Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:09
- Nahlásit

Biluška
No na čumáku přece
Hm....nazvat chlypy nádorem?
Existujou i úplně totálně nahatý morčata, ale ty stojí kolem tří tisíc
http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=16719&pag e=1

helps
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:10
- Nahlásit

Dines

ty sou vošklivý

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:06
- Nahlásit

A co video?
http://www.youtube.com/watch?v=rzs1NtWvA4c

Tony
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 23:25
- Nahlásit

Teda docela děsivé příspěvky.
Anevím jestli je horší ten pták, ta kuna, ta srna anebo ta morčata

Ne Dines morčata jsou tak ošklivá, až jsou hezká

jitkaz
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 17:42 - Změnil/a: jitkaz
- Nahlásit

dines

trénink včera s Nikol dobrý, pejsánkové se vylítali, dcera též, všem NÁM to pěkně šlo, akorát že tedy už v 5 hodin odpol. byla už celkem tma, naší bílu šlo vidět, ale Ajánek jaksi splýval je moc hezkej, Anet byla z něho nadšená, a já taky - hlavně mě nadchlo, že i když je natěšenej, tak neječí - chápu ty pesáčky, ale asi bych z toho měla nervy v kýblu

helps
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:39
- Nahlásit

Dines

Jako mě se morčátka jinak moc líbí. Babička mívala jedno. Ale tohle je jako trošku jinačí. Ty chlupatý sou roztoumiloučký, ale tohle nevím nevím

Tony

No já myslím, že všechno to zní dost hrozně. Škoda jen, že si Biluška tu mršinu nespletla s klacíkem a nehrála si s nima Dneska se malamutka zas v něčem vyválela. Díky bože za Ajánka. Ona to snad cejtí na kilometry....

jitkaz

Nikol ještě později Petře říkala, jak jí překvapilo, že jsme byli dobří ;) U nás jdou teda všechny zásluhy Ajánkovi, poněvadž já si nejdřív budu muset zvyknout jak ho vést atd., ale taky se mi to moc líbilo. Půjdete o víkendu?
To sem ráda, že vás Ajík nadchnul. On když chce, tak je moooc chytrej a šikovnej. Taky mi Nikča říkala, že zná jen asi dvě šeltie, který jsou nebojácný a vůbec takový chováním jako ten náš. On jako taky si zaštěká, když ho to chytne, ale třeba právě rezervovanost vůči cizím anebo přehnaná uštěkanost se ho netýká.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:06
- Nahlásit

helps
Ty víš kdy je trénink o víkendu? To zase uniklo mě
Se někdy přijeď podívat na hrošíky naživo... jsou boží a ještě nikdo neřekl, že by se mu při reálném kontaktu nelíbili

jitkaz
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:10
- Nahlásit

helps

No právě, dlóóóuho jsme meditovali, když už, tak jaké plemeno /po naší boxeří domácnosti za mých mladých let/, a samozřejmě jsme okoukávali předváděčky agiliťácký na Živitelce, a na mezinárodkách v ČB už minimálně tři ročky, ale tohle mě právě na šeltkách odrazovalo - na agi jsou skvělý, rychlý, chytrý, ale to ječení u toho vim, že ani borderky nejsou extra fučíci, ale vymodlily jsme si neštěkavku

nóóó Ajánek, dyť ty mu to nekazíš, Anetce to taky moc nešlo, to vedení, má teprv 12 a půl roku, ale myslím, že to zvládne časem, hlavně že jí to baví

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:13
- Nahlásit

jitkaz
Hele opravdu to není o věku - vydrž - něco najdu

jitkaz
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:15
- Nahlásit

helps

a o víkendu je trénink kdy prosím?

helps
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:25
- Nahlásit

Dines

Nn, já myslim, že ani Nikča ještě neví. Aspoň včera se tam nějak bavili kdo kdy může, ale zatím nevím. Má se mi ozvat
No já nevím. Já se bojím nahatých zvířátek

jitkaz

Jj, o šeltkách se to říká. A kdo ví, třeba ještě Ajan bude štěkat, zatím sme toho moc nenaběhali. Ale doufám že ne. Ani když blbnem normálně, tak neštěká. Leda na tátu
Já sem si řekla, že ho to holt kdyžtak odnaučím, ale hlavně sem se bála, aby nám neřval doma a tady je jak myška, takže aspoň tak
Ono víš jak, napoprvé je to dycky takový kostrbatý, ale příště už to určo bude lepší. Já se spíš bojím do budoucna, že si nezapamatuju jak jde co za sebou. Nějaký koordinovaný pohyby, to je pro mě problém
Ještě se právě neví, kdy to bude. Ale až to bude jistý, napíšu to sem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

jitkaz
mě na parkuru nikdy žádná šeltka neštěkala . Když nad tím tak přemýšlím tak vůbec neznám žádnou co by řvala na parkuru . V běžným životě jo, to si blafnou rádi, ale když běží tak běží a soustředí se. Řvou teriéři a zejména Puma .

I v tom běžném životě se dá to jejich štěkání hravě zvládnout. V podstatě mi neřve žádná pokud je samotná. Až když udělají smečku tak se rozeřvou (pak už jsou ovšem zastavitelné asi stejně jako lavina )

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

jitkaz
Tak to nemůžu najít - běhá minikluk s minišpicem a je to úplně úžasnej pohled - ale fakt neodhadnu, kolik může být tomu klučíkovi - 6 možná?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:40
- Nahlásit

Dines
Ono běhá docela dost malých dětí. Některý dobře, jiný hůř. Mám v tréninku dvě děcka. Svoji holku (tu bych zabila, páč má suprovýho psa a neustále mu to mrví). A kámošky holku - ta fantasticky vede a má takovou lemru línou, že bych ji nejradši nakopala do pr.. aby trošku zrychlila . Toš to si pak vyber

jitkaz
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:41
- Nahlásit

biluška

tak to jsme měli v Budějkách asi štěstí na štěkavý šeltky asi o teriérech ani nemluvím, ti ječeli skorem všichni, a letos na jaře tam běžel agi ridžbek, to byl ale pohled pro bohy jednim skokem bral skoro dvě překážky

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:45
- Nahlásit

jitkaz
Myslíš Asada? http://www.cassia.cz/asade/default.html Ten je boží - jsem zvědavá kam až to dotáhnou a taky se těším, až je poznám osobně nějak víc - přijdou mi jako super dvojka

jitkaz
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:58
- Nahlásit

dines

jo jo! to je on! s pánem! fakt boží! co jsme je viděli, tak tam neudělali žádnou chybu, ale nevím, jak to skončilo, na vyhlašování nejlepších už jsme nebyly

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

jitkaz
Úplně nejgeniálnější je ten slalom v podání Asada , pak ladné překračování překážek.... jako mazec - tak mega pes a takovej zápal a talent a tak vůbec

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

Není tu náhodou někde KOKRVNOUZI????
Jestli jo, má ode mě vzkaz: http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_35.html#1

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 05:53
- Nahlásit

Biluška
Když nad tím tak přemýšlím tak vůbec neznám žádnou co by řvala na parkuru
my jsme se asi nepotkaly, že?
Akim u běhání ječel jak o život.

Jeden úplně volnej devítiletej šoltík s PP:

URL

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:55
- Nahlásit

Šeltička Kelly se už našla!

Díky všem, kdo se snažili pomoct.

helps
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:13
- Nahlásit

Jééé tak to je super Nedovedu si představit nic smutnějšího než osamělá ztracená šeltice

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:19
- Nahlásit

helps
Jo a ještě v cikánský čtvrti.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:01
- Nahlásit

Ahojte, potřebuju poradit, přihlašuju se na výstavu a zjistila jsem, že můžu do třídy vítězů, tak to chci zkusit a nevím co jim tam poslat za potvrzení o tom, že máme KV, je to diplom nebo posudek? Žádnou jinou spešl kartičku o tom nemám. Díky

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

Shelticka
dyk je to zapsaný v rodokmenu, ne?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

Biluška
znáš přece Konču ta si ráda zaštěká i při běhání ale já jí to zakazuju

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:07
- Nahlásit

kachna_
no to je, ale v tom přihlašovacím formuláři je kolonka pro přiložení kopie "Kopie uděleného Šampiona, NV, Kl.vítěze, VSV" tak já teda nevim asi jim tam prdnu diplom, protože posudek máme celý doškrtaný-zapsali to sestře mojí feny a naopak a tak to celý dočmárali a vypadá to že jsem si to sama zfalšovala zrovna posudek o tom že jsme KV a BOB, no to je na odstřel...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:15
- Nahlásit

Shelticka
Na štěkání jsou přece gumičky, ne?

S vítězem - já posílám vždycky diplom. S krajským vítězem se může do třídy vítězů? Jsem vždycky myslela, že tam můžou akorát žampijoni a interžampijoni

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:22
- Nahlásit

Biluška
to je klubový vítěz a to se může Na národku teda " přístupná pro psy s uznaným mezinárodním či národním titulem šampióna, titulem národního vítěze a titulem klubového vítěze nebo vítěze speciální výstavy. Uvedené tituly musí být získány v konkurenci dospělých."

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:27
- Nahlásit

Shelticka
Aha, tak to jo . Jsem se už lekla, že to takhle devalvovali Doteď jsem se nevyrovnala s tím, že A3Ch je v podstatě po dvou odběhaných letech, místo po čtyřech jak to bývalo dřív

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání