| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
Jimmi
Čau, jak se vede?
no přeci výborně, jak jinak
v sobotu jsem viděla moc moc smutných pejsků, co hledají páníčky na Snu zvířat.
i nějaká šeltie nebo kolie?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:49
- Nahlásit
gabifi
už sem to našla... fakt je to jenom 1 rok...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:23
- Nahlásit
gabifi
ne to ne, kříženci, ale nic podobného kolii nebo šeltii
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:26
- Nahlásit
Jim v akci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:20
- Nahlásit
Jimmi
Jim v akci
já nic nevidím
all
dnes se Adam rozhodl ulovit si kolo. Má dvě kila i s postelí, byl tak akorát k smíchu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:44
- Nahlásit
gabifi
nejde to sem dát
všem se omlouvám
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:11
- Nahlásit
gabifi
kolo i s cyklistou? ha, tak to je taky pěknej hrdina. btw, kolik mu vlastně je?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 23:10
- Nahlásit
Když jste u tho lékání a vyštěkávání. Byla jsem se svým šeltotygrem v ZOO - levhart, tygr, nosorožec ji nechávali víceméně chladnou (jesně když byli za zábranou), za to kartonová (placatá) maketa jakékoli šelmy - ta byla potenciálně velmi nebezpečná neuspěla jsem ani u cedule (porovnejte velikost svého psa s hyenou skvrnitou - co kdyby ta hyena najednou obživla...
...na druhou stranu mne ale překvapilo vnímání psa - že v té maketě tu šelmu viděla.
|
elni
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 08:26
- Nahlásit
Tony
karton je nebezpečnější než jakákoliv šelma!!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 08:44
- Nahlásit
Tony
V jaký zoo jste byli? To sem si taky říkala, jak by ten náš trouba reagoval na zvířátka... a on ten váš se bál jen těch maket Však on dobře ví, že by mohli oživnout haha...
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:35
- Nahlásit
helps
Ve Dvoře Králové nad Labem.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
helps
kolik mu vlastně je?
tři měsíce
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:06
- Nahlásit
Tony
Tak tam už sem byla hoooodně dávno, ale makety si nepamatuju, škoda
gabifi
tak to je mimíšek ještě malinkej. až budeš mít zase se poděl o fotky. v tomhle věku jsou nejhezčejší... samozřejmě ten náš je nejkrásnější bez ohledu na věk, ale i tak ráda se na miminko podívám
BTW, paní Biluško a všichni, kdo kdy krmili syrovým a obzvláště rybou - jaký ryby kupujete a KDE? dá se to koupit i třeba zmražený v marketu?
Dneska se Ajánek měl. Babička mu nakoupila stehení kuřecí řízečky tak se cpal a ještě mu zbylo dost na zítra
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 14:30
- Nahlásit
helps
Babička mu nakoupila stehení kuřecí řízečky
Tak Billy občas dostane taky kousek kuřecího, ale míň jak čtvrt kuřete, to bejt nemůže
Je na granulých, ale občas dostane kus masa, hovězí, kuřecí, nebo krůta, nic neodmítne. Ale rybu sem ještě nezkoušela, takže bohužel neporadím.
Jede někdo klubovku 16.10. Praha - Rychety, jestli se tam náhodou nepotkáme
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:12
- Nahlásit
Billy
Náš je taky na obojem. Chci aby na granule byl zvyklej, protože občas to kvůli škole asi nezvládnu, nemluvě o tom, že nebydlím ve svým bytě a mrazák tam není nijak velkej. Ale aspoň dvakrát, třikrát do týdne má maso a ještě do toho občas konzervu. Tak zatím si nestěžuje a prospívá.
Ty rybky by mě zajímaly, kde koupit. Jsou zdravé a moc mu chutnají - teda zatím měl kapříka a Biluška říkala, že mu moc šmakovaly. Jen ale uvažuju, kde by se dali nějaký koupit. Nejlíp už zmražený a nějak naporcovaný. Ale právě sem si nikdy v marketu nevšimla, tak netuším jak to je a kde to shánět.
Jinak do Prahy nepojedem, ale kdo bude v Budějkách na mezinárodce, tak se tam možná potkáme. BTW, psa si s sebou můžu normál vzít na výstavu, i když nevystavujem ne? Ničemu to nevadí?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:39
- Nahlásit
Billy
Do Rychet se chystám ale zatím mám přihlášku na stole.
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:21
- Nahlásit
zavrelka
ale zatím mám přihlášku na stole
Já jí posílala včera, nenávidím vyplňování lejster
helps
psa si s sebou můžu normál vzít na výstavu, i když nevystavujem ne?
Zatím sem na žádné neměla problém, jen sem vždy měla sebou očkovák s platným očkováním .
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
15.9.2010 umřela Bjů Krásná louka
nevím co dodat...
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:13
- Nahlásit
Jimmi
Tady není co dodat
|
elni
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:43
- Nahlásit
zamáčkla jsem slzu
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:25
- Nahlásit
Je mi smutno
Při rozhodování pořídit si psa jsme náhodou narazili na KK, jako první jsme viděli trikoloru. Ptali jsme se, ale stále váhali, nebylo to ono. No a potom mi kamarádka dala kontakt na Krásnou louku a tam jsem viděla fotku Bjů a úplně se mi rozbušilo srdce a měla zrovínka štěňátka a poslední zlatou fenečku volnou. A tak máme Ajsinku. .. Bjů bude pro mě vždy ta nejhezčí. Je hodně hezkých psů (a taky hodně nehezkých) ale ona měla ještě něco na víc. Její pohled nikdy nezapomenu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 12:13 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Bju byla pro mne představitelka krátkosrstých kolií, které se mi líbí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 23:52
- Nahlásit
Šeltička plesnivka k mání:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_03.html
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 00:05
- Nahlásit
Krásná fenka, ale musím mít rozum
|
helps
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:45
- Nahlásit
Jéé to je hezká plesnifka. škoda, ale vzít si jí opravdu nemůžu...
jak se máte vy a šeltičky vespolek? Já sem se dneska vykopala šla jsem po ránu fotit, tak máme zasejc novější fotky...
zbytek zde
musím říct, že mě mrzí, že slunko zmizelo a máme tu ošklivej zamračenej podzim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:48
- Nahlásit
helps
Ajánek je moc čananý pejsek Akorát teda škoda té bílé lysiny no...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:53
- Nahlásit
helps
Biluška
Ajánek už vypadá jako šoltyje. My máme doma pořád morčátko
Adam je náš první pes, který je ochotný vyměnit chutné hovno za kousek masa
Začaly se nám přizvedávat ouška ze štěněcí polohy. Své štěstí s ušima jsem si asi vybrala s Kendym, tak jsem zvědavá, co nás čeká.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:02 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
tssss.. ta bílá lysinka je nejhezčí. měli by ji mít všechny šoltyje. vy tomu paní vůůůbec nerozumíte
gabifi
jj však už je mu taky bezmála 6 měsíců. Už ale zdá se pominulo stádium, kdy jsem mu říkala hyenka. i když nevím jestli je to tím, když má člověk toho psa doma, ale žádný vyloženě vošklivý období neměl. lidi ho chválili jakej je krasavec pořád
s ušiskama je to práce. ten náš má každou chvíli každý jiný. zbláznit se z toho můžu. aspoň s výškou to ale zatím vidím docela pozitivně. už se mi zdá, že nějak neroste.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:25
- Nahlásit
helps
Adámek je taky krasavec, akorát že do tý šoltyje má ještě hodně daleko.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:31 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
gabifi
musíš zase nafotit gdyť já skoro nevím, jak ten tvůj rošťák vypadá.. však on taky doroste do šoltího věku. a oni sou krásný i jako "hyenky" nebo jak ty říkáš morčátka...
btw, nevíte náhodou jakej foťák mají lidičky z ateliéru slunce? mají skvělý fota
|