| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit
gabifi
Já si nemyslím, že Jim má 60.
Prostě ho změřili kousek nad kohoutkem a basta
a propo, jaké jsou tvé neoblíbené chovky:
u mě vede Niretterit a Leneli a není to jenom v osobní rovině
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:07 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
Zátoka snů
tu mezi chovky KK nepočítám , jo a Jezero Kudrum, to je taky nějaký divný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit
Dasha
v agility jako všude jinde. Poté, co se do měření psů obuli ambiciózy, pes na hraniční výšce si už v nižší kategorii nezaskáče ani v Horní dolní. Pro psy kolem 43 cm je to pak naprd.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit
Jimmi
neoblíbené: Jezero se Zátokou.....škoda komentovat a pak samozřejmě Nirreterrit a Leneli - já jak ucítím pavlač, tak mizím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit
Dasha
možná je tohle poslední forum, kde můžeš napsat svůj názor a nikdo ti nerozbije hubu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:15
- Nahlásit
Jimmi
tak já se přiznám, u mě je to Leneli a je to jenom v rovině sympatií.
prosim vás a to Jezero, to jako co? Rodiče byli sourozenci a dál už nic?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:17
- Nahlásit
Dasha
Jezero nic nechová, vyprodukovalo jenom ten jeden vrh na sourozencích......něco jako Zátoka. Vlastně to ani chovky KK nejsou.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit
gabifi
tak ňák jsem si to myslela, ona ta voda...Jezero+Zátoka...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit
Dasha
to Jezero, to jako co? Rodiče byli sourozenci a dál už nic?
Jezeru a Zátoce zdaleka se vyhni
ty budeš chtít trikolorka nebo plesnifku?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
Já má s plesnifkama potíž, že mě straší jejich modré oka a navíc se mi líbí modrá s malinkejma černýma puntíkama
takže něco takovýho vlastně skoro neexistuje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
Jimmi
možná je tohle poslední forum, kde můžeš napsat svůj názor a nikdo ti nerozbije hubu
ale prd, po tomhle rozhovoru budou po mém vstupu vedle děvy běsnit ještě víc
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit
Jimmi
já bysem nejradši zlatou ale moc se mi líbí ten Fajnouš, takže barvu už neřeším.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:26
- Nahlásit
gabifi
proč? myslíš, že nakukujou? kukačky?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit
proč? myslíš, že nakukujou? kukačky?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
Dasha
barvu neřeš, v drogérce mají fšecky odstíny, má šedivá hlava ví své
Jimmi
kuku, kuku, kuku
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:44
- Nahlásit
gabifi
no to jóóó, taková pink-merle nebo red-tri-grýn by nebyla špatná! dyk řikám, že neřeším, olejovek, vodovek a temperek mám doma hafo.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit
S váma je dneska docela sranda jak tak na to koukám . Jen se trošku nechytám s těma chovkama KK, ale Jezero mi něco řiká - neměli kdysi i šeltie?
Dasha
no to jóóó, taková pink-merle nebo red-tri-grýn by nebyla špatná!
Na pink merle se chystám, aby se mnou plísňák ladil
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
rendik
jak je řeč o barvách, seš redy, viď?
Jezero má na skladě šeltie, dlouhý i krátký, ale jestli něco chová nevím.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit
rendik
to je dobře, to je dobře, jaký pes, takový pán. A podle pink jsme tě s kámoškou lehce identifikovaly, takže ta musí zůstat!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit
gabifi
jak je řeč o barvách, seš redy, viď
No jistěééé .
