| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:48
- Nahlásit
Tak konečně máme i zdokumentováno jak běháme, toto je videjko z intenzivky ve Větřkovicích od Dity Jiráskové
http://youtube.com/watch?v=Cn0QhPoG-y
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:28
- Nahlásit
je tu někto?
tady sou jenom duchové hlídačů bdělých
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:30
- Nahlásit
Shelticka
tam je to samé ukulele...nemůžu to najít
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:27
- Nahlásit
Shelticka
Mě se to video taky nezobrazuje... Youtube se otevře, ale napíše to tohle: The URL contained a malformed video ID.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
Shelticka
Já to taky nevidím, ale neva mi to, protože jsem vás viděla běhat naživo . Jedeš v sobotu do HOrky?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:00
- Nahlásit
tak já nevim, tady taky když na to kliknu, tak mi to nejede, ale když si to najdu, tak to má stejnej odkaz, nevim co to blne tak zkoušim znova, kdyžtak tam si zadejte shelticka a ono vam to najde ;) URL
Biluška
joo jedu, ale auto je zas jakysi pošibaný, takže vlakem a budu to asi hledat no to bude ještě zážitek
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:12
- Nahlásit
Shelticka
Super, ten druhej odkaz funguje. Jste šikovný, už se těšim na tábor na agility
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:24
- Nahlásit
Shelticka
jo, teď to funguje
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:18
- Nahlásit
rendik
na jakej že to jedeš? já jedu do větřek 1. turnus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:39
- Nahlásit
Shelticka
Neblbni, od vlaku je to šíleně daleko. Ode všad je to šíleně daleko. Jestli nespravíš auto tak včas řekni a Mášenek pro tebe sjede autem k nádraží. Pěšky byste se fakt prošli, to je snad pět kiláků
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:49
- Nahlásit
Jimmi
fotky z česko-slovenského setkání tady: URL
Svět je malý. Cinabery, Krásná louka a Bila Kaifa - fšecky barvy na jedné louce
tady sou jenom duchové hlídačů bdělých
bych byla rači tady, než ve škole
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:03
- Nahlásit
gabifi
hezký fotky
no a jinak pěkné poplácáváníčko po zádech za jednu kv, kde se údajně objevila větší většina našeho málopočetného plemene
navíc jsem se proškolila, jak obhájit své ocenění i když jseš někde sama , škoda, že jsem zdůvodnění nedostala dřív, mohla jsem zdůvodnit otázku případné konkurence, která byla vždy pokládána
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:20
- Nahlásit
Jimmi
i já jsem se tam objevila jela jsem s Evou a Zairuškou a fakt jsem si to užila! Když se mě Venuše večer zeptala "tak co, budeš jezdit na výstavy?" a já se jala nadšeně vykládat, jak tam bylo supr, čuměla na mě, jak na blázna! Bo výstavy považuje za ztrátu času a strašnou nudu. Ale mě to kupodivu vážně bavilo. Nic jsem neřešila, nenervačila jsem jak na závodech, dokonce jsem i jedla a pila (na závodech maximálně piju, jíst mi nejde ) Ale byla to moje druhá výstava v roli čumila-slintače-tleskače, takže dělat předčasné uzávěry nemohu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:26
- Nahlásit
Dasha
Krajský bývají docela hezký, taky jsem na některých byla a určitě s Andym na některý pojedu, jsem ráda, že se ti tam líbilo, připadá mi, že na krajských jsou rozhodčí uvolněnější a dávají známky tak nějak spravedlivěji.
