Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
zavrelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 18:44
- Nahlásit

Tony
Emča blije v VW Touran, z Opla Astry se poblila ještě než nastoupila - nevím co teda s ní manžel prováděl před nastoupením, jiné značky aut jsme zatím nezkoušeli.
jen žasnu že na to jak jí je blbě tam do auta nastupuje dobrovolně. Jinak teď už jí je 7,5 měsíce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 18:53
- Nahlásit

Hesinka blila zamlada, postupně z toho vyrostla. Pikantní bylo, že blila zásadně v autech lepší značky. Ve škodofce stopětce mohla jet přes celou republiku a pohoda. Nastoupila do mercedesu, rozhlídla se a celý ho poblila
Jednou jsem s ní jela stopem na cvičák. Stopla jsem fakt krásnýho kluka f bavoráku. Všechno v kůži, elektrické stahování okýnek (upozorňuju, že to bylo před jedenácti lety, tagže tehdá bomba), prostě luxus. Úplně nejkrásnější na tom bylo, že sem se tomu klukovi evidentně líbila. Tak sme tak hezky konverzovali, domluvili jsme se, že večer pojede zpátky takže mě vyzvedne, v sobotu, že bysme mohli zajít do kina... V Opavě mu říkám ať mi u křižovatky zastaví. On že ne, že přece nepůjdu pěšky, že mě zaveze ke cvičáku. Blížíme se, cvičák na dohled, Hesinka se probudila (celou dobu mi spala na klíně a já jí hlavu držela v kabeli, aby když tak blila tam ), vstala, rozhlídla se, řekla si "kurňa, málem jsem to nestihla" a absolutně bez varování vyklopila celý obsah žaludku Ještě přitom otáčela hlavou, aby to bylo zaručeně všude Na okýnkách, na palubce, na sedačce, na řadící páce..... . Poprvé a naposled v životě jsem měla opravdu šílenou chuť ji zmlátit.
Doufám, že nemusím nikomu vysvětlovat, že večer pro mě nepřijel a sobotní rande se taky nekonalo

helps
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:50
- Nahlásit

elni
jo tak to vopravdu nehrozí.. ale zase by s každým odešel pěšky

Tony
tak nevim jesi to potvrzuje tvoji teorii o škodovkách nebo je to náhoda, ale náš taky slintá.. a máme škodovky.

Náš teda díky bohu fakt nebleje. Jen se mu nechce nastoupit a to vůbec, ale tak nevím co mu vadí dyž blbě mu asi není....

Biluška
Ježiš to je story To sem se zase nasmála. No dovedu si představit, že si byla moc nadšená v tý chvíli... Obzvlášť když jsi tak vlastně přišla o "milijonáře" perspektivního mladého muže

a přikládám ještě jednu "lovící" fotku Ajínka

zavrelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:10 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

helps
krásnej portrét... mě se fotit nedaří a nedaří, Emča je torpédo..... o víkendu se podařilo domácí video, kdo chce kouknout je tady: http://zavrelka.rajce.idnes.cz/Video_-_Ema_a_Mouri n/#P8290032.jpg

elni
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

helps

ten tvůj model se mi líbí

Biluška

co to je za chlapa, když si nenechá poblit auto? Nemáš rád psy, nemáš rád mě-moje kriterium

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 16:06
- Nahlásit

Nemáte někdo náhodou taky štěně kolie? Já mám 5měs. psa, zlatýho, tak bych se jen chtěla podělit o nějaký ty zážitky, rady, apod. Díky.

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 16:20
- Nahlásit

Biluška depak! Myslím že Hesinka zasáhla v pravý čas! Buhví gde bys dneska byla!

helps
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:39 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

zavrelka

haha, to se nenech zmejlit. ten náš vořech se taky nezastaví. moje fotky jsou v poměru 20:1 - dvacet stojí za houby a jedna se dá použít dá se fotit jen dyž na něco vejrá...

elni
děkujem za kompliment a souhlasím, pokud chlapu vadí poblitý auto tak není pro mě

Barbucha z Prahy
myslím, že se můžeš rovnou dělit o zážitky a ptát na rady. kolijářů je tu dost, akorát se schovávají ve tmě

btw, pro Biluška
proč nejste spisovatel paní?! Tvojí knížku bych si fakt přečetla. Ty tvoje story nemají chybu... Hodně mi tvoje příběhy připomínají jednu učitelku ze základky, která nám místo učení vyprávěla o zážitkách s jejím NO

zavrelka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:47
- Nahlásit

Biluška
taky se připojuju k zájemcům o knížku... tvé zážitky jsou až tak neskutečné, že by je jeden nevymyslel....
Jinak Emča je dneska "nějaká přejetá" po obědě trochu blila, mám strach aby nechytla "psincák" nebo nějakou virozu, prý to tu řádí... má dietku, dostala trochu jogurtu s medem a lžičku rýže, ale somruje další tak snad to tak zlý nebude. Zítra ordinuje náš vet tak ho půjdem navštívit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

zavrelka
tvé zážitky jsou až tak neskutečné, že by je jeden nevymyslel....
Víš co je úplně nejhorší? Že jsou fakt od prvního do posledního prožité Mým největším životním přáním je zažít pár hodin nudy

helps
proč nejste spisovatel paní?! Tvojí knížku bych si fakt přečetla.
Dyť na tom pracuju . Píšu bezceler "Můj život s Pumou". Tadyk . Už mám asi šest kapitol . Když budu pokračovat tímhle tempem tak v šedesáti vydám prvotinu

hancaw
depak! Myslím že Hesinka zasáhla v pravý čas! Buhví gde bys dneska byla!
Já ti povím gde bych byla V milijounářské vile, u bazénu, s drinkem a pěkným nasvaleným samečkem. Gde já mohla bejt gdybych neměla ty čokly

Tony
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 23:08
- Nahlásit

Biluška
No my jsme spokojené - "Můj život s pumou" se čte líp, než "Můj život s milijounářem" - to by byla nuda - musíš myslet na nás ostatní.

elni
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 07:44
- Nahlásit

Biluška Tony

přesně, lepší puma než nějakej slizkej ale prachatej chlap

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:09
- Nahlásit

Tony
No my jsme spokojené - "Můj život s pumou" se čte líp, než "Můj život s milijounářem" - to by byla nuda - musíš myslet na nás ostatní.
Co ty víš, třá bych s těma milionama žila ještě zajímavější život . I když při spojení "ještě zajímavější" mi jde teda mráz po zádech

elni
přesně, lepší puma než nějakej slizkej ale prachatej chlap
Pumu bysem pochopitelně měla taky, ta je mi prostě souzená

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:38
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
štěně kolie tady asi momentálně nemá nikdo. Což nám nepřekáží v udělování cenných a ještě cennějších rad ohledně malých golijí

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:39
- Nahlásit

Biluška
pohodlnější je mít prachi vlastní, milionáří sou horký zboží

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:42
- Nahlásit

Biluška
Pumu bysem pochopitelně měla taky, ta je mi prostě souzená

a ty příběhy by začínaly: jak nám pumička zničila X za Y peněz. Miliounář řval. Jak miliounářovi pumička zničila A za B peněz, miliounář řval. Jak miliounář řval, když mu pumička zničila oblek. Příběhy puma a zahradní párty - horor pro otrlé. Puma a dětská oslava - horor pro ještě otrlejší a z novin by bylo možno složit průběh večera puma a obchodní večeře. To už bys nepsala ty, protože by tě zabil.
Takže buď ráda, kdyby sis vzala miliounáře, byla bys už touhle dobou mrtvá.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:42
- Nahlásit

ještě jedno foto pro radost a valím, páč mi začíná školní rok. Společně s 10 týdenním průtokáčem je to pjeknej průser

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:37
- Nahlásit

gabifi
pohodlnější je mít prachi vlastní, milionáří sou horký zboží
Já radši utrácím prachy cizí, na vlastní se moc nadřu

kachna_
a ty příběhy by začínaly: jak nám pumička zničila X za Y peněz
To ničí stejně, žádná změna by nebyla

a z novin by bylo možno složit průběh večera puma a obchodní večeře. To už bys nepsala ty, protože by tě zabil.
Blbost, Pumička by mě bránila a zabila by milijounáře . A ještě by z toho měla radost, ji znám
Jak já k tomu přijdu, že kvůli těm čoklům musím být věčně chudá

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:42
- Nahlásit

a ty příběhy by začínaly: jak nám pumička zničila X za Ykrát10 peněz
Biluška
To ničí stejně, žádná změna by nebyla
změna viz. výše
Blbost, Pumička by mě bránila a zabila by milijounáře
puma je puma, ale kalašnikov je kalašnikov

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:53
- Nahlásit

kachna_
puma je puma, ale kalašnikov je kalašnikov
No jo, ale zase když tak nad tím přemýšlím...kdybych měla milijounáře měla bych víc peněz (neomezeně moc peněz, nejsem blbá, abych si vzala milijounáře co mě ke svým prachům nepustí ). Takže bych mohla mít víc pumiček páč bych měla peníze na úhradu jimi napáchaných škod . Gdybych měla víc Pumiček neškrtne si ani ten kalašnikov

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:53
- Nahlásit

helps
Díky za nabídku
Rady zatím nepotřebuju, protože ten můj pes je zatím docela hodný, i když už to začíná být podezřelý, když to srovnám se svými předchozími psy, ale to jsouholt asi kolie, prostě zlatíčka

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:57
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
máš nějaký fotky, Barbucho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:59
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
a vodkad z Prahy seš ,barbucho? mohla bys s náma chodit třá na vejlety a venčení,teda kdybys chtěla..máme golyje rádi))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:14
- Nahlásit

Je tu někde petl? Našla sem na koliím webu tohle hezký porovnání s obrazovou přílohou:

http://www.planetarough.wz.cz/CZ/collie_rough/coll ie_vyklobr.htm

helps
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:06
- Nahlásit

zavrelka

tak ať je šeltici líp, snad to není nic vážnějšího...

Biluška
Jó vlastně no vidíš, na to sem úplně zapomněla, že už na tom pracuješ to bude jednou bestseller, na to si vsadim :P

Barbucha z Prahy

No tak zážitky a fotky sdílej taky určitě. A my budeme blednout závistí nad tvým vychovaným psem :P

Ba né, musím taky Ajánka pochválit, dneska se nechal v klídku odvolat od psa, jakoby to nic nebylo, jakoby to dělal vodjakživa... Já s hubou dokořán a von klusal ke mě s úsměvem a říkal si "to čumíš co"

Jinak jelikož nám tu po desítce hnusných dní konečně dopo vylezlo sluníčko máme nové fotečky Ajánka ... a venku už je zase hnusně

zbytek na rajčeti

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:48
- Nahlásit

Fotky samozřejmě mám, nějaké dodám hned,jak přijdu na mechanismus, jak je vložit, což při mých schopnostech bude trvat asi celou věčnost

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:53
- Nahlásit

davidkova renata

Bydlím v Hostivaři, což je světa kraj, bohužel
Ale na procházku/výlet dojedu kldině kamkoliv, jsme mobilní

A iluze o tom, že bude hodný navěky si taky nedělám,ale čím dýl potrvá jeho "hodné" období, tím budu radši samozřejmě

Ajánek je krásnej, všechny čest

helps
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

Barbucha z Prahy

hele návod máš myslím na předchozí(nebo ještě o stránku dřív)straně. Docela podrobně sem se tam snažila popsat, jak fotky vložit ;)

Ajánek je krásnej, všechny čest

Děkujeme, vyřídím mu to a on zase o něco víc zpychne Jinak všechna čest Bilušce, ta nám ho odchovala, my už ho jen vobčas nakrmíme a jednou za měsíc učešeme

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 18:27
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
máš krátkovlasatou goliji, nebo tu s chlupama?

Jinak na www.mujpes.cz je forum jak pro krátký tak i pro dlouhý golije.
Já jsem sice z Ph, ale z ouplně druhýho konce a mám už kluky docela velký

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:27
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
jé, v Hostivaři? My v Horních Měcholupech Jsme taky v majetku štěnda, i když to vůbec není golyje, ale labradůra, snad mě odsud golyjáři nevyhoděj. Venčící parťák by se nám moc hodil!

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání