréninky jí moc neodsýpají - asi tím množstvím lidí - že jsou dlouhý prostoje jako.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:24
- Nahlásit
Dines
nevím, jaká je situace teď, my jsme tam jezdili z Tábora, takže četnost tréninků nám smozřejmě stačila a cvičilo nás pár. Ale je to už pár let....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:25
- Nahlásit
Dines
FAjn Nikča se mi moc líbí přístupem i názorama, takže to mám radost, že si nám ji doporučila... Co se týče agility, tak je fakt, že před tunelem Ajánek nezaváhal .. halt ten Bilušky trénink k něčemu byl teď jen musím vytrénovat sebe,páč jesi to někdo kazí, tak sem to já... Ajík bude dobrej.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:42
- Nahlásit
helps
teď jen musím vytrénovat sebe,páč jesi to někdo kazí, tak sem to já.
Mi povídej - fyzička nulová, a navíc jsem včera na tréninku hodila luxusní, ale fakt LUXUSNÍ tlamu Naštěstí mi moje čubinka hned přispěchala dát umělý dýchání - beztak za to může ona a sestřelila mě úplně schválně !
Nikča se mi moc líbí přístupem i názorama, takže to mám radost, že si nám ji doporučila...
Tak to jsem ráda Mě taky sedí..
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
Dines
No fyzičku sme zatím moc nepotřebovali, ale přrekážku sem taky málem sejmula páč sem koukala dozadu místo dopředu a taky mi bylo vytčeno, že to Ajánkovi ztěžuju páč sem ho vedla špatnou rukou... on si ale poradil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:56
- Nahlásit
helps
tak je fakt, že před tunelem Ajánek nezaváhal .. halt ten Bilušky trénink k něčemu byl
Jistě . Taky nezapomeň, že Ajánek je ze vzácné agilitní lýnije, Nýna dokáže vyhrávat přesto, že trénujeme asi třikrát ročně
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
Biluška
Tak to se mám na co těšít... Ajánek totiž bude trénovat alespoň jednou týdně... tak to z nás budou brzy šampioni
Jak se má Lajenka a Lassie?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
helps
Ajánek totiž bude trénovat alespoň jednou týdně... tak to z nás budou brzy šampioni
Asi budu muset začít taky něco dělat, nebo budete lepčí než my a to by byla ostuda
Jak se má Lajenka a Lassie?
Dobře Moc dobře Dneska venku našly zdechlou, mumifikovanou asi veverku (možná to byla kuna, nebo lasice, nebo mimozemšťaň, už to nebylo moc k poznání ) . Honily se s ní, tahaly se o ni a těžce zneužívaly mé krátkozrakosti, neboť jsem si dost dlouho myslela, že to mají větef Teprvá když jsem se rozhodla, že se taky zapojím a že jim tu větef hodím tak jsem si všimla vo co gou
Sou velmi neseriozní když takhle zneužívají mého handicapu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:43
- Nahlásit
Jdu se pochlubit dnešníma skoro profesionálníma fotkama mých holčiček
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:47
- Nahlásit
Biluška
Bekynka jednou našla mrtvolu asi ptáka. A začala jí papat. Než jsem k ní doběhla, tak hltala, ale ono se to táhlo. Chytla to za hlavu a od těla k hlavě se natáhlo asi půl metru čehosi hnědého a zeleného a pak to ruplo a dalo psovi přes tlamu. No HUMUS hnusáckej. Pes byl uražen, že jsem ho odehnala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Fuj. Mám co dělat, abych udržela večeři v žaludku
Dines
Na té první fotce vypadá jako kdyby měla nádor na čumáku . Bysem se jí skoro aj lekla
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:00
- Nahlásit
Biluška
No ostudy bych se nebála, Ajánek má jeden velkej handicap -- a to sem já
jéé tak to sou holky šikovný. tuhlec nám zmiznul z dohledu spolubydlící malamut, nevracela se asi deset minut a když se vrátila, tak byla cejtit už hooodně z dálky... pak mi paní povídala, že v místech, kde nám zdrhla viděla zdechlou bezhlavou srnu. No fuuuj.. Ještě že byla tma a neviděli sme jí v akci.
Ajánek je dost drzej na to, aby se v mršině válel klidně pár metrů vode mě. Tuhlec sem na něj řvala jak pominutá a on se koulil z jedný strany na druhou, pak se postavil, pak na druhej bok a tak pořád dokola a velice si to užíval Měl štěstí, že sem si zapoměla traverzu a že tam byli lidi.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:01
- Nahlásit
Biluška
Ty seš nádor kde prosimtě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:07
- Nahlásit