Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:33
- Nahlásit

Šeltičková
jsme rádi

Vlčáčková
Vidíš, zase další útulek, kterého čipy nezajímají Kurňa proč to potom čipujem? Jenom zbytečná díra do kožichu

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:50
- Nahlásit

Šeltičková

s tím čipem je to ftipný

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:57
- Nahlásit

gabifi
no zažila jsem i útulek, kde nevěděli, že šoltyje má tetování ve slabinách...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Šeltičková
Není zač. Kurnik, já jsem si jí nakonec opravdu chtěla vzít!!! Že jsem jí sem dávala !
Jinak útulek v Maršovicích čipy hledá, Biluško, ale asi ho nenašli. Nenašli ani na Harryčkovi a nenašli ho na něm ani v Rokycanech, kde byl předtím. Takže ono to možná bude těma čtečkama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:05
- Nahlásit

kachna_
no zažila jsem i útulek, kde nevěděli, že šoltyje má tetování ve slabinách...
jenom jeden?
Útulek Smiřice - za tři roky pobytu psa si nevšimli, že má tetování v uších (něm. ovčák)
Útulek Srbce- Lišková - všimla si, že má fena foxe tetování v uších, ale výslovně mi zakázala to kdekoliv řešit, protože "když od majitele utekla tak se tam asi neměla dobře a vracet mu ji rozhodně nebude".
Útulek Sear Šternberk - všimli si, že má fox tetování v uších, ale nevěděli kde a jak to řešit. U malamuta si tetování vůbec nevšimli (budiž, fakt bylo hodně zarostlé chlupama)

Šeltiák Bohoušek nedávno zde řešený - útulek tvrdil, že tetování nemá. Na můj dotaz zda se dívali do slabin prohlásili "ne, do uší, copak se nějaké plemeno tetuje do slabin?" A víš co? Měl ho tam

Hanca
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:21
- Nahlásit

no, stejně tak i ten čsl vlčák, co se ztratil u Kutné Hory myslím, a pak se po kolika letech objevil v útulku v Neratovicích....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:29
- Nahlásit

Šeltičková
Byl by na vás nějaký kontakt prosím? Bych si ráda pokecala o chovu bi-blue šelmyjí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:30
- Nahlásit

Biluška
Přesně. Pořádně si pokecej a pak je odchovej. A já si jednu zamlouvám už teď. Ale né, že Ti to bude trvat 10 let!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:40
- Nahlásit

Biluška
jenom jeden?
byla jsem ve dvou

Vlčáčková
útulek v Maršovicích čipy hledá, Biluško,
no ale tetování ve slabinách ne (dobře, už asi jo, uznávám, že se hodně snaží)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:41
- Nahlásit

kachna_
Nikdo není dokonalej...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:42
- Nahlásit

Vlčáčková
A já si jednu zamlouvám už teď. Ale né, že Ti to bude trvat 10 let!
Copak su bubá Neznáš moje lýnije? . Množím to od prvního hárání dokud nezdechnou, furt pryč

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:44
- Nahlásit

Biluška
kdyby se ti nezadařila biblú, můžeš nechtěné pálení vyvanišovat.

Jinak teda konečně nějakej hepyend - viz Šeltičková a její story

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:46
- Nahlásit

gabifi
kdyby se ti nezadařila biblú, můžeš nechtěné pálení vyvanišovat.
A jo, to by taky šlo. Nebo to vezmu savem, to je levnější než vaniš

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 11:55
- Nahlásit

Biluška
to je levnější než vaniš
máš pravdu, trošku smradlavější, ale určitě levnější a účunnější

helps
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:28
- Nahlásit

Jůůů kdo že bude chovat bílý šoltyje? Zamlouvám si jednu k Ajánkovi.... aspŇ se zabaví. Jak je hnusně a nechodíme až na tak dlouhý procházky, tak je to malé zviřátko dost nesnesitelný furt něco někam přenáší, upozorňuje na sebe, když nic nepomůže tak mě přijde kousnout mě z něj trefí...

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:38
- Nahlásit

helps
furt něco někam přenáší, upozorňuje na sebe, když nic nepomůže tak mě přijde kousnout
mám teď doma to samý, Adam chodí nejdřív kousnout do Kendyho.

Šeltičková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:41
- Nahlásit

Biluška
Jsem Šeltičková z Ďáblovy studánky, stačí ?
Když jsem do útulku volala a řekla, že je fenka čipovaná, bylo chvíli ticho a pak paní řekla, že jim čip čtečka neukázala. Když jsem za hodinu přijela, už měli na lístečku napsané číslo - prý měli před tím asi slabou baterii. Ale čtečka slabou baterii signalizuje. Bylo tam více nesrovnalostí, které nechci řešit, jsem šťastná, že je Face zpátky. Stále tomu nemohu uvěřit, v noci se budím se strachem, jestli to nebyl jen sen.
Ten útulek musí být opravdu dobrý, když na kost vyhublou fenu dokázali za týden vykrmit na 10 kg
A zdravím Adámka, jestli se nepletu, tak ten sečtělý pejsek je Ďáblík.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Šeltičková
Ale já mám zprávy z důvěryhodného zdroje, že tam ta fenečka byla krátce.
Šeltička není na Vašich stránkách? Jsem se na ní chtěla podívat, protože se mi moc líbila.
Ještě že jsem si jí doopravdy nevzala. Už by se asi nikdy nedostala domů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

Šeltičková
Jsem Šeltičková z Ďáblovy studánky, stačí ?
Tak vás tady vítám . Přijďte někdy za náma i vedle do žumpy (pro Renatu Davídkovou) je tam super parta a sranda

A zdravím Adámka, jestli se nepletu, tak ten sečtělý pejsek je Ďáblík.
jo jo, to je malý Ďáblík Pirát.

Ajsí
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 22:20
- Nahlásit

Šeltičková
To je prima, takovej šťastnej konec!!!
gabifi
Adámek a Jůlie se moc kamarádili

ale má u mě malej vroubek - naučil moje krásný nevinný štěňátka hrabat... A ze záhonku je prd.

Šeltičková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 22:28
- Nahlásit

Děkuji za přivítání. Jak sem mohu vložit fotku? Jsem technický antitalent

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:25
- Nahlásit

Šeltičková
Máš někde na netu fotky? Pokud ano, zkopíruj odkaz na fotku z vlastností té fotky, pak tady nad okýnkem, jak píšeš příspěvek, jsou prokliky B na tučné písmo, I na písmo kurzívou, U na podtržené písmo a vedle toho je proklik se třema kostičkama (kolečkem, kostičkou, trojúhelníkem) a na ten když klikneš, naskočí ti okno, kam vložíš link na foto, dáš OK a máš tu obrázek. Jen ten přímý odkaz musí končit .jpg, jasný? Pokud nemáš fotky na netu - fejsbuk, rajče..., tak je sem z PC nedáš.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:27
- Nahlásit

Nebo si teda můžeš založit galerii na cz-pes a dávat fotky odsud.
http://www.cz-pes.cz/galerie-index.php

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:29 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Šeltičková
ty sem chces dat fota joo ja to delam pres toto http://imageshack.us/ vlozis tam foto pres browse pak nactes a zkopirujes bud forum kode to ti sem nacpe foto ve velkym takle

nebo direkt link http://img824.imageshack.us/img824/1219/kopieimg31 58.jpg

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Zkouška:
http://lh6.ggpht.com/_tgUSGbduBpg/S18MOjHM8aI/AAAA AAAAFUw/ImUyDtizDM4/s512/IMG_7715.JPG[/imgs][/url]

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:51
- Nahlásit

impact
Díky Tobě to umím!!!! Dík. Ačkoliv jak vidno, ještě to musím vypilovat.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Fakt? A to mám občas depréééze, že jsem ten nejneschopnější člověk, co se týče vysvětlování.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:54
- Nahlásit

impact
Kdepak. Šlo to dobře. Jen jsem musela překonat odpor mého noutbúku v otevírání toho kostičkového okýnka. Nechtěl ho, sviňák, otevřít.
Ketty to má složitější, ale zase má větší obrázky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:14
- Nahlásit

Šeltičková
Nejjednodušší je to přes rajče, protože fotky rovnou upravuje do požadované velikosti.

impact
Fakt? A to mám občas depréééze, že jsem ten nejneschopnější člověk, co se týče vysvětlování.
V tom případě ses asi dost minula povoláním

All
Fufík mi jde na nervy Už třetí noc po sobě začal o půlnoci kňučet u dveří a dožadoval se ven. Pokaždé vstanu, pustím ho v domnění, že se mu chce moc moc moc čůrat On obejde zahradu, je zcela znechucen tím, že je všude mokro, zakousne některého venkovního plyšáka a jde zase domů Jako essi si ten pes myslí, že mu budu dělat nočního vrátného páč jemu se nechce spát tak se teda pěkně plete Zítra ho nepustím a nejspíš ho i ztraverzuju

impact
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:52
- Nahlásit

Biluška

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání