| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:27
- Nahlásit
http://aukro.cz/item1250471237_taska_na_psa.html
prodám, nepoužitá... třá na šeltici
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:51 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Šeltičková
dobrý den
Biluška
Jako essi si ten pes myslí, že mu budu dělat nočního vrátného páč jemu se nechce spát tak se teda pěkně plete
dělám nočního vrátnýho s každou hárafkou v okruhu 100 km. Teď se mi trošku ulevilo, páč dorostenec se zatím chce ženit jenom s plyšákama
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:39
- Nahlásit
gabifi
dělám nočního vrátnýho s každou hárafkou v okruhu 100 km.
... proto mám raději čubu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:35
- Nahlásit
Biluška
o kom to mluvíš? kdo je fufík? nebo jak mu to říkáš... zas další psék?
Já chci taky umět fotit jako Ajsí (a teď myslím Ajsí tady na fóru, né mého zlotřilého psa) *bek bek* ci a ci a ci... moc moc
zavrelka
podle mě je to individuélní... znám psy, kterým je hárafka skoro jedno a znám feny, který samý lítají za psama a nabízejí se jim... takže ono se to nedá říct, co je lepčí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:38
- Nahlásit
helps
kdo je fufík?
Fufík je Kofolka. Ten sable-merle šelťák z útulku co skoro nechodí. Ale už je to podstatně lepší, zhubnul tři kila a hodně mu to pomohlo. už si dle libosti vyskočí do křesla, nemusím ho tam zvedat
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:59
- Nahlásit
Biluška
jo Kofolka.... proč to neřekneš hned tak tj... to já myslela, že máš zas ještě jinýho. tak za takovej noční budíček bych mu taky moc vděčná nebyla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 03:34
- Nahlásit
helps
. to já myslela, že máš zas ještě jinýho
Ne a už fakt dalšího nechci. Od chvíle kdy jsem vyhlásila totální stopstav mi neustále někdo píše a chce, abych se postarala o jeho psa, popř. o toulavého psa odněkud, nebo si vzala z útulku nějakého psa... v průměru tak tři maily denně Někdy mi přijde, že se celé mé okolí totálně zbláznilo. Ještě, že já jsem letadlo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 09:46
- Nahlásit
Biluška
. Od chvíle kdy jsem vyhlásila totální stopstav mi neustále někdo píše a chce, abych se postarala o jeho psa
Paní a necete foxla? Je to malé roztomilé, skoro nic to nežere... jestli mě toho nikdo brzo nezbaví asi jí dám utratit!!! víte co furt chce? žrát by chtěla, běhat by chtěla, házet balóny by chtěla.... vyskočí do skoro do výši ramen a kouše mně... je to degen degenovatej... cu hodného milého psa, co nic nesežere a lehne si vedle mne když pracuji
BTW: V pondělí jsme byli v Liptáni, jeli jsme z Pitárné domů, ale jel nám vlak, tak jsem se nestihla stavit Zkusím to příště napravit... O víkendu totiž nebyl čas... jsme moc pracovali, dělali jsme dřevo na zimu....
OT: dnes konečně zaktualizuji stránky, huž mám čas i výkonej net
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 11:33
- Nahlásit
leila
Hele, to je ještě dobrý, to ta naše jako mrně se dokonce doma počůravala předstaf si to, z jedný strany to do sebe furt něco cpalo a z druhý strany to padalo a teklo ven
ještěže jsem tehdy nevěděla - že Biluška existuje - měla by jeden den dokonce 4 ímejly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
leila
Paní a necete foxla?
Maximálně vyměním kus za kus. Gdyž si vezmeš mýho, vezmu si tvýho . Můj je hodnej, skáče po mě akorát když je zabahněný, jinak ne . Se žrádlem nedělá cavyky, sežere kdejaký humus co venku najde, čím humusovější tím lepší. Kravince a jiné živočišné exkrementy po mém posledním výchovném zásahu ( po kterém mu zůstal otisk botasky na prdeli ) už nežere, už se v nich jenom válí
cu hodného milého psa, co nic nesežere a lehne si vedle mne když pracuji
Gabifi sem dávala fotku,asi tak tři stránky zpátky . Mám tři objednané
Tony
ještěže jsem tehdy nevěděla - že Biluška existuje - měla by jeden den dokonce 4 ímejly.
Bilušce je to jedno, už ty majly ani neotvírá
se dokonce doma počůravala
No nekecej tak to je fakt vrchol
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:13
- Nahlásit
zavrelka
proto mám raději čubu
proč? Ty nemáš ráda noční procházky? Občas tam člověk potká stejně postižené a můžete nadávat na nadržené blbce ve dvojici
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:25
- Nahlásit
Biluška
Gdyž si vezmeš mýho, vezmu si tvýho
to není fér obchod tvůj se musí stříhat a je k tomu ještě agresíívnííí... i když Entita už je tak sfině malá kouše do psů, kteří jí berou její hračky...
Ale na druhou stranu bude ten můj foxl žít déle páč je jako o dost mladší...
Tony
Hele, to je ještě dobrý, to ta naše jako mrně se dokonce doma počůravala
JO!!! to malá sfině taky dělala do skoro 3/4 roku!!! Neměla asi vůbec načtené knihy vo tom, že štěně se venčí doma tak max. do půlroka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:28
- Nahlásit
leila
a je k tomu ještě agresíívnííí...
Je . Onehdá mě zase kousnul když jsem se nechtěla přetahovat o zdechlého hada Ale jenom malinko, lepší se
Ale na druhou stranu bude ten můj foxl žít déle páč je jako o dost mladší...
Při mý péči ne
JO!!! to malá sfině taky dělala do skoro 3/4 roku!!! Neměla asi vůbec načtené knihy vo tom, že štěně se venčí doma tak max. do půlroka
Cože???? A tos jí jako dovolila? Přijeď na školení, Mášenek tě naučí jak se vyhazují howna z okna
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:33
- Nahlásit
Biluška
nehdá mě zase kousnul když jsem se nechtěla přetahovat o zdechlého hada
a to bys mi jako nasadila do baráku jo
A tos jí jako dovolila?
jako nedovolila.... ale ona to delala i pres zakazy a kdyz jsem ji ztraverzovala tak se sla vychcat nasim do postele
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:40
- Nahlásit
leila
a to bys mi jako nasadila do baráku jo
Ty sis začla s výměnama
jako nedovolila.... ale ona to delala i pres zakazy a kdyz jsem ji ztraverzovala tak se sla vychcat nasim do postele
Nýna taky chodila do postele. HOlce. A páč byla malá (holka) a učila se zrovna chodit bez plínek tak jsme jí dlouho nevěřili, že to dělá Nýna . Takže to Nýnici hezky procházelo...pak jsme měli docela problém ji to odnaučit.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 23:43
- Nahlásit
Ta moje zvěř venku sežrala lidský hovno (no to žádná novinka),
ale jí doma nenapadlo nic lepčího než tento obsah žaludku vyklopit do pelíšku
tak sem si říkala, zlaté počůrávací období
|
elni
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 12:53
- Nahlásit
All
vim, že pumice používá ragbiče , řekněte mi co máte za hračky na zabavení dravé zvěře, páč má zvěř se dost baví ošrábáváním zdi, a páníčka už to nebaví sádrovat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:03 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Ahojte vespolek.....
mám dotaz? chystá se někdo odsud příští víkend na mezinárodku v ČB? a nevíte čistě náhodou kolik je vstup? platí se i něco za psa? já sem se to snažila někde najít, ale nic se mi nepodařilo vykoumat
elni
náš má plyšovou ovci, míčky, ale čím se zabaví nejlíp jsou různý věci z buvolí kůže
|
elni
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
helps
vstup pro psa by měl být zadara, jen si vem s sebou očkovací průkaz, ten chtějí při vstupu vidět (vzteklinu)
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:47
- Nahlásit
gabifi
Ty nemáš ráda noční procházky? Mám od pondělí do pátku chodím na první venčení před mým odchodem do práce o půl páté... (dělám od 6 a do práce to mám 15 min. autem)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
zavrelka
Taky chodím na noční procházky. Hlavně v létě při úplňku. Trpím nespavostí.Kolikrát vstanu ve tři ráno a už nemůžu zabrat. Tak vezmu saň a jdeme ven. Super je, že sousedka ob dva baráky tím trpí taky. Ta zase chodí okopávat pórek a jahody. Takže se vždycky zastavím u ní, pejskové běhají po louce a my kecáme přes plot. Ve tři v noci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:00
- Nahlásit
Biluška
Paráda, přidám se s dalekohledem a můžem u toho ještě čučet na měsíční krátery.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
Vlčáčková
můžem u toho ještě čučet na měsíční krátery.
Tak na to jsem ještě nečučela. No všechno je někdy poprvé
elni
řekněte mi co máte za hračky na zabavení dravé zvěře, páč má zvěř se dost baví ošrábáváním zdi, a páníčka už to nebaví sádrovat.
Nemají málo vápníku? Mě taky občas štěňata ožírají omítku,stačí přidat džogurty a jiné vápníkové věci a je klid.
Jinak hračky u nás moc nebodují. Bagetka miluje balony všech velikostí, ale sama si s nima moc nehraje, vyžaduje člověčí přítomnost. Pak hra spočívá v tom, že já to jako chci a ona to nechce dát. Většina saních hlav miluje přetahování, ale málokdy je ochotná přetahovat se mezi sebou. Taky k tomu chtějí mě. Lilátko hraje "na čumění". Stojí, čumí na ostatní psy a přivádí je tím do zuřivosti. Ať se hnou kamkoliv Bíbu jde za nima a čumí . Když byl u nás ještě Helpsovic Ajánek tak s Lajenkou hrávali přetahovanou o stéblo slámy. Teď to Lajenka naučila Lasinku a když hrají tak všichni kolem řveme smíchy. Normálně najdou stéblo slámy a začnou se o něho přetahovat. Na první pohled není vůbec vidět o co se tahají, vypadá to, že jenom stojí proti sobě a škubou hlavama . Ač je to neuvěřitelné tak ta sláma odolává dost dlouho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
Biluška
Tak já někdy dovalím na nějaký sraz se Sometem Binarem. To není chlap, to je dvou okulárový dalekohled, čili se do něj čučí pohodlně oběma očima a moc hezky ukazuje. Ovšem musí to být sraz přes noc.
|
elni
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 08:08
- Nahlásit
Biluška
myslim, že vápníkem to není, ona to vyhrabe ze zdi a pak nechá ležet na podlaze, případně si do toho lehne aby byl bordel pořádnej. Zas lepší než aby vyla na celej barák. Je pravda, že samostatně sio dokáže hrát jen s pelíškem, ale to už musí být něco..
to je ten náš pes pěknej chudák, noční procházky nemá ani kdyby chtěl. páč paničku nevzbudí ani rána kanonem u hlavy..
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:16
- Nahlásit
elni
jasný s tím už počítám. a kolik tak bejvá vstup pro diváky? já jen, že to chtěla vědět i kamarádka, tak se ptám páč sama moc netuším... alespoň program už se mi podařilo najít.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:18 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
zavrelka
od pondělí do pátku chodím na první venčení před mým odchodem do práce o půl páté
trumfla si mne. Já venčím od pondělí do pátku až v pět
elni
u nás jsou oblíbené ruličky od toaleťáku, kelímky od jogurtu, papírový kapesníky (ty pak ležej rozložený na oslintaný mikročástice po celým bytě). Golie má nejrači pískací plyšáčky. Další oblíbená činnost je amputace nožiček, chvostíků a oušek, kuchání vnitřností a lámání vazu plyšáčků.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 09:21
- Nahlásit
helps
do Budějovic na výstavu jezdím pravidelně, ale vstupný si přesně nepamatuji, páč mi ještě zkasírujou za auto. Tuším cca 75 káčé.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:33
- Nahlásit
gabifi
aháá tak to je pakatel díkes. budeš tam příští víkend?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:51
- Nahlásit
helps
Já myslím,že to bylo asi 80,- ten vstup. A pes zadarmo
Ale neručím za to,chodím tam každý rok jen dvakrát -holt stařecká skleróza no
|