| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
helps
budeš tam příští víkend?
mám to v plánu, ale jenom na hoďku, hoďku a půl, protože nemám hlídání pro kluky a budu je muset nechat doma samotný. Dravec ještě nemá ok očkování, aby mohl dovnitř.
Pokusila jsem se udělat sladký foto "Adámek v pelíšku" - mám spoustu fotek "prázdný pelíšek".
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
Dines
Jasné, díky
gabifi
ahá, tak to je jasný... no třeba se tam potkáme
s tím focením to znám, není to jednoduchý, občas je na fotce jen rozmazanej flek nebo tak
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:55
- Nahlásit
helps
občas je na fotce jen rozmazanej flek nebo tak
no, flek to je ještě dobrý - jako že ses trefila
Já už to s fleky vzdala - pomalé ruce, pomalý fóťák
Nejnovější reprezentant gaučinku v naší famíliji
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:24
- Nahlásit
gabifi
nj, taky už mě ale náš foťák unavuje... fleky sice chytím, občas i něco slušnýho, ale když pak vidím fotky některých jiných, tak je mi z toho smutno. focení mě baví, chtěla bych si koupit novej aparát, ale ani nevím, jakej vybrat, aby to za něco stálo....
ten je klásnej a maličkej
|
elni
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 16:42
- Nahlásit
helps
pokud jsi stjudent a mas ajsika-ne toho chlupatyho, tak to zkus, me to ted v Brně stálo 40,-
o fotkách mi ani nemluvte, dnes sem se jí pokusila zachytit jako vlající šeltii ve větru mám leda tak prd!
gabifi
ooo to je teda lišče!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 13:02
- Nahlásit
elni
diky tak toho ajsika zkusim vyuzit
jinak sem se chtěla zeptat kdy tak začít krmit 2x (popřípadě 1x) za den?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 15:10
- Nahlásit
helps
kdy tak začít krmit 2x
2 x denně krmím i dospěláky a u Adama plánuji začít krmit 2 x denně od 4 měsíce. Teď je mu 3,5 a dávka k obědu je daleko menší, než ranní a večerní krmení.
|
jitkaz
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 15:27
- Nahlásit
all
ad výstava v ČB:
nejdete někdo vystavovat BOC? Resp. nevíte někdo náhodou, ve kterém pavilonu budou? Jdeme jen na čumendu /poprvé se štěndem/, tak abychom tam nevláli od pavilónu k pavilónu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:09 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
jitkaz
taky tam jdu jen na čumendu se štěnětem
bohužel v kterým pavilonu co bude nevím, na netu žádný podrobnosti nejsou jen tohle http://www.intercanis.cz/propozice/10cbppropozice. pdf a pak ještě obsazení kruhů ale tam jsou jen počty psů a kdo je rozhodčí.
Takže vlát od pavilónu k pavilónu nebudete sami
gabifi
tak to jsem Ajánka asi dost rozmazlovala, je mu 6 měsíců a měl krmení třikrát denně. Tak asi už taky přejdu jen na dvakrát
|
jitkaz
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
helps
tak to jsme na tom stejně ale zatím máme jen jednu borderu, a časem bych chtěla ještě i šeltku tak se určitě koukneme i na ně, a zejména na Bilušky odchov /hlavně kvůlivá Modřence, co po ní budou tak úúúžasný štěňátka/
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 17:09
- Nahlásit
jitkaz
já vždy jdu, jdu, potkám někoho s kolií a šeltií, zeptám se, kde jsou a je to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 18:17
- Nahlásit
jitkaz
a zejména na Bilušky odchov /hlavně kvůlivá Modřence, co po ní budou tak úúúžasný štěňátka/
ooooo, Modřenka děkuje za pochvalu . Mimochodem, Helpsův Ajánek je taky náš odchov . Za chvíli to tu budeme moc přejmenovat na Šňapi Šnap šelmyje
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:09
- Nahlásit
jitkaz
jj, od Bilušky bych si vzala klidně další, s tím chybu neuděláš akorát zlatý sou lepčejší, to všichni víme
|
jitkaz
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:15
- Nahlásit
helps
Biluška
jojo, sleduju to, vím že Ajánek je ze Šnapí smečky , ale já jsem taky na ty plesnifky, naše Fidorka má též jedno modré kukadlo, heč a modrý bylo jedno jediný ve vrhu, a připadlo zrovinka nám!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
jitkaz
ale já jsem taky na ty plesnifky
Já taky, ale musí být světlounký. Jako je Modřenka . Takový ti merláci co mají obrovské černé fleky se mi moc nelíbí.
