| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
helps
Děkujeme, vyřídím mu to a on zase o něco víc zpychne Jinak všechna čest Bilušce, ta nám ho odchovala, my už ho jen vobčas nakrmíme a jednou za měsíc učešeme
Pani radši mu nic nevyřizujte, on je už tak namyšlenej víc než dost . Ale krasavec z něho roste, to jo
My začínáme řešit dost vážný problém. Lajenka jak dospívá tak začíná být šíleně podobná Nýně. Ale fakt děsně . Už se mi stává, že řvu po Nýně, Nýna zaraženě stojí vedle mě a nepravosti páchá Laila Nebo obráceně. A to jsou si teprvá podobný, až budou úpa stejný tak budu v háji úplně .
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 09:47
- Nahlásit
Biluška
Už se mi stává, že řvu po Nýně, Nýna zaraženě stojí vedle mě a nepravosti páchá Laila
dělám to samý, ale já to nemůžu omluvit podobností psů
Vyřvu všechna tři jména = Akim, Adam a Kendy a nikdy se netrefím správně. Chudák Akimek se asi v hrobě obrací
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:14
- Nahlásit
Biluška
Pani radši mu nic nevyřizujte, on je už tak namyšlenej víc než dost
No to je pravda zase. On každej druhej ho mucká a říká mu jak je krásnej, takže už si pesan myslí, že je naše princátko
Ale krasavec z něho roste, to jo
No mě by třeba zajímalo posouzení jeho stavby těla atd., prostě jako na výstavě. Páč na pohled se líbí každýmu, všichni mu lichotí, ale otázka je taky jestli je to "standartní" jedinec. Na to bych byla docela zvědavá Já tomu rozumím, asi jako Ajínek jízním řádům ČD, takže si ho sama neposoudím
Už se mi stává, že řvu po Nýně, Nýna zaraženě stojí vedle mě a nepravosti páchá Laila
Tak to nezávidím. Ale je pravda, že barvu má jak Nýna a tu hlavičku... No podobně vypadají, tak ti nezbývá než se modlit, aby nakonec nebyla jak ona ... To víš měla sis nechat ty lysinkovatý
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:25
- Nahlásit
Baysha
jé, v Hostivaři? My v Horních Měcholupech Jsme taky v majetku štěnda, i když to vůbec není golyje, ale labradůra, snad mě odsud golyjáři nevyhoděj. Venčící parťák by se nám moc hodil!
Tak to se určitě nějak domluvíme, já jsem vděčná za jakýkoliv štěně, se ketrým si hraje
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
helps
hele návod máš myslím na předchozí(nebo ještě o stránku dřív)straně. Docela podrobně sem se tam snažila popsat, jak fotky vložit ;)
Určitě se na naávod mrknu, děuju, ale mně to bude trvat, narozdíl od běžného smrtelníka, určitě dlouho, jsem totiž v tomto směru neschopná, asi budu muset požádat nějakýho mužskýho
Jimmi
máš krátkovlasatou goliji, nebo tu s chlupama?
Dlouhosrstou, zlatou.
Jinak na www.mujpes.cz je forum jak pro krátký tak i pro dlouhý golije.
Jsem tam našla jen pro krátkosrstý,ale se ještě mrknu, každopádně děkuju za tip.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:34
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
toš mi napiš na podbrdska (uzenáč) gmail.com a domluvíme se, my taky dycky marně hledáme parťáky na štěněcí vraždění
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:38
- Nahlásit
Tak tady je náš Shelby, 4,5 měs. starý. Našěstí mu na týhle fotce nejsou vidět křivý nohy
Doufám teda, že se ten odkaz povedl a můžete se na ftku podívat
http://barbora1979.rajce.idnes.cz/Shelby_srpen_201 0/#100_8057.JPG
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
máš to zaheslovaný
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:48
- Nahlásit
jo,tak jsem zapomněla, žeje to zaheslovaný, takže ještě jednou
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 10:50
- Nahlásit
Baysha
máš to zaheslovaný
To jsem celá já, všechno mám zaheslovaný a pak na to zapomenu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 13:57
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
ta je roztomilá )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:14
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
Baysha
vemte Bajšu, Šelby a přijeďte k nám na zahradu za Korinou )) můžou se zmlátit všechny a k tomu zmlátit eště bufíka, ten je za to moc rád.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:29
- Nahlásit
davidkova renata
ta je roztomilá)))
Aby nedošlo k nějaký mýlce, je to kluk I když mi všichni říkaj, že má "obličej" jak holka
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:30 - Změnil/a: Barbucha z Prahy
- Nahlásit
Gerda
vemte Bajšu, Šelby a přijeďte k nám na zahradu za Korinou )) můžou se zmlátit všechny a k tomu zmlátit eště bufíka, ten je za to moc rád.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:35
- Nahlásit
Gerda
vemte Bajšu, Šelby a přijeďte k nám na zahradu za Korinou, můžou se zmlátit všechny a k tomu zmlátit eště bufíka, ten je za to moc rád
tak já vezmu ty svoje a taky přijedu jo?
budeme koukat, jak se mydlej a popijeme drink
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:43
- Nahlásit
Jimmi
tak já vezmu ty svoje a taky přijedu jo?
beru tě za slovo, beztak tu máš ty expoty ty jelito bláznivý! Kdybys furt někde nelítala, věděla bys, že to nosím u sebe v tašce a čekám, až ti to budu moct dát.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:19
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
Jimmi
Gerda
pani to je nááápad! akorát že tento tejden mám ranní, tož budem muset vraždění nevinnejch štěkátek nechat na příští tejden, páč u vás na zahradě to už po půl páté asi nepude, co? nebo eště jinak - srazíme se fšici některej den po práci v Riegrákách a uspořádáme štěněcí školku! takový psí zápasy eště neviděli!! co vy na to?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:30
- Nahlásit
Jimmi
budeme koukat, jak se mydlej a popijeme drink
a po popití mnoha drinků tam čokly zapomeneme
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:15
- Nahlásit
Dobrého večera přeji....
jedete někdo na klubovku do Rychet v říjnu? Přemýšlím jestli Emču přihlásit, mám strach aby nezačla hárat. Ema teď začala "značkovat" tak nevím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:45
- Nahlásit
Baysha
u nás to jde minimálně do šesti každej den Kdybyste chtěla v březnu Korinu hlídat, můžete se rovnou se Zuzi domluvit. Holky by ti krásně rozmlátily celej byt
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:07
- Nahlásit
Gerda
no to by mi eště chybělo, dvě desetiměsíční puberťandy to bych si musela vzít taky dovču eště aby vobě zrovna háraly a bylo by to komplet
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 09:15
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
to je krásná golyje... křivý nohy nevidím
zavrelka
to vůbec nevim, kde je... ale s Ajánkem se chystáme jít podívat na mezinárodku do Budějek. Bude tam někdo odsud v ČB?
Jináč musim říct, že mě ten náš pes včera dost překvapil. Nejenom, že mu bylo úplně jedno, že sme ušli asi 20km a pořád by řádil, ale ještě k tomu ulovil myš. Já sem si myslela, jaký sou šoltyje namydlený, načananý princátka s bílejma punčoškama a von je to takovejhle lovec On jako poslední dobou tak na myši číhal tady u nás v okolí, ale to sem si říkala, že se může snažit jak chce, že má pomalý starty.. A von ten náš pitomec včera přišel hrdě s živou myší až před nás a dyž viděl naše znechucený výrazy, tak jí radši honem sežral To se určitě naučil od Bilušky Armána
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 09:49 - Změnil/a: Barbucha z Prahy
- Nahlásit
helps
to je krásná golyje... křivý nohy nevidím
Ty jsou právě šikovně skrytý
Jimmi
Gerda
nebo eště jinak - srazíme se fšici některej den po práci v Riegrákách a uspořádáme štěněcí školku! takový psí zápasy eště neviděli!! co vy na to?
To by rozhodně někdy šlo
zavrelka
jedete někdo na klubovku do Rychet v říjnu?
My tam jedeme, naše první a poslední výstava nejspíš kvůli těm křivým nohám, ale máme to za rohem, tak jedeme i s početným fanklubem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 10:48
- Nahlásit
Gerda
beztak tu máš ty expoty ty jelito bláznivý
já na ně úplně zapomněla!! kluci sou bez ochrany , můžu za tebou zajet do práce..? co?
tu štěněcí školku jsem myslela v legraci, páč Jim by dotyčnejm pocuchal fazónu
Příští víkend bych koneckonců mohla někam vyrazit, pak mám v sobotu turnaj...bohužel poslední a potom sem svolná ke fšemu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:07
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
ok, předběžně vyhlašuju štěněcí školku v Riegrákách ve čtvrtek od 5, gdo přijde, ten přijde eště se domluvím se Zuzkou od Korinky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:11
- Nahlásit
Baysha
předběžně vyhlašuju štěněcí školku v Riegrákách ve čtvrtek od 5
a nezapomen umístit na nějaký taktický místo kasičku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
Baysha
teoreticky bych měla mít od čtvrtka dovolenu, pokud se mi uzdraví kolegyně...uvidíme, jak to klapne. Je klidně možný, že tu do konce týdne budu muset být.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
to je nápat! dám tam kasičku a můžeme tomu říkat frí školička!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
Baysha
frí školička
případně tomu můžeš řikat Dogwaldorfsschule aby byla jako víc trendy ..pochopitelně bé dražší,to dá rozum
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:36
- Nahlásit
a ještě bych mohla zkusit domluvit bráchu od mojí štěňuly, stejně se s majitelama domlouváme už tři týdny, že se někde srazíme bude to die grösste Hundwaldorfsschule in der Welt
|