Jinak ALE, jsem se smála něčemu jinému.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:32 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Jimmi
já vím nebo aspoň tušim
jen jsem se ráda (zase) podělila o fajn zážitek už to nemám komu řikat, maminka koulí očima a jenom neustále opakuje, že jí se ti psi nelíbí, na dotaz, který dvě barvy se jí nejvíc nelíbí (rozuměj, chci z ní dostat, kterou barvu by jakž takž překousla), odpovídá, že všechny se jí nejvíc ze všeho nelíbí atd.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:33
- Nahlásit
Jimmi
dnes mám těžkej den, ale Mujpes vždy povzbudí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:39 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
Udělěj si hezkej den a přijeď na výstavu do Mladý Boleslavi a mamince se nediv, má strach aby jí potom pejsek nespadl do klína. Ona se ta rutina s pejskama někdy pěkně zajídá. Tak se jí na barvu neptej a pořiď si pejska v barvě, která se líbí tobě. Ona si jí maminka zamiluje , uvidíš. Dávám jí tak hodinu, než se začne muckat a bude jí chtít pro sebe. Budeš mít fenku ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:41
- Nahlásit
Jimmi
budeš v MB? Kdy? Jsou tam 2 výstavy.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:43
- Nahlásit
gabifi
na národce19.7
a na tu druhou pojedu taky asi s Andym, trochu si zase zablbnu, než se na to vykváknu...dočista
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:49 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Jimmi
budu mít pejska (ťuk ťuk)
strach nemá, já se kvůli dalšímu psovi stěhuju, protože prostě dva psy v bytě mít nechce. Ale stěhuju se tam, kde už tak napůl bydlím, takže žádná velká akce a změny nebudou. Snad jen to, že oficiálně zapadnu do pracovního procesu.
Uznávám, že už jsem s dotazama a fotkama KK otravná, ale víceméně už jde jen o takovou hru mezi nama, já myslím, že by mi stejně odpovídala, i kdyby se jí líbili.
Ta Boleslav je zrovna v době, kdy budu finišovat s učením na státnice, ale dala jsem si ultimátum všechno umět do 25.8., tak třeba ho dodržim
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:50
- Nahlásit
Jimmi
Aha, tak ne, jsem si spletla datum! Tak 19. pracuju
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:04
- Nahlásit
Dasha
hele to není nic strašnýho, prostě se uvidíme na jiný akci, taky bude klubovka, nebo speciálka v Krči, tak tam Andyho vezmu taky, Jima asi ne, anebo jenom na koukání.
A pejska ti moc přeju. Stěhování od rodičů je velmi zajímavá zkušenost...doporučuji
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:05
- Nahlásit
Shelticka
Jedu do Zvánovic, k Šimoně, na agility a dogdancing
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
Jimmi
ono už jen mluvení o případném stěhování je zážitek. Tak maminka už se prý smířila se skutečností, že její holčička ji opouští (stěhuju se opravdu tam, kde trávím už leta vždy půlku týdne, cca 30km daleko), chvíli jsem měla slzičky já, co budu sama v bytě dělat, umřu hlady, budu chodit špinavá a tak, ale teď už se těším.
Určitě někam pojede Eva, tak se k ní ftěrnu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 17:44
- Nahlásit
Biluška
aha tak to jsem netušila Tak jo kdyžtak děkujůůů, kdyžtak mi pisni na maila na tebe číslo, ja nevim jestli mam spravny jak ty je často měníš
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:43
- Nahlásit
Dasha
Stěhování od rodičů je velmi zajímavá zkušenost...doporučuji
hlavně to nepřežeň a při odchodu zdůrazni, že stěhování neznamená úplné a trvalé odříznutí.....například od lednice, finančních zdrojů, výpomoci s čokly a později s parchanty....pardon, s dětmi
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:46
- Nahlásit
gabifi
ano ano, pupeční šňůra je hooodně flexibilní!
to budu mít pojištěný ze dvou stran: západ-maminka + východ- babička
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:50
- Nahlásit
Jimmi
čče, tak mne napadla taková blbůstka....představ si nejhodnější a nejúpřimnější chovatelku odvedle jako svou tchýni
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 18:59 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Dasha
to budu mít pojištěný ze dvou stran
poučování od zkušenějších vidím nepotřebuješ
Budeš učit? Že bych řekla "Vítej v klubu, vole!"
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:03
- Nahlásit
gabifi
Jedna škaredá, druhá blbá, třetí taky učitelka!
Budu ve školce. Sice to není poradna, ani Specped centrum či něco takovýho, ale do ústavu se mi momentálně nechce, do děcáku taky ne a ve školce mě to vždycky bavilo.
|