I když naše holky jsou samozřejmě úplně nejkrásnější fšechny. Zrzky protože jsou slaďoučké, trikolorka protože je rarášek a Modřenka protože je modrá Jo a úplně nejhezčí je Kofínek, fakt je škoda, že je tahle barva zakázaná Budu držet protestní žranici, aby ji povolili
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Biluška
co je na Kofolkovo barvě špatně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
helps
Je sable-merle. Jeden z rodičů byl blue-merle a druhý zlatý. Nesmí se to křížit, protože z toho může vzniknout zlaté merlování (to co má Fufík). To by samo o sobě ještě nevadilo, ale když se spojí dva merle tak se může narodit postižené štěně. Chápu, že v době kdy si lidi vzájemně před krytím posílali rodokmeny holubí poštou to třá mohl být problém. Dneska, kdy si během půl hodiny dohledám na netu rodokmeny svých psů do desáté generace mi to přijde dost zbytečné opatření.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
Oooo Kofina je krásnej, důstojnej! Broučínek, moc mu to sluší!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:53
- Nahlásit
Biluška
Ahááá. Tak tj. No je to fešák, jako plesnifka ani nevypadá jako laik bych řekla že je zlatej
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
Včera si Adámek ulovil hovno v pytlíku. Naštěstí ho vyměnil za piškotek.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:25
- Nahlásit
jsem zvědavá, na kolik stran vydá vedle téma "Na Evropu vůbec nikdo nedorazil"
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
Já jsem čekala také větší účast - není to od nás daleko, cesta je tam parádní po dálnici a navíc je to tam nádherný! Hory krásný, lesy plný jedlých kaštanů...
Jako suvenýr jsme si přivezly: Jůlie KL - res.CAC,res. CACIB a já chřipku takže velká spokojenost (až na tu chřipku) Jinak na stáncích draho až běda a všude početná ruská komunita, úroveň výstavy - organizace dobrá, žádný fronty aut, co mi vadilo byl bordel na zemi - jaksi neuklízeli po předchozích dnech, ale všude je něco a Bratislavu to strčilo do kapsy levou zadní...
Rozhodčí byl moc příjemný pán, jen jsem tušila v šampionech fen postraní zájem u vítězné feny - o jejích kvalitách bych lehce zapochybovala, ale může to být jen moje domněnka, je to výstava a s tím se počítá ...bohužel
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Ajsí
jedlé kaštany, mňam!
Suvákovi mají na stránkách hezkou fotku Jůlie a Bryše.
To se mi na účasti líbí - nikdy nevíš, do čeho jdeš a je to adrenalin. Jednou 60, podruhé 15.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 15:56
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:08
- Nahlásit
gabifi
a teď si přectaf, jak takováhle šelmyje načesaná ti vlítne do za hovnem do ostružin...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
Gerda
takováto šelmyje chodí jenom po vyvanišovaném a ručníkem vysušeném anglickém trávníčku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:09
- Nahlásit
gabifi
nebo jí máš jenom v růžovém kotečku a půl práce je hotovo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Gerda
to je přesně co mě napadlo... když vidím našeho Ajánka jak místo bílých punčošek má hnusem, bahnem slepený celý paciny, jak má plnej kožich větviček, svízele a já nevím kterej všech potvor kytek, který se mu do toho chytají....
celá šedivo-bílá šeltyje = to by byla moje smrt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
helps
když vidím našeho Ajánka jak místo bílých punčošek má hnusem, bahnem slepený celý paciny, jak má plnej kožich větviček, svízele a já nevím kterej všech potvor kytek, který se mu do toho chytají....
O bóže kam jsem to jenom prodala mého nadějného suprového štěníčka
|
helps
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:08
- Nahlásit
Neboj, naštěstí kytičky se dají vyčesat a větvičky vyndat... Ale nemůžu za to, že si Ajánek usmyslel, že hnědá mu sluší víc a při každé příležitosti se vrhá do baheních lázní a má hroznou radost když se mu podaří pacinky obalit v co největšim hnusu... A ještě větčí radost má potom z toho když na někoho skočí rozhodně za to nemůžu, když to udělá povidám mu jaký je to prase, ale von se na mě dívá s nadšením a zřejmě to považuje za největší kompliment
|