Tak někdo na skladě, někdo na dvorku, někdo ve stodole, někdo v kravíně. Stačí si vybrat...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit
musím padat od kompu.
heský víkend fšem. Zkoušeným přeju v příštím týdnu hodně štěstí!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit
Dasha
A podle pink jsme tě s kámoškou lehce identifikovaly
No jo, lidí s růžovou hlavou a plesnivym psem moc neni. I když na klubovce v Řepči jsme byly s růžovou hlavou dvě...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit
gabifi
já jedu dělat křoví do Litoměřic, hezkej víkend
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 12:37
- Nahlásit
Jimmi
jé, ty jedeš do Litoměiřc? určitě budeš pobíhat kolem koliího a šeltiího kruhu, že jo? (teda jestli jsou v jednom kruhu, já jak tam nejedu, tak nic nevim) mohla bys mi prosím kdyžtak vyfotit naší plesnivou šeltií ségru? freezy fatima fort fox, měla by být v mladých a je docela vysoká (37-38cm), předpokládám, že plísní týhle výšky v mladých moc nebude...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit
Jimmi
A potkáš-li u šeltiího kruhu obtížně přehlédnutelnou smečku čítající spící zlatou šeltii, provokativně hubeného německého ovčáka a novopackou kolii (něco podobného špringršpanělovi) tak to budeme my.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit
Jimmi
držím palce. Snad mamka neseřve rozhodčí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 11:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Dasha
dovysvětlení: nemůžeš se u KK zatím tak dobře vyznat, sleduješ je jenom chvíli. Za pár let ti bude většina poznámek, dohadů, naznačování atd. jasná. Poslední scénka vedle vznikla na základě toho, že dámy od Leneli obnovily chovnou základnu o dvě CEA geneticky čistá zvířata. To znamená, že pavlačový lobbing u KK čeká další, už asi stodvacáté kolo, tentokrát bude na propagačních transparentech "CEA je nejdůležitější". Poradím-li někomu, ať si nekupuje na chov pozitivní fenu v zahraničí, lezu do zelí Erice, která má geneticky čistého chovného psa plus geneticky čisté štěně. A takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Poslední scénka s MDR byla přesně o tom samém.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit
gabifi
Poradím-li někomu, ať si nekupuje na chv pozitivní fenu v zahraničí, lezu do zelí Erice, která má geneticky čistého chovného psa plus geneticky čisté štěně.
tohle jsem asi nepochopila, já bych jí i přes své chabé znalosti poradila totéž, když už beru fenu v zahraničí, tak radši negativní, ne? nebo jsi to myslela jinak, s tím zelím? přece by Erika měla být ráda, že tu bude pro její čisté psy čistá fena, ne? Nebo jsem fakt už úplně blbá!
nemůžeš se u KK zatím tak dobře vyznat, sleduješ je jenom chvíli. přesně tak, dohadům a naznačováním nerozumím a proto mě se...štvou. Ale i za tu chvíli jsem si pár lidí otipovala...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 12:07
- Nahlásit
Dasha
přesně tak, když už beru fenu venku, čekám na ní, dám za ní 1000 euro, proč bych brala pozitivní.....kór modrou, kterou kvůli barvě nemůžu nakrýt téměř ničím. A vůbec, kupovat na chov pozitivní štěně je ptákovina, bez ohledu na barvu.
To zelí je o tom, že chov není jenom hobby, jsou to taky peníze a ego. Ať napíšeš na fórum cokoli, vždy půjdeš proti něčímu zájmu....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2008 12:20
- Nahlásit
gabifi
Ať napíšeš na fórum cokoli, vždy půjdeš proti něčímu zájmu....
to je hrozný, ale nejspíš máš praudu praudoucí.
No ale jestli ta fenečka bude pozitivní, tak je mi Terezky upřímně líto, jakoby tu KK snad ani neměla mít...
Ale vždyť čistá import. fena by měla být potešujícím faktem pro všechny chovky, ne? Když teda jde všem o plemeno. Nebo to znamená, že se snižuje okruh majitelů fen, kteří by dali cokoli za krytí mým čistým psem a naopak se zvyšuje počet psů (konkurentů), kteří sice jsou kerýr, ale krýt čistou fenu můžou úplně v pohodě? Dyť to je blbost, ne? Snad to pochopíš, je to docela slátanina a přijde mi to sci-fi